-
Αυτό σημαίνει έξυπνη σύζυγος.
-
για την συναντηση που λεμε σκεφτηκα τον κισσο στο χαλανδρι
τι λετε??? -
Εγώ είμαι μέσα.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τι λετε???Εκεί πηγαίναμε συχνά ως Φόρουμ. Τα έχουν δει όλα οι άνθρωποι...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
τι λετε???Εκεί πηγαίναμε συχνά ως Φόρουμ. Τα έχουν δει όλα οι άνθρωποι...
Ναί αλλά οι κλασσικοί έχουν άλλο pedigree.
-
εμένα δεν με πειράζει... όπου θέλετε
-
Να κάνω μια ερώτηση?
Γιατί τόσος απομονωτισμός? Οι συναντήσεις που οργανώνουμε, σαν Φόρουμ, δεν σας καλύπτουν?
-
Ειλικρινά Νίκο δεν νομίζω ότι έχουμε απομονωθεί με βάση κάποια σκέψη ή απόφαση ή κάτι ανάλογο
Εγώ θα το έλεγα και μικρό λάθος, το ότι έχουμε ξεχάσει ότι είμαστε μέρος ενός τεράστιου forum και δεν θα ήθελα κανείς να μας θεωρήσει ας πούμε σνομπ που απέχουμε από τις υπόλοιπες εκδηλώσεις.
-
Δεν υπονόησα σνομπισμό, Κώστα, αλλά, όπως σωστά γράφεις, το ότι σας αρέσει τόσο πολύ εδώ στο Τμήμα Παλαιοντολ...εεε..στα Κλασικά εννοούσα ( ) που ξεχάσατε τον έξω κόσμο!
-
ναι, έχεις δίκιο...
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΑΤΖ.... εεε τα παλιά μας αυτοκίνητα λοιπόν
ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ!
-
-
Kouk, είπαμε να πάμε για καφεδάκι με τον καπαπή... το πήρε χαμπάρι ο Νίγκας, σου λέει να'ρθω και εγώ... καθώς το συζητάγαμε το άκουσε ο μονόφαρος, επ, λέει, μπορώ και εγώ να έρθω!
Ε, και μιας και πήρε έκταση είπαμε να το βάλουμε μήπως θέλει να έρθει και κανένας άλλος, δεν είναι καμιά 'επίσημη' εκδήλωση...
Αντίθετα με το υπόλοιπο φόρουμ όπου υπάρχουν χιλιάδες μέλη, σε αυτό εδώ το κομμάτι πατάνε λιγότερα από 30 και έτσι, μπορεί να σας ακούγονται σαν εκδηλώσεις αλλά στην ουσία δεν είναι τίποτα παραπάνω από ιδιωτικές συναντήσεις...
Πάμε, πίνουμε μπύρες, κοροϊδεύουμε λίγο το αμάξι του Νάσου και αυτό είναι...
Τώρα για παραέξω (στο φόρουμ) που βγαίνουμε σπάνια, είναι μικτοί οι λόγοι πιστεύω... μια ότι έχουμε περιορισμένο ενδιαφέρον για το καινούργιο (αν και αυτό δεν είναι απόλυτο) μια ότι μερικές φορές μας φωνάζουν δεινόσαυρους και μας ρίχνουν πέτρες γιατί τρομάζουμε τα παιδιά τους και μολύνουμε.... ε... τι ψάχνεις.... -
Καλά...καλά! Δεν ξαναλέω τίποτα...
-
Τελικά τι θα κάνουμε με το αυριανό και που?Αυτός ο Kp τελείωσε επιτέλους με τα ντολμαδάκια και τους χαρταετούς?
-
Ιδιοτελώς σκεπτόμενος θα προτιμούσα το Χαλάνδρι, επειδή μετά από δέκα ώρες στο αυτοκίνητο δεν θέλω να ξαναμπώ σε αυτοκίνητο για μια εβδομάδα....
-
Κισσός?
-
Ότι αποφασίσετε, δεν έχω πρόβλημα (ακόμη και για τον Πειραιά που έλεγε ο Νάσος, αν και βαριέμαι το ταξίδι)
-
Τελικά δεν ψήνεστε για μονοήμερη του ιστορικού 4τφ;
Να βρούμε μια βολική Κυριακή για μια κοντινή βολτούλα, να φωτογραφίσουμε τα ιστορικά μας και να καταλήξουμε σε κανένα ταβερνάκι για φαγητό και κουτσομπολιό (για το αυτοκίνητο του Νάσου)... ε;
Ας έχουν και μια ευκαιρία οι μη αγωνιζόμενοι για μια τσάρκα απαλλαγμένη από ψυχοφθόρο ανταγωνισμό και οι αγωνιζόμενοι τη δυνατότητα να βγάλουν την αντιαθλητική τους συμπεριφορά χωρίς βαθμούς ποινής!Για ενεργοποιηθείτε, μπαίνει η άνοιξη σιγά σιγά (ασχέτως αν σήμερα βρέχει από το πρωί!)!
-
Ψηνομαστε εδω και καιρο...αλλωστε τα δικα μας ειναι παντος καιρου!
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ψηνομαστε εδω και καιρο...αλλωστε τα δικα μας ειναι παντος καιρου!Ναι αλλά μόνο εσείς ψήνεστε... δε σαλεύει το 4τφ με τίποτα!
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΚΛΑΣΙΚΩΝ" ΓΙΑ ΚΑΦΕ