-
Το ιδιο λεω και εγω!
Προφανως ομως για παλαιοτερα(πριν χρονια ισως? ) ,γιατι τωρα το φως στην ενοτητα Ελλ.Αγωνες ειναι σβηστο,οποτε δεν παταει ψυχη! -
Οχι δεν λές το ίδιο!
Μιλάμε για ένα θεατή που θα πάει να δει ένα αγώνα.
Οχι ένα χρήστη που θα μπει στην Ενότητα Ελληνικοί Αγώνες του 4ΤΦ! -
Οντως λεμε κατι διαφορετικο!
Εχω την εντυπωση ομως οτι οντως ο Κ.Κουλης λεει για τους χρηστες* που πραγματικα ενδιαφερονται,και οχι για τους 'να δουμε τι γινεται και εδω να κανουμε κανα κους-κους,να πουμε καμια μπουρδιτσα'
Μονο ο ιδιος θα μας 'διαφωτισει' σιγουρα!
*οχι για τους λαιβ εμπλεκομενους.
-
Για τον Ηλία σου λέω τι εννοεί, όχι για τον Κώστα!
-
Ωωωωωωρεεεεεε!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι δεν λές το ίδιο!Μιλάμε για ένα θεατή που θα πάει να δει ένα αγώνα.
Οχι ένα χρήστη που θα μπει στην Ενότητα Ελληνικοί Αγώνες του 4ΤΦ!Γιατί όχι και εκεί πρόεδρε?
Υποτιθέμενο σκηνικό: ο πιτσιρίκος που έχει ένα ραλί και του αρέσουν τα γκάζια, αλλά δεν ξέρει κάμποσα πράγματα μπαίνει κατά τύχη στους 'Ελληνικούς Αγώνες' επειδή πήγε και μια φορά σε ανάβαση και του άρεσαν το τέρας του Κύρκου, ο Μαύρος και ο Σκαλτσάς (καθόλου τυχαία τα ονόματα, μιλάμε για τον τελείως επιφανειακό φίλαθλο δηλαδή). Εκεί, μέσα σε όλα βρίσκει ένα θεματάκι, όμορφα γραμμένο, με τίτλο 'Πώς να στήσετε έναν ράλλο για τα Μέγαρα' και ψήνεται άσχημα. Μπαίνει μέσα και βλέπει επιφανείς οδηγούς και μηχανικούς να συζητούν όμορφα και πολιτισμένα. Το πιτσιρίκι προχωράει ένα βήμα παραπέρα... έχει μια 'μπαρούφα' ερώτηση να κάνει (επίτηδες τα εισαγωγικά), ξεπερνάει τις ντροπές του και την αμολάει. Εκεί που περιμένει κάπως έτσι , με έκπληξή του διαπιστώνει ότι όχι μόνο του απαντάνε ευγενέστατα, αλλά του δίνουν και κατανοητές απαντήσεις και τα πμ πέφτουν βροχή. ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ!!! Μόλις κερδίσαμε έναν μόνιμο θαμώνα των 'Ελληνικών Αγώνων', και στο φόρουμ και στις πλαγιές!
Υποτιθέμενο σκηνικό 2: ο ίδιος πιτσιρίκος μπαίνει πάλι κατά τύχη στους 'Ελληνικούς Αγώνες' και βλέπει τι επικρατεί. Θα ξαναπατήσει?
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ωωωωωωρεεεεεε!!!!Καλά...καλά! Δεν ξαναμιλάω!!!
@Ταύρος
Σωστά αυτά που λές. Μακάρι να γινότανε. Θα είχαν να κερδίσουν όλοι!
-
Υπήρχε πριν πολλά χρόνια ένα ωραιότατο θέμα για το πως να