-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
JoeyJ εισαι για
Κάτι τρέχει με σας του 2 ...
Ασε...ερωτας μεγαλος...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
JoeyJ εισαι για
Κάτι τρέχει με σας του 2 ...
Ασε...ερωτας μεγαλος...
Κοσμοπολιταν σελιδα 17.50.
-
-
Ο χρήστης napaleas έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΛΑΡΙΣΑ (που το καλυτερο αξιοθεατο της ειναι η πινακιδα προς βολο δηλαδη τι να λεμε τωρα)
-
Καλώς τον!
-
Γεια σας και από μένα.Με λένε Γιάννη 24 ετών και κάνω πως σπουδάζω στα Γιάννενα.
-
Ωπ, να γνωρίσεις τον Kid, καλό παιδί. Συνηθίζει να κυκλοφορεί με ένα καροτσάκι του Μασούτη γύρω από την λίμνη.
Καλώς ήρθες Γιάννη!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωπ, να γνωρίσεις τον Kid, καλό παιδί. Συνηθίζει να κυκλοφορεί με ένα καροτσάκι του Μασούτη γύρω από την λίμνη.Καλώς ήρθες Γιάννη!
και πολύ καλός μαθητής.
πίσω από τα φουστάνια των καθηγητριών του είναι συνέχεια
-
καλώς τον jean...
Μην ακούς τους αλλους δυο.Εμένα ν ακούς.. Ο ενας γαλλόφιλος κι ο αλλος γερμανόφιλος...Βρασε μεσα δηλαδη. Καλη διαμονη...
-
Μέσα; Μέσα πού; Αααα, στο μπρίκι σου, οκ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
καλώς τον jean...Μην ακούς τους αλλους δυο.Εμένα ν ακούς.. Ο ενας γαλλόφιλος κι ο αλλος γερμανόφιλος...Βρασε μεσα δηλαδη. Καλη διαμονη...
Μίλησε κι ο γητευτής των ψόφιων αλόγων, ο άνθρωπος που έδωσε στην λέξη λίπανση άλλο νόημα. Το παιδί με το marea.
Γιάννη καλώς ήλθες, ψάξε να βρεις τον kid κι αυτός την ίδια δουλειά με εσένα κάνει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
καλώς τον jean...
Μην ακούς τους αλλους δυο.Εμένα ν ακούς.. Ο ενας γαλλόφιλος κι ο αλλος γερμανόφιλος...Βρασε μεσα δηλαδη. Καλη διαμονη...
Μίλησε κι ο γητευτής των απειρων αλόγων, ο άνθρωπος που έδωσε στην λέξη αυτοκινηση άλλο νόημα.
Μεχρι εδω καλά τα λες.Η φημη μου εχει εξαπλωθει μεχρι τα μερη σου ετσι;Πολύ ομορφα.
Το παιδί με το marea.
Ποιόν εννοείς;Αυτόν που πούλαγε ενα στις αγγελίες;Που θα με πεις και 'το παιδι με το μαρεα'.. Αλανιαρικο Fiat Bravo εχω...που ψαρωνει κοσμο... Εγινε σχιστομάτικο τζαπόνι;
-
Καλωσορίστε με κι εμένα
I am back λέμε -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλωσορίστε με κι εμένα
I am back λέμεΚαλώς τον chrmes! Tι αυτόκίνητο έχεις?
-
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλωσορίστε με κι εμένα
I am back λέμεπου χάθηκες ρε ψυχή?
-
Ήταν ανάγκη να επιστρέψει δηλαδή καλά δεν είμαστε τόσο καιρό με ένα εγκάθετο λιγότερο.
-
OOOOΛΕΕΕ!!! Chrmes is back!!!
Καλωσήρθες βρε!
Tazio, λίγα με τους Γάλλους, έτσι?
Καλά, σου αφήνω τον Ολύμπιο...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλωσορίστε με κι εμένα
I am back λέμεΧρηστάρα welcome back!
-
Σας ευχαριστώ αγαπητέ Τάκη
Οι βαλίτσες μου ακόμη στην ρεσεψιόν είναι