- 

Ο χρήστης chrmes έγραψε: 
 Σας ευχαριστώ αγαπητέ ΤάκηΟι βαλίτσες μου ακόμη στην ρεσεψιόν είναι Θα γκομενίζουνε τα παλιόπαιδα... Κάτσε ρε φίλε να έρθω εγώ... μεσήλιξ άνθρωπος... 
- 

Ο χρήστης chrmes έγραψε: 
 Σας ευχαριστώ αγαπητέ ΤάκηΟι βαλίτσες μου ακόμη στην ρεσεψιόν είναι Γρήγορα τίς βαλίτσες στό πενθχάουζ,στρώστε το κόκκινο χαλί και η ορχήστρα να παίζει το 'Ναυτάκι στο Αιγαίο' ΙΛΗ......ΠΡΟΣ-ΧΗ!!!! ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΕΕΕ........ΑΡΜ!!!! 
- 

Κοίτα να δεις... που κάνουνε υποδοχή στον εγκάθετο ΜερσεντοΓαλλοΓαλλάκια!!! 
- 

Ο χρήστης HUNTER έγραψε: Σας ευχαριστώ αγαπητέ Τάκη Οι βαλίτσες μου ακόμη στην ρεσεψιόν είναι Γρήγορα τίς βαλίτσες στό πενθχάουζ,στρώστε το κόκκινο χαλί και η ορχήστρα να παίζει το 'Ναυτάκι στο Αιγαίο' ΙΛΗ......ΠΡΟΣ-ΧΗ!!!! ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΕΕΕ........ΑΡΜ!!!! Σιγά μην απασχολήσουμε προσωπικό για τις βαλίτσες του. 
 Πάρτες μόνος σου, κι αν δε σου αρέσει στο καλό.
- 

Βαλίτσες;καλα τα λεει ο tazio.( ) βαριεμαι να στις κουβαλησω.Αμα θες περιμενε κανα μηνα και βλέπουμε.Οσο κανεις δλδ για να πας απο Αθηνα-Μεγαρα... 
- 

Είμαι καινούριο μέλος και πιστεύω να τα λέμε που και που!! 
- 

Ο χρήστης ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ έγραψε: 
 Είμαι καινούριο μέλος και πιστεύω να τα λέμε που και που!!Eίσαι ο γνωστός Βούλγαρης με το γνωστό ΜΧ-5 που μπαίνει μπούνια σε κάθε στροφή των Βορείων Προαστίων και όχι μόνο; RESPEK και καλώς ήρθες! 
- 

Καλώς ήρθες. Πέρνα από εδώ για τις υπόλοιπες χαιρετούρες 
- 

Γεια χαρά μάγκες 
 Πολύ ενεργό forum έχετε με ωραία θεματάκια.
 Εύχομαι σε όλα τα μέλη χρόνια πολλά και τα χιλιόμετρά σας να είναι γεμάτα ευχαρίστηση και ασφάλεια.
- 

Καλως ηρθες comen... 
 Καλα ποσταρισματα και καλο διαβασμα..
- 

Kαλώς ήρθες!!! O pasxos μεταφέρει βαλίτσες, εγώ κερνάω μπύρα στην παμπ. 
- 

Kαλωσήρθες comen!!! 
- 

Γειά σας και απο μενα!!!!! πολύ ωραίο το φορουμ!!! λιγα λόγια για μενα : με λένε Παναγιώτη ειμαι 24 χρονών και απόκτησα πρόσφατα ενα Honda Jazz CVT (απο τα 18 είχα ενα Ford Sierra 1.6 θρυλικό αυτοκινητο rest in peace) 
- 

Καλως ηρθες Παναγη... Καλο διαβασμα..εχεις ηδη μπει στο κλιμα και στο Honda Jazz topic ε; Sierra... 
- 

Kαλωσώρισες Παναγή!! 
- 

καλησπέρα και από εμένα... 
- 

Ο χρήστης ante_gia έγραψε: 
 καλησπέρα και από εμένα...Πως μπορεις να πεις σε εναν, καλως τον οταν τον λενε 'αντε γεια'; Για 'αυτο :-Βρε σαν τα χιονια.Περνα μεσα.Κεραστε το παιδι. 
- 

λίγα λόγια για εμένα:Κων/νος,19χρονών κατοχος ενός ibiza 1.4 115hp.σε ευχαριστώ πάντως για το καλοσώρισμα!!! 
- 

Καλώς τα παιδίααααα. Καλώς ορίσατε στη παρέα μας. 
- 

Καλησπερα και απο εμενα.αν και παλιος στην εγγραφη τωρα αρχιζω και ενεργοποιουμαι εδω,Γιωργος. 

Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!