-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δεν έχουν Taiyo Yuden?πήγα diskimpex τις προάλλες και πήρα μια 50δα +r 16x ceramic taiko είναι και δίπλα μου η di και όποτε χρειαστώ πηγαίνω
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δεν έχουν Taiyo Yuden?
πήγα diskimpex τις προάλλες και πήρα μια 50δα +r 16x ceramic taiko είναι και δίπλα μου η di και όποτε χρειαστώ πηγαίνω
τι σημαίνει αυτό πρακτικά?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν έχουν Taiyo Yuden?
πήγα diskimpex τις προάλλες και πήρα μια 50δα +r 16x ceramic taiko είναι και δίπλα μου η di και όποτε χρειαστώ πηγαίνω
τι σημαίνει αυτό πρακτικά?
τπτ, απλώς γενικώς προτιμώ τα +R, αλλά σήμερα ό,τι πάρεις το ίδιο είναι, παλιότερα ίσχυε ότι τα +R ήταν καλύτερης ποιότητας απ'τα -R
-
Τα DVD players παίζουν με χαρά -R ενώ τα +R μπορεί να μη τα παίζουν. Αν έχεις παλιό player (όχι σε PC) να παίρνεις -R, μάλλον δεν θα παίζει τα 4,7+R και σίγουρα δεν θα παίζει τα 9+R.
-
Παιδιά, help! Κατέβασα ένα video (.avi) το οποίο είναι λέει high definition και παίζει με το Χ264 codec, έχει και το αντίστοιχο codec προς εγκατάσταση, το έβαλα, αλλά το video δεν μπορώ να το δω. Τις πταίει;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Παιδιά, help! Κατέβασα ένα video (.avi) το οποίο είναι λέει high definition και παίζει με το Χ264 codec, έχει και το αντίστοιχο codec προς εγκατάσταση, το έβαλα, αλλά το video δεν μπορώ να το δω. Τις πταίει;το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ.
μου βγάζει σφάλμα ο player (με όποιον κ αν εχω δοκιμάσει) -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα DVD players παίζουν με χαρά -R ενώ τα +R μπορεί να μη τα παίζουν. Αν έχεις παλιό player (όχι σε PC) να παίρνεις -R, μάλλον δεν θα παίζει τα 4,7+R και σίγουρα δεν θα παίζει τα 9+R.Αυτό δεν ισχύει 100%
opterie, δοκίμασε το vlc media player ή το bsplayer
-
το δοκίμασα κ με τα 2 εγώ
-
πρέπει να έχετε και τους ανάλογους codecs όμως, ο x264 είναι ο Matroska.
`Εχω μια απορία σχετικά με αυτό. Λέει ότι υποστηρίζει και IDE + SATA (+μέσω sata cable), δε λέει όμως αν μπορείς να συνδέσεις το κουτί με τον υπολογιστή με usb καλώδιο και όχι με sata στην περίπτωση που του έχεις βάλει αντίστοιχο σκληρό. Αν ισχύει αυτό το χτύπησα κατευθείαν
-
μαζί με το αρχείο υπήρχε κ αυτός ο codec
coreavc_pro_ebc1ef16.exeδεν κανει εε?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μαζί με το αρχείο υπήρχε κ αυτός ο codec
coreavc_pro_ebc1ef16.exeδεν κανει εε?
δε ξέρω, δοκίμασε αυτό
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
`Εχω μια απορία σχετικά με αυτό. Λέει ότι υποστηρίζει και IDE + SATA (+μέσω sata cable), δε λέει όμως αν μπορείς να συνδέσεις το κουτί με τον υπολογιστή με usb καλώδιο και όχι με sata στην περίπτωση που του έχεις βάλει αντίστοιχο σκληρό. Αν ισχύει αυτό το χτύπησα κατευθείανΤο λινκ που έχεις συνδέεται με usb με τον υπολογιστή και δεν δέχεται sata δίσκους. Υπάρχουν κουτιά που παίρνουν δίσκους sata αλλά μπορεί να μη συνδέονται στον υπολογιστή και με sata καλώδιο, μόνο με usb.
Για να τον συνδέεις με sata καλώδιο σημαίνει ότι έχεις ανοίξει μια τρύπα στο κουτί και έχεις βάλει μέσα ένα μακρύ καλώδιο. Αυτό πρέπει να είναι μόνιμο σε όλους τους υπολογιστές που θέλεις να συνδέεις το κουτί με sata.
Στα εξωτερικά κουτιά έχει σημασία να μη χρησιμοποιούν άθλιο chipset (ας είναι αργό να μην είναι κακό - λάθη κλπ) και να μη ζεσταίνεται ο δίσκος.
-
Χρόνια Πολλά!
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το ψάχνω για Vivodi. Νέα γραμμή με DSL 2048.
Αρκετά πια με τον ΟΤΕ.ακούω και διαβάζω πολλά αρνητικά για την Vivodi. Be careful!
Από τον ΟΤΕ πάντως κι εγώ ευχαριστημένος είμαι.Τι αρνητικά για πες αν θες. Έχω κάνει αίτηση για τηλ. γραμμή κ ADSL στα 2Mbps.
