-
Συνέχεια εδω!
-
Συνέχεια εδω!
-
Συνέχεια εδω!
-
Ο χρήστης θειος έγραψε:
Τάκη
άσε φίλε είχε ενεργοποιηθεί η γραμμή μου από τις 29/11 και πήρα τον εξοπλισμό στις 14/12 (!) μετά από ατελείωτο μπινελίκι και άπειρα τηλέφωνα.
Ανοργάνωτοι και απαράδεκτοι. Δεν μιλάω για την κοροιδία τους...σήμερα θα το λάβετε, αύριο θα το λάβετε κτλ. Για να φανταστείς ακόμα δεν μου έχουν δώσει κάποιο τρόπο να τους πληρώσω.**Forthnet ήθελες θα τα έχεις αυτά. **Να δεις τι κάνουν κάτι άλλες 'μικρές' εταιρείες. Ταυτόχρονα με την αίτηση σου δίνουν τον εξοπλισμό και απλά περιμένεις να ενεργοποιηθεί η γραμμή.
Ασε θείο...πιάσε κανα άλλο άθλημα.. Να σου φέρω κανα αψέντι καλύτερα;
-
ποτέ δε πήγαινα αυτό το σύστημα περί διάσπασης
ερώτηση: έχω ένα παλιό nokia 6510 αλλά δε θυμάμαι τον κωδικό πρόσβασης πώς μπορώ να τον αλλάξω? μπορώ όμως να μπω με μια συγκεκριμένη sim την οποία είχα ξεχάσει μέσα από παλιά. Καλώδια δεν έχω
-
τα seeds και τα peers στο μTorrent τι είναι?
τα seeds λογικά είναι τα sources. Tα peers? -
Seeds ειναι οι χρήστες που έχουν ολόκληρο το αρχείο στον υπολογιστή τους και απλά το μοιράζουν.
Peers ειναι οι χρήστες που έχουν το αρχείο incomplete και το κατεβάζουν ενώ φυσικά ταυτόχρονα κάνουν upload το κατεβασμένο μέρος σε άλλους χρήστες...
-
dmitspan
χλωμό. Μόνο εάν το πας στο 9βολτο πχ να σου το ξεκλειδώσουν.
έχω κι εγώ ένα ίδιο σε άψογη κατάσταση!
-
Μαθαίνω ότι βγήκε ROM για το ΜΙΟ Α701 που προσθέτει και φωνητικές εντολές. Το πρόβλημα είναι ότι για να την βάλω θα πρέπει να χαθούν όλα τα δεδομένα και τα προγράμματα και είναι τρελός μπελάς να τα εγκαθιστώ όλα απ' την αρχή.
Από την άλλη μεριά, θα ήταν μια καλή ευκαιρία να περάσω την Ελληνική ROM πράγμα που θα μου δώσει δυνατότητα να κάνω quick scroll στις επαφές μου, ένα χαρακτηριστικό που τώρα δεν λειτουργεί σωστά παρά μόνο σε αυτές που είναι με Λατινικούς χαρακτήρες...
Edit: Μόλις μίλησα με την Zegetron όπου με πληροφόρησαν ότι η αλλαγή από τα Ελληνικά στα Αγγλικά θα μου στοιχίσει 40 Ευρώ και ότι δεν προσθέτει φωνητική κλήση όπως εσφαλμένα είχα καταλάβει.
Τζίφος...
-
ήρθε το πι-σι!
άψογο το πλαίσιο. Πολύ καλό το πακέτο σε άψογη συσκευασία, όλα τακτοποιημένα με τα χαρτιά τους και τα σι-ντι τους. 3 χρόνια εγγύηση.
τώρα τον σετάρω.
παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τα xp...είχα κάνει μαλακία αλλά να ΄ναι καλά ο Spiros που έκατσε και το λύσαμε μαζί.
