-
απάντησε και πολύ ορθώς ήδη άλλος για το remote..
Γλυκιέ μου, οι καρακάξες εδώ είναι όλο τον καιρό, απλά πετάνε πάνω από το κεφάλι σου και σε κουτσουλάνε στα μούτρα γι αυτό μάλλον δεν τις βλέπεις..
άντε και καλά κούλουμα σε σένα και στα τηλεκοντρόλ σου,
Carακάξα -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έλα που δεν ξέρεις τώρα...
όχι, αλλά τελικά ξέρεις περισσότερα, μπράβο
Εγώ δεν ξέρω τίποτα, γι' αυτό ρώτησα, το χρησιμοποιείς τόσο συχνά, ε;
καθόλου, σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως
Η σοβαρότητα πάντως δεν είναι κάτι απ' αυτά! Και ευτυχώς δηλαδή, γιατί ορισμένοι δεν θα άντεχαν τέτοιο φορτίο στους ώμους τους!
δεν ήταν σοβαρό το θέμα έτσι κι αλλιώς και προφανώς δεν κατάλαβες το πνεύμα. Φυσικά τα προβλήματα που έχεις μαζί μου εμφανίζονται συνέχεια
Ενώ τον υπόλοιπο καιρό που είμαστε γεμάτοι με κλόουν είναι καλύτερα, ε;
ναι, μας διασκεδάζουν, εσένα όχι;
Τέλος από εμένα! Καλή συνέχεια!
ναι σαι καλά!
Εσύ βέβαια ποτέ δεν έχεις βάλει ΚΑΜΙΑ φώτο από κάτι που αγόρασες; ούτε σχόλιο για κινητά; ΠΟΤΕ;;;;
πάντα οι άλλοι φταίνε
-
Ρε νάσο, τι έπαθες;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εσύ βέβαια ποτέ δεν έχεις βάλει ΚΑΜΙΑ φώτο από κάτι που αγόρασες; ούτε σχόλιο για κινητά; ΠΟΤΕ;;;;πάντα οι άλλοι φταίνε
Για τα υπόλοιπα είπα δεν το συνεχίζω... Σ' αυτό όμως θα απαντήσω, ε;
Έβαλα ένα σχόλιο για ένα κινητό που του άλλαξα πρόσοψη και με έβγαλαν κάγκουρα. Άσε, μην το θυμηθώ αυτό τώρα πάλι! Και ναι, σε πράγματα που έχω αγοράσει μετά που έχω πρήξει το μισό κόσμο εδώ μέσα για συμβουλές και προτάσεις, έχω βάλει.
Αλλά δεν έβαλα ποτέ στη σειρά όλα τα κατσαβίδια μου για να δείξω πόσες βίδες έχει το σπίτι μου!
Τέλος πάντων... Εγώ ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι μαλάκας! Άρα μην προσπαθείς να το επισημάνεις! Άδικος κόπος, το έχω παραδεχτεί και δηλώσει ο ίδιος! -
ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ...ο άνθρωπος δεν τα έβαλε για να κάνει επίδειξη...
μυαλό θέλει για να το καταλάβει κάποιος;εάν ήταν τέτοιος τύπος θα είχε μοστράρει 20 φώτο του GTi σε αβατάρ και υπογραφή.
καλό 3ημερο λοιπόν και χαλαρώστε!
-
Το πρόβλημά σου ποιο είναι τελικά;
άντε, να σβήσουμε και το 'βάλτε μία φώτο από το αυτοκίνητό σας'
-
Προβλημα....
Προσπαθώ να αναπαράξω ταινία .avi στο WMP. Εκανα εγκατασταση στο VobSub, μετονομασα το .srt, ωστε να ειναι συνωνυμο του .avi, εμφανιζεται κανονικα το πρασινο βελακι στη γραμμη εργαλειων, φαινεται, κανοντας δεξι κλικ, οτι η φορτωση εγινε κανονικα, ομως.... οι υποτιτλοι δεν εμφανιζονταιΣτο παλιο PC ειχα κανει την ιδια διαδικασια και δεν ειχα προβλημα. Χθες πηρα καινουργιο και τα ΄κανα ολα απο την αρχη, αλλα τζιφος... Εχετε καποια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει;
-
http://www.cpcweb.com/wlive/WMPSwitches ... owsmedia10
-
Ερώτηση για τους χρήστες FF (pasxos ουρτ).
Χρησιμοποιώντας το Tab Mix Plus μπορείς να κάνεις αναίρεση κλεισίματος καρτελών, πατώντας το Ctrl+F12.
