-
πες τα EDDIE_147 γιατι εδω μεσα ακουγονται παραξενες αποψεις.
-
Η διαφορά είναι ότι αν κάνεις ΜΟΝΟ τρέξιμο θα γίνεις κάπως έτσι
ενώ το επιθυμητό είναι πιο πολύ προς αυτό
τα πολλά βάρη καταλήγουν σε κάτι τέτοιο
(για πλάκα γκούγκλαρα τη λέξη ντούκι και μου έβγαλε πρώτο αυτό )ενώ αυτό χρειάζεται πάρα πολλά και επικίνδυνα απ' ότι έχω καταλάβει χημικά
Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι από εδώ είμαστε
-
εγω θελω να γινω σαν αυτον που ανατιναχτικε το χερι του κα ιβγηκαν ολα εξω.
-
-
Τώρα σοβαρά, για τις ουσίες που ανέφερα παραπάνω... Οι περίφημοι 'λιποδιαλύτες' νομίζω ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από θερμογενετικές ουσίες που διεγείρουν το παρασυμπαθητικό και αυξάνουν τις καύσεις και άρα το μεταβολισμό αλλά έτσι επιβαρύνουν σημαντικά τη λειτουργία της καρδιάς και ίσως και τα νεφρά.
Κάποια πιο επιστημονική άποψη από τη δική μου; -
Βάλε και το συκώτι και πέτυχες διάνα.
Ισορροπημένη διατροφή και δε χρειάζεται τπτ άλλο. Εκτός άμα κατεβαίνεις σε αγώνες οπότε το πράμα αλλάζει γιατί αλλάζουν και οι απαιτήσεις
Παρεπιμπτόντως, η 2η φωτό δεν έχει καμμιά σχέση με δρομέα. 'Τούμπανο' είναι ο τύπος από τα βάρη. Άκου το τρέξιμο γυμνάζει όλους τους μυς. Δεν το 'λεγες και του Άρνυ να γλιτώσει τον κόπο (φωτό Νο 3).
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Βάλε και το συκώτι και πέτυχες διάνα.Ισορροπημένη διατροφή και δε χρειάζεται τπτ άλλο. Εκτός άμα κατεβαίνεις σε αγώνες οπότε το πράμα αλλάζει γιατί αλλάζουν και οι απαιτήσεις
Παρεπιμπτόντως, η 1η φωτό δεν έχει καμμιά σχέση με δρομέα. 'Τούμπανο' είναι ο τύπος από τα βάρη. Άκου το τρέξιμο γυμνάζει όλους τους μυς. Δεν το 'λεγες και του Άρνυ να γλιτώσει τον κόπο (φωτό Νο 2).
καλα εσυ εισαι πληρως ημιβλακας.
αν νομιζεις οτι γυμνασμενος μυς ειναι ο φουσκωτος μυς εισαι παρα πολυ γελασμενος.
-
Ώμοι, πλάτη, 2κεφαλοι, 3κεφαλοι, κοιλιακοί ραχιαίοι γυμνάζονται με το τρέξιμο? Το τρέξιμο προσφέρει το άνοιγμα στις κλειδώσεις που προσφέρουν ασκήσεις στήθους και πλάτης? Δεν υπάρχει περίπτωση.
Ιταλάκια έχεις μπερδέψει τους κάγκουρες που χαπακώνονται με τους λογικούς ανθρώπους που προσέχουν τί τρώνε, και κάνουν χαλαρή γυμναστική με βάρη για να ανοίξουν οι κλειδώσεις τους.
Ξεχνάς και κάτι ακόμα και σου αναφέρω ενδεικτικά το παράδειγμα μου. Στο σκι που έκανα χρόνια έπαθα ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Το γυμναστήριο κρίθηκε από γιατρό απαραίτητο. Αλλά και μετά την απόκατάστασή μου που πλέον, οι ασκήσεις εκγύμνασης ποδιών με όργανα υπό ορισμένες μοίρες είναι ο μόνος τρόπος να μην ταλαιπωρήσω το γότανο από τους κραδασμούς που προσφέρει το τρέξιμο. Αφού λοιπόν δυνάμωσα πολύ όλους τους μύες που περιβάλλουν το γόνατο πλέον κάνω λίγο τρέξιμο. Όχι πολύ όμως για να μην σκίσω το γόνατο.
