-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εγώ, δεν έφαγα...... άρα είμαι νέος !!!
Ε γι'αυτό έμεινες stubos!!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εγώ, δεν έφαγα...... άρα είμαι νέος !!!
Ε γι'αυτό έμεινες stubos!!!!!
Οταν θα μεγαλώσω, θα σου πώ εγώ !!!
-
εγω παλι χαρηκα που γνωρισα τον φραγκισκο και ξαναειδα τους παντελη, νικο, αγγελο, αλεξανδρο, εκεινο τον ψηλο να δεις πως τον λενε...τον γιαννη, αυτον τον τυπο με τα ενοχλητικα πουρα που ντουμανιαζε την πλαση
και φυσικα τις δυο κοπελες στο απεναντι τραπεζι! -
-
Κι εγώ το ευχαριστήθηκα, έστω και αν έγινα 'stubos καπνιστός'.
Πιό πολύ όμως χάρηκα για το μπάρμπεκιου που κανονίσαμε...... -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Οταν θα μεγαλώσω, θα σου πώ εγώ !!!Άντε να μεγαλώσεις να κουβαλήσεις καμιά καρότσα!!!!
-
Σιγα μην είναι montechristo τα πούρα του Εγγλέζου...
Domenico Ελασσόνας είναι και τους αλλάζει τα χαρτάκια που έχει τυπώσει στο pc!!!!(και τα μοντεχρίστο βρωμάνε, Νασούλη, αν δεν καπνίζεις!!!! )
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
και τα μοντεχρίστο βρωμάνε, Νασούλη, αν δεν καπνίζεις!!!!διαφωνώ...
αλλά αυτό είναι για άλλο τόπικ -
Πολύ καλή ατμόσφαιρα, ακόμη καλύτερη παρέα. Την επόμενη φορά θα πρέπει να μείνω περισσότερο.
Γνωρίζοντας κάποια από τα παιδιά, βεβαιώθηκα για μία ακόμη φορά ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και γιατί η εικόνα των κλασσικών θεμάτων είναι αυτή που είναι και γιατί έχει αυτό το επίπεδο. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πολύ καλή ατμόσφαιρα, ακόμη καλύτερη παρέα. Την επόμενη φορά θα πρέπει να μείνω περισσότερο.
Γνωρίζοντας κάποια από τα παιδιά, βεβαιώθηκα για μία ακόμη φορά ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και γιατί η εικόνα των κλασσικών θεμάτων είναι αυτή που είναι και γιατί έχει αυτό το επίπεδο.Οχι καλέ μου άνθρωπε..... μας παρεξήγησες !!!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Γνωρίζοντας κάποια από τα παιδιά, βεβαιώθηκα για μία ακόμη φορά ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και γιατί η εικόνα των κλασσικών θεμάτων είναι αυτή που είναι και γιατί έχει αυτό το επίπεδο.Οχι καλέ μου άνθρωπε..... μας παρεξήγησες !!!
Περίμενε να προσθέσω μια λέξη για να μην μπερδευόμαστε.
Γνωρίζοντας κάποια από τα παιδιά, βεβαιώθηκα για μία ακόμη φορά ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και γιατί η εικόνα των κλασσικών θεμάτων είναι αυτή που είναι και γιατί έχει αυτό το υψηλό επίπεδο.Εσένα δε σε αφορά είσαι στούμπος.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Eσένα δε σε αφορά είσαι στούμπος.Όταν μεγαλώσει θα σου πει αυτός!!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πολύ καλή ατμόσφαιρα, ακόμη καλύτερη παρέα. Την επόμενη φορά θα πρέπει να μείνω περισσότερο.Εννοείται
-
καφες - ποτο αυριο(τριτη 11/12) βραδυ??????
-
Μέσα
-
ΠΟΥ?
-
τις τελευταιες φορες εχουμε παει στο goodwood
στο μουσειο
αλλα ειμαστε ανοικτοι σε καθε προταση -
Rockwood εννοείς
-
Έπεσε αργά η πρόταση. Αύριο θα δείξει μάλλον. Τώρα είμαστε οι τρεις κι ο κούκος (μάλλον ούτε κι αυτός!) εδώ μέσα...
-
μακαρι να πηγαιναμε στο γκουντγουντ
πωπω ανοητος
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΚΛΑΣΙΚΩΝ" ΓΙΑ ΚΑΦΕ