-
Πρώτη φορά το άκουσα, και πέθανα στο γέλιο
-
Μπαρμπας αλερτ
-
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
Το αποτέλεσμα είναι από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη που μετρήθηκα -9 κιλά λίπος και +2 κιλά μυς με διατροφή για απώλεια κιλών. .
2 μυικά κιλά σε τόσο μικρό χρονικά διάστημα με την ταυτόχρονη απώλεια λίπους είναι πολύ ύποπτο...
μπορει κ οχι.με μια μυικη ομαδα την ημερα,τζοκινγκ,ξεκουραση κ ακριβουτσικη διατροφη ειναι εφικτο.
Απο τα λίγα που ξέρω, 2 μυικά κιλά σε διάστημα 4 μηνών, είναι αδύνατο να αποκτηθούν και ειδικά μάλιστα με... ταυτόχρονη απώλεια 9 κιλών λίπους. Ενα πολύ δεκτικό σώμα (μεσόμορφου) νέου ανθρώπου (κάτω των 30) και αρχάριου, ίσως με πολλές προϋποθεσεις να καταφέρει να τα πάρει σε διάστημα ενός έτους. Κι εννοώ με φυσικό τρόπο.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Το αποτέλεσμα είναι από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη που μετρήθηκα -9 κιλά λίπος και +2 κιλά μυς με διατροφή για απώλεια κιλών. .
2 μυικά κιλά σε τόσο μικρό χρονικά διάστημα με την ταυτόχρονη απώλεια λίπους είναι πολύ ύποπτο...
μπορει κ οχι.με μια μυικη ομαδα την ημερα,τζοκινγκ,ξεκουραση κ ακριβουτσικη διατροφη ειναι εφικτο.
Απο τα λίγα που ξέρω, 2 μυικά κιλά σε διάστημα 4 μηνών, είναι αδύνατο να αποκτηθούν και ειδικά μάλιστα με... ταυτόχρονη απώλεια 9 κιλών λίπους. Ενα πολύ δεκτικό σώμα (μεσόμορφου) νέου ανθρώπου (κάτω των 30) και αρχάριου, ίσως με πολλές προϋποθεσεις να καταφέρει να τα πάρει σε διάστημα ενός έτους. Κι εννοώ με φυσικό τρόπο.
δυστυχως ομως σπαρταν τα τελευταια χρονια που γυρναω σε γυμναστηρια εχουν εκλειψει οι φυσικοι τροποι.
εχω δει τεραστιες αλλαγες σε παιδακια μεσα σε εξαμηνα.
οχι βεβαια οτι ολοι παιρνουν φαρμακια αλλα πρωτεινουλες-αμινοξεα-κρεατινες-νιτρικα ειναι στανταρ κουζινα. -
εγώ πήρα 14 κιλά λίπους σε λιγότερο από ένα χρόνο με φυσικούς τρόπους (σουβλάκια , πίτσες , μακ )
ήθελα βέβαια προσπάθεια να τα ξαναπάρω πίσω, δε γίνονται έτσι απλά αυτά τα πράγματα , αλλά τα κατάφερα τελικά
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τι να σου πω, ο υπολογιστής του διαιτολόγου αυτό εκτύπωσε εγώ ξέρω ότι η ζυγαριά μου δείχνει -14 και ότι όλοι μου λένε πόσο αδυνάτισα, από σκευάσματα δεν έχω πάρει ποτέ στην ζωή μου τίποτα εκτός από βιταμίνες geriatric pharmaton κι αυτές μόνο σε μέρες που ο συνδυασμός δουλειάς-προπόνησης είναι δύσκολο να βγει λόγω κούρασης. Κατά τα άλλα 29 ήμουν όταν ξεκίνησα τον Σεπτέμβρη και 30 και κάτι είμαι τώρα, για το δεκτικό σώμα δεν ξέρω αλλά η αλήθεια είναι ότι όποτε στην ζωή μου ξεκινούσα εντατική γυμναστική κατευθείαν παρατηρούσα μεγάλες αλλαγές πάνω μου.