Μην είσαι λοιπόν τόσο απόλυτος. Όλα είναι καλά αρκεί να υπάρχει μέτρο. Όλα χρειάζονται και το ένα δεν αποκλείει το άλλο. -
Ώμοι, πλάτη, 2κεφαλοι, 3κεφαλοι, κοιλιακοί ραχιαίοι γυμνάζονται με το τρέξιμο?
Έχε υπόψη σου ότι όταν τρέχεις κινείς και τα χέρια σου. Και ξαναλέω ότι τα γυμνάζει μεν, σε άλλη ένταση δε. Αν θες να προσθέσεις ένταση στο πάνω μέρος του σώματος, πιάσε 2 αλτηράκια την ώρα που τρέχεις να δεις πώς θα νιώθεις μετά τα χέρια σου...
-
Ναι αλλά δεν μπορούν να φτάσουν σε πλήρη έκταση ώστε να ανοίξουν οι κλειδώσεις εκτός και αν δίνω και σπαρταριστή καρναβαλική παράσταση όταν τρέχω
-
Ρε παιδιά δεν είπαμε ότι ακυρώστε τα πάντα και κάντε το Βέγγο. Απλά ότι το τρέξιμο είναι μια άσκηση που γυμνάζει πάνω κάτω όλο το σώμα αλλά εννοείται όχι στην ίδια ένταση που γυμνάζει τα πόδια.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ώμοι, πλάτη, 2κεφαλοι, 3κεφαλοι, κοιλιακοί ραχιαίοι γυμνάζονται με το τρέξιμο?
Έχε υπόψη σου ότι όταν τρέχεις κινείς και τα χέρια σου. Και ξαναλέω ότι τα γυμνάζει μεν, σε άλλη ένταση δε. Αν θες να προσθέσεις ένταση στο πάνω μέρος του σώματος, πιάσε 2 αλτηράκια την ώρα που τρέχεις να δεις πώς θα νιώθεις μετά τα χέρια σου...
Έλα στα λόγια μας ντε, πιάσε 2 αλτηράκια να δεις πως θα γίνει δουλειά.
Δε νομίζω ότι σπρώχνουν / τραβούν κάτι τα χέρια, κατά το τρέξιμο πάντως (πέρα από τη δική τους μάζα) ώστε να γυμνάζονται με κάποιο τρόπο. Ψιλο-τεμπελιάζουν μάλλον.
-
Θέμα προς συζήτηση: Κοιλιά. Τι είναι πιο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της; Τρέξιμο, κοιλιακοί, διατροφή; Χαίρω πολύ θα πει κάποιος και τα 3. Εγώ ρωτάω για το ποιό είναι το πιο αποτελεσματικό συγκριτικά. Η σάουνα βοηθά καθόλου;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ώμοι, πλάτη, 2κεφαλοι, 3κεφαλοι, κοιλιακοί ραχιαίοι γυμνάζονται με το τρέξιμο? Το τρέξιμο προσφέρει το άνοιγμα στις κλειδώσεις που προσφέρουν ασκήσεις στήθους και πλάτης? Δεν υπάρχει περίπτωση.Ιταλάκια έχεις μπερδέψει τους κάγκουρες που χαπακώνονται με τους λογικούς ανθρώπους που προσέχουν τί τρώνε, και κάνουν χαλαρή γυμναστική με βάρη για να ανοίξουν οι κλειδώσεις τους.
Ξεχνάς και κάτι ακόμα και σου αναφέρω ενδεικτικά το παράδειγμα μου. Στο σκι που έκανα χρόνια έπαθα ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Το γυμναστήριο κρίθηκε από γιατρό απαραίτητο. Αλλά και μετά την απόκατάστασή μου που πλέον, οι ασκήσεις εκγύμνασης ποδιών με όργανα υπό ορισμένες μοίρες είναι ο μόνος τρόπος να μην ταλαιπωρήσω το γότανο από τους κραδασμούς που προσφέρει το τρέξιμο. Αφού λοιπόν δυνάμωσα πολύ όλους τους μύες που περιβάλλουν το γόνατο πλέον κάνω λίγο τρέξιμο. Όχι πολύ όμως για να μην σκίσω το γόνατο.