Το κακό είναι πως όταν έχω ανοιχτό το Winamp (με τα Global hotkeys ενεργοποιημένα) το Ctrl+F12 δε λειτουργεί στοv FF, αλλά το Winamp μου δείχνει το κομμάτι που παίζει εκείνη τη στιγμή με notification.
Εψαξα στις επιλογές του Winamp για να το αλλάξω και δε βρήκα τη συγκεκριμένη... Λέτε να μου ξέφυγε?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ερώτηση για τους χρήστες FF (pasxos ουρτ).Χρησιμοποιώντας το Tab Mix Plus μπορείς να κάνεις αναίρεση κλεισίματος καρτελών, πατώντας το Ctrl+F12.
Το κακό είναι πως όταν έχω ανοιχτό το Winamp (με τα Global hotkeys ενεργοποιημένα) το Ctrl+F12 δε λειτουργεί στοv FF, αλλά το Winamp μου δείχνει το κομμάτι που παίζει εκείνη τη στιγμή με notification.
Εψαξα στις επιλογές του Winamp για να το αλλάξω και δε βρήκα τη συγκεκριμένη... Λέτε να μου ξέφυγε?
Νικόλα αυτή την λειτουργία (undo close tab) την έχει από κατασκευής του ο FF 2.0 κάνοντας δεξί κλικ επάνω στην tab bar και επιλέγοντας το undo close tab.
-
Νικόλα, τα Global στο Winamp αλλάζουν οποιαδήποτε στιγμή. Επιλέγεις το Action που θέλεις και από κάτω που λέει Hotkey θα πατήσεις έναν δικό σου συνδυασμό και μετά το Set. `Ισως χρειαστεί επανεκκίνηση το πρόγραμμα
-
«Ξέχασες κείνο το σκοπό που λέγαν οι Χιλιάνοι
άγιε Νικόλα φύλαγε κι αγιά θαλασσινή
τυφλό κορίτσι σ' οδηγάει παιδί του Μοντιλιάνι
που τ' αγαπούσε ο δόκιμος κι οι δυο Μαρμαρινοί». -
Asimov. δεν αποκλείεται οι υπότιτλοι να είναι προβληματικοί και γι'αυτό να μη τους φορτώνει. `Ανοιξέ τους μ'ένα πρόγραμμα επεξεργασίας, όπως το Subtitle Editor και θα δεις κατά πόσο είναι οκ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νικόλα αυτή την λειτουργία (undo close tab) την έχει από κατασκευής του ο FF 2.0 κάνοντας δεξί κλικ επάνω στην tab bar και επιλέγοντας το undo close tab.
Ναι αλλά ως σκληροπυρηνικός χρήστης πληκτρολογίου θέλω να έχω την επιλογή συνδυασμού πλήκτρων...
Δημήτρη, το γνωρίζω αυτό, αλλά στη λίστα με τους συνδυασμούς δεν υπάρχει κάποιος με Ctrl+F12.
Να κι ένα printscreen:
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
που τ' αγαπούσε ο δόκιμος κι οι δυο Μαρμαρινοί».Λάθος θέμα?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
που τ' αγαπούσε ο δόκιμος κι οι δυο Μαρμαρινοί». -
Νικόλα sorry δε το χα προσέξει αυτό. Εγώ χρησιμοποιώ το foobar2000 που και πιο ελαφρύ είναι κι έχει και global hotkeys, το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει skins και glamouries του winamp
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νικόλα sorry δε το χα προσέξει αυτό. Εγώ χρησιμοποιώ το foobar2000 που και πιο ελαφρύ είναι κι έχει και global hotkeys, το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει skins και glamouries του winampΣυνήθειες δεκαετιών... Το έχω κι εγώ το Foοbar2000, αλλά με βολεύει το all time classic Winamp.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Νικόλα sorry δε το χα προσέξει αυτό. Εγώ χρησιμοποιώ το foobar2000 που και πιο ελαφρύ είναι κι έχει και global hotkeys, το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει skins και glamouries του winamp
Συνήθειες δεκαετιών... Το έχω κι εγώ το Foοbar2000, αλλά με βολεύει το all time classic Winamp.
+οο
-
εγώ ήθελα κάτι απαλό για όταν είχα το λαπτοπ και με βόλεψε τελικά.
ερώτηση: Υπάρχει extension στον FF για να βρίσκει και να κατεβάζει εικόνες σε μια σελίδα οι οποίες ανοίγουν μέσω javascript? Το downloadThemAll πάντως δεν το κάνει
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]