Τέλος του Μάρτη είναι η επόμενη μέτρηση, προς το παρόν από Δεκέμβρη έχω χάσει άλλα 3-4 κιλά (κανονικά θα έπρεπε παραπάνω βάση της διατροφής μου).
-
Λόγω της μέσης έμεινα αγύμναστος πάνω απο 6 μήνες, εκτός από κάποιες ασκήσεις που κάνω ειδικά για την μέση.
Δυστυχώς αν και όλη μου τη ζωή γυμνάζομαι, έχω χάσει ό,τι μυική μάζα είχα. Τουλάχιστον δεν παχαίνω, κάτι είναι αυτό.
Ο αδερφός το αντίθετο, είχε πάθει μηνίσκο κι έμεινε κι αυτός αγύμναστος για διαστημα, αλλά με το που ξεκίνησε πάλι άθληση μέσα σε λιγότερο από μήνα επανήλθε... -
Εξαρταται το σωμα και τον οργανισμο του καθε ανθρωπου. Εχω χασει 47 κιλα μεσα σε ενα χρονο (εκ των οποιων τα 32 μεσα σε 5 μηνες απο διατροφη και μονο). Γυμναστηριο ξεκινησα μονο τους 2 τελευταιους μηνες και αυτο φοβουμενος να μην κρεμασει το δερμα μετα απο την απωλεια τοσων κιλων.
Αρχες Φεβρουαριου ημουν 102 κιλα με 48 κιλα μυικο ιστο και 20% λιπος.
Αυτο που παρατηρησα με το που ξεκινησα το γυμναστηριο (περισσοτερο αεροβια και πολυ λιγα κιλα αλλα πολλες επαναληψεις), ειναι οτι ο ρυθμος που κινειται η ζυγαρια ειναι πιο λιγος αλλα φευγουν σε ποντους. Την αλλη εβδομαδα εχω ραντεβου με την διατροφολογο και λιπομετρηση κλπ κλπ. (μου ειχανε κανει και αξωνικη στην αρχη του προγραμματος για να δουνε ακριβως τα κιλα των οστων κλπ αλλα δεν θυμαμαι το νουμερο μονο οτι ηταν παραπανω του κανονικου και εκει) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγώ πήρα 14 κιλά λίπους σε λιγότερο από ένα χρόνο με φυσικούς τρόπους (σουβλάκια , πίτσες , μακ )ήθελα βέβαια προσπάθεια να τα ξαναπάρω πίσω, δε γίνονται έτσι απλά αυτά τα πράγματα , αλλά τα κατάφερα τελικά
γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου?
και ο καπωνης ειναι διπλα σου.... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Λόγω της μέσης έμεινα αγύμναστος πάνω απο 6 μήνες, εκτός από κάποιες ασκήσεις που κάνω ειδικά για την μέση.Δυστυχώς αν και όλη μου τη ζωή γυμνάζομαι, έχω χάσει ό,τι μυική μάζα είχα. Τουλάχιστον δεν παχαίνω, κάτι είναι αυτό.
Ο αδερφός το αντίθετο, είχε πάθει μηνίσκο κι έμεινε κι αυτός αγύμναστος για διαστημα, αλλά με το που ξεκίνησε πάλι άθληση μέσα σε λιγότερο από μήνα επανήλθε...Τόσο σοβαρό πρόβλημα που δεν σηκώνει καμιά άθληση; Έστω κάποιες ασκήσεις με βάρη που δεν επιβαρύνουν τη μέση, κολύμπι, χαλαρό τρέξιμο, κάτι τέλος πάντων....
-
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
δυστυχως ομως σπαρταν τα τελευταια χρονια που γυρναω σε γυμναστηρια εχουν εκλειψει οι φυσικοι τροποι.
εχω δει τεραστιες αλλαγες σε παιδακια μεσα σε εξαμηνα.
οχι βεβαια οτι ολοι παιρνουν φαρμακια αλλα πρωτεινουλες-αμινοξεα-κρεατινες-νιτρικα ειναι στανταρ κουζινα.η κρεατίνη δηλαδή δεν είναι φάρμακο ?
