-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος φίλος τίποτα από τους φορητούς της apple; Αξίζουν τα χρήματα τους, και το κυριότερο, μπορώ να αγοράσω κάποιο μηχάνημα της προκοπής με το ποσό που είμαι διατεθειμένος να ξοδέψω;
όλο και κάτι θα βρεις σε αυτά τα ευρώ
http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObj ... .0.0.0.0.1
Αν αξίζουν τώρα σχετικό είναι, εξαρτάται από το πόσο θες να σε απασχολούν κάτι περίεργες λέξεις, όπως ιοί, trojans, anti-virus
Η αντιπροσωπεία είναι χειρότερη από... Σαρακάκη οπότε ασχολείσαι με μεταπωλητές ή ανεξάρτητους εισαγωγείς. Μία φορά που τη χρειάστηκα πάντως -για εξωτερική συσκευή, όχι υπολογιστή- την αντικατέστησαν και μάλλον ήταν δικό μου το λάθος
Προγράμματα κλπ μην σε απασχολούν
-
Εδώ που φτάσαμε, περίμενε να πάρεις φορητό με τα Vista προεγκατεστημένα και με δυνατότητα εγκατάστασης και των XP ή/και Linux [αυτό δεν θα στο πει η εταιρεία κατασκευής, αλλά θα το πουν κάποιοι που θα το δοκιμάσουν ].
Τα Vista θα ξεκινήσουν να εγκαθίστανται σε νέους υπολογιστές από τα τέλη του ερχόμενου μήνα.Τους mac δεν θα τους πλησίαζα, εκτός αν η σχέση με τους υπολογιστές εξαντλείται στη χρήση κειμενογράφου, σερφαρίσματος και κάποιου συγκεκριμένου επαγγελματικού προγράμματος.
-
-
Χρήστο, αν δεν σου περισεύουν τα φράγκα, καλύτερα πήγαινε με την πεπατημένη (wintel).
Καλό θα είναι να έχεις και μία αξιόλογη κάρτα γραφικών (πχ Χ700 ή καλύτερη).
Βρίσκεις αρκετή ποικιλία με 1GB, Core 2 Duo και ψιλοκαλή κάρτα γραφικών στα 1200-1500 -
n_olympios
Αθόρυβο PC; Καλό φαίνεται.
Καλορίζικο. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για όσους χρησιμοποιούν torrentsΗ Hellas On Line (HOL) παρακολουθεί και επιτίθεται στα μηχανήματα που κατεβάζουν torrents. Μπλοκάρετε (τουλάχιστον) τα IP 62.38.5.167 (και 163).
Για καλό και για κακό όσοι ασχολείστε με το 'άθλημα' βάλτε και τον peer guardian.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
n_olympios
Αθόρυβο PC; Καλό φαίνεται.
Καλορίζικο.Για την ακρίβεια, αθόρυβο HTPC. Ευχαριστώ. Οι δίσκοι, το τροφοδοτικό και το κουτί υπήρχαν. Μέσα στην εβδομάδα το έστησα από την αρχή.
Το μόνο που ακούγεται είναι ένα ελαφρύ βουητό από τους 3 Seagate που είναι εκτός του κουτιού, αλλά αυτοί θα πάνε σε άλλο pc (server) που θα φτιάξω μάλλον μέσα στο Γενάρη.
Χρόνια πολλά κιόλας.
-
Και πόσο πήγε το μαλλι, αν επιτρέπετε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και πόσο πήγε το μαλλι, αν επιτρέπετε;Με τόσες μπούκλες που έχει αυτός δε τον νοιάζει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και πόσο πήγε το μαλλι, αν επιτρέπετε;
Με τόσες μπούκλες που έχει αυτός δε τον νοιάζει.
Ρε σεις έχω σιχαθεί όλο αυτό το καλωδιομάνι από το βρωμο-desktop...
δεν την παλεύω...3 τηλφωνικά καλώδια ελέω σπλίτερ, ρεύμα ρούτερ, τιμονιέρα, κάρτα γραφικών, ρεύμα οθόνης, ρεύμα πισι, ηχεία (εδώ να δεις καλώδιο), usb hub +...+....+
δεν την παλεύω γαμώ τα καλώδιά μου!
-
Το κουτί το πήρα μεταχειρισμένο για 250
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δείτε αυτό:
http://www.innergeek.us/geek-test.html
Εγώ σκόραρα 27.61341% - Total Geek.
ειμαι απογοητευμενος.... 26,03% μονο....
-
6,3% poser
- Geekish Tendencies................................≥09%
-
Μates τη βοηθεια σας..
Εχω i.e v.6.0 και οταν λαμβανω mail με ελληνικους χαρ/ρες μου εμφανιζει αντι αυτων κατι τετοιο: Ã å é á ó á ò,
Ë Ü âá ô å áõ ôü ôï ìÞíõ ìá ãéá ôß ð áñáê ïëï õ èåßô å ôçí È. Åíüôçôá, 'Ôï 3-....
Τι κανω για να λυθει???
Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα αφου δεν το συνανταω πουθενα αλλου αυτο με τους ελληνικους χαρ/ρες παρα μονο στα mail..
Οποτε μαλλον δεν φταιει ο browser..
Καμια ιδεα?? -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το μόνο που ακούγεται είναι ένα ελαφρύ βουητό από τους 3 Seagate που είναι εκτός του κουτιού, αλλά αυτοί θα πάνε σε άλλο pc (server) που θα φτιάξω μάλλον μέσα στο Γενάρη.Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που βάζει μόνωση στο PC του. Εγώ συνδέω όσο περισσότερους ανεμιστήρες χωράει το κουτί αλλά στα 5 ή 7V (κίτρινο-κόκκινο) για ησυχία.
Για τους δίσκους έχω βάλει κάτι βάσεις λαστιχένιες (δεξιά-αριστερά) στους δίσκους - μετά μπαίνουν σε 5.25 θήκες - και είναι σχεδόν αθόρυβοι (e-shop sharkoon?).
-
Σωστά, Λεωνίδα.
Aυτά είναι το επόμενο βήμα (στο μεγάλο pc).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
6,3% poser- Geekish Tendencies................................≥09%
Ωχ ωχ....
36,88% 'Major Geek' -
Δισκάκια το ανάγνωσμα...
τι προτείνετε από dvd ? [αυστηρά από πλαίσιο]
προτιμώ τα πολλά...τις ντάνες άνω των 25...
-
Δεν έχουν Taiyo Yuden?
-
Δεν έχουν...από αυτά που έχουν?
Από τα TDK έχω μείνει ευχαριστημένος στα cdr πάντως.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]