-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
....
Mε πιο προσεκτική ανάλυση θα έβλεπες οτι η FIAT (Panda+5oo) ειναι ο κυρίαρχος του Seg.A και όποιος
δεν καταλαβαίνει γιατί πουλαέι μάλλον δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί η αγορά.Μιλώ για μοντέλα. Αν το πάμε σε επίπεδο μάρκας κάποιος θα μπορούσε να πει ότι μπορούμε και να το επεκτείνουμε σε επίπεδο σύμπραξης.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γνωστος μου πουλησε saab 9-3 cabrio, full extra, του 2004, με αρχικη τιμη 45000€ και σε υπεραριστη κατασταση, με το ζορι 20000€με τα στέφανα ή χωρίς ;
-
τωρα πηρε Α5 3,2
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τωρα πηρε Α5 3,2Ακριβά το έδωσε πάντως, μπράβο του!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τωρα πηρε Α5 3,2re asxeto,,,,,,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τωρα πηρε Α5 3,2απ΄το ένα παλτό στο άλλο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τωρα πηρε Α5 3,2
απ΄το ένα παλτό στο άλλο...
εχεις δει πωλητη να επιμενει να του πουλησει το 3,2 αντι για το S5 που ηθελε??
ευχαριστω coyote.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τωρα πηρε Α5 3,2
απ΄το ένα παλτό στο άλλο...
ε, όχι δα!
-
Πάντως και εγώ πηγαίνοντας για το Α4 3.2 πριν 2 χρόνια ο πωλητής με απέτρεψε από τα στέφανα και είχε δίκιο!
-
2008 - VW TSi σε αριθμούς
7.612 (turbo+compressor)
5.048 (122ps)
1.439 (160ps)
518 (200ps)Με απλό υπολογισμό, μέχρι και το 2007 κυκλοφορούσαν ~12.000 (turbo+compressor).
Σύνολο 12.000+7.612= ~19.612 ΤSi (turbo+compressor)Ζούμε σε ...ναρκοπέδιο;;;
-
Ε ρε κλάμα που θα πέσει στην συντήρηση...
-
Εγώ όταν μπαίνω να οδηγήσω φοράω κράνος και αλεξίσφαιρο από kevlar πάντως. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να σκάσει...
-
Για όλους εμάς που παρακολουθούμε την οικονομικη κρίση από κοντά αλλα θέλουμε και καινουριο αυτοκίνητο άμεσα ( ) , καλό θα ήταν να υπάρχει κ ένα θέμα με τις προσφορές που βγάζουν κατά καιρούς οι εταιρίες ( 1+ 1΄δωρο, σαν τα σαμπουάν), για να είμαστε όλοι ενημερωμένοι!!
Άκουσα σήμερα ότι με ένα lexus δίνουν δώρο και ένα micra cc 2ετίας...
και ότι με BMW, συγκερκιμένη αντιπροσωπία κάνει δώρο μια Z4 !!!!!Έσας έχει πάρει τίποτα το αυτί σας?
-
Ψάξε λίγο...............
-
Ο χρήστης elizzzza έγραψε:
Για όλους εμάς που παρακολουθούμε την οικονομικη κρίση από κοντά αλλα θέλουμε και καινουριο αυτοκίνητο άμεσα ( ) , καλό θα ήταν να υπάρχει κ ένα θέμα με τις προσφορές που βγάζουν κατά καιρούς οι εταιρίες ( 1+ 1΄δωρο, σαν τα σαμπουάν), για να είμαστε όλοι ενημερωμένοι!!
και ότι με BMW, συγκερκιμένη αντιπροσωπία κάνει δώρο μια Z4 !!!!!Έσας έχει πάρει τίποτα το αυτί σας?
και εγώ με το TYPE R δίνω και την πεθερά μου...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ψάξε λίγο...............αν ξερουμε κατι το λεμε...
αμα ειναι να ψαξει, γιατι να μπει να ρωτησει καποιος?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και εγώ με το TYPE R δίνω και την πεθερά μου...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
2008 - VW TSi σε αριθμούς7.612 (turbo+compressor)
5.048 (122ps)
1.439 (160ps)
518 (200ps)Με απλό υπολογισμό, μέχρι και το 2007 κυκλοφορούσαν ~12.000 (turbo+compressor).
Σύνολο 12.000+7.612= ~19.612 ΤSi (turbo+compressor)Ζούμε σε ...ναρκοπέδιο;;;
εντυπωσιακο το νουμερο των απλων τουρμπακιων 122...
-
Ο χρήστης elizzzza έγραψε:
και ότι με BMW, συγκερκιμένη αντιπροσωπία κάνει δώρο μια Z4 !!!!!Maisto 1:18 ?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
και ότι με BMW, συγκερκιμένη αντιπροσωπία κάνει δώρο μια Z4 !!!!!Maisto 1:18 ?
Δεν ξέρω κάτι πιο συγκεκριμένο γι'αυτο ήρθα σε εσάς, να μου δώσετε τα φώτα σας!!!
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)