-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
...για κοιλιακούς τι προτείνετε?Γνωστές ασκήσεις, με βοήθεια κάποιου μηχανήματος ή όχι απαραίτητα?
Διατροφή....
Αν ρωτάς 'πως θα δω να διαγράφονται οι κοιλιακοί', η απάντηση είναι αποκλειστικά και μόνο αυτή που μόλις έδωσα. Αν ενδιαφέρεσαι απλά για ενδυνάμωση των μυών απλές επαναλήψεις. Απλά πρόσεχε να κάνεις ραχαίους σε αναλογία 1 για κάθε 2 κοιλιακούς.
Δεν ξέρω το επιπεδό σου. Αν είσαι τελείως πρωτάρης ξεκίνα απλές επαναλήψεις για τους άνω κοιλιακούς και στην πορεία πιάσε και τίποτα ψαλιδάκια για τους κάτω. -
για τα γνωστά μηχανήματα έχω ακούσει ότι γλυτώνεις μικροτραυματισμούς στη μέση αλλά σε βοηθούν να κάνεις τις ασκήσεις καλύτερα και πιο αποτελεσματικά.
Ισχύει? -
πλακώσου στις επαναλήψεις.
άμα είσαι δυνατός δεν τραυματίζεσαι, άμα είσαι πρωτάρης και άγαρμπος θα τραυματιστείς.
άμα νιώσεις πόνο καψίματος, σταματάς. προσοχή στην μέση.
καλή άσκηση που είπε ο φίλος , τα ψαλιδάκια. Σε κατακλινή πάγκο επίσης καλή άσκηση.
Πολύ καλή που έκανα εγώ σε μηχάνημα αυτή που στηρίζεσαι με τους αγκώνες, κρέμονται τα πόδια και τα σηκώνεις όρθια με επαναλήψεις.. Στην αρχή με λυγισμένα και όταν ανέβεις επίπεδο τεντωμένα.
όσο δυναμώνεις αυξάνεις με τις απαναλήψεις. Αυτοσυγκέντρωση, εισπνοή εκπνοή βασικά πράγματα.ραχιάιους για να δυναμώνει η μέση.
επίσης άμα δεν το συνδιάσεις με καλή διατροφή μην περιμένεις να δεις τίποτα, εκτός και αν έχεις σωματότυπο που δεν πιάνει λίπος με τίποτα.(με σκέτη διατροφή χωρίς έντονη άσκηση πάλι δεν θα δεις τίποτα)
-
Για πείτε ΣΙΓΟΥΡΕΣ συμβουλές για διατροφή...
-
Ξεκίνησα power plate εδω και δύο εβδομάδες...καλό είναι!!!
-
ράψιμο το στοματάκι......όχι πολύ φαγητό......
-
Απλές και σίγουρες οδηγίες είναι τα τακτικά μικρά γεύματα,να μην αφήνεις το στομάχι να πεινάει για ώρα,πολλά φρούτα και λαχανικά,πολυ νερο.Εαν γυμνάζεσαι και συστηματικά θα έχεις και το προνόμιο της μικρής κατάχρησης.Εαν τώρα θέλεις μια απλή συμβουλή είναι η εξής:Κοψε τα πολλά ψωμια,ελαχιστοποίησε τα γλυκά και τα αναψυκτικα και σήκω απο το τραπέζι χωρις να αισθάνεσαι χορτάτος.
-
γυμναστικη;....τι ειναι αυτο; διατροφη;; ..τι ειναι αυτο
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Απλές και σίγουρες οδηγίες είναι τα τακτικά μικρά γεύματα,να μην αφήνεις το στομάχι να πεινάει για ώρα,πολλά φρούτα και λαχανικά,πολυ νερο.Εαν γυμνάζεσαι και συστηματικά θα έχεις και το προνόμιο της μικρής κατάχρησης.Εαν τώρα θέλεις μια απλή συμβουλή είναι η εξής:Κοψε τα πολλά ψωμια,ελαχιστοποίησε τα γλυκά και τα αναψυκτικα και σήκω απο το τραπέζι χωρις να αισθάνεσαι χορτάτος.μάγκας ο φίλος.
επίσης μία άλλη συμβουλή που μου είχανε πει... το βράδυ να τρως τόσο, ώστε το πρωί που θα ξυπνάς να νιώθεις πεινασμένος.
-
Έχω πάρα πολλά χρόνια να κάνω κοιλιακούς.
Μέχρι πρόπερσι έκανα τουλάχιστον ποδήλατο αρκετό και έτρεχα που και που (έχω εξαιρετική προϊστορία στα νιάτα μου ως δρομέας και ποδηλάτης, και από αερόβιας πλευράς κανείς δεν πιστεύει ότι είμαι 38 ετών και αριμάνιος καπνιστής)Λόγω όμως ηλικίας, φαγητού και κυρίως πιοτού, έχω φτιάξει μπάκα, ενώ ήδη η μέση μου διαμαρτύρεται. Οπότε και τρέξιμο πάπαλα.
Τι να κάμω; (για τη μπάκα και τη μέση). Εννοείται ότι δεν ψάχνω για γράμμωση κλπ, απλά ένα ταπεινό και διατηρήσιμο αποτέλεσμα.
Να κόψω το πιοτό αποκλείεται (το έχω ήδη περιορίσει). -
μου εχουν πει οτι το τρεξιμο+διατροφη ειναι καλο για να πεσει το στομαχι.. εχω και εγω λιγο
-
Τρεξιμο = μπλιααααχ! Κουράζομαι στα 3 λεπτά.
Σκέφτομαι να ασκηθώ κάπως, πηγαίνοντας στο δημοτικό γυμναστήριο.
- Είναι απέναντι απ' το σπίτι μου
- Είναι τζάμπα (έχω να φάω σε άλλα πράγματα 40 ευρώ/μήνα)
- Ελπίζω να μην έχει κόσμο και κυρίως, να αποφύγω όλους αυτούς τους ψωνισμένους με το υπερτεράστιο εγώ τους.
-
char δε μπορεις να αποφυγεις τον εαυτο σου..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τρεξιμο = μπλιααααχ! Κουράζομαι στα 3 λεπτά.Που πας ρε Καραμητρο... ουτε τεστ κοπωσεως δεν βγαζεις... Οι αλλοι θα φευγουν με τα ποδια, εσυ με το φορειο
Τεσπα, αυτα ειναι extreme sports... εγω προτεινω να συνεχισεις την εξασκηση στο ταβλι
-
Το τάβλι είναι επικίνδυνο σπορ. Μπορεί να χτυπήσεις το χέρι σου όταν χτυπάς τα πούλια. Άσε που αν νευριάσει ο αντίπαλος από τις ζαριές σου και κλείσει απότομα το τάβλι μπορεί να σου μαγκώσει το χέρι με απρόβλεπτα αποτελέσματα!!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Που πας ρε Καραμητρο... ουτε τεστ κοπωσεως δεν βγαζεις... Οι αλλοι θα φευγουν με τα ποδια, εσυ με το φορειο
Τεσπα, αυτα ειναι extreme sports... εγω προτεινω να συνεχισεις την εξασκηση στο ταβλι
για την ιστορία το τεστ κοπώσεως δε μετράει την αντοχή,δλδ αν κουράστηκες στα 2 λεπτά αλλά το ρυθμό(παλμοί) της καρδιάς να ανταποκριθεί στις εκάστοτες συνθήκες. Δλδ μέχρι να κουραστείς πως θα 'τρομπάρει' η καρδιά από και προς τις φλέβες.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για πείτε ΣΙΓΟΥΡΕΣ συμβουλές για διατροφή...Το καλοκαίρι ήμουνα 2 εβδομάδες Χανιά. Για συγκεκριμένους λόγους σε αντίθεση με το τι κάνω συνήθως στις διακοπές έτρωγα σε συγκεκριμένες ώρες αλλά από ποσότητα μια χαρά. Δηλαδή βραδυνό το αργότερο μέχρι 10-11. Τις περισσότερες φορές στις 9.
Το μεσημέρι το ίδιο. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ήταν δύσκολο ήταν ότι είχα κόψει τελείως τα γλυκά ή τέλως πάντων σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Αποτέλεσμα: Σε 2 εβδομάδες έχασα 5-6 κιλά χωρίς να χάσω πολύ σε μυική μάζα ενώ τα κιλά αυτά δεν τα πήρα στην Αθήνα παρά το ότι άρχισα να τρώω σα γουρούνι.
Νομίζω τα γεύματα σε συγκεκριμένες ώρες (όχι πολύ αργά το βράδυ κυρίως) και λίγο προσοχή σε υπερβολές (τηγανητά, γλυκά κλπ) μπορούν σε συνδυασμό με πολύ λίγη άσκηση να φέρουν θαύματα. -
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Που πας ρε Καραμητρο... ουτε τεστ κοπωσεως δεν βγαζεις... Οι αλλοι θα φευγουν με τα ποδια, εσυ με το φορειο
για την ιστορία το τεστ κοπώσεως δε μετράει την αντοχή,δλδ αν κουράστηκες στα 2 λεπτά αλλά το ρυθμό(παλμοί) της καρδιάς να ανταποκριθεί στις εκάστοτες συνθήκες. Δλδ μέχρι να κουραστείς πως θα 'τρομπάρει' η καρδιά από και προς τις φλέβες.
Κάπου τα χεις μπερδέψει.
-
Κάπου τα χεις μπερδέψει.
μπορεί μιας και γύρισα με ένα κεφάλι καζάνι από μια έκθεση
-
Τρεξιμο = μπλιααααχ! Κουράζομαι στα 3 λεπτά.Σκέφτομαι να ασκηθώ κάπως, πηγαίνοντας στο δημοτικό γυμναστήριο.
- Είναι απέναντι απ' το σπίτι μου
- Είναι τζάμπα (έχω να φάω σε άλλα πράγματα 40 ευρώ/μήνα)
- Ελπίζω να μην έχει κόσμο και κυρίως, να αποφύγω όλους αυτούς τους ψωνισμένους με το υπερτεράστιο εγώ τους.
για το τρεξιμο σε ειχα δωσει λυση
Γυμναστήρια και άλλα