-
Mε γεια Σάββας!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τάκη
άσε φίλε είχε ενεργοποιηθεί η γραμμή μου από τις 29/11 και πήρα τον εξοπλισμό στις 14/12 (!) μετά από ατελείωτο μπινελίκι και άπειρα τηλέφωνα.
Ανοργάνωτοι και απαράδεκτοι. Δεν μιλάω για την κοροιδία τους...σήμερα θα το λάβετε, αύριο θα το λάβετε κτλ. Για να φανταστείς ακόμα δεν μου έχουν δώσει κάποιο τρόπο να τους πληρώσω.**Forthnet ήθελες θα τα έχεις αυτά. **Να δεις τι κάνουν κάτι άλλες 'μικρές' εταιρείες. Ταυτόχρονα με την αίτηση σου δίνουν τον εξοπλισμό και απλά περιμένεις να ενεργοποιηθεί η γραμμή.
Ασε θείο...πιάσε κανα άλλο άθλημα.. Να σου φέρω κανα αψέντι καλύτερα;
Ότι πεις μάστορα εσύ ξέρεις. Όπως ήξερες και για τις συνδρομές μεγάλης διάρκειας.
Σάββα καλορίζικος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ήρθε το πι-σι!άψογο το πλαίσιο. Πολύ καλό το πακέτο σε άψογη συσκευασία, όλα τακτοποιημένα με τα χαρτιά τους και τα σι-ντι τους. 3 χρόνια εγγύηση.
τώρα τον σετάρω.
παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τα xp...είχα κάνει μαλακία αλλά να ΄ναι καλά ο Spiros που έκατσε και το λύσαμε μαζί.
Λέγε, λέγε, λέγε
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ότι πεις μάστορα εσύ ξέρεις. Όπως ήξερες και για τις συνδρομές μεγάλης διάρκειας.Για ποιές;Θυμησέ μου και θα σου απαντησω...Να υποθεσω οτι εχεις Οτενετ;
-
Καλησπέρα παιδιά....Καυτό πρόβλημα....
Δουλειά δεν είχε ο διάολος……
Ενώ ο υπολογιστής λειτουργούσε κανονικά (με εγκατεστημένα CD-R σαν master και slave DVD-ROM από καιρό χαλασμένο), επιχείρησα να του εγκαταστήσω στην θέση του DVD-ROM, ένα DVD-R (LITE-ON SHM 165P65). Από την πρώτη στιγμή που πήγε να μπουτάρει, μου έβγαλε το ακόλουθο μήνυμα:
«Windows could not start because the following file is missing or corrupt:
System32\Drivers\pci.sys
You can attempt to repair this file by starting Windows setup using the original Setup CD-ROM.
Select “r” at the first screen to start repair»Με το «οριτζιναλ» CD-ROM, ενώ ξεκινάει να μπουτάρει δεν κάνει τίποτα….
Δεδομένο ότι προσπάθησα να ξαναφέρω το σύστημα στην πρότερη κατάσταση αλλά τζίφος….τα ίδια
Τι μπορώ να κάνω….Έχω δοκιμάσει τα πάντα…Ευχέλαιο μένει….Καμιά άλλη ιδέα??
Η motherboard είναι αυτή….
http://abgcomputers.nl/Mainboards_MSI_8 ... Retail.php
-
Με γειες Σάββα!!!
8 Ιανουαρίου λήγει το πακετάκι της otenet που δίνω 10
-
To φοιτητικό εννοάς;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ότι πεις μάστορα εσύ ξέρεις. Όπως ήξερες και για τις συνδρομές μεγάλης διάρκειας.
Για ποιές;Θυμησέ μου και θα σου απαντησω...Να υποθεσω οτι εχεις Οτενετ;
Εγώ οτενέτ ;
Στα ανέκδοτα, στα ανέκδοτα ....
-
Ρε δεν πάς καλα... Ε πες επιτελους τι εννοάς να συννενοηθούμε...
-
ευχαριστώ παιδιά!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]