-
Με λένε Βαγγέλη και θέλω να πάρω το Scirocco γιατί έχω διαβάσει ότι διπλώνει εύκολα σε off balance καταστάσεις.
-
Γεια σας.
Είμαι κάτοχος ενός megane cc. Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο εξαιρετικό, γρήγορο, με χώρους, ανέσεις και τα πάντα και φυσικά πανέμορφο. Ένα αυτοκίνητο που σε κάνει να χαίρεσαι όταν μπαίνεις μέσα και να χαμογελάς. Το αμάξι απλά δεν υπάρχει, αν το οδηγήσεις μόνο καταλαβαίνεις. Τώρα αν θες να είσαι ένας συνηθισμένος νεοέλληνας οδηγός, πάρε κάνα γιαπωνέζικο κουβαδάκι, καμιά άλφα ή τίποτα από απόγονους Χίτλερ μεριά. Γνώμη μου.
-
Γμτ εκτεθηκαμε...
-
Καλησπέρα και από μένα. Με λένε Λουκά-Νίκο και γράφω στο forum από το 1970, όπως λέει και το προφίλ μου.
Μου αρέσουν τα ιταλικά αυτοκίνητα & μακαρόνια, οι καστανές ρωσσίδες και οι αγώνες (κάθε μορφής). -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γεια σας.Είμαι κάτοχος ενός megane cc. Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο** εξαιρετικό, γρήγορο, με χώρους, ανέσεις και τα πάντα και φυσικά πανέμορφο. Ένα αυτοκίνητο που σε κάνει να χαίρεσαι όταν μπαίνεις μέσα και να χαμογελάς. Το αμάξι απλά δεν υπάρχει, αν το οδηγήσεις μόνο καταλαβαίνεις.** Τώρα αν θες να είσαι ένας συνηθισμένος νεοέλληνας οδηγός, πάρε κάνα γιαπωνέζικο κουβαδάκι, καμιά άλφα ή τίποτα από απόγονους Χίτλερ μεριά. Γνώμη μου.
Τι την θέλεις ολόκληρη έκθεση ? Γράψε απλά ''κιμπάρικο''
-
Την πατήσατε... πήρατε και παραπάνω ποστ να'χετε...
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα. Με λένε Λουκά-Νίκο και γράφω στο forum από το 1970, όπως λέει και το προφίλ μου.
Μου αρέσουν τα ιταλικά αυτοκίνητα & μακαρόνια, οι καστανές ρωσσίδες και οι αγώνες (κάθε μορφής).όντως! Αυτό γιατί το γράφει;
-
Όλη η Σελίς 102
-
Ναι, είμαι ο νεαρός, (2 ετών), στην αγκαλιά του πατέρα μου, ενώ του εξηγώ πως λειτουργεί το PEUGEOT του!
Γιατί βρε δεν υπήρχατε τότε; (1961)
Πάντως τώρα που υπάρχετε, εγώ γράφτηκα ως 'το νεότατο μέλος'!
Ας προσέχατε!
-
Καλησπέρα!!
Είμαι και εγώ άλλος ένας καινούριος εδώ τριγύρω!
Αμαξάκι ακόμα δεν έχω, αλλά είμαι στο ψάξιμο -- θα ανοίξω ένα θεματάκι όπου θα ζητάω τα φώτα σας!Το όνομα μου είναι Κώστας και γράφω από την Πάτρα!
-
Καλησπέρα και από εμένα!
Ξεψαχνίζω το φορουμ χρόνια τώρα και ήρθε η ώρα να γραφτώ!
Είμαι κυρίως του συλλέκτικου και ιστορικού post!
Αυτή την στιγμή το μόνο παλιοσίδερο που έχω είναι μια Vespa 50s αλλά που θα πάει κάποια στιγμή ελπίζω σύντομα να περάσω και σε 4τροχο παλιοσίδερο!
Από αμάξι μετακίνησης Corolla E101 σκυλί!Αυτά τα ολίγα για την ώρα!
Καλώς σας βρήκα! -
Καλησπέρα!
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ των 4Τ, αλλά φανατικός αναγνώστης εδώ και 11 χρόνια.
Δυστυχώς (ή μήπως ευτυχώς με την κατάσταση που σήμερα επικρατεί;) δεν είμαι κάτοχος
κάποιου τετράτροχου, αλλά εδώ και περίπου 6 χρόνια διατηρώ δεσμό με μια μικρή, όμορφη
και χαριτωμένη, κλασσική Vespa, την οποία τότε αγόρασα καθαρά για πρακτικούς και
οικονομικούς λόγους, αλλά πλέον η σχέση μας έχει προχωρήσει πολύ σοβαρά! Είμαι επίσης
κάτοχος (πλέον μόνον κάτοχος αφού λεφτά για λάστιχα δεν υπάρχουν!) και μιας κάπως
πιο 'σβέλτης' Aprilia RS250.
Από πολύ μικρή ηλικία λάτρευα τον κόσμο του αυτοκινήτου (από τότε που ο πατέρας μου
με έβαζε στα γόνατά του και με άφηνε να ελέγχο το τιμόνι), του μηχανοκίνητου αθλητισμού
και της τεχνολογίας και ορμώμενος απ'το ενδιαφέρον αυτό και την περιέργεια βέβαια που
είχα για τον τρόπο λειτουργίας του αυτοκινήτου και κυρίως της βεσπούλας μου (που φυσικά
είναι πολύ πιο απλός και κατανοητός) κατάφερα να τελειώσω και δύο χρόνια σπουδών σε
δημόσιο ΙΕΚ, τεχνικός αυτοκινήτων οχημάτων.
Αφορμή για την εγγραφή μου στο φόρουμ είναι μια ερώτηση που θέλω να κάνω για το φετινό
Ακρόπολις, αν και πολύ καιρό τώρα το σκεφτόμουν αλλά όλο δεν το έκανα! Χαίρομαι που σας
γνωρίζω, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τα πούμε από κοντά σε καμιά
φουρκέτα στις ειδικές!Στέργιος, Θεσσαλονίκη.
-
viewtopic.php?f=11&t=21493
-
viewtopic.php?f=11&t=21493&start=1530#p2460443
-
Συγνώμη!
Έκανα μια αναζήτηση στο φόρουμ αλλά δεν το έβρισκα!
Θα μεταφερθεί; -
Βρε καλώς τον Στέργιο! Καλή διαμονή κι εδώ και ελπίζω σύντομα με μια PX κι εγώ να κανούμε μαζί κανα ταξιδάκι
ΔημήτρηςΥ.Γ. Διαβάστε την σελίδα στην υπογραφή του, να δείτε που έχει φτάσει με τη Vespa του, αξίζει!
edit: Εχεις και pm!
-
Πειτε κι ενα γεια ρε παληκαρια, δεν κοστιζει!
Καλωσηρθες φιλε, να τη χαιρεσαι τη βεσπαρα!!!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Πειτε κι ενα γεια ρε παληκαρια, δεν κοστιζει!Μας εκπροσωπείς επάξια.....Στις χαιρετούρες.
-
Καλημέρα φίλοι και φίλες,
είμαι νέο μέλος στο φόρουμ.
Με λένε Κώστα, 33 ετών και είμαι από Κέρκυρα.
Είμαι κάτοχος ενός Honda Jazz 1.300cc mod 2003, και αυτή την στιγμή ψάχνω για pick-up αγροτικό 4χ4 {μόλις το πάρω θα ενημερώσω}. -
Καλωσήρθες
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!