-
πω.. σκαστε και οι δυο..
αν ειναι δυνατον να τσακωνεστε για κατι τετοιο..
εδω ανθρωποι ψοφανε στα εργοστασια αυτοκινητοβιομηχανιων, οι εταιριες κανουν περικοπες ασκουν πολιτικη, σας τα παιρνουν χοντρα και εσεις τσακωνεστε κιολας γι'αυτες..
γουατ δε φακ ισ δε ματερ γουιθ γιου πιπολ?
με επιασε το παπαρηγιστικο μου.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
:roll: πω.. σκαστε και οι δυο..
αν ειναι δυνατον να τσακωνεστε για κατι τετοιο..
εδω ανθρωποι ψοφανε στα εργοστασια αυτοκινητοβιομηχανιων, οι εταιριες κανουν περικοπες ασκουν πολιτικη, σας τα παιρνουν χοντρα και εσεις τσακωνεστε κιολας γι'αυτες..
γουατ δε φακ ισ δε ματερ γουιθ γιου πιπολ?
με επιασε το παπαρηγιστικο μου.. -
Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε λίγο οι εκτός θέματος θερμόαιμοι....
Ο χρήστης tiger έγραψε:
Απο οτι εχω καταλαβει η αποφαση εχει ηδη ληφθει σχεδον, και θα ειναι skoda.Η απόφαση δεν έχει ληφθεί καθόλου, νομίζω όλα είναι ανοιχτά. Ακόμα είναι στη μελέτη τιμών από τα τεχνικά χαρακτηριστικά των 4Τ... Τα περισσότερα δεν τα έχει δει ούτε από μακριά....
Το Legacy επίσης το συζητήσαμε (του εξήγησα ότι το Outback που ανάφερε είναι 2,5 και ακριβό). Αλλά και αυτό και το Forester βγαίνουν στο άνω άκρο του κονδυλίου και δεν ξέρω αν τον πείθουν. Το Impreza όσο καλή τετρακίνηση κι αν έχει υστερεί σε εμφάνιση και σε χώρους. Πάντως θέλω να πάει να τα δει και να τα οδηγήσει. Τελικά όμως, όσο καλά και κατάλληλα κι αν είναι εφόσον μπορεί να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του με 22-27000 γιατί να δώσει 32000 για καλή τετρακίνηση που δεν είναι προτεραιότητά του και αυξάνει και την κατανάλωση?? [εγώ πάντως προς Subaru θα πήγαινα, τα θεωρώ πολύ ολοκληρωμένα πακέτα και κατάλληλα για μένα αλλά και για αυτόν]
VW passat 2λιτρο απλο ή και TFSI ακομη. μακραν , το πιο ολοκληρωμενο απο ολα.
Υπάρχουν Passat 1,8Τ στο κοντινό του περιβάλλον που με οικογενειακή οδήγηση έχουν βγάλει προβλήματα (χρόνος ζωής φτερωτής) και για αυτό απορρίπτει υπερσυμπιεσμένα μια και σκοπεύει να το κρατήσει πολλά χρόνια-χλμ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για μενα το μονο σιγουρο ειναι οτι τα γαλλικα τα αφηνουμε στην ακρη,αυτοκινητα με καποιο οδηγικο ενδιαφερον αλλα μηδενικη αξιοπιστια,ακριβα service και να μην σχολιασω ποσο θα μεταπουλήσεις ενα γαλλικο s/w..Εδώ κάνεις λάθος, σε πολλές βορειοαφρικανικές χώρες μπορείς ακόμα να μοσχοπουλήσεις Peugeot 304 caravan ως ελαφρώς μεταχειρισμένο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε λίγο οι εκτός θέματος θερμόαιμοι....Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα. Τέσπα.
Το legacy και εγώ του δίνω ψήφο εμπιστοσύνης, με μόνο αγκάθι την μεταπώληση του και αυτού. Αλλά από την άλλη είπες ότι θα το κρατήσει χρόνια το αυτοκίνητο, οπότε... Σε κυβικά έχει περιορισμό;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
με αυτα που θελει και αυτα που δεν θελει, μολις βρει αμαξι, να μας το πεις.Αυτό πές το ξανά.... Άλλωστε προειδοποιούσα ότι αν κάποιος καταφέρει να σκιαγραφήσει το προφίλ του αγοραστή να μου τρυπήσει τη μύτη....
