-
Καλημέρα σας κύριοι Κook και Νass ....
Για να μην γίνει ακόμα πιο μονότονο το παιγνίδι σας , δεν λέτε να γράψουν και οι δεκατρείς άλλοι mods κάτι εδω μέσα , για να μην παίζετε μονότερμα ?
Θα έχει ενδιαφέρον , να μάθουμε κι εμείς οι υπόλοιποι κάτι από Ελληνικούς αγώνες , κι απ'την υπόλοιπη παρέα σας
Μην το πάρετε προσωπικά κι αποβάλλετε κι εμένα , θα μου λείψετε ...
-
Για να μην γίνει ακόμα πιο μονότονο το παιγνίδι σας , δεν λέτε να γράψουν και οι δεκατρείς άλλοι mods κάτι εδω μέσα , για να μην παίζετε μονότερμα ?
Θα έχει ενδιαφέρον , να μάθουμε κι εμείς οι υπόλοιποι κάτι από Ελληνικούς αγώνες , κι απ'την υπόλοιπη παρέα σας
-
-
Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει van............
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Καλημέρα σας κύριοι Κook και Νass ....Για να μην γίνει ακόμα πιο μονότονο το παιγνίδι σας , δεν λέτε να γράψουν και οι δεκατρείς άλλοι mods κάτι εδω μέσα , για να μην παίζετε μονότερμα ?
Τι σκοπό έχει το παρον αλήθεια?
Δεν αρκεί το θέμα του Τάκινεν στον αντίλογο;Υπογραφή: ένας εκ των δεκατριών.
-
Και που θέλεις ακριβώς να καταλήξουμε;
Άλλος ένας...
-
Πιθανον να πρεπει να σκεφτειτε καποια πραγματα-καποιες κινησεις...
Πιθανον και οχι βεβαια.....
-
Σαν τι ακριβως να σκεφτουν γιατι δεν εχω καταλαβει.
Ειναι ευθυνη των moderator που δεν γραφουν αρκετοι αγωνιζομενοι στο forum ? Μηπως φταινε καποιοι ανωνυμοι χρηστες, πισω απο τους οποιους κρυβονται γνωστοι ή οχι τοσο γνωστοι, αγωνιζομενοι που κραζουν οτιδηποτε κι οποιονδηποτε, κρυμενοι πισω απο την ανωνυμια τους ?
Ειναι ευθυνοι των moderator που δεν γραφει γενικα κοσμος εδω ? Μα αν γραψει καποιος μια αποψη, το πρωτο που θα ακουσει ειναι 'Φιλαρακι εχεις κατσει σε μπακετ και μιλας ετσι ?'. Ή μηπως ειναι σπανιο το φαινομενο, σε συζητησεις γυρω απο διαδικασιες, κανονισμους κλπ, να πεταει καποιος μια σποντα για τις οδηγικες ικανοτητες του συνομιλητη του ? Αμαξοπουλος και Πουντος πχ, το χουν φαει στη μαπα σιγουρα, προφανως κι αλλοι που δεν θυμαμαι. Λες και πρεπει να μιλανε μονο οι γρηγοροι. Και βεβαια για το ποιος ειναι γρηγορος, ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη. Εννοειται ...!!!
Για να μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασμα, με χαλαει κι εμενα το οτι ο κυριος Χρηστος (APR) αποφασισε να μην γραφει εδω. Απο τοτε που τον γνωρισα προσωπικα, αλλαξε τελειως ο τροπος με τον οποιο τον διαβαζω και πιστευω οτι 'Ελληνικοι Αγωνες' χωρις APR δεν λενε τιποτα.
