-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ε παιρνει με κανα ττεσσαρι χιλιαρικα τροπετακι rs κ το μεταμορφωνει σε τσαγιερα.και γτ να μην παρει με λιγοτερα χρηματα ενα 1400 και με αυτα που θα εξοικονομησει να κανει τον κουβα τσαγιερα?
-
Τελικά είστε πολλοί που δεν μπορείτε να αγαπήσετε ένα αυτοκίνητο όπως παιδεύτηκε να το σχεδιάσει και κατασκευάσει η εταιρεία.... Το κάθε αυτοκίνητο έχει το στυλ του τις δυνατότητές του κλπ, και την ισορροπία του.... σώνει και καλά να του χαλάσετε την ισορροπία και να το μετατρέψετε με τροπέτα κλπ... σε τσαγιέρα. Δηλαδή όποιο αυτοκίνητο βλέεπτε μπροστά σας αντί να το αγαπήσετε θέλετε να το βιάσετε και να το παραμορφώσετε...!!
Και αν είναι έτσι τότε γιατί να μην του βάλει κι έναν V8 ή και W16 με βρυσάκια για τσάι.... ένα βρυσάκι για ζεστό κι ένα για κρύο τσάι για το καλοκαίρι... ε, δεν τρώγεστε πια! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για να μην μιλήσω για κατασκευή, συναρμογή, διάρκεια στο χρόνο. Το Focus I δεν έχει το κατασκευαστικό χάλι των σύγχρονων Ford, αλλά είναι πολύ πίσω σε σχέση με το Φάου Βε.
Σ' αυτό αναφέρεσαι;
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21652Ωραίος ο ρόλος του εγκάθετου
Συγνώμη, εγώ για Ford μίλησα.
Και τα σύγκρινες με Φάου Βε
-
... και η ανακοίνωση μιας ανάκλησης, είναι η απάντηση. Μάλιστα
-
Τι σχέση έχει η ποιότητα με τις ανακλήσεις;;;
Δηλαδή τα lada είναι από τα πιο ποιοτικά;;; -
περα απο 1-2 ποστ σαυτό το τόπικ που γράφουν για το τι εστι εστι,ολα τα υπόλοιπα είναι αλεν ντελον.
-
... και η ανακοίνωση μιας ανάκλησης, είναι η απάντηση. ΜάλισταΚrus η απάντηση ήταν ημισοβαρή-ημιχιουμοριστική όπως είδες και στη συνέχεια στο διάλογό μου με τον Ikar.Επί της ουσίας δεν μπορεί να γίνει συζήτηση διότι απ' τη στιγμή που εκφράζεσαι αφοριστικά με εκφράσεις του στυλ ''κατασκευαστικό χάλι των σύγχρονων Ford'' δείχνει ότι είσαι τόσο πολύ πεπεισμένος γι αυτό, που είναι ανώφελη οποιαδήποτε συνέχεια.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και αν είναι έτσι τότε γιατί να μην του βάλει κι έναν V8 ή και W16 με βρυσάκια για τσάι.... ένα βρυσάκι για ζεστό κι ένα για κρύο τσάι για το καλοκαίρι... ε, δεν τρώγεστε πια!
καλη μοντιφα ακουγεται
οντως δικιο εχεις σε αυτο που λες.Το καθε μοντελο ειναι σχεδιασμενο ετσι απο καθε εταιρια για καποιο συγκεκριμενο σκοπο.Η ισορροπια χαλαει με τυχον επεμβασεις.Πολυ συχνα ομως βλεπουμε τετοια φαινομενα.
Αν παντως εχει σκοπο να το πειραξει τοτε γτ να μην κατεβει σε μικροτερου κυβισμου κινητηρα?
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
... και η ανακοίνωση μιας ανάκλησης, είναι η απάντηση. Μάλιστα
Κrus η απάντηση ήταν ημισοβαρή-ημιχιουμοριστική όπως είδες και στη συνέχεια στο διάλογό μου με τον Ikar.Επί της ουσίας δεν μπορεί να γίνει συζήτηση διότι απ' τη στιγμή που εκφράζεσαι αφοριστικά με εκφράσεις του στυλ ''κατασκευαστικό χάλι των σύγχρονων Ford'' δείχνει ότι είσαι τόσο πολύ πεπεισμένος γι αυτό, που είναι ανώφελη οποιαδήποτε συνέχεια.
Λες να γεννήθηκα πεπεισμένος γι αυτό; Ή το γράφω γιατί 'τα παίρνω' από κανέναν?
Από τον αφορισμό μου θα πρέπει να εξαιρέσω το Μοντέο πάντως. Α! και την X-Type -
Λες να γεννήθηκα πεπεισμένος γι αυτό; Ή το γράφω γιατί 'τα παίρνω' από κανέναν?
Από τον αφορισμό μου θα πρέπει να εξαιρέσω το Μοντέο πάντως. Α! και την X-TypeΜα όπως είδες δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη.Και δεν αμφισβητώ ότι σε αρκετές περιπτώσεις η Ford τα έχει κάνει θάλασσα.Οι αφορισμοί είναι αυτοί που μ' ενοχλούν και όχι μόνο για τ' αυτοκίνητα.Στην πράξη τώρα,όταν ζώ μ'ένα ποιοτικό αυτοκίνητο όπως το Mondeo(Και επειδή έχω ζήσει με δυό Γιαπωνέζους πίστεψέ με μπορώ να κρίνω από πρώτο χέρι) έ αυτό το ''κατασκευαστικό χάλι των σύγχρονων Ford'' μου χτυπάει άσχημα.
Υ.Γ.Αν μπείς σ'ένα S-Max θα δεις ότι θα κάνεις κι άλλες εξαιρέσεις. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Υ.Γ.Αν μπείς σ'ένα S-Max θα δεις ότι θα κάνεις κι άλλες εξαιρέσεις.Εσύ λες ότι δεν έχω μπει?
-
όχι, κι ούτε έχεις οδηγήσει
-
Πολλά κρυφά ρε παιδιά.
ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ FORD FOCUS ST TOY 2002?