-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εγω παντως παιδια που επινα ενα ενδιαμεσα επερνα επανω μου.μηπως παιζει κατιτις κ η γλυκοζη που εχουν?Αυτό ακριβώς!
-
κάνε την 1η αλλά με λιγότερα κιλά απο όσα λέει ο εγωισμός σου ώστε να την κάνεις καλά
-
Να καταθέσω μια μικρή εμπειρία από 'πρόσθετες' ουσίες. Φέτος για κανά 6μηνο έπαιρνα συμπλήρωμα πρωτεϊνης (WHEY PROTEIN).
Η διαφορά ήταν εμφανής σε επίπεδο ενέργειας. Εκεί που πριν έβγαζα 2-3 προπονήσεις την εβδομάδα με το ζόρι, μετά μπορούσα να πηγαίνω κάθε μέρα απροβλημάτιστα. Σε ότι αφορά τον όγκο δεν μπορώ να πω ότι με φούσκωνε ΑΛΛΑ το ότι πήγαινα κάθε μέρα αλλά και το ότι μπορούσα να ανεβάσω έτσι πολλά κιλά (επειδή άλλαξα και την προπονησή μου για όγκο) έφερε εμφανές αποτέλεσμα και σε αυτό τον τομέα.
Βέβαια δεν έπαιρνα την πρωτεϊνη στη δοσολογία που μου έλεγε το γυμναστήριο αλλά πολύ λιγότερο. Αντί για 3 φορές τη μέρα έπαιρνα 1 και στη συνέχεια 2, 3 μέρες την εβδομάδα.
Χρειάζεται όσο το δυνατό είναι εφικτό καλή διατροφή.
Νομίζω το ιδανικό είναι ανά μήνα εναλλαγή προπόνηση από γράμμωση σε όγκο. -
9,74 απο τον Asafa Powel στα 100 μέτρα!!
Μα τι πίνει??
-
τωρα που αρχισα γυμναστηριο θα σας πω BMI σε 2 μηνες κουφαλες
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
τωρα που αρχισα γυμναστηριο θα σας πω BMI σε 2 μηνες κουφαλεςκαι γω ξαναξεκινησα και με κανει προπονηση ενας τετρακοσαρης κολητος , και με εχει ταραξει στο τρεξιμο , κοιλιακους , ποδια πραγματα που σπανια εκανα (ετσι κι αλλιως 75 κιλα ειμαι , τι να χασω) , μονο ογκο εκανα παλια.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
τωρα που αρχισα γυμναστηριο θα σας πω BMI σε 2 μηνες κουφαλες
και γω ξαναξεκινησα και με κανει προπονηση ενας τετρακοσαρης κολητος , και με εχει ταραξει στο τρεξιμο , κοιλιακους , ποδια πραγματα που σπανια εκανα (ετσι κι αλλιως 75 κιλα ειμαι , τι να χασω) , μονο ογκο εκανα παλια.
και μενα ενας φιλος μου με ανελαβε που ειναι ζωακι
-
Οι κοιλιακοί μάλλον είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυτοκτονήσεις από βαρεμάρα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οι κοιλιακοί μάλλον είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυτοκτονήσεις από βαρεμάρα.Όσους κοιλιακούς και να κάνεις αν δεν ελέγξεις τη διατροφή σου ώστε να 'στεγνώσει' η κοιλιά και να φύγει κάθε είδους σωσίβιο και πλευρικός αερόσακος απλά δεν κάνεις τίποτα...
ΥΓ: Ποιός κάθεται να κάνει κοιλιακούς το χειμώνα...?
-
Kανονικά θα έπρεπε όλοι, μπας και δουν αποτέλεσμα το καλοκαίρι, αλλα συνήθως ξεκινάνε τέλη Μαίου, για να ΄ναι έτοιμοι τον Ιούλιο κι οταν πια τον Αυγουστο απογοητευμένοι διαπιστώσουν οτι δε καταφέρανε τίποτα, τα παρατάνε! 'Πώωωωρε, Σεπτέμβρης....Ποιος κάνει κοιλιακούς τώρα χειμωνιάτικα;;; Λες και θα με δει κανένας...Ασε, του χρόνου, να ΄μαι τζετ στην παραλία' !!!
Κι ετσι, δε γίνεται ποτέ τίποτα !!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Να καταθέσω μια μικρή εμπειρία από 'πρόσθετες' ουσίες. Φέτος για κανά 6μηνο έπαιρνα συμπλήρωμα πρωτεϊνης (WHEY PROTEIN).
Η διαφορά ήταν εμφανής σε επίπεδο ενέργειας. Εκεί που πριν έβγαζα 2-3 προπονήσεις την εβδομάδα με το ζόρι, μετά μπορούσα να πηγαίνω κάθε μέρα απροβλημάτιστα. Σε ότι αφορά τον όγκο δεν μπορώ να πω ότι με φούσκωνε ΑΛΛΑ το ότι πήγαινα κάθε μέρα αλλά και το ότι μπορούσα να ανεβάσω έτσι πολλά κιλά (επειδή άλλαξα και την προπονησή μου για όγκο) έφερε εμφανές αποτέλεσμα και σε αυτό τον τομέα.
Βέβαια δεν έπαιρνα την πρωτεϊνη στη δοσολογία που μου έλεγε το γυμναστήριο αλλά πολύ λιγότερο. Αντί για 3 φορές τη μέρα έπαιρνα 1 και στη συνέχεια 2, 3 μέρες την εβδομάδα.
Χρειάζεται όσο το δυνατό είναι εφικτό καλή διατροφή.
Νομίζω το ιδανικό είναι ανά μήνα εναλλαγή προπόνηση από γράμμωση σε όγκο.μην ξαναπάρεις , φιλική συμβουλή συμπληρώματα, προτίμησε το φάγητο για συμπλήρωμα
-
Eddie 147
να αποφεύγεις τα συμπληρώματα... προκαλούν βλάβη στους νεφρούς.
καλύτερα τόνο κ σαλάτες...
-
Αν εχεις όρεξη για προπόνηση,δε σου χρειαζονται ούτε προτεινες ούτε και τα άλλα,τα μυστηρια
Εγω πέρισυ εκανα καθημερινα τεσσερις και τεσσεραμιση ώρες προπόνηση,χωρις να πώ οτι δεν θα τις τελειώσω.Ετρωγα το εν τεταρτο μιας μεγαλης σοκολάτας πριν φυγω απο το σπίτι,επινα κι'έναν διπλό βαρυ-γλυκο,και ορμούσα.
-
Ρε συ κυνηγέ....4-4,5 ώρες προπονηση καθημερινά;;;;;;; Κατεβαίνεις στους Ολυμπικούς του Πεκίνου;;;;;;;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ρε συ κυνηγέ....4-4,5 ώρες προπονηση καθημερινά;;;;;;; Κατεβαίνεις στους Ολυμπικούς του Πεκίνου;;;;;;;Οχι,αλλα εχω πολύ ελευθερο χρονο για σκότωμα.
-
Ε, σκότωσε κανα αγριογούρουνο, τι σου φταίει το κορμάκι σου...;;;
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
9,74 απο τον Asafa Powel στα 100 μέτρα!!Μα τι πίνει??
Πού? Πότε?
-
Προχθές αν δε κάνω λάθος, αλλα δε θυμάμαι ποιο είναι το τουρνουά....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
9,74 απο τον Asafa Powel στα 100 μέτρα!!
Μα τι πίνει??
Πού? Πότε?
9/9/2007
Jamaican Asafa Powell broke the world 100m record by clocking 9.74 secs at the IAAF Grand Prix in Rieti, Italy. -
...για κοιλιακούς τι προτείνετε?
Γνωστές ασκήσεις, με βοήθεια κάποιου μηχανήματος ή όχι απαραίτητα?
Γυμναστήρια και άλλα