-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε νταξ,ειναι γνωστο οτι εισαι λιγο αργος...Μονο κατα 4 βδομαδες...φαντασου στα μεγαρα που μετρας τους χρονους σου με φεγγαρια και ημερολογια...Βλάκα η πίστα στα Μέγαρα είναι κλειστή εδώ και καιρό. Αλλά όταν ήταν ανοικτή ο ταύρος εμφανιζόταν και έφερνε και δικά του ημερολόγια για να μετρά τους χρόνους του . Ενώ εσύ ...
Από την άλλη καλά έκανες και δεν ερχόσουν, γιατί μετά θα χρειαζόταν το μισό δάσος του Αμαζονίου σε πριονίδι για να σκεπάσει τα λάδια σου. -
Ειναι τα μεγαρα κλειστα;Σωπα ρε... Κι εσενα επρεπε να σου χουμε κλεισει το στομα και να μη μιλας και πετας μπουρδες.. βαβω.
-
Γεια χαρα ειμαι ο γιωργος κοιταγα το φορουμ, παρατηρησα τι καπνο φουμαρετε και ειπα να αρχισω τα ποσταρισματα
-
Καλώς όρισες, Γιώργο.
-
Γεια σου Γιώργο, καλώς ήρθες
-
Kαλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα!
-
Καλως τον
-
-edit-
-
Καλώς όρισες, Χρήστο.
Διαβάσαμε και παρακολουθούμε τι γίνεται. Μην ανησυχείς.
Αυτά που σε πείραξαν δεν είναι προσωπικές επιθέσεις. Αν περάσεις λίγο καιρό στο Φόρουμ θα καταλάβεις και πως μιλάει ο καθένας.
Ο HF ρώτησε σχετικά με τις απόψεις σου για δύο αυτοκίνητα. Αυτό δεν είναι επίθεση. (αν και ο συγκεκριμένος είναι και λίγο εγκάθετος! )
Καλώς ήρθες, λοιπόν και καλή συμμετοχή.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Ο HF ρώτησε σχετικά με τις απόψεις σου για δύο αυτοκίνητα. Αυτό δεν είναι επίθεση. (αν και ο συγκεκριμένος είναι και** λίγο εγκάθετος**
! )...
Ενίοτε και φαιδρός.
Και Σκρούτζ.
Καλώς ήλθες Χρήστο. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και Σκρούτζ.
Κακίες
Χρήστο, καλωσόρισες ..
-
Γεια σου Χρήστο, καλώς ήρθες
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Με λένε Χρήστο και ενεγράφην προ ολίγον ημερών. Το φόρουμ το διάβαζα εδώ καιρό φυσικά.Επ' ευκαιρία θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα δυσάρεστο γεγονός που μου συνέβη κατά το ξεκίνημα του ποσταρίσματος μου στο φόρουμ.
Συγκεκριμένα, και ενώ πόσταρα στο τόπικ για το αν είναι υπερτιμημένη η BMW 316 στην Ελλάδα, εξέφρασα τις απόψεις μου (με απόλυτο τρόπο είναι η αλήθεια αλλά χωρίς να χαρακτηρίσω υποτιμητικά κανέναν συνφορουμίτη) και τότε εδέχθην μια αναίτια επίθεση από τον χρήστη HighFidelity ο οποίος άρχισε να ειρωνεύεται τις γνώσεις μου για την αυτοκίνηση φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να με χαρακτηρίσει ως το 'καινούριο φρούτο' του φόρουμ.
Σήμερα δε 'ξαναχτύπησε' σε άλλο τόπικ (για την Ford) όπου συνέχισε την επίθεσή του χωρίς καν να του απευθυνθώ.
Ειληκρινά, χωρίς να έχω διαβάσει ΟΛΑ τα ποστ, πίστευα πως το φόρουμ έχει κάποιο επίπεδο και δεν επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές από μέλη.
Αν είναι να βριζόμαστε σ' αυτό το φόρουμ και η Διαχείρηση να το επιτρέπει, νομίζω πως οφείλω να το γνωρίζω (και πιθανότατα θα αποχωρήσω).
Θα παρακαλούσα πολύ την Διαχείριση (krunsenstern και όποιος άλλος admin) να πάρει μία θέση.
Κρατώ μια επιφύλαξη για την πιθανότητα να μην παρακολουθούσε το τόπικ κάποιος mod εκείνη την μέρα (γιατί ειπώθηκαν και άλλα 'όμορφα').
ΕυχαριστώΚαλωσόρισες κι από μένα.
Φιλική ερώτηση: Έχεις κάποια σχέση με αυτό το κατάστημα;http://www.nozomi.gr/' target='_blank' target='_blank
-
-edit-
-
Γεια σας παιδιά, με λένε Κώστα και τώρα είμαι Γερμανία στην Βόννη. Σήμερα συναντήθηκα με PeterPan, PuntoLord, rx8drifter στην Κολωνία! Θα τα λέμε!
-
Καλώς όρισες. Καλή διασκέδαση στο 4ΤΦ...
-
-
Καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα.
-
Καλώς σας βρήκα.
Κάτοχος μιας κλασικής πλέον Lancia Lybra 1.8 & του ιστότοπου 'Lancia Lybra Do It Yourself'
Με χαρά εντάσσομαι στην κοινότητά σας γιατί απλά έχουμε κοινά ενδιαφέροντα...
-
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!