Έχω πραγματική περιέργεια σχετικά με το σε ποιο θα καταλήξει.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το Legacy επίσης το συζητήσαμε (του εξήγησα ότι το Outback που ανάφερε είναι 2,5 και ακριβό). Αλλά και αυτό και το Forester βγαίνουν στο άνω άκρο του κονδυλίου και δεν ξέρω αν τον πείθουν. Το Impreza όσο καλή τετρακίνηση κι αν έχει υστερεί σε εμφάνιση και σε χώρους. Πάντως θέλω να πάει να τα δει και να τα οδηγήσει. Τελικά όμως, όσο καλά και κατάλληλα κι αν είναι εφόσον μπορεί να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του με 22-27000 γιατί να δώσει 32000 για καλή τετρακίνηση που δεν είναι προτεραιότητά του και αυξάνει και την κατανάλωση?? [εγώ πάντως προς Subaru θα πήγαινα, τα θεωρώ πολύ ολοκληρωμένα πακέτα και κατάλληλα για μένα αλλά και για αυτόνΟπότε να πάρει το octavia...
Η 4κίνηση πάντως είναι κάτι πολύ καλό. Όταν την αποκτήσεις απορείς γιατί οδηγούσες 2wd τόσο χρόνια. Κοστίζει σε κατανάλωση και επιδόσεις, αλλά ακόμα και ένα ξεκίνημα σε μία βρεγμένη γλιστερή ανηφόρα μέσα στην πόλη σε αποζημιώνει...edit: Διόρθωσα τα quotes...
-
Κι εγώ μαζί σου, πιστεύω ότι θα την εκτιμήσει την τετρακίνηση σε κάποια μέρη που κυκλοφορεί.
Επίσης πρέπει να τον πάω σχεδόν με το ζόρι να δει από κοντά 1-2 οποιαδήποτε για να αποφασίσει για τους χώρους που χρειάζεται. Όλα σίγουρα θα είναι πολύ πιο ευρύχωρα από ό,τι έχει συνηθίσει αλλά πρέπει να αποκτήσει αίσθηση χώρων, ευκολιών κλπ.
-
Subaru Legacy
Honda Accord tourer -
Στην αρχή αναφέρθηκε, πως η σύζυγος δεν θέλει πολύ μεγάλες εξωτερικές διαστάσεις. Τολμώ λοιπόν να προτείνω το Roomster της Skoda, που και (πολύ) μακρύ δεν είναι, τίποτε ιδιαίτερα μηχανολογικά πολύπλοκο δεν φαίνεται να έχει (τούρμπο κλπ.), ιδιαίτερα βαρύ δεν είναι, μεγάλους χώρους διαθέτει, ενώ το 1.6 Sport (που δεν γνωρίζω τί σημαίνει στη πράξη...) κοστίζει σχεδόν 16.900 ευρώ. Περισσεύουν δηλαδή (από το όριο των 20.000 του φίλου) και 3 χιλιάρικα, για να πάει ο μπαμπάς με τη μαμά και ένα ταξιδάκι της προκοπής ...
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Για μενα το μονο σιγουρο ειναι οτι τα γαλλικα τα αφηνουμε στην ακρη,αυτοκινητα με καποιο οδηγικο ενδιαφερον αλλα μηδενικη αξιοπιστια,ακριβα service και να μην σχολιασω ποσο θα μεταπουλήσεις ενα γαλλικο s/w..
Εδώ κάνεις λάθος, σε πολλές βορειοαφρικανικές χώρες μπορείς ακόμα να μοσχοπουλήσεις Peugeot 304 caravan ως ελαφρώς μεταχειρισμένο.
Και στην νότια Βουργουνδία ενδεχομένως να έπιανε καλή τιμή, αλλα δεν συχνάζω απο κει
-
Mια που μίλησες για το Astra SW , θα πρότεινα το Vectra SW. Στα 2.000 με αρκετά έξτρα ίσα που πατάει τα 30.000. Και είναι και μεγάλο που θέλει ( αλλά όχι τραίνο ) και ένα από τα πιο αξιόπιστα.
