-
Ο χρήστης Sirion έγραψε:
Καλησπέρα από έναν ακόμη καινούριο...Καλως ηρθες!
-
γεια σας φιλοι!!!!!καινουργιο μελος!!!!γραφτηκα γιατι βλεπω οτι τα θεματα που βγαζετε ειναι πολυ ενδιαφερον καθως και τα διαφορα event που διοργανωνετε ειναι πολυ καλα και θελω να συμμετεχω και εγω οσο μπορω!!!!!ειμαι γραμμενος σε 2 club. http://www.sierra-club.tk καθως και στους ART OF CORNERING! Αα!ξεχασα με λενε Δημητρη
-
καλώς ήρθες συνονόματε
Κανονικά αυτό είναι το θέμα για τους χαιρετισμούς(των μελών, όχι της Εκκλησίας) -
-
Γειά σας και από μένα.Καλώς σας βρήκα(ελπίζω δηλαδή)
-
Καλώς ήρθες! Όνομα; Όχι τπτ άλλο, να ξέρει πού να πάει τις βαλίτσες σου ο ρεμπεσκές ο Pasxos..
-
Ρε μηπως να κουβαλαει ο Thanix τις Βαλιτσες? Ο πασχος τωρα τελευταια κωλοβαραει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε μηπως να κουβαλαει ο Thanix τις Βαλιτσες? Ο πασχος τωρα τελευταια κωλοβαραει!+σόφο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε μηπως να κουβαλαει ο Thanix τις Βαλιτσες? Ο πασχος τωρα τελευταια κωλοβαραει!Ποιος κωλοβαραει ρε λεμέ;Απλα πηρα προαγωγη.Τωρα τις βαλιτσες θα παιρνει το Κιντ ο χαμαλης.Ας κανει κι αυτος κατι.Ολη μερα το ξυνει.
Καλωσηρθες pjathan
-
Mπα,αφήστε να μην σας κουράζω,θα τις κουβαλήσω μόνος μου,αν και δεν παλευέται με τέτοια ζέστη,είναι βαρύ και το laptop,έχω και 2 καφάσια μπύρες.Παναγιώτης είναι το ονομά μου.
-
Γιαυτό σου λέω Παναγιώτη, άσε τον Pasxo.
-
Αμα δινεις μπυρα να τις κουβαλησω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αμα δινεις μπυρα να τις κουβαλησω...Άλλαξες και υπηκοότητα τώρα ρε?
-
Ρε Ντινο,τι εννοει τουτος δω;
-
Ε δεν ξέρω λέμε ρε...
-
Α δλδ,τρελος ειναι ο,τι θελει λεει ε;
-
Ποιοι πληρώνονται σε μπίρες?
-
Οι γερμανοί;
-
Γειά σας.Νέος στο φόρουμ, θα περάσουμε καλά, θα δείτε!
-
Καλωσορίσατε όλοι!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!