Μην είσαι λοιπόν τόσο απόλυτος. Όλα είναι καλά αρκεί να υπάρχει μέτρο. Όλα χρειάζονται και το ένα δεν αποκλείει το άλλο.παλι τα ιδια.
να σου υπενθυμισω οτι τρεξιμο δεν ειναι μονο το αργο τρεξιμο αλλα και το γρηγορο εως πολυ γρηγορο.
οταν φθασεις να τρεχεις πολυ γρηγορα ,οσο μπορεις ,ο οργανισμος και μαζι ολο το σωμα τα δινει ΟΛΑ.αυτα που μου λες με τα προβληματα που ειχες ,και βεβαια ο γιατρος δεν θα σου ελεγε να τρεξεις γιατι το τρεξιμο απαιτει πολυ καλη κατασταση των μυων.
-
-
Θέμα προς συζήτηση: Κοιλιά. Τι είναι πιο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της; Τρέξιμο, κοιλιακοί, διατροφή; Χαίρω πολύ θα πει κάποιος και τα 3. Εγώ ρωτάω για το ποιό είναι το πιο αποτελεσματικό συγκριτικά. Η σάουνα βοηθά καθόλου;αν εννοεις για να ριξεις την κοιλια και οχι να κανεις κοιλιακους στυλ γκει,το λιγο φαγητο και το καθολου η λιγο ποτο ειναι τα καλυτερα για μενα.
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Παρεπιμπτόντως, η 2η φωτό δεν έχει καμμιά σχέση με δρομέα. 'Τούμπανο' είναι ο τύπος από τα βάρη. Άκου το τρέξιμο γυμνάζει όλους τους μυς. Δεν το 'λεγες και του Άρνυ να γλιτώσει τον κόπο (φωτό Νο 3).Γενικά οι sprinters είναι πιό σφίχτες απο τους δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Πάντως ο Usain Bolt στη φωτογραφία δέν είναι τίποτα μπροστά στους δρομείς της δεκαετίας του 80, πχ Ben Johnson
Σαν πυγμάχος βαρέων βαρών είναι
-
Θέμα προς συζήτηση: Κοιλιά. Τι είναι πιο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της; Τρέξιμο, κοιλιακοί, διατροφή; Χαίρω πολύ θα πει κάποιος και τα 3. Εγώ ρωτάω για το ποιό είναι το πιο αποτελεσματικό συγκριτικά. Η σάουνα βοηθά καθόλου;Οι κοιλιακοι κανουν μυες, δεν κανουν πολλα για το λιπος. Η διατροφη για να δειξει αποτελεσμα πρεπει να ειναι πολυ αυστηρη (βρασε ορυζα και κοτοπουλα χωρις πετσα - μπλιαχ) γιατι στους αντρες το λιπος της κοιλιας (και των διπλα μαξιλαρακιων) είναι πολυ ανθεκτικο το ατιμο και φευγει τελευταιο.
Οποτε, τρεξιμο με διαφορα.
Η σαουνα σου κανει την κοιλια απαλη σαν την καρδια ενος μαρουλιου αλλα κατα τα αλλα τιποτα σπουδαιο.
-
Θέμα προς συζήτηση: Κοιλιά. Τι είναι πιο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της; Τρέξιμο, κοιλιακοί, διατροφή; Χαίρω πολύ θα πει κάποιος και τα 3. Εγώ ρωτάω για το ποιό είναι το πιο αποτελεσματικό συγκριτικά. Η σάουνα βοηθά καθόλου;Τρεξιμο,ειτε σε διαλλειματικη μορφή προπόνησης,ειτε σε χαμηλη ενταση και μεγαλη διαρκεια (πανω απο 20λεπτο, εως και 1 1/2 ώρα οταν θα μπορείς).
Βεβαια αυτο με ολα τα αλλα ισα,αν πχ αυξησεις κατακορυφα την προσληψη θερμιδων γιατι σου ανοιγει η ορεξη με το τρεξιμο,θα μεινεις σταθερος ή μπορεί να παχυνεις κιόλας. -
Μωρέ άμα αρχίσει να ζυγώνει το καλοκαίρι θα πάει ο χυλός βρώμης σύννεφο...
Γυμναστήρια και άλλα