-
ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΠΕΡΥΣΙ... ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΙΜΠΡΕΖΑ SPORTWAGON 160PS, ΠΕΡΙΜΕΝΑ 4 ΜΗΝΕΣ(ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟ) ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑ (ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΥΤΣΙΚΟ!) ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΛΕΓΚΑΣΙ SW. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΕΣ (ΤΟ ΙΜΠΡΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ). ΛΕΓΚΑΣΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΚΤΡΑ 1.8 ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ - ΤΙΜΗΣ - ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 3500 ΕΥΡΩ!) -
Κι εγω δεν νομιζω οτι χρειαζεται να φτασει στο ανω ακρο του οριου του, με 5.000 λιγοτερα θα κανει τη δουλεια του μια χαρα.
Απο αυτα που αναφερθηκαν, το Μαζντα 6 και μετα το Οκταβια τετρακινητο.
Γιατι απορριπτει το Μοντεο, αφου δεν τον ενδιεφερει η μουρη;;;
Δεν αναφερθηκε νομιζω το Λαγκουνα, το οποιο παντως θεωρω κατωτερο απο τα παραπανω.
Βρισκω λιγο αστειο να απορριπτει το 407 SW (που ειναι και κουκλι) και να συζηταει το 307 SW (υποθετω στα 2.0). Νομιζω παντως το 307 εχει περισσοτερους χωρους
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Υπάρχουν Passat 1,8Τ στο κοντινό του περιβάλλον που με οικογενειακή οδήγηση έχουν βγάλει προβλήματα (χρόνος ζωής φτερωτής) και για αυτό απορρίπτει υπερσυμπιεσμένα μια και σκοπεύει να το κρατήσει πολλά χρόνια-χλμ.καμία σχέση τα προηγούμενα με τα νέας γενιάς turbo
-
Νομίζω πως έχει απορρίψει όλα τα μοντέλα της αγοράς. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνει, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε!
-
To Mondeo όπως έχω πει πιο πριν απορρίπτεται για αισθητικούς λόγους, δεν αντέχουν να το βλέπουν.... γούστα.... το ίδιο και το Avensis (εδώ συμφωνώ).
Είπαμε υπερσυμπιεσμένα τα απορρίπτει, δεν τα εμπιστεύεται λόγω πολυπλοκότητας και περιορισμού χρόνου ζωής της φτερωτής (που ακόμα υστερούν σε σχέση νε τον υπόλοιπο κινητήρα) και δεν του αρέσει το πώς αποδίδεται η ισχύς με την μη αναλογική σχέση γκαζιού ισχύος.
Ε όχι και Roomster.... παρόλο που έχεις δίκιο και από πρακτικής πλευράς πρέπει να είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή τους και πιο οικονομικό και σε αγορά και χρήση (και το γκριζάκι με την ηλιοροφή δέιχνει μια χαρά...σχετικά). Θα το προτείνω δειλά δειλά να δούμε πως θα το πάρουνε!
Χάρη όπως βλέπεις υπάρχουν κάμποσα που κρατάνε ακόμα και δεν έχουν απορριφθεί, η αγορά, ευτυχώς ή/και δυστυχώς, έχει αυτοκίνητα για όλα τα βίτσια!
Άλλο που σκέφτομαι είναι ότι πχ Vectra SW πόσα υπάρχουν... καλή η σπανιότητα αλλά αν χρειαστείς κανένα ανταλλακτικό είτε σύντομα σε καινούργιο είτε μετά από κάμποσα χρόνια σε μεταχειρισμένο θα έχεις πρόβλημα... -
Kαι ατμόσφαιρα και ταξιδιάρικο (δηλαδή ροπή γιατι λογικά θα είναι αρκετά φορτωμένο);
Octania 5 2.0!
-
4X4 θα προσθέσω εγώ αν και...έχει απορίψει ουσιαστικά τα πάντα
-
και τα 3 στεισονειδή σουμπαρού είναι πολύ καλά και δεν καίνε για τα αλογά τους. Άσχημο από αυτά μου φαίνεται μόνο το ιμπρέζα, ενώ το λέγκασι δείχνει μάλλον φτηνό μεσα για τα λεφτά του.
το φόρεστερ πάντως στο δρόμο πηγαίνει σχεδόν σαν επιβατικό, είναι μάλλον η χρυσή τομή για οικογενειακό κάτω από 30Κ
πιο φτηνά το μάζντα 3 ή ένα φόκους στέισιον, θα είναι εξαιρετικά
Προτάσεις για στέισον.... από σελ 5: εντυπώσεις από Forester