-
Ο χρήστης παπ73 έγραψε:
καλημερα σε ολους με λενε δημητρη και περιμένω να παραλάβω το καινουργιο μου αυτοκίνητο volvo s40 1.8. Παρακολουθώ το forum πολύ καιρό αλλά τώρα αξιώθηκα να γραφτώ. Το αυτοκίνητο που οδηγούσα μέχρι τώρα ήταν toyota yaris 01.Γεια σου Δημητρη , Καλως Ηρθες , και με το καλο να παραλαβεις ,
την πολυ καλη επιλογη σου ! -
Γεια σου Δημήτρη. Με το καλό να το πάρεις το νέου σου αμάξι
-
Καλημέρα παιδιά.Είμαι ο Ηλίας μένω Αθήνα και είμαι κάτοχος ένος panda 100hp..
-
Καλημερα,
ειμαι η Κικη και ειμαι κατοχος ενος suzuki splash .Βεβαια τα κυρια αυτοκινητα μας ειναι ενα bmw Ε36 touring του '98 και ενα bmw Ε36 318is coupe.Moυ αρεσει το φορουμ αυτο εδω και καιρο γι αυτο αποφασισα να γινω και εγω μελος του. -
Ο χρήστης Ilias100hp έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.Είμαι ο Ηλίας μένω Αθήνα και είμαι κάτοχος ένος panda 100hp..Καλως Ηρθες ηλια στην παρεα !
-
Ο χρήστης sandy7 έγραψε:
Καλημερα,
ειμαι η Κικη και ειμαι κατοχος ενος suzuki splash .Βεβαια τα κυρια αυτοκινητα μας ειναι ενα bmw Ε36 touring του '98 και ενα bmw Ε36 318is coupe.Moυ αρεσει το φορουμ αυτο εδω και καιρο γι αυτο αποφασισα να γινω και εγω μελος του.Γεια σου Κικη , καλως ηρθες !
μ αρεσει η υπογραφη σου !!! . . .
Η ζωη δεν αξιζει μια αν δεν εχεις μια Μ3!!!
εγω εχω να συμπληρωσω και αυτο . . .
Και αξιζει 2 φορες αν εχεις 2 Μ3 -
Καλωσήρθατε!
-
Να υποθεσω πως εισαι 'λιγο bmwδακιας'?Σας ευχαριστω ,καλη μου διαμονη!!!
-
Ένα μεγάλο γειά σε όλουs τουs συν'forum'ίτεs.
Kαλώs σαs βρήκα.
-
Καλωσήρθες!
-
Καλά ποσταρίσματα
-
Καλημερα & καλως σας βρισκω.Ειμαι ο Γιωργος απο Αιγαλεω & πιστευω οτι θα τα λεμε τακτικα.Να ειστε ολοι καλα.
-
Καλησπέρα σε όλους ! Με λένε Μιχάλη είμαι 31 χρονών απο Αθήνα και έχω ένα Peugeot 206 8V
απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος . Χόμπυ μου η μουσική , οι μηχανές , ο κινηματογράφος και οι πολεμικές τέχνες . Θα τα λέμε ..... -
Καλησπέρα και από μένα! Είμαι ο Λάζαρος από Θεσσαλονίκη οδηγός ενός
Audi A5.Πολύ ενδιαφέρον forum και ελπίζω να τα λέμε συχνά -
καλημέρα σε όλους .είμαι νέος στο forum ,με λένε δημήτρη είμαι κάτοχος ενός ford S-max 2,5t διαβάζω τούς 4 τροχούς από το πρώτο τεύχος .αλλά στο forum μπήκα μόλις σήμερα , καλώς σας βρήκα λοιπόν
-
Γεια σου Δημητρη να χαιρεσαι την s-αμαξαρα σου!!!!!!!!!!!
-
Hello everybody
Καλώs σαs βρήκα.
-
Καλωσορίσατε!
-
Σιδηροκέφαλα τα νέα μέλη
-
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!