-
Σοβαρά; Απαράδεκτοι!! Οπότε αυτοί χάνουν! Σβου και αυτοί. Κρίμα.
-
Αναλόγως το αμάξι...
Εάν είναι εμπορικό σαν μεταχειρισμένο θα στο πάρουν. Επίσης, δεν διατηρούν όλες οι αντπορσωπείες μάντρα μεταχειρισμένων.
-
Ax αυτά τα ψιλά γράμματα...για κοιτάξτε όσοι υπολογίζετε στο -10% έκπτωση σε όλα τα μοντέλα
Οσοι δίνουν προκαταβολή τον μπούλο....ωραίοι κ αυτοί. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Γνωρίζει κανείς εάν οι αντιπροσωπείες της FIAT παίρνουν αυτοκίνητα ως προκαταβόλα;
Πήγε φίλος σε αντιπροσωπεία των Νοτίων προαστίων κ του είπαν όχι! Iσχυει αναλογως την αντιπροσωπεία ή είναι γενική οδηγία της FIAT;Ήταν από πρίν...
Εγώ έφαγα απίστευτη κλωτσιά από εμπορία των βορείων προαστείων.
Είχα κλείσει ραντεβού για test drive του GP/120ps και όταν τους είπα για ανταλλαγή και μετρητό μου ακύρωσαν το test drive και μου είπαν να μην πάω από εκεί...Αυτό πριν το μέτρο ....
ξέρετε με ποια τράπεζα κάνει χρηματοδότηση η FIAT?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Γνωρίζει κανείς εάν οι αντιπροσωπείες της FIAT παίρνουν αυτοκίνητα ως προκαταβόλα;
Πήγε φίλος σε αντιπροσωπεία των Νοτίων προαστίων κ του είπαν όχι! Iσχυει αναλογως την αντιπροσωπεία ή είναι γενική οδηγία της FIAT;Ήταν από πρίν...
Εγώ έφαγα απίστευτη κλωτσιά από εμπορία των βορείων προαστείων.
Είχα κλείσει ραντεβού για test drive του GP/120ps και όταν τους είπα για ανταλλαγή και μετρητό μου ακύρωσαν το test drive και μου είπαν να μην πάω από εκεί...Αυτό πριν το μέτρο ....
ξέρετε με ποια τράπεζα κάνει χρηματοδότηση η FIAT?
-
Και κουλή τράπεζα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και κουλή τράπεζα...Γιατι το λες;
-
Που πληρώνεις ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Που πληρώνεις ;Ταχυδρομειο αν σου δωσουν μπλοκακι με ταχυπληρωμες ή στην Αlpha Bank/Εθνικη τραπεζα αν κανεις συναλλαγματικες ή πληρωμη δοσεων με καταθεση.
Τουλαχιστον αν ισχυουν τα ιδια με πριν δυόμιση χρονια .
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οσοι δίνουν προκαταβολή τον μπούλο....ωραίοι κ αυτοί.Γουάτ δε φάκ;
Θα περίμενε κανείς ότι κάνουν σαν τρελοί για ζεστό χρήμα upfront...
-
Δεν ειναι το θεμα της προκαταβολης αλλα του επιτοκίου.
Τα 0 προκαταβολη εχουν υψηλα επιτόκια...Στο αλλο θεμα τωρα (το αυτοκινητο του κουνιαδου ) έκλεισε την Χ3 diesel με 39500 κλειδί.
τελικα ειμαι πρηχτρακι μαλλον. Μια φορα πηγε χωρις εμενα και έκλεισε αυτοκίνητο -
MAZDA MX-5 __________________1.8L BASE __ 1.8L MID ___ 1.8L HIGH __ 2.0L MID __ 2.0L HIGH __ 2.0L SPORT 6MT
ΑΡΧΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ___________ 20.990 _____ 23.990 _____ 27.490 _____ 28.990 _____ 30.990 _____ 32.490
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ _________________ 18.285 ______ 19.110 _____ 22.475 _____ 23.190 _____ 25.010 _____ 26.315 -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
MAZDA MX-5 __________________1.8L BASE __ 1.8L MID ___ 1.8L HIGH __ 2.0L MID __ 2.0L HIGH __ 2.0L SPORT 6MTΑΡΧΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ___________ 20.990 _____ 23.990 _____ 27.490 _____ 28.990 _____ 30.990 _____ 32.490
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ _________________ 18.285 ______ 19.110 _____ 22.475 _____ 23.190 _____ 25.010 _____ 26.315Σε πρόλαβα
Clio 2.0 200hp RS από 27.000 --> 20.816 !!
