-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Kαι στην προηγούμενη κλήρωση στις 11-4-2010 είχε 5άρι στην Καλαμάτα...!! Τους Κυπριους δεν τους πιάνουν πάντως...!!Κι άλλο 5άρι στην Καλαμάτα; Λες από βδομάδα να ανηφορίσει προς Πύργο; Οι Κύπριοι ασχόλουνται με όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ (ειδικά το ΚΙΝΟ) οπότε μόνο επαγγελματίες μπορείς να τους χαρακτηρίσεις
-
Έχει σχέση που παίζουν πολύ και έχουν εμπειρία , παίζουν περίεργα συστήματα ή είναι απλά τυχεροί?
-
Ο megane ακόμη να μου δώσει τα λεφτά μου...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχει σχέση που παίζουν πολύ και έχουν εμπειρία , παίζουν περίεργα συστήματα ή είναι απλά τυχεροί?Γενικά παίζουν πολλά λεφτά, στο ΚΙΝΟ όμως παίζει ρόλο και η παρατήρηση γι' αυτό και τους βρίσκεις όλες τις ώρες στα πρακτορεία, ειδικά τους φοιτητές
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Έχει σχέση που παίζουν πολύ και έχουν εμπειρία , παίζουν περίεργα συστήματα ή είναι απλά τυχεροί?
Γενικά παίζουν πολλά λεφτά, στο ΚΙΝΟ όμως παίζει ρόλο και η παρατήρηση γι' αυτό και τους βρίσκεις όλες τις ώρες στα πρακτορεία, ειδικά τους φοιτητές
Τα δυσκολεψαν τα συστηματα στο ΚΙΝΟ μπηκε ενας μια φορα στο πρακτορειο περσυ επαιξε 1€ και κερδισε ενα 10χιλιαρο στην κληρωση! Ε αυτο ηταν, οπως καθομουν σηκωθηκα και εφυγα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γενικά παίζουν πολλά λεφτά, στο ΚΙΝΟ όμως παίζει ρόλο και η παρατήρηση γι' αυτό και τους βρίσκεις όλες τις ώρες στα πρακτορεία, ειδικά τους φοιτητές
Τα δυσκολεψαν τα συστηματα στο ΚΙΝΟ μπηκε ενας μια φορα στο πρακτορειο περσυ επαιξε 1€ και κερδισε ενα 10χιλιαρο στην κληρωση! Ε αυτο ηταν, οπως καθομουν σηκωθηκα και εφυγα
Δεν ειναι ο πρωτος πιστεψε με...Εγω για το 50Ε παω και εμαθα ενας στο Αιγιο ειχε δουλεια και πηγε εριξε 8-9 αριθμους στη τυχη με ενα πενηνταλεπτο και κερδισε 15.000Ε.Απο τοτε σταματησα να πηγαινω να παζω γενικα...Ουτε στοιχημα!
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Ειλικρινά πιστεύω πως η παρατήρηση δεν παίζει κανένα ρόλο.Καθαρά θέμα τύχης είναι.
-
Τί διάολο ρε σεις...;;; Μας διαβάζουν απ΄τον ΟΠΑΠ και 8 πεντάρια που βγήκαν δεν τα ανακοίνωσαν που πέσανε...;; Καμμια Κύπρο θα είναι τα μισα...!!
http://www.opap.gr/pressdetails.asp?pre ... 7&langID=1
-
Για αυτούς που κατηγορούν τον Οπαπ και το joker για στημένα παιχνίδια αν παρακολουθήσουν λίγο τα στατισικά θα δουν ότι:
- Jackpot γίνονται συνέχεια όλο το χρόνο.
- Ο Οπαπ επιδοτεί το joker στις γιορτές για να αυξάνεται το ποσό.
- Ο Οπαπ δεν ξέρει ποιός έχει τον τυχερό λαχνό καθώς η συμμετοχή είναι ανώνυμη.
- Η κλήρωση δεν γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο (όπως στο kino) για να μπορούν να προβλέψουν τις επιτυχίες ή αποτυχίες, αυτό συμβαίνει στο kino όπου το λογισμικό μεγιστοποιεί τα κέρδη του Οπαπ.
- Το joker έχει απόδοση 50% για τον Οπαπ. Από τις εισπράξεις τα μισά επιστρέφει στους παίκτες και τα υπόλοιπα τα κρατάει.
- Έχω γνωστό που έχει κερδίσει στην πρώτη κατηγορία στο Joker.
