-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Η τηλεόραση που έχουμε στο σαλόνι χαλάει συχνά τον τελευταίο καιρό και έτσι ύστερα από 24 χρόνια ο πατέρας μου σκέφτεται να την αλλάξει (για όσους καταλαβαίνουν είχε κοστίσει 215.000 δρχ το 1983 ).
Αποφάσισε η νέα τηλεόραση να είναι LCD μεταξύ 37 και 40 ιντσών, με ένα μπάτζετ μέχρι 1600-1700 ευρώ. Δυο χαρακτηριστικά που πρέπει απαραιτήτως να έχει είναι λειτουργία εικόνα σε εικόνα και ψηφιακός δέκτης (ελέω ΕΡΤ ψηφιακής). Για την ώρα έχουμε καταλήξει στη Sony LCD 40'' Bravia KDL-40S2010 http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=850527 , επειδή όμως δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με LCD τηλεοράσεις αναρωτιόμουν μήπως έχει κάποιος κάποια πρόταση σ' αυτό το μέγεθος, με αντίστοιχα χαρακτηριστικά και τιμή που να μη ξεφεύγει και άλλο...Η τηλεόραση παραγγέλθηκε σήμερα (δεν υπήρχε στο στοκ) και λογικά θα μας παραδοθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Καταλήξαμε στην LG 42LC25R
http://www.megamarket.gr/lg42lc25rhdmi- ... tml?page=3
Πήγαμε στο MediaMarkt και τις είδαμε όλες να παίζουν, οπότε και βγάλαμε τα τελικά μας συμπεράσματα και έπειτα ύστερα από σύντομη αναζήτηση την αγοράσαμε από την Ηλεκτρονική Αθηνών 500 ευρώ φθηνότερα απ' όσο την είχε στο MediaMarkt.Τελικά η διαφορά μεταξύ μιας τηλεόρασης με π.χ. αντίθεση 1600:1 και μιας με 5000:1 είναι παραπάνω από αισθητή. Τα χρώματα είναι πολύ πιο καθαρά και ειδικά αν τις δεις να παίζουν δίπλα η μία στην άλλη δε μπορείς παρά να απογοητευτείς με την εικόνα την μίας και αν εντυπωσιαστείς από την εικόνα της άλλης.
-
Εχει τόσο καλή εικόνα όπως η Bravia aserf?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχει τόσο καλή εικόνα όπως η Bravia aserf?Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η εικόνα είναι απόλυτα παραπλήσια τουλάχιστον με τη Sony LCD 40' Bravia KDL-40S2530 (είναι καινούργιο μοντέλο)
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=928003
που τις είδα να παίζουν δίπλα δίπλα (επίσης με αντίθεση 5000:1). Σε σύγκριση με όλα τα μοντέλα Bravia με αντίθεση 1200:1 είχε αισθητά καλύτερη εικόνα, κάτι απόλυτα λογικό βέβαια.
Μπορώ να πω ότι κάτσαμε και 'πειραματιζόμασταν' ώρα με την εικόνα τους και μάλιστα με ζωντανά προγράμματα και όχι με DVD (όπου όλες έπαιζαν γυαλί και διέφεραν λιγάκι τα χρώματά τους).
Στην LG καταλήξαμε μιας και ο πατέρας μου έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τη μάρκα. Παρεπιπτόντως, η LG έχει εγγύηση 2 ετών, αντί για την εγγύηση ενός έτους της Sony. -
Thanks!...
-
δεν έχει καταργηθεί η εγγύηση ενός έτους δια νομοθεσίας?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Νικόλα sorry δε το χα προσέξει αυτό. Εγώ χρησιμοποιώ το foobar2000 που και πιο ελαφρύ είναι κι έχει και global hotkeys, το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει skins και glamouries του winamp
Συνήθειες δεκαετιών... Το έχω κι εγώ το Foοbar2000, αλλά με βολεύει το all time classic Winamp.
kai εγω εχω το συνδιασμο winamp + foobar
to winamp για τις συνιθισμενες περιπτωσεις κομματιων & για καμια εκπομπουλα
το foobar για οτι δεν παιζει στο winamp
-
Γνωριζει κανεις ποτε θα απελευθερωθει τελειως η σταθερη τηλεφωνια απ το καρκινωμα που λεγεται οτε?