Θεωρω ομως οτι το moderating, ή θα πρεπει να γινεται αυστηροτατα, ή να μην γινεται καθολου. Δεν ειναι λογικο δηλαδη να γκρινιαζουμε απο τη μια αν μας κανουν edit μια δημοσιευση κι απο την αλλη οταν καποιος μας τα χωνει, να φωναζουμε τον mod και να λεμε 'Μα καλα, ο Χ μου ειπε Ψ κι εσυ δεν κανεις τιποτα ? ' σαν τα μικρα παιδια... -
[quote='timkoul']? Μα αν γραψει καποιος μια αποψη, το πρωτο που θα ακουσει ειναι 'Φιλαρακι εχεις κατσει σε μπακετ και μιλας ετσι quote]
Φιλε timkoul ,
Ο κακοπιστος και ξερολας οδηγος,και σε μπακετ να εχεις καθισει παλι θα στην πει...κατι θα βρει...πχ πριν απο ποσα χρονια, ποσους αγωνες εχεις κανει..... σε γενικες γραμμες ισχυει οτι οσοι δεν συμφωνουν μαζι μας ειναι εναντιον μας!!!!
Φυσικα για αυτον δεν ισχυει το αντιθετο...πχ εχεις διοργανωσει κανενα αγωνα για να ξερεις γιατι εγινε αυτο ή το αλλο??? εκει η κριτικη ειναι ελευθερη και καλλιστα γενομενη!!!
Και φυσικα εξυπακουεται οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρως και δια ροπαλου ,η οποιαδηποτε αναφορα σχετικα με την οδηγικη του ικανοτητα.
Συμπερασμα???
Ο θεος να σε φυλαει!!!! -
Γι' αυτους τους λογους, πολλοι (μεσα σ' αυτους κι εγω), εχουν αποφασισει ή να απεχουν ολοκληρωτικα, ή να συμμετεχουν επιλεκτικα και αραια. Φυσικα η ελλειψη συνομιλητων φερνει τον κορεσμο πιο ευκολα. Αν δεν υπαρχει ο νεος να ρωτησει, ο παλιος να απαντησει, ο τεχνικος να εξηγησει, ο θεατης να πει την απ' εξω αποψη, ο συνοδηγος να πει την εκ δεξιων, ο οδηγος την καθεαυτου 'απο μεσα', ακομα κι ο χορηγος να πει τι θα θελε να αγορασει με τα λεφτα του, το πραγμα δεν προχωραει οπως θα' πρεπε. Αρκουσε να υπαρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ, απο ολους προς ολους. Πολυ απλο και στοιχειωδες, που ομως δεν το βλεπω.
-
Kαθε αποψη σεβαστη για το τι πρεπει ,τι δεν πρεπει,τι γινεται,τι νομιζουμε οτι γινεται ,κλπ....
Κραταω αυτο
Θεωρω ομως οτι το moderating, ή θα πρεπει να γινεται αυστηροτατα, ή να μην γινεται καθολου
μαζι με αλλα που εχω γραψει κατα καιρους και σε αλλα θεματα προσφατα η παλαιοτερα .
Για αυτο και εγραψα την προηγουμενη μου δημοσιευση σε αυτο το θεμα.
Φυσικα το να μην αλλαξει και κατι στο φορουμ,στους χρηστες και στους μοντς κλπους,ειναι το πλεον πιθανο και δεν μπορω να ειμαι εγω (και κανενας?) αυτος που θα κρινει αν ετσι ειναι σωστα η οχι.
Αλλα η εικονα......κατι πρεπει να λεει,εκτος και αν και αυτη την αντιλαμβανομαι μονο εγω και καμια δεκαρια αλλοι ,που ναι,τυχαια ειμαστε εμπλεκομενοι στα τεκταινομενα του χωρου....Ελπιζω στο μελλον(αμεσο?) το quote που εγραψα να γινει πραξη.
Παρατηρωντας αλλα φορουμ που τηρειται μια αυστηροτητα ως προς τις παρατηρησεις(οχι μπαν(μ) και κατω! ) ,διακρινω στα θεματα τους μια ομορφη κατανομη και ευκολια ευρεσης καποιων ισως και θετικων στοιχειων που μπορει ενας χρηστης ενος φορουμ να αναζητησει.(και οχι πως με εβρισε την ταδε ημερα ο ταδε χρηστης....)Υγ.Ουσιαστικα συμφωνω και με την τελευταια δημοσιευση του Τιμου,αν και ...ονειρικη
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ελπιζω στο μελλον(αμεσο?) το quote που εγραψα να γινει πραξη.