- Τα μεγαλύτερα ποσά παίζονται στην Κύπρο! (Μαύρο χρήμα) και οι περισσότεροι τυχεροί είναι από εκεί.
Σκάνδαλο είναι οι μισθοί που έχουν τα βύσματα στον Οπαπ όχι τα παιχνίδια του.
-
Κανένα σίγουρο για τζόκερ ...???
Ιδεα!!!! Να γραψουμε ο καθενας απο εναν αριθμο , 12 -
3
Αυτά που θα πάρουμε! -
21
-
7
-
8
-
Εγώ όποτε και όταν παίζω βάζω πάντα το 5 ή το 13.
-
-
θα παει κανεις αποψε regency ή ξανθης?
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Για αυτούς που κατηγορούν τον Οπαπ και το joker για στημένα παιχνίδια αν παρακολουθήσουν λίγο τα στατισικά θα δουν ότι:- Jackpot γίνονται συνέχεια όλο το χρόνο.
- Ο Οπαπ επιδοτεί το joker στις γιορτές για να αυξάνεται το ποσό.
- Ο Οπαπ δεν ξέρει ποιός έχει τον τυχερό λαχνό καθώς η συμμετοχή είναι ανώνυμη.
- Η κλήρωση δεν γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο (όπως στο kino) για να μπορούν να προβλέψουν τις επιτυχίες ή αποτυχίες, αυτό συμβαίνει στο kino όπου το λογισμικό μεγιστοποιεί τα κέρδη του Οπαπ.
- Το joker έχει απόδοση 50% για τον Οπαπ. Από τις εισπράξεις τα μισά επιστρέφει στους παίκτες και τα υπόλοιπα τα κρατάει.
- Έχω γνωστό που έχει κερδίσει στην πρώτη κατηγορία στο Joker.
- Τα μεγαλύτερα ποσά παίζονται στην Κύπρο! (Μαύρο χρήμα) και οι περισσότεροι τυχεροί είναι από εκεί.
Σκάνδαλο είναι οι μισθοί που έχουν τα βύσματα στον Οπαπ όχι τα παιχνίδια του.
1.Αλλά περιέργως λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου δεν μπορεί κανείς μα κανείς να σταυρώσει τα 6 νουμεράκια...
2.Κάτι πρέπει να κάνει για ξεμάτιασμα...
3.Ξέρει όμως τα νούμερα που έχουν παιχτεί σε όλη την επικράτεια ΠΡΙΝ ξεκινήσει η κληρωτίδα...
4.Και τα ζάρια που πέφτουν στην τσόχα δεν πέφτουν με ηλεκτρονικό τρόπο αλλά χειροκίνητα και μπορείς να βρεις κάτι ωραία 'ζαράκια' που σε κάνουν να χαμογελάς...
5.Χουβαρντάς ο ΟΠΑΠ...
6.Κανείς δεν είναι τέλειος
7.Κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμάς... -
Στην Κύπρο το 'xρυσό' δελτίο του Τζόκερ
Τελικά όντως η τύχη βρίσκεται στην Κύπρο αυτές τις ημέρες. «Κέρδη πέρα από κάθε φαντασία» για τον Κύπριο υπερτυχερό της χθεσινοβραδινής κλήρωσης του Τζοκερ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κέρδισε 10 εκατομμύρια 98 χιλιάδες 443 ευρώ και 86 σεντ!
Ο υπερτυχερός είναι 50χρονος βιοπαλαιστής, πατέρας τριών παιδιών και επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος. Το «χρυσό» κουπόνι παίχτηκε στο πρακτορείο του Πέτρου Αθανασιάδη στη Λακατάμεια
Επόμενο ραντεβού με την τύχη την προσεχή Κυριακή με το Λόττο να κληρώνει επτά εκατομμύρια ευρώ και το Τζόκερ τρία. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής άλλος ένας Κύπριος είχε κερδίσει στο ΠΡΟΤΟ συνολικά 805 χιλιάδες ευρώ.
Καλή χρονιά σε όλους και καλοφαγωτα τα μύρια στον υπερτυχερό
-
μόνο βιοπαλαιστές με μπόλικα παιδιά κερδάνε. διάολε, δεν έχω ελπίδα νομίζω.
αχ ρε κούλα,αχ
κάτσε μου σου λεγα, διαμάντια και ρουμπίνια ζητούσες. να, τώρα. τα πήρε άλλος.
ΤΖΟΚΕΡ και τζόγος γενικότερα....