-
Παιδιά καλώς ήρθατε και καλά ποσταρίσματα
-
Γεια σας και απο μενα. Ειμαι ο Κωστας απο το Μαρουσι και οδηγω (για ποσο ακομα?) ενα Suzuki GV...
-
Παλληκάρια καλώς ήρθα κι εγω αν και δεν μπήκα με τις καλύτερες εντυπώσεις για το συγκεκριμμένο φόρουμ μιας και δέχτηκα μια παρατήρηση για μια δήλωση απο κάποιον που κάνει κουμάντο (μάλλον) στην σελίδα και με πείραξε πολύ...Με την δεύτερη παρατήρηση που θα μου γίνει όμως σε σχολιασμό μου σε κάποιο θέμα (παρεπιπτόντως δεν έβρισα σε καμμία περίπτωση ούτε και μείωσα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια σε κάποιον...) θα διαγραφώ άμεσα.Δεν είναι σωστό να κρίνεις και να φιλτράρεις κάποιον όταν λέει την γνώμη του σε κάτι...Τα φόρουμ γιαυτό δεν δημιουργήθηκαν ? Πολύ ζεστά το έχουν πάρει μερικοί...
Μάγκες καλώς σας βρήκα όλους! -
Ο χρήστης JAPAN_POWER έγραψε:
Παλληκάρια καλώς ήρθα κι εγω αν και δεν μπήκα με τις καλύτερες εντυπώσεις για το συγκεκριμμένο φόρουμ μιας και δέχτηκα μια παρατήρηση για μια δήλωση απο κάποιον που κάνει κουμάντο (μάλλον) στην σελίδα και με πείραξε πολύ...Με την δεύτερη παρατήρηση που θα μου γίνει όμως σε σχολιασμό μου σε κάποιο θέμα (παρεπιπτόντως δεν έβρισα σε καμμία περίπτωση ούτε και μείωσα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια σε κάποιον...) θα διαγραφώ άμεσα.Δεν είναι σωστό να κρίνεις και να φιλτράρεις κάποιον όταν λέει την γνώμη του σε κάτι...Τα φόρουμ γιαυτό δεν δημιουργήθηκαν ? Πολύ ζεστά το έχουν πάρει μερικοί...
Μάγκες καλώς σας βρήκα όλους!TOYOTA RULEZ!!EVERYTHING DIFFERENT FROM TOYOTA JUST ROLES...
-
Ο χρήστης JAPAN_POWER έγραψε:
Μάγκες καλώς σας βρήκα όλους!**Αν διαβαζες τους κανονες ,ειδικα στις μικρες αγγελιες, θα καταλαβαινες γιατι εγινε αυτο.Το αν θες να μεινεις στο φορουμ ειναι δικο σου θεμα αλλα οι απειλες δεν μετρανε θετικα,δεν νομιζεις;
Καλη διαμονη [mod]**
-
Γεια σας με λένε Κώστα και ζω στα Γρεβενά....Αυτοκίνητο δεν έχω ακόμα γιατί είμαι λίγο μικρός ακόμα αλλά παίζω εικονικά παιχνίδια με τιμονιέρα,κάτι είναι κι αυτό...
-
Καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματαΣε ευχαριστώ πολύ Dark Side
-
Καλώς σας βρήκα.
-
Καλώς μας ήρθες!!!
-
καλησπερα και απο μενα..με λενε δημητρη και ειμαι απο αρτα...εχω στην κατοχη μου μερικα μαζντα ρχ7 ,ρχ4,ρχ9 και ειμαι ενας τρελος με τα καλασικα αυτοκινητα....το επαγγελμα μου εχει να κανει με τις βαφες αυτοκινητων,συνηθως ανακατασκευαζουμε παλια κλασσικα οπωςς επισης και την καλυψη του 90 τις εκατο στα αυτοκινητα...απο σερβις ελαστικα μεχρι τα παντα....ευχαριστω και ευχομαι να εχουμε καλα ποσταρισματα...
-
Ο χρήστης mazdakias79 έγραψε:
καλησπερα και απο μενα..με λενε δημητρη και ειμαι απο αρτα...εχω στην κατοχη μου μερικα μαζντα ρχ7 ,ρχ4,ρχ9 και ειμαι ενας τρελος με τα καλασικα αυτοκινητα....το επαγγελμα μου εχει να κανει με τις βαφες αυτοκινητων,συνηθως ανακατασκευαζουμε παλια κλασσικα οπωςς επισης και την καλυψη του 90 τις εκατο στα αυτοκινητα...απο σερβις ελαστικα μεχρι τα παντα....ευχαριστω και ευχομαι να εχουμε καλα ποσταρισματα...Καταρχάς καλωσήρθες.Επίσης,η Mazda RX4 είναι πολύ τζαμάτη
-
Καλησπέρα σε όλους, το όνομά μου είναι Νίκος Κωνσταντινίδης και ασχολούμαι με τα ηχητικά αυτοκινήτων.
-
Kalispera se olous! Me lene Mihali, eimai apo tin Kriti kai eho ena Suzuki Jimny.
Eho mia aporia. Pos mporo na valo eikona? -
Ο χρήστης Mihalis Aretinis έγραψε:
Kalispera se olous! Me lene Mihali, eimai apo tin Kriti kai eho ena Suzuki Jimny.**Καλως ηλθες Μιχαλη αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι δεν επιτρεπονται τα greeklish στο φορουμ [mod] **
-
Γεια σου Μιχάλη
-
Χμ,χρήστος,16 χρονων,μένω αθηνα-χαλάνδρι,οχι για πολυ ακομα,χομπι ποδηλατα αμαξια και εξομοιωτης οδηγησης
-
Καλησπερα σε ολο το forum.Ειμαι καινουριος και ηθελα να συστηθω.Λεγομαι Σπυρος και εχω ενα mazda6 2λιτρο ΜΚΙΙΙ
-
καλώς ήρθες...
-
Ο χρήστης pippis82 έγραψε:
Καλησπερα σε ολο το forum.Ειμαι καινουριος και ηθελα να συστηθω.Λεγομαι Σπυρος και εχω ενα mazda6 2λιτρο ΜΚΙΙΙΚαλως ήρθες! Μκ3; Πως γενεν αυτό;
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!