Βαρέθηκα με τον ΟΤΕ. Έχω κάνει αίτηση για ISDN εδώ κ 20 μέρες. Με ειδοποιούν να καλέσω τους τεχνικούς που μου λένε μετά από σχεδόν 1 μήνα. Μετά από την παράδοση θα προχωρήσει η αίτηση μου για ADSL.
Το 1242 προσπαθούσα να επικοινωνήσω για τεχνικά προβλήματα κ τα τηλέφωνα τους ήταν απασχολημένα συνέχεια. Δεν είναι δυνατόν το 1242 να μην είναι 24/7 όταν έχουν εξίσου σημαντικό έργο με τους Internet Providers. Γιατί η Forthnet , η OTENET κλπ να έχουν 24 ώρες εξυπηρέτηση κ οι άλλοι που έχουν την τεχνικη εξυπήρετηση των γραμμών DSL όχι? Επειδή είναι κρατικοί? Προσωπικά τους βρίσκω απαράδεκτους κ γι αυτό σκέφτηκα να δοκιμάσω την Vivodi. Κ ο Θεός βοηθός. (γιατί θα πρέπει να κλείσω κ την γραμμή του ΟΤΕ τελείως) -
και εγω εχω προβλήματα αρκετά με vivodi, αντίθετα με τον οτε, παρόλο που για να 'σε στήσουν' σου βγάζουν το λάδι μετά δεν έχεις κανένα πρόλβημα. Πάντος αν είχε στην γειτονιά μου ΤΕΛΛΑΣ θα έβαζα με κλειστά μάτια TELLAS ZISTO
-
εχω ταινια αρχειο bin...να το ανοιξω με vlc?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχω ταινια αρχειο bin...να το ανοιξω με vlc?Την καίς σε CD-DVD (.bin ειναι αρχείο CD/DVD image)... Ή την φορτώνεις σε κάποιο virtual drive manager...
-
Τα αρχεία .bin, .cue, .iso διαβάζονται από το Nero ή αντίστοιχα προγράμματα εγγραφής CD/DVD. Αν δε θέλεις να γράψεις δισκάκι για να το δεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Daemon Tools το οποίο δημιουργεί ένα virtual drive (σαν να έχεις ένα επιπλέον cd-drive) και 'τρέχει' τα αρχεία από εκεί, σαν να είχες βάλει ένα cd/dvd.
Edit: Φτου.
-
thanks!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Χρόνια Πολλά!Το ψάχνω για Vivodi. Νέα γραμμή με DSL 2048.
Αρκετά πια με τον ΟΤΕ.ακούω και διαβάζω πολλά αρνητικά για την Vivodi. Be careful!
Από τον ΟΤΕ πάντως κι εγώ ευχαριστημένος είμαι.Τι αρνητικά για πες αν θες. Έχω κάνει αίτηση για τηλ. γραμμή κ ADSL στα 2Mbps.
Βαρέθηκα με τον ΟΤΕ. Έχω κάνει αίτηση για ISDN εδώ κ 20 μέρες. Με ειδοποιούν να καλέσω τους τεχνικούς που μου λένε μετά από σχεδόν 1 μήνα. Μετά από την παράδοση θα προχωρήσει η αίτηση μου για ADSL.
Το 1242 προσπαθούσα να επικοινωνήσω για τεχνικά προβλήματα κ τα τηλέφωνα τους ήταν απασχολημένα συνέχεια. Δεν είναι δυνατόν το 1242 να μην είναι 24/7 όταν έχουν εξίσου σημαντικό έργο με τους Internet Providers. Γιατί η Forthnet , η OTENET κλπ να έχουν 24 ώρες εξυπηρέτηση κ οι άλλοι που έχουν την τεχνικη εξυπήρετηση των γραμμών DSL όχι? Επειδή είναι κρατικοί? Προσωπικά τους βρίσκω απαράδεκτους κ γι αυτό σκέφτηκα να δοκιμάσω την Vivodi. Κ ο Θεός βοηθός. (γιατί θα πρέπει να κλείσω κ την γραμμή του ΟΤΕ τελείως)από tech φόρα που διαβάζω κατα καιρούς τα κυριότερα είναι...η παντελής έλλειψη technical support, δεν πιάνει ποτέ την ονομαστική ταχύτητα, σου βγάζουν το λάδι για να σου βάλουν την γραμμή κτλ κτλ
Προσωπική εμπειρία δεν έχω, το τονίζω αυτό. Εγώ ακόμα εκτός ΟΤΕ δεν θα πήγαινα. Είναι ανώριμη η αγορά ακόμα όσο κι θελτικά κι αν είναι τα πακέτα προσφορών.
-
Συνεχίζει να με ταλαιπωρεί αυτό το κριτς κριτς στην αναπαραγωγή οποιουδήποτε ήχου. Φταίει σίγουρα η κάρτα ήχου τηςς Αsus (mobo). Σήμερα έβαλα τα Creative που έχω 5.1 .... πολυ σπαστικό!
Soundmax πρέπει να είναι η καρτα ήχου. Εχω ξαναεγκαταστήσει τους drivers της καμιά 10αρια φορές!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]