Παρατηρωντας αλλα φορουμ που τηρειται μια αυστηροτητα ως προς τις παρατηρησεις(οχι μπαν(μ) και κατω! ) ,διακρινω στα θεματα τους μια ομορφη κατανομη και ευκολια ευρεσης καποιων ισως και θετικων στοιχειων που μπορει ενας χρηστης ενος φορουμ να αναζητησει.(και οχι πως με εβρισε την ταδε ημερα ο ταδε χρηστης....)Για να εφαρμοστει αυτο σε αλλα φορουμ που λες (πχ 106sportclub που τυχαινει να γνωριζω αρκετα απο μεσα), δημιουργηθηκαν καποιες προϋποθεσεις. Καταρχην το φορουμ υιοθετηθηκε απο τα ιδρυτικα μελη σαν ενα ειδους πνευματικο παιδι και εγιναν και γινονται συνεχως προσπαθειες απο τα μελη ξανατονιζω, και οχι απο τους mod, να διαφυλαχθει η ακεραιοτητα και η ποιοτητα του. Οσο κι αν προσπαθουσαν οι mod (που ειναι λιγοτεροι απο δω), δεν θα πετυχαιναν τιποτα αν τα υπολοιπα μελη κοιταζαν να το κανουν μπαχαλο. Αν εμπαινες κι εχωνες, τα ακουγες απο ολα τα μελη και κανεις δεν περιμενε εναν mod να σου την πει ή να σε banαρει. Αυτο εδω δεν το ειδα. Το quote λοιπον που κρατησες απο μενα, θα ηταν ενα μεταπειτα σταδιο (στο οποιο το 106sportclub πχ δεν εφτασε ποτε), εφοσον τα μελη ενος φορουμ δεν συμμετειχαν με τετοιο σκεπτικο.
Φυσικα σε πολλα φορουμ του εξωτερικου (πχ s2ki.com), αλλη βαρυτητα εχει ο λογος ενος επωνυμου μελους κι αλλη ενος ανωνυμου επισκεπτη. Κι αυτο εχει τη σημασια του, δεν μπορεις ξαφνικα να εξομοιωνεις ολα οσα διαβαζεις, οποιος κι αν τα γραφει. -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Παρατηρωντας αλλα φορουμ που τηρειται μια αυστηροτητα ως προς τις παρατηρησεις(οχι μπαν(μ) και κατω! ) ,διακρινω στα θεματα τους μια ομορφη κατανομη και ευκολια ευρεσης καποιων ισως και θετικων στοιχειων που μπορει ενας χρηστης ενος φορουμ να αναζητησει.(και οχι πως με εβρισε την ταδε ημερα ο ταδε χρηστης....)Για να εφαρμοστει αυτο σε αλλα φορουμ που λες (πχ 106sportclub που τυχαινει να γνωριζω αρκετα απο μεσα), δημιουργηθηκαν καποιες προϋποθεσεις. **Καταρχην το φορουμ υιοθετηθηκε απο τα ιδρυτικα μελη σαν ενα ειδους πνευματικο παιδι **και εγιναν και γινονται συνεχως προσπαθειες απο τα μελη ξανατονιζω, και οχι απο τους mod, να διαφυλαχθει η ακεραιοτητα και η ποιοτητα του. Οσο κι αν προσπαθουσαν οι mod (που ειναι λιγοτεροι απο δω), δεν θα πετυχαιναν τιποτα αν τα υπολοιπα μελη κοιταζαν να το κανουν μπαχαλο. Αν εμπαινες κι εχωνες, τα ακουγες απο ολα τα μελη και κανεις δεν περιμενε εναν mod να σου την πει ή να σε banαρει. Αυτο εδω δεν το ειδα. Το quote λοιπον που κρατησες απο μενα, θα ηταν ενα μεταπειτα σταδιο (στο οποιο το 106sportclub πχ δεν εφτασε ποτε), εφοσον τα μελη ενος φορουμ δεν συμμετειχαν με τετοιο σκεπτικο.
Φυσικα σε πολλα φορουμ του εξωτερικου (πχ s2ki.com), αλλη βαρυτητα εχει ο λογος ενος επωνυμου μελους κι αλλη ενος ανωνυμου επισκεπτη. Κι αυτο εχει τη σημασια του, δεν μπορεις ξαφνικα να εξομοιωνεις ολα οσα διαβαζεις, οποιος κι αν τα γραφει.Οπως εγραψε αλλου ο ΚΚουλης,το φορουμ των 4Τ ειχε μια τετοια 'αρχη' στο ξεκινημα του(δυστυχως εχουν χαθει αρχεια απο την ιδρυση του φορουμ),λαμβανοντας υποψη οτι χτιστηκε/ανασανε απο ανθρωπους που ηταν βαθια μεσα στους αγωνες.
Στη πορεια χαλασε το 'πραγμα' και κυρια διαφορα οπως εγραψα σε σχεση με αλλα φορα διακρινω στην ελαστικοτητα της εκφρασης λογου(και οχι αποψης,αφου υπαρχει ελευθερια απο δαυτη απειρη,ειδικα σε αλλες ενοτητες)
Αν απο την αρχη ηταν αυστηρα τα πραγματα ανωνυμοι-επωνυμοι/αγωνιζομενοι η μη, θα ημαστε ολοι στα αβγουλακια μας και θα γραφαμε σαν ανθρωποι,γιατι ετσι θα επρεπε....
Πιστευω πως για ενα διαδυκτιακο χωρο ποτε δεν ειναι αργα.....
Οπως προειπα ...μπορει απλα και να μην αλλαξει τιποτα... -
Αντιγραφω απο το θεμα για τη Ριτσωνα :
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
αμαν αυτες οι κοντρες δεν βαραθηκατε ηθελα να ξερα?
Οχι βέβαια, αυτή είναι η ουσία τελικά όπως φαίνεται.
Λοιπον, τελικα αυτη ειναι η ουσια εδω, αλλα θα επρεπε ?
Δηλαδη, δεν θα ηταν καλυτερα να εμπαινε ο Πολιτης εδω και να μας εγραφε 5 πραγματα για τον αγωνα του, το ιδιο να εκανε κι ο Ροκκος για καποιον αλλο αγωνα που ετρεξε (που το κανει στο alfaclub/forum και το χει κανει κι εδω) και οποιοσδηποτε πηγε, ειδε, ετρεξε και εχει κατι να πει ? -
Παρατηρωντας αλλα φορουμ που τηρειται μια αυστηροτητα ως προς τις παρατηρησεις(οχι μπαν(μ) και κατω! ) ,διακρινω στα θεματα τους μια ομορφη κατανομη και ευκολια ευρεσης καποιων ισως και θετικων στοιχειων που μπορει ενας χρηστης ενος φορουμ να αναζητησει.(και οχι πως με εβρισε την ταδε ημερα ο ταδε χρηστης....)Για να εφαρμοστει αυτο σε αλλα φορουμ που λες (πχ 106sportclub που τυχαινει να γνωριζω αρκετα απο μεσα), δημιουργηθηκαν καποιες προϋποθεσεις. **Καταρχην το φορουμ υιοθετηθηκε απο τα ιδρυτικα μελη σαν ενα ειδους πνευματικο παιδι **και εγιναν και γινονται συνεχως προσπαθειες απο τα μελη ξανατονιζω, και οχι απο τους mod, να διαφυλαχθει η ακεραιοτητα και η ποιοτητα του. Οσο κι αν προσπαθουσαν οι mod (που ειναι λιγοτεροι απο δω), δεν θα πετυχαιναν τιποτα αν τα υπολοιπα μελη κοιταζαν να το κανουν μπαχαλο. Αν εμπαινες κι εχωνες, τα ακουγες απο ολα τα μελη και κανεις δεν περιμενε εναν mod να σου την πει ή να σε banαρει. Αυτο εδω δεν το ειδα. Το quote λοιπον που κρατησες απο μενα, θα ηταν ενα μεταπειτα σταδιο (στο οποιο το 106sportclub πχ δεν εφτασε ποτε), εφοσον τα μελη ενος φορουμ δεν συμμετειχαν με τετοιο σκεπτικο.
Φυσικα σε πολλα φορουμ του εξωτερικου (πχ s2ki.com), αλλη βαρυτητα εχει ο λογος ενος επωνυμου μελους κι αλλη ενος ανωνυμου επισκεπτη. Κι αυτο εχει τη σημασια του, δεν μπορεις ξαφνικα να εξομοιωνεις ολα οσα διαβαζεις, οποιος κι αν τα γραφει.Οπως εγραψε αλλου ο ΚΚουλης,το φορουμ των 4Τ ειχε μια τετοια 'αρχη' στο ξεκινημα του(δυστυχως εχουν χαθει αρχεια απο την ιδρυση του φορουμ),λαμβανοντας υποψη οτι χτιστηκε/ανασανε απο ανθρωπους που ηταν βαθια μεσα στους αγωνες.
Στη πορεια χαλασε το 'πραγμα' και κυρια διαφορα οπως εγραψα σε σχεση με αλλα φορα διακρινω στην ελαστικοτητα της εκφρασης λογου(και οχι αποψης,αφου υπαρχει ελευθερια απο δαυτη απειρη,ειδικα σε αλλες ενοτητες)
Αν απο την αρχη ηταν αυστηρα τα πραγματα ανωνυμοι-επωνυμοι/αγωνιζομενοι η μη, θα ημαστε ολοι στα αβγουλακια μας και θα γραφαμε σαν ανθρωποι,γιατι ετσι θα επρεπε....
Πιστευω πως για ενα διαδυκτιακο χωρο ποτε δεν ειναι αργα.....
Οπως προειπα ...μπορει απλα και να μην αλλαξει τιποτα...Αν δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει μόνος του τι είναι σωστό και τι λάθος, η αυστηρότητα δεν θα προσφέρει τίποτα.
Και να σου πω και κάτι ακόμα.
Το 4ΤΦ ιδρύθηκε και μεγάλωσε με αυτούς κανόνες.
Η συνεχής αμφισβήτηση εκ μέρους σου, της ορθότητας αυτών των κανόνων, τι ακριβώς προσφέρει?
Θα πρέπει να τους αλλάξουμε επειδή δεν σου αρέσουν? -
Τι ενδιαφέρον να υπάρχει. Αρένα έχει γίνει αυτή η ενότητα με τους mods να κάνουν τους διαιτητές οι οποίοι πάντα θα είναι κ οι παραλήπτες παραπόνων.
Πόσες είναι οι επικοδομητικές συζητήσεις? Κάθε ή σχεδόν κάθε θέμα που ανοίγει καταλήγει να γίνει πεδίο μάχης. Συνήθως κάποιοι θα βρούν ευκαιρία να επιτεθούν σε άλλους με αποτέλεσμα συζήτηση ουσίας ποτέ να μην μπορεί να γίνει. Αν ο χ ψ γράφει κάτι σωστό ή λάθος κ τελικά καταλήγει να τα ακούει επειδή κάποιος άλλος έχει διαφορετική απόψη τότε μην ψάχνεις αιτίες αγαπητέ van γιατί το ενδιαφέρον γι αυτή την ενότητα είναι πια περιορισμένο. Αν ο καθένας για να εκφράσει την απόψη του πρέπει να θίξει ή να βρίσει κάποιον άλλον τότε η λογική συνέχεια είναι επέμβαση των mods κ βεβαια ν ατονίζει το ενδιαφέρον των αναγνωστών μια που η μιζέρια κ η γκρίνια έχει γίνει η σταθερή αξία της ενότητας αυτής.
Κρίμα βασικά γιατί θα μπορούσαν να επανέλθουν κ να δημιουργηθούν θέματα όπως εκείνο στο οποίο γινόντουσαν αναλύσεις που αφορούσαν το στήσιμο (νομίζω η 'Αναστασία του όλα...' λεγόταν) πολύ αναλυτικό κ χρήσιμο κ επικοδομητικό.
Σαφέστατα θα πρέπει να θίγονται κ τα προβλήματα του χώρου αλλά όχι μόνο ν αναλώνομαστε μόνον σε αυτά. Κ αυτό μέσω συζητήσεων κ όχι τσακωμών κ προσβολών που σε τίποτα δεν βοηθούν (αλλά σαμποτάρουν) στην επίλυση τους. Που βέβαια αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της ενότητας αυτής. -
Απο τους χρηστες εξαρταται τελικα, οχι απο τους moderators. Οι χρηστες ανοιγουν τα θεματα, οι χρηστες γραφουν τα posts. Αν ο καθε χρηστης εγραφε 10 posts τη μερα, και απο αυτα τα 5 ηταν κατι καινουριο και τα αλλα 5 σχολια σε υπαρχοντα, τοτε εχεις ενα υγιες φορουμ.
Αν στα 10 posts του καθε χρηστη, τα 8 ειναι για να σχολιασουν και τα 2 για να κραξουν, δεν πας πουθενα. Καποια στιγμη τα νεα γινονται παλια, και τα σχολια επ' αυτων, χανουν το ενδιαφερον τους, οσο ποιητικα κι αν παρουσιαστουν ! -
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα Τιμο.
Σκεψου οτι τα δυο παιδια που παραθετεις γραφουν πλεον σχετικα αραια στους ελλ.αγωνες και τις λιγες φορες που γραφουν ακομα και αυτα (Κλεισθ. και Σταμελ)οπως παρατηρησες για τις 'κοντρες' *γραφουν ! (*η οχι και για τοσο αγωνιστικα θεματα)
Ετσι δεν ειναι Κλεισθ? η κανω λαθος?Η οταν λεμε τα προβληματα των αγωνων ,δεν γυρνανε και λενε πολλοι οτι ολο γκρινιαζουμε.....(συν του ποσα θεματα εξωαγωνιστικα-εξω απο τις ειδικες και απο τις πιστες ειναι αδιαφορα για τους περισσοτερους αναγνωστες)
Η οταν βλεπουμε κατι ασχημο και μετριο πεφτει αμεσως το σχετικο κραξιμο οπως προανεφερες.....(λες και πρεπει να γραφουμε μονο τα πολυ καλα,τα καλα και τα ...χλιαρα,τα υπολοιπα )
Φαυλος κυκλος -δυσκολες εποχες,και ναι, λειπει αυτο που λες σεβασμος μεταξυ των χρηστων(και οχι των φυσικων προσωπων που δεν μας ενδιαφερει ποιοι ειναι οταν παρεκτρεπονται)
Το 4ΤΦ ιδρύθηκε και μεγάλωσε με αυτούς κανόνες.
Η συνεχής αμφισβήτηση εκ μέρους σου, της ορθότητας αυτών των κανόνων, τι ακριβώς προσφέρει?
Θα πρέπει να τους αλλάξουμε επειδή δεν σου αρέσουν?Οι κανονες ειναι μια χαρα.
Δεν τηρειτε τους κανονες για ολους και σε ολες τις περιπτωσεις.
Δεν θα το αιτιολογησω εκτενως το παραπανω.Σε διαφορα ποστ μου,του Πουντου,που ξερω καθως και του Τακινεν(ειδες τυχη,ε )
υπαρχουν εκρεμμοτητες ,που εχουν δημιουργησει μετεπειτα προβλημα σε διαφορα θεματα του φορουμ,αλλοιωνοντας την πορεια των.Υγ Επειδη η μετατροπη μιας ανταλλαγης διαφορετικων αποψεων μεσω του γραπτου λογου σε κοντρα ,οπως αποδεικνυει και το παρων φορουμ ειναι εεεευκολη, να πω οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα με τους μοντς προσωπικα,οπως τον Νικο,τον Σπυρο,κλπους,τουλαχιστον.....απο την πλευρα μου
-
Οι κανονες ειναι μια χαρα.
Δεν τηρειτε τους κανονες για ολους και σε ολες τις περιπτωσεις.Συμβαίνει μερικές φορές, λάθη κάνουν όλοι. Το σημαντικό είναι να μη συμβαίνει κακοπροαίρετα και υστερόβουλα.
Στην περίπτωση του APR το λάθος ήταν που οι moderators (με καλή πρόθεση, γνωρίζοντας και τα καλά και τα κακά του συγκεκριμένου ανθρώπου) επέδειξαν μεροληπτική στάση ΥΠΕΡ του, 'χαρίζοντάς του' την προσήκουσα ποινή (προσωρινό -κατ΄ αρχήν- ban) σε σειρά εκ μέρους του παραβίασης των 'μια χαρά' κανόνων που λες, διότι δεν εννοούσε (και δε νομίζω πως έβαλε μυαλό...) να καταλάβει πως άλλο πρόσωπο-με-πρόσωπο συζήτηση και άλλο φόρουμ, δε λες τον άλλο μαλάκα και χλιμίτζουρα σε ένα φόρουμ, ενώ στο ζωντανό λόγο ενδεχομένως και να το κάνεις. Και αυτό ασχέτως με το πόσο σημαντικά ήταν αυτά που έλεγε.
Αλλά θέλω να σταθώ κάπου αλλού: αλήθεια πιστεύεις εσύ και κάποιοι άλλοι πως για την κατάσταση του φόρουμ των 'Ελληνικών αγώνων' φταίνε οι moderators ?
Δηλαδή πως οι ίδιοι moderators τα καταφέρνουν σαφώς καλύτερα σε όλα τα άλλα φόρουμ ? Γκρίνιες υπάρχουν φυσικά, και λάθη, και παραλείψεις, αλλά δε νομίζω πως σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ των 4Τ επικρατεί η ίδια κατάσταση με αυτή που επικρατεί στους Ελληνικούς Αγώνες.
Η αιτία είναι απλή και αν δεν τη βλέπουμε κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας ψάχνοντας αιτίες εκεί που δεν υπάρχουν: στο φόρουμ των Ελληνικών Αγώνων παρατηρούμε τάσεις που παρατηρούμε γενικότερα και στους ίδιους τους Ελληνικούς Αγώνες: ΜΙΖΕΡΙΑ, ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΑΤΟΜΙΣΜΟ, ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ ΘΕΩΡΗΣΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ. Με άλλα λόγια 'εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω'.
Και ένα τελευταίο, που σωστά το έθεσε ο kleisj και ο timkoul: σε κανένα μέρος του Internet (από την εποχή του Usenet) δεν ισχύει φόρουμ = moderators. Παντού ισχύει φόρουμ = χρήστες. Οσο νωρίτερα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα θα λειτουργήσει αυτό το φόρουμ. Μια κοινότητα χρηστών είναι, όχι ένας θίασος από moderators.
-
Σκεψου οτι τα δυο παιδια που παραθετεις γραφουν πλεον σχετικα αραια στους ελλ.αγωνες και τις λιγες φορες που γραφουν ακομα και αυτα (Κλεισθ. και Σταμελ)οπως παρατηρησες για τις 'κοντρες' *γραφουν ! (*η οχι και για τοσο αγωνιστικα θεματα)
Ετσι δεν ειναι Κλεισθ? η κανω λαθος?να σου πω κατι δημητρη σε οποιο θεμα πλεον και να ανοιξεις
το μονο που θα δεις ειναι κοντρες, μπινελικια,εγω θα σου κανω
εγω θα ρανω κ.τ.λ.για πες μου εσυ, που να γραψω κατι εστω αυτες
τις λιγες φορες που γραφω.κανεις μια φορα δεν ειπε π.χ στο θεμα
'αναβαση ριτσωνας 'μεγαλε τι σου αρεσε,τι δε σου αρεσε, κανε μια σωστη παρατηρηση για την οργανωση και οχι θαψημο με τη μια.κανεις πλεον δεν το κανει.ενταξει κοντρες δεν λεω θα υπαρξουν αλλα οχι σε τετοιο βαθμο πλεον αυτο το πραγμα εχει παραγινει,να τρεχουμε να ανοιξουμε τα pc να δουμε ενα τσακωμο που εχει φτασει.
Φοβερό ενδιαφέρον στο φόρουμ