Κατι ακουσα για εντος του καλοκαιριου. -
Ήδη 3 πάροχοι δίνουν δικές τους γραμμές, αλλά σε λίγες ακόμα περιοχές.
Vivodi, Tellas, Forthnet.
Προβλήματα με τους εναλλακτικούς παρόχους υπάρχουν ακόμα πάντως. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι για 50 χρόνια 'παίρναμε το 0' για να μην ακούμε τη γειτόνισσα. -
Οχι ακριβως σε λιγες περιοχες manosk.Απλα θα εχουν γραμμες και οι 3 εκεί που συμφερει.Δε γινεται να πανε να βαλλουν στην Κολοπετινίτσα Ανω Ραχούλας εξοπλισμο για ενα ατομο...
-
η vivodi δινει kai cable tv
-
πώς μπορώ να φορμάρω έναν εξωτερικό δίσκο 80αρη από ένα laptop ο οποίος είναι σε usb-kit και έχει λειτουργικό μέσα;
τον συνέδεσα κ προσπάθησα αλλά δεν τον φορμάρει με δεξί κλικ και format από το my computer...
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
η vivodi δινει kai κατι σαν cable tv -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
η vivodi δινει kai κατι σαν cable tv
Ετσι... Στον υπόλοιπο κόσμο αυτό ονομάζεται 'IPTV'.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πώς μπορώ να φορμάρω έναν εξωτερικό δίσκο 80αρη από ένα laptop ο οποίος είναι σε usb-kit και έχει λειτουργικό μέσα;τον συνέδεσα κ προσπάθησα αλλά δεν τον φορμάρει με δεξί κλικ και format από το my computer...
ευχαριστώ ΘΕΡΜΑ τον Naso79 για την βοήθειά του!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:lol:Οχι ακριβως σε λιγες περιοχες manosk.Απλα θα εχουν γραμμες και οι 3 εκεί που συμφερει.Δε γινεται να πανε να βαλλουν στην Κολοπετινίτσα Ανω Ραχούλας εξοπλισμο για ενα ατομο...
ναι, ενω την Αθηνα την εχουνε καλυψει...
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι:έχω κάτι .wmv αρχεία στο σκληρό και θέλω να τα κάνω 3gp ή mp4 για να τα περάσω στο κινητό (Κ750).Ξέρετε κανένα σάιτ που να βοηθάει;Έχω βρει αυτό (κάποιος το είχε δώσει από εδω μέσα παλιότερα ) http://www.aoamedia.com/Convert_DAT_to_MPEG.htm αλλά δεν είναι free παρά μόνο trial εκδόσεις...
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Παιδιά να ρωτήσω κάτι:έχω κάτι .wmv αρχεία στο σκληρό και θέλω να τα κάνω 3gp ή mp4 για να τα περάσω στο κινητό (Κ750).Ξέρετε κανένα σάιτ που να βοηθάει;Έχω βρει αυτό (κάποιος το είχε δώσει από εδω μέσα παλιότερα ) http://www.aoamedia.com/Convert_DAT_to_MPEG.htm αλλά δεν είναι free παρά μόνο trial εκδόσεις...Δοκιμασε αυτο εδω:
http://super.free.free.fr/1B46B27A6A017 ... Rsetup.exe
Πληθος format και free -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:lol:
Οχι ακριβως σε λιγες περιοχες manosk.Απλα θα εχουν γραμμες και οι 3 εκεί που συμφερει.Δε γινεται να πανε να βαλλουν στην Κολοπετινίτσα Ανω Ραχούλας εξοπλισμο για ενα ατομο...
Eγω πιανομαι ηδη παντως...και σε κανα 10ημερο θα μαι 4 Kbps... Εσυ δεν ξερω... Θες να μαθω;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:lol:
Eγω πιανομαι ηδη παντως...και σε κανα 10ημερο θα μαι 4 Kbps... Εσυ δεν ξερω... Θες να μαθω;
Μιλάμε για δίκτυο ΓΡΗΓΟΡΟ, όχι μαλακίες..
-
Εχεις πιο γρηγορο; Μεχρι εκει μπορούμε να παμε μητσο...Τι ζητας δλδ;Να ριξει μια εταιρια τα απειρα λεφτα στην Ελλαδα; Δε γινεται.Παντως ειναι καλη ταχυτητα...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]