...
ΜΑΖDA MX-5 2.0L SPORT 6MT από 32.490 € --> 26.315 €
...
SUBARU IMPREZA 2.5 WRX 230hp από κάπου 35Κ --> 27.400 !!
SEAT LEON 2.0 TSI 240hp CUPRA από 29.340 --> 23.693 !!
Oι πιο συμφέρουσες προτάσεις κατά τη γνώμη μου...
Στο μεταξύ έβλεπα πως είχα γράψει ότι το **WRX ** είχε κάπου 35Κ, αλλά έριξα μια ματιά και είχε 40+!!
Δλδ περίπου 12-13Κ κάτω!Μάλλον για ΜΧ-5 με κόβω τελικά...
-
προσοχη στα πολλα κυβικα...
η κυβερνηση με καποιο τροπο θα βγαλει τη 'χασουρα'...
-
Το παίζω 1.10
αν και το outlander πραγματικά είναι σε πολύ καλή τιμή -
Κοιτα ποσοι ηθελαν να αγορασουν αμαξι και δεν το ηξεραν !!!!
-
honda civic hybrid, από τα μόνα αμάξια με μηδενική μείωση τιμής..
-
Δεν είχα βρει πιο συγκεντρωτική λίστα με τις νέες τιμές, γι' αυτό και βάζω αυτήν...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Δεν ειναι το θεμα της προκαταβολης αλλα του επιτοκίου.
Τα 0 προκαταβολη εχουν υψηλα επιτόκια...Αυτή η νοοτροπία όμως έπαιζε last year, και είδαμε όλοι που τους οδήγησε...
-
@ Elteo
Στη SPICAR Αλιμου (τουλαχιστον μεχρι πριν 1 χρονο, δηλαδη εποχες 'προ κρισης') επαιρναν ανετα μεταχειρισμενο για προκαταβολη/ανταλλαγη + διαφορα. 2 γνωστοι μου εχουν παρει αυτοκινητο ετσι, και τους εδωσαν και καλες τιμες ΙΜΟ για τα μεταχειρισμενα τους. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο λογω κρισης και εχουν φουλαρει μεταχειρισμενα που δεν φευγουν οποτε δεν παιρνουν πια, αλλα δε νομιζω κιολας, εχουν πολυ μεγαλη μαντρα...
Σχετικα με τα 0% προκαταβολη - 999 δοσεις, συνηθως ετσι ειναι, παιζουν επιτοκια συχνα πανω απο 10%, εως και 19% . Εχουν υπαρξει κατα καιρους προσφορες απο εταιρειες (seat, ford, opel πιο παλια) με μηδενικο επιτοκιο (ή σχεδον μηδενικο) σε πολλες δοσεις, αλλα ειναι οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Γενικα εχω παρατηρησει οτι καλυτερες τιμες και συμφερουσες αγορες μπορεις να χτυπησεις με καποια μεγαλη προκαταβολη (πανω απο 50%) και τα υπολοιπα δοσεις (για λιγους μηνες κατα προτιμηση), γιατι και τους πωλητες τους συμφερει να παρεις καποιες δοσεις λογω προμηθειας, οποτε μπορεις να 'απαιτησεις' καλυτερη τελικη τιμη. Δηλαδη προσφορα που ενδεχεται να μην σου εκανε καν ο πωλητης αν πληρωνες μετρητοις. Ακουγεται παραλογο, κι ομως: εχω τουλαχιστον 3 παραδειγματα γνωστων μου που το εψαξαν και συνεφερε περισσοτερο να δωσουν μεγαλη προκαταβολη + 12μηνες δοσεις παρα να πληρωσουν μετρητοις καθως ο πωλητης εκανε γενναιες προσφορες στην πρωτη περιπτωση και συνολικα θα εδιναν λιγοτερα .
Τα 0% προκαταβολη - οο δοσεις ειναι συνηθως τα πιο δυσβασταχτα deals, και ειναι λογικο. Καθαρο rip-off θα ελεγα, στις περισσοτερες των περιπτωσεων, ειναι που ειναι 'βαρυ' να εχεις οο δοσεις (ΙΜΟ), να πρεπει να πληρωσεις και ενα σεβαστο ποσο της αξιας του αυτοκινητου σε κρατησεις =
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)