-
Καλώς ήρθες και επισήμως...
Έχει κρύο έξω, κάτσε να ανάψω το τζάκι...
Μην ντρέπεσαι, σιγά σιγά θα σου μάθουμε τα κόλπα εδώ...
Πάσχοοοοοοο!!! Έλα λίγο που είναι γνωστό το παιδί. Βγάζουν και καλό λάδι για την φριτέζα σου...
-
Γιώργο καλωσόρισες!
-
Καλως ήρθες Γιώργο!! Αφου είσαι φίλος του Ντίνου θα σε προσέξουμε δεόντως!!
-
Ο χρήστης Emerald έγραψε:
Μ εσπρωξε ο drdino
Kακό αυτό..να προσεχεις αλλη φορά.. Καλως ηρθες πάντως.. Οσο για το φιλο σου..τι να σου πω. Ας προσεχες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάσχοοοοοοο!!! Έλα λίγο που είναι γνωστό το παιδί. Βγάζουν και καλό λάδι για την φριτέζα σου...
Εσυ στην κουζινα σου.ξεφωνημενη.Ε ξεφωνημενη..
-
Γιώργο αυτό το 'Μ εσπρωξε ο drdino να γραψω στο φορουμ' για καλό το έγραψες;
Τέλος πάντων καλώς ήλθες.
-
Η επιτροπη υποδοχης νεων μελων παρακαλειται να υποβαλει προς το προεδρειον τα αναλογα δικαιολογητικα δια την ανανεωση της συμβασεως δια ενα ακομη ετος.
Απο το αρχιθυρωρειον. -
Εμενα πατερα ανανεώθηκε η συμβαση μου επ αόριστον.Για του Ντινου εχω πληροφοριες οτι κοπηκε.
-
Λάθος σου τα είπανε. Εσένα κόπηκε, εμένα συνεχίζεται. Το μόνο δικό σου που συνεχίζεται είναι η μ@λ@κία που σε δέρνει.
-
Γεια σας και καλώς σας (ξανα) βρήκα.
Λέγομαι Κώστας Κονταράτος ίσως μερικοί να με θυμούνται από παλιότεραΜε την ευκαιρία να ευχηθώ σε όλους τους φίλους, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!
-
Νωρίς ήρθες.Το διαστημόπλοιο για τόν Αρη φεύγει αύριο
Καλως όρισες.
-
Καλώς ήλθες.
Αντεύχομαι και συμπληρώνω καλά ποσταρίσματα. -
Ο χρήστης cpt-Kirk έγραψε:
Γεια σας και καλώς σας (ξανα) βρήκα.
Λέγομαι Κώστας Κονταράτος ίσως μερικοί να με θυμούνται από παλιότεραΜε την ευκαιρία να ευχηθώ σε όλους τους φίλους, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!
Γεια σου ρε κωστα .... Τι κανεις? Εδω Random...Οι παλιοι εδω θα σε θυμουνται σιγουρα....
-
γεια σας και απο εμενα βλεπω οτι τραβηξα καλα την προσοχη σας και πιστευω να ανεβασα λιγο τα αιματα εδω μεσα (παντα φιλικα ετσι) καλα να περναμε
-
Καλώς ήρθες! Πάσχο, ένα παλικάρι έχουμε εδώ... για κάνε τα κονέ, και μην φοβάσαι, μάλλον σου ρίχνει πολύ τσάι!!!
-
Γεια σου ρε accent...
Μην πολυακούς τον Ντινο...δεν ξερει,ειναι μικρός ακόμα.. Οχι τίποτα αλλο,μπορεί να πάρουν και τα μυαλά σου αέρα,και να χουμε σκηνικά όπως με τον ρατανπλαν..
Αλλα τωρα..με Youdie...;Δε θα πάρω.. -
Γεια σας κι απο εμενα. Η λατρεια μου ειναι το off-road αλλα προς το παρον εχω ασφαλτινο τουτου. Ελπιζω αργοτερα να ξανα ενταχθω στου τετρακινητους φιλους ενεργα.
Τακης -
Καλώς τον.
Μόνο και μόνο λόγω nickname ήρθες στο κατάλληλο forum!
Καλές μάσες.... εεε, καλά ποσταρίσματα εννοώ! -
Καλως ηρθες..
Μην τρομαξεις με το παιδι που θα ρθει σε λίγο..ειναι λίγο καθυστερημενος κι ασχημος.. Δως του ενα φιλοδωρημα..και πες του:'Ευχαριστω ντινε αγόρι μου'
Αληθεια,πρόεδρος b.r.a.t; Υπαρχει κι αλλο μελος με αυτη την υπογραφη αν δεν κανω λαθος.. -
Βασικά και εγώ το προεδριλίκι θα σχολίαζα, αλλά οκ.
Καλώς ήρθες οβελίξ!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!