-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ είμαι ο αριστερός (εκ πεποιθήσεως). Και οι δύο καραφλοί, ο ένας από τις βλακείες του άλλου.
Και όχι Πασχάλη, αυτό που πίνουμε δεν είναι ούτε τσάι ούτε λάδι. Σοκολάτα είναι.
It's like some kind of torture to have to watch the show....
Freak show επί του προκειμένου, βλ. tazio.
Ρε παλιοκλέφτη....
Δε βλέπω τίποτα,πάλι τα κατάφερες.. Σοκολάτα ε;Ελλειψη σεξουαλικής ζωής... Αν θες βοήθεια΄σ αυτό,ελα απ τη μαύρη αύριο..κάτι θα κάνουμε και για σένα...
σορρυ για το οφφ τοπικ...
-
Ούτε μια υποκλοπή δεν μπορούμε να κάνουμε...
-
Όποιος θέλει τα μαλλιά του, πρέπει να περιορίσει το sex.
'Testosterone is a male sex hormone required for sperm production' -
Ο χρήστης offset έγραψε:
Καπου άκουσα οτι όσοι έχουν τριχόπτωση είναι οι προάγγελοι του μέλοντος όπου οι τρίχες θα είναι κάτι κατακριτέο.Συνεπώς δόξα και τιμή στους προφήτες μιας νέας εποχής με πεντακάθαρη γυμνή σάρκα!σκοτεινο το μελλον συμμαθητα...
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Όποιος θέλει τα μαλλιά του, πρέπει να περιορίσει το sex.
'Testosterone is a male sex hormone required for sperm production'Το αντίθετο φίλε μου!
Κάντε πολύ σεξ για να την καταναλώνετε!
Σας το λέει ένας με μαλλί σαν του Τζίμυ Χέντριξ!
Πέρα από την πλάκα ο Skye έκανε πολύ καλή ανάλυση,γιατί ενδεχομένως επηρρεάζεται η αυτοπεποίθηση του άνδρα από την απώλεια μαλλιών,αλλά και στο θέμα της αυτοεκτίμησης!
Είμαι μαζί του 100%
Παρ΄όλα αυτά,αν δεις βελτίωση με την αμάλθεια....ρίξε και μια ενημέρωση!!
Θα χρειαστεί πάντως μήνες για να δεις ορατό αποτέλεσμα,καθώς οι κύκλοι ζωής των τριχών είναι ασυγχρόνιστοι και διαρκούν μήνες..
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Τεσπα θα δοκιμασω με το regaine και αν δε γινει τιποτα θα τα παρατησω μαλλον...
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ακόμη θεραπεία της τριχόπτωσης. Υπάρχει όμως αντιμετώπιση. Ελπίζω πριν αρχίσεις να 'πασαλείβεσαι' με διάφορα να έκανες ένα αιματολογικό και θυρεοειδικό έλεγχο. Μπορεί να οφείλεται και εκεί....
Ιατρικά παραδεκτές λύσεις:
1.Mινοξιδίλη=Regaine
Αποτελέσματα σε 6-12 μήνες εφαρμογής τουλάχιστον.... Μη ορμονικό παρασκεύασμα. Ανάγκη δια βίου χρήσης καθώς τα αποτελέσματα χάνονται μετά από 3-4 μήνες διακοπής της θεραπείας!2.Φιναστερίδη
Ορμονικό σκεύασμα (αντιανδρογόνο). Λήψη από του στόματος. Ανεπιθύμητες ενέργειες μείωση της libido, ανάγκη για έλεγχο προστάτη κλπ3. Χειρουργική μεταμόσχευση
Εδώ δε χρειάζεται να εξηγήσω περαιτέρω νομίζω... -
Αν μου συνέβαινε...
Στα 20 ούτε να το σκέφτομαι
Στα 25 ίσως να σπαζόμουν
Στα 30 θα προβληματιζόμουν
Στα 35 που άρχισε να συμβαίνει, στα @@@@ μουΑλλά έφτασα 38 για να αραιώσουν (αρκετά) και έτσι πρόλαβα να τα χαρώ όσο τα είχα
και μάλιστα πολύ.Από την άλλη, αν αραιώνουν τόσο αργά (λένε) μπορείς να κάνεις άνετα εμφύτευση,
αλλά προτιμάω να βάλει σιδεράκια ο μεγάλος μου γιός παρά να βάλω μαλλιά. -
Θυμάμαι που όταν κάποτε άκουσα την επιθυμία γνωστού μου να κάνει εμφύτευση,απάντησα οτι εγώ είμαι ενάντια σε κάθε τεχνική μέθοδο που πάει κόντρα στη φύση.Βέβαια πήρα και γώ την εξής ερώτηση ως απάντηση: 'Μα εαν η τεχνολογική πρόοδος (κοινώς οι τεχνικές μέθοδοι) πάει κόντρα στη φύση προκαλώντας παρενέργειες,γιατί να μην την αξιοποιήσουμε υπερ μας?'
Βέβαια προς το παρόν προτιμώ την πεζοναυτέ κόμη
-
παιδια οτι και να κανουμε οσο και να το παλεψουμε το μονο πραμα που σταματαει την πτωση των τριχων ειναι..το πατωμα
Γι'αυτο cool.Μεχρι να σας πεσουν ολες οι τριχες θα χετε βρει 5-6 γκομενες τουλ και δε θα χετε αναγκη την αρχετυπικη λεοντεια χαιτη για επιβεβαιωση
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
Αν υπήρχε φάρμακο κατά της φαλάκρας (καράφλας; ), με κάπως βέβαιη αποτελεσματικότητα, θα είχε αλλάξει η παγκόσμια οικονομία.
minoxidil κτλ... πφφφ, αγριοκρέμμυδο... χα...
Κοιτάτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και άστε τις τρίχες.
Αν είναι δυνατόν, η παρουσία (ή απουσία) τριχών να θεωρείται ουσιώδες ζήτημα.
Και πολλά έγραψα!
-
ρε παιδιά τι ψάχνουμε; Αν πράγματι υπήρχε θεραπεία για την τριχόπτωση θα βλέπαμε τόσους δερματολόγους φαλακρούς; Θα το είχαν υιοθετήσει πρώτοι...
Εγώ που βρίσκομαι σε αρχικά στάδια τριχόπτωσης υιοθετώ το ρητό του φαλακρού πατέρα μου όταν τον πειράζω για το κάμπριο...
'οι ηλίθιες τρίχες πέφτουν από τα έξυπνα κεφάλια... '
Το θέμα είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, αν το έχεις πετύχει αυτό τότε έχεις βρει το πλέον αποτελεσματικό φάρμακο για την τριχόπτωση(και όχι μόνο) που το λένε αυτοπεποίθηση...
καλημέρα σε όλους!ΥΓ. O skye είναι τρελός γι' αυτό και μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής...
κλαίω από τα γέλια με την ανάλυση σου...είσαι μέγιστος... -
edit [kouk]
Πωπω το κουράσαμε πολυ.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Πωπω το κουράσαμε πολυ.
τουλαχιστον το καταλαβατε, κατι ειναι και αυτο
-
Γιατι ρε σκαι,Σ/Κ είναι δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε?
Απο αύριο πάλι στα αυστηρού ύφους και ήθους ποστς.
Τριχόπτωση...