-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι πως ξεκινησε? Ανεφερε μια βλακεια που ειπε καποιος. Η αναφορα στη βλακεια σε πειραξε, και η βλακεια δε σε πειραξε?για το αν ειναι βλακεια, δεν εχεις παρα να ρωτησεις στο περιοδικο...
κατα τα αλλα, ποιος περιμενεις να σε παρει τηλεφωνο? Ο Κουκοδημος?
η βλακεία που εσύ κρίνεις ως τέτοια, απαντήθηκε ανάλογα και με μετριοπάθεια στο αντίστοιχο τόπικ από τα άτομα που γράφουν εκεί. Άρα δεν υιοθετήθηκε από κανέναν ούτε επιβραβεύτηκε...επίσης ούτε εκείνος που το έγραψε το συνέχισε η προκάλεσε σε άλλο τόπικ. Σπύρο θέλω να νομίζω ότι αυτά τα έχουμε αφήσει πίσω μετά την αποχώρηση του lkar. Ίσως ο άνθρωπος να είναι φοβερός στην παρέα αλλά ο τρόπος που γράφει είναι προκλητικός και ενοχλεί πολλούς στο φόρουμ πέρα από μένα. Τα τηλέφωνα και το msn ήταν μία προσφιλής συνήθεια των ... lkar κ' φίλοι παλαιότερα προκειμένου να μαζευτούν και να ξεφτιλίσουν με τακτικές όχλου όποιον διαφωνούσε με όσα έλεγαν ή έστω κακολογούσε τα vag. Θυμάσαι που σε χρόνο ρεκόρ η σχετική ...παρέα μαζεύονταν και έκανε καζούρα;;; Άσε την υπεράσπιση λοιπόν...δεν έχει νόημα. Σε τελική ανάλυση δεν σε αφορά προσωπικά.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τι ακριβως σε πειραξε εραστη της αυτοκινησης?
Σπύρο γιατί υπερασπίζεις τον lkar;;; Φυσικά και δεν απευθύνομαι σε σένα παρά το ειρωνικό της απάντησης σου. Φυσικά και μου αρέσει η αυτοκίνηση και είμαι περήφανος γι αυτό.
Ειλικρινά, δεν είδες πως ξεκίνησε το ποστ του;;;
Μην αρχίσετε μόνο τα τηλέφωνα και τα msn τώρα...να χαρείτε!!!Κάποιος υπερασπίζεται τον...lkar κάποιος την...βλακεία!
Αστειεύομαι ασφαλώς, πάντως εδώ είμαι με τον spiro και όχι με τον ...spyro!Ειδικά αυτό που έβαλε ο lkar για το Civic, νομίζω ο χαρακτηρισμός του, είναι και light...
-
PLZ, μείνετε στο θέμα
-
επειδη απαντηθηκε τοτε με μετριοπαθεια απαγορευται να εχει αλλος αλλη αποψη. Λες και δεν ειχαμε αλλη δουλεια απο το να κυνηγαμε και να κραζουμε οποιον λεει οτιδηποτε δε στεκει...
τα περι msn κτλ, ασχολιαστα, εκτος αν ξερεις κατι που δεν ξερω
προσωπικα προτιμω τον προκλητικο lkar απο τις ισοπεδωτικες βλακειες αλλων.
α, γιατι τον προσβαλλεις καθε φορα που λες οτι δουλευει στη VW και λειτουργει μισθοφορικα?
τον ξερεις?και αν ειναι στην audi?
απλα πεταμε εναν αφορισμο για να υποβαθμισουμε τα λογια του αλλου ε? Ωραιος.
-
Αν δεν κάνω λάθος εκφράζει καθαρά την άποψή του (όπως είναι ελεύθερος να κάνει οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα). Δεν νομίζω να επέβαλε σε κάποιον να αποδεχτεί αυτά που γράφει.
Και αυτά που γράφει για τις ταξινομήσεις κάθε μήνα ισχύουν, καθώς βασίζονται σε αδιάσειστα στοιχεία. Το αν κάνει και κάποια σχόλια παραπάνω, αυτό είναι δικό του θέμα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
PLZ, μείνετε στο θέμα -
Ο χρήστης nestorlp έγραψε:
Στο καινουργιο χρηματοδοτικο της Peugeot που διαφημιζεται στην τηλεοραση η πρωτη δοση ειναι μετα απο ενα χρονο?Από όσο κατάλαβα, ναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο καινουργιο χρηματοδοτικο της Peugeot που διαφημιζεται στην τηλεοραση η πρωτη δοση ειναι μετα απο ενα χρονο?
Από όσο κατάλαβα, ναι.
Το ίδιο χρηματοδοτικό με της Nissan δεν είναι; Λογικό, βέβαια, Θεοχαράκης και στις δύο...
-
Κάτω τα χέρια απο τον lkar
Τρελλό αγόρι πάλι ανω - κάτω έκανες τo Topic μ'ενα σου post -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Έλεος πια! Τι σχέση έχουμε εμείς που αγαπάμε την αυτοκίνηση ανεξαρτήτου μάρκας και κατ' επέκταση τα αυτοκίνητα μας με τα υπέρ και τα κατά τους με υπαλλήλους εταιρειών που λειτουργούν με βάση το συμφέρον τους;;;
Δυστυχώς θα πρέπει κάποιος από τους mods να τον επαναφέρει στην τάξη.
Για πολλοστή φορά...Εσύ αγαπάς την αυτοκίνηση, ο lkar, ο ένας ο άλλος..... όχι. Τί ακούμε...
Περί συμφερόντων κτλ είναι τουλάχιστον γελοία! Αδιάσειστα στοιχεία, νούμερα είναι. Wake up!
-
Στο ένθετο Auto weekend του Επενδυτή είδα ότι η VW αύξησε τις τιμές της απο 200 έως 500 ευρώ ανάλογα σε όλα τα μοντέλα της ... εκτός απο το Fox.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο ένθετο Auto weekend του Επενδυτή είδα ότι η VW αύξησε τις τιμές της απο 200 έως 500 ευρώ ανάλογα σε όλα τα μοντέλα της ... εκτός απο το Fox.τόσα της λείπουν?
-
Μάλλον ...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Εσύ αγαπάς την αυτοκίνηση, ο lkar, ο ένας ο άλλος..... όχι. Τί ακούμε...
Περί συμφερόντων κτλ είναι τουλάχιστον γελοία! Αδιάσειστα στοιχεία, νούμερα είναι. Wake up!
Δεν πιστεύω ότι δεν είναι φαν της αυτοκίνησης. Πιστεύω το αντίθετο ακριβώς... ότι την αγαπάει...Δεν με ενοχλεί αυτό αλλά
έχω πρόβλημα με τα προσωπικά σχόλια που ενίοτε κάνει. Δεν αντιλέγω ότι είναι καλός στην κριτική των στοιχείων των πωλήσεων ούτε διαφωνώ στο να το κάνει. Να περιορίζεται όμως στον σχολιασμό των αυτοκινήτων και όχι προσώπων. Φυσικά δεν κατάλαβες τι έγινε...μάλλον εσύ κοιμόσουν όταν διάβαζες το ποστ μου...τέλος πάντων ότι είχα να γράψω το έγραψα.Ελπίζω να μην αποτελέσω τον κύριο εχθρό στο ποστ του άλλου μήνα. Εδώ εσείς θα βάζατε ένα τέτοιο -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
PLZ, μείνετε στο θέμα
Για τρίτη φορά
Από το επόμενο οφτόπικ, πέφτει σβήσιμο. -
Σε τοπικη εφημεριδα του Ηρακλειου εχει μια προσφορα για το Ford Ranger για δωρεαν service για παντα. Η προσφορα ισχυει για 29 Ranger μονο και μονο για την Ford Κρητης στο Ηρακλειο.
-
Με όφελος έως 7.000 ευρώ τα μοντέλα της Ford
Δώσε και Σώσε!!
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=68359
Kατέφθασαν τα άτοκα για RAV4-Αuris/Corolla
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=73&NEWS_DATA_ID=68359Kατέφθασαν τα άτοκα για RAV4-Αuris/Corolla
Αγαλμα πρέπει να κάνουν οι αγοραστές Toyota στην...VW! Δεν θυμάμαι άτοκες δόσεις για Toyota έτσι στο άσχετο!
Προσπαθούν να βγούν πρώτοι με κάθε τρόπο! Αν υπήρχαν και Tiguan με μικρό χρόνο παράδοσης, θα είχε πολύ πλάκα! Θα τους έφευγε η...premiumοσύνη στις τιμές...
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)