-
ότι χτίζεται αργά χάνεται αργά...
2 μυικά κιλά σε 4 μήνες είναι αδιανόητο χωρίς εξωτερική επέμβαση...
-
Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται, να λένε π@π@ριες οι διαιτολόγοι στους πελάτες τους...
Και δεν μου φαίνεται τόσο απίθανο η αύξηση των μυών, όσο τα κιλά λίπους που δηλώνουν ότι χάθηκαν. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται, να λένε π@π@ριες οι διαιτολόγοι στους πελάτες τους...
Και δεν μου φαίνεται τόσο απίθανο η αύξηση των μυών, όσο τα κιλά λίπους που δηλώνουν ότι χάθηκαν.αυτό εννοώ , το έγραψα και παραπάνω... απώλεια λοιπούς και ταυτόχρονη αύξηση μυικής μάζας (και μάλιστα 2χλ σε 3-4 μήνες) είναι (μου φαντάσει πιο σωστά καθότι δεν είμαι ιατρός ) αδιανόητο χωρίς εξωτερική παρέμβαση...
τι άσκηση και τι διατροφή συνδυάζουν τα 2?
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Και δεν μου φαίνεται τόσο απίθανο η αύξηση των μυών, όσο τα κιλά λίπους που δηλώνουν ότι χάθηκαν.Τι να σου πω. Μπορει να ειναι και ετσι. Παντως ειχα να δω διψηφιο νουμενο στην ζυγαρια απο το λυκειο. Επεισης πλεον φωραω 36νουμερο τζιν και 56 σε κουστουμι (το παντελονι) γιατι το σακακι λογο πλατης θελει 58.
Οποτε ολο και καμποσο λιπος θα εχει καει. Ασε που τα τελευταια σοβαρα μηχανιματα για λιπομετρησεις (εξαρταται βεβαια το μηχανημα) εχουν ελαχιστη αποκληση. Anyway. Στα παλαιωτερα των υποδυματων μου τα νουμερα απο τις μετρησεις. Εφ οσον ειναι ορατη η διαφορα και δεν εχω κρεμασει κιολας μια χαρα. -
Συμφωνώ, αλλά όταν σε πλαστική επέμβαση λιποαναρρόφησης μετράνε τα γραμμάρια που αφαιρούν, τότε καταλαβαίνεις ότι τα κιλά που αναφέρεις, μάλλον είναι αδύνατα.
-
η κρεατίνη δηλαδή δεν είναι φάρμακο ?
Συμπλήρωμα διατροφής.
Φάρμακο λέω και εγώ για πλάκα την πρωτεΐνη αλλά σιγά μην είναι και αντιβιοτικό.
Διαβάζω κάτι τρελά δεδομένα αύξησης μυικής μάζας χωρίς να βλέπω δίπλα τη λέξη κρεατίνη ή έστω πρωτεΐνη.
Φαντάζομαι (dimik πχ) ότι έχει ρημάξει όλα τα κοτέτσια στην Κύπρο.Αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται αυτό που περιγράφεις.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Συμφωνώ, αλλά όταν σε πλαστική επέμβαση λιποαναρρόφησης μετράνε τα γραμμάρια που αφαιρούν, τότε καταλαβαίνεις ότι τα κιλά που αναφέρεις, μάλλον είναι αδύνατα.Ειπα εγω πουθενα κιλα που εχασα μονο λιπους?
Ειπα ποσα κιλα συνολικα εχασα και ειπα ξεχωριστα ποσα εδειξε η τελευταια μετρηση που μου κανανε. Την επομενη εβδομαδα που εχω παλι ραντεβου με την γιατρο θα παρω την εκτυπωση να την σκαναρω αν θες να την μελετησουμε.
Για την λιποαναροφηση ξερω οτι μετρανε τα γραμμαρια που αφαιρουνε καθως ειναι επικινδυνο απο εναν ασθενη να αφαιρεσουν παραπανω απο καποιο νουμερο που εχουν σαν οριο μονοκοπανια. Απο εκει και περα δεν ξερω τιποτα και ειμαστε απο μακρυα και αγαπημενοι.
Το μονο νυστερι που με εχει ακουμπησει ειναι αυτο που μου κανανε την επεμβαση για κυστη κοχυγκος (η πως σκατα λεγεται) -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
η κρεατίνη δηλαδή δεν είναι φάρμακο ?
Συμπλήρωμα διατροφής.
Φάρμακο λέω και εγώ για πλάκα την πρωτεΐνη αλλά σιγά μην είναι και αντιβιοτικό.
Διαβάζω κάτι τρελά δεδομένα αύξησης μυικής μάζας χωρίς να βλέπω δίπλα τη λέξη κρεατίνη ή έστω πρωτεΐνη.
Φαντάζομαι (dimik πχ) ότι έχει ρημάξει όλα τα κοτέτσια στην Κύπρο.Αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται αυτό που περιγράφεις.
Η άσκηση είναι Muay thai 5 φορές την εβδομάδα επί 1μιση ώρα με συνδυασμό αεροβικής και δυναμικών ασκήσεων καθώς και χρήση ελαφριών σχετικά βαρών (αλτήρες μαξ 7,5Kg, μπάρες 10κιλές, μπάλες γυμναστικής 3,5kg, ιμάντες TRX για διάφορες ασκήσεις με το βάρος του σώματος κλπ κλπ).
Από διατροφή τρώω υδατάνθρακα για πρωινό (all bran ή βρώμη με γάλα), φρούτο για ενδιάμεσο, 2 φορές την εβδομάδα όσπρια με τόνο/2 φορές κοτόπουλο/1 μακαρόνια με τυρί/1 κόκκινο κρέας και 1 ψάρι για μεσημέρι, φρούτο πριν την προπόνηση και σαλάτα με κοτόπουλο ή τόνο ή φέτα στα τσακιρ κέφια για βράδυ. Κάθε Παρασκευή βράδυ παίζει και κυπριακή πίτα κοτόπουλο μιξ, με σουβλάκι κοτόπουλο και σεφταλιά συνοδεία ντομάτας και λάχανου χωρίς κέτσαπ-μουστάρδες και άλλες αλοιφές εκτός ίσως από λίγο γιαούρτι. edit: για όλα τα παραπάνω εκτός την πίτα παίζει ψηφιακή ζυγαριά και ζύγισμα γραμμαρίων
Τι να πω ακόμα κι αν με κοροϊδεύει ο διαιτολόγος η διαφορά τόσο στις αντοχές-επιδόσεις στην προπόνηση όσο και στην εμφάνιση είναι μεγάλες οπότε το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια μου.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Λόγω της μέσης έμεινα αγύμναστος πάνω απο 6 μήνες, εκτός από κάποιες ασκήσεις που κάνω ειδικά για την μέση.
Δυστυχώς αν και όλη μου τη ζωή γυμνάζομαι, έχω χάσει ό,τι μυική μάζα είχα. Τουλάχιστον δεν παχαίνω, κάτι είναι αυτό.
Ο αδερφός το αντίθετο, είχε πάθει μηνίσκο κι έμεινε κι αυτός αγύμναστος για διαστημα, αλλά με το που ξεκίνησε πάλι άθληση μέσα σε λιγότερο από μήνα επανήλθε...Τόσο σοβαρό πρόβλημα που δεν σηκώνει καμιά άθληση; Έστω κάποιες ασκήσεις με βάρη που δεν επιβαρύνουν τη μέση, κολύμπι, χαλαρό τρέξιμο, κάτι τέλος πάντων....
Τωρα που ειναι σε υφεση μπορω να τα κανω ολα οπως και προσπαθω. Κολυμπι εννοειται, αλλα ολα σε εντελως χαλαρη ενταση.
Παντως εχασα πολυ μυικη μαζα, η τελος παντως ο,τι ειχα
Γυμναστήρια και άλλα