-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τώρα που το ξανασκέφτομαι...... δεν πάμε στην πρώτη επιλογή Λεωφόρο Λαυρίου, παϊδάκια κλπ. 1) γιατί βαρίεμαι να τρέχω και 2) γιατί άρχισα δίαιτα και τα ψάρια μου πέφτουν βαριά....Ωραία και η λύση της Λαυρίου, αλλα ρε Νίκο΄πέφτει λίγο μακρυά για τους περισσότερους.
Αν το αποφασίσετε όμως, δεν θα πω όχι... -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κάποιοι κρατάνε ακόμη μούτρα και δεν απαντούν ή μου φαίνεται;Αντε αποφασίστε το μέρος γιατί απ'ότι βλέπω θα έχουμε ολόκληρο ταξίδι.....
Ολόκληρο roadbook έβγαλα...
ΜΑΡΓΑΡΩ
Βήμα Οδηγία
1 ΣΤΡΙΨΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΕΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΙΑ 390 m.......
ΔΡΑΜΙ
Βήμα Οδηγία
1 ΣΤΡΙΨΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΕΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΙΑ 390 m.....και μην ξεχασω
νικελακια μονοφαναρου
νικελαρα τεραστια σεργκας
τηλεφωνο κωνσταντινου με συλλογη χρεπιων για πωληση
αλλο? -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
και μην ξεχασω
νικελακια μονοφαναρου
νικελαρα τεραστια σεργκας
τηλεφωνο κωνσταντινου με συλλογη χρεπιων για πωλησηαλλο?δυστυχώς δεν νομίζω ότι παρακαλουθεί τη συζήτησή μας
-
Κρατάω μούτρα και στο φόρουμ, γιατί έχει σταματήσει να μου στέλνει ειδοποιήσεις...
Επί της πρότασης που έχει πέσει στο τραπέζι ( ), απαντώ αρνητικά διότι δεν έχω διαθέσιμο πάρκινγκ, για τον Ταρζάν και πρέπει να μείνω σπίτι....
Νάσο.... όπως θα γυρίζεις πίσω τον SirGus φέρε κάνα μαριδάκι και σε μένα....
-
Με την ψήφο του Προέδρου, που ως γνωστόν μετράει 2πλή... αποφασίστηκε να ρημάξουμε παϊδάκια, τυροκροκέτες, κολοκυθάκια τηγανική (και παντζάρια για τον φίλο μου τον ΚΡ) στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ που βρίσκεται Τσακάλωφ 11 στην Πετρούπολη τηλ 210 50.54.254
Τι ώρα λέτε? 21:30 είναι καλά?
*ΥΓ: βάζω στοίχημα ότι ο SirGus θα αρχίσει να γκρινιάζει ότι του πέφτει μακρυά κλπ (λες και θα οδηγήσει εκείνος ή δε θα τον φέρει ο Niga με το δικό του αυτοκίνητο) *
-
απο αττικη οδο, τι αριθμο εχει η εξοδος που θα βγω?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
απο αττικη οδο, τι αριθμο εχει η εξοδος που θα βγω?θα βγεις στο ποτάμι προς Πειραιά.
Μετά την έξοδο της Αχαρνών (που είναι η χρωματιστη γέφυρα) κρατάς δεξιά και σε κάποια στιγμή μετά απο 2-3 χλμ όπως ανηφορίζει ο δρόμος (στην κορυφή περίπου της ανηφόρας) έχει έξοδο προς Περιστέρι/Ίλιον
Αυτή είναι η Αν.Παπανδρέου.
Στο σημείο που διασχίζει τη Θηβων (στο ύψος του Λακιώτη) μετονομάζεται σε Ανατολ.Ρωμυλίας.
Συνεχίζεις προς τα πάνω (σαν να πήγαινες προς το Terra Petra)
Μετά τη Θηβών στο 3 φανάρι, στρίβεις αριστερά.
Μετρας τα στοπ (καποια ειναι πολυ κοντινα μεταξυ τους) και στο 4ο ΣΤΟΠ κάνεις δεξιά. Αυτή είναι η Τσακάλωφ.
Ευθεια πάνω και στο δεξι σου χέρι θα δεις τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ -
πετρούπολη.....
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
απο αττικη οδο, τι αριθμο εχει η εξοδος που θα βγω?
θα βγεις στο ποτάμι προς Πειραιά.
Μετά την έξοδο της Αχαρνών (που είναι η χρωματιστη γέφυρα) κρατάς δεξιά και σε κάποια στιγμή μετά απο 2-3 χλμ όπως ανηφορίζει ο δρόμος (στην κορυφή περίπου της ανηφόρας) έχει έξοδο προς Περιστέρι/Ίλιον
Αυτή είναι η Αν.Παπανδρέου.
Στο σημείο που διασχίζει τη Θηβων (στο ύψος του Λακιώτη) μετονομάζεται σε Ανατολ.Ρωμυλίας.
Συνεχίζεις προς τα πάνω (σαν να πήγαινες προς το Terra Petra)
Μετά τη Θηβών στο 3 φανάρι, στρίβεις αριστερά.
Μετρας τα στοπ (καποια ειναι πολυ κοντινα μεταξυ τους) και στο 4ο ΣΤΟΠ κάνεις δεξιά. Αυτή είναι η Τσακάλωφ.
Ευθεια πάνω και στο δεξι σου χέρι θα δεις τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟκαλα κρασια....απο εκει ξερω να ερθω
εγω ρωτουσα απο αττικη, για ερθω πιο γρηγορα, γιατι απο εκει θα κανω σιγουρα μια ωριτσα -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
καλα κρασια....απο εκει ξερω να ερθω
εγω ρωτουσα απο αττικη, για ερθω πιο γρηγορα, γιατι απο εκει θα κανω σιγουρα μια ωριτσαΑπό ποτάμι να έρθεις...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
καλα κρασια....απο εκει ξερω να ερθω
εγω ρωτουσα απο αττικη, για ερθω πιο γρηγορα, γιατι απο εκει θα κανω σιγουρα μια ωριτσαΆν θές βγαίνεις από Φυλή. Αλλά θα χρειαστείς οδηγίες, λόγω στενών και αδιεξόδων. Αν θές παίρνεις τηλέφωνο για φωνητική καθοδήγηση...
Κερδίζεις πολύ χρόνο βέβαια... -
Το μαγαζί ήταν πολύ φτηνό και πολύ καλό.
Το φαγητό (πρώτη φορά στα χρονικά) περίσσεψε και κατα κεφαλή ήρθε 20 ευρώ με γλυκά κερασμένα (που τα έφαγε ο μονόφαρος)...
Με άλλα λόγια σκέτη καταστροφή: Την άλλη φορά θα πάμε στον 'κύριο Πιλ Πουλ' στο Θησείο να παραγγείλουμε οριακά στο ίδιο κόστος μια σαλάτα με 6 πιρούνια γιατί από τότε που αρχίσαμε της εξορμήσεις-κατεδαφίσεις έχω παρει 5 κιλά! -
Εγκράτεια χρειάζεται! Πάρε παράδειγμα εμένα. Έχω χάσει 2 κιλά!!!
-
Άλλωστε γλυκά δεν τρώμε! Δεν προλαβαίνουμε!!!
-
αυτος ο μονοφαναρος, σκετη hoover ειναι
-
Γιατί δεν λέτε όλη την αλήθεια?Εγώ μόνο πανακότα έφαγα.Τα υπόλοιπα ποιός τα τσάκισε?
Να μην αναφέρω τη δεύτερη πιατέλα.Ετσι Kp μου? -
τα πολλα λογια ειναι φτωχια!!!
την κυριακη θα εχει 25 - 30 βαθμους και ηλιοφανεια φυσικα
ειστε μεσα για πρωινη εξορμηση στο λουτρακι και επιστροφη νωρις το απογευμα? -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τα πολλα λογια ειναι φτωχια!!!
την κυριακη θα εχει 25 - 30 βαθμους και ηλιοφανεια φυσικα
ειστε μεσα για πρωινη εξορμηση στο λουτρακι και επιστροφη νωρις το απογευμα?OK, γράφω εγώ και από κάτω μπορείτε να quotάρετε τις δικές σας φτηνές δικαιολογίες :
ΛοιπόνD-Jet οχι-λόγω υψηλού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, εξαιτίας των μαγνητικών καταιγίδων στον ήλιο (στη φάση του 11ετούς κύκλου που βρίσκεται) που επηρεάζει τη μαγνητοτελουρική συμπεριφορά των ανώτερων στρωμάτων του φλοιού της γης και μου προκαλεί βήχα.
Σημείωση αν δεν έχετε φτηνή δικαιολογία έτοιμη να σας δώσω εγώ... υπάρχει η #341 για τα δινορεύματα από την προφόρτιση του σασι λόγω ηλεκτρικών καταιγίδων στην ιονόσφαιρα την προηγούμενη εβδομάδα που προκαλούν φαγούρα στο αφτί (ή αυτί, όπως θέλετε), η all times classic #121 για τους υπόηχους λόγω τριβής των λιθοσφαιρικών πλακών που προκαλούν αέρια στο στομάχι κ.α....
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΩΝΑΖΩ ΡΕ;Ε
-
-
τα δινορευματα που περιγραφεις, ειναι φουκω η αλλα?
ρε φιλε εχουμε και οικογενειες!!!! αν ειχαμε παιδικο παρτυ? αν δεν ειχε λιακαδα? αν ειμασταν μεσα με τα αερολιν κλπ?
αι παρατα μας λοιπον!
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΚΛΑΣΙΚΩΝ" ΓΙΑ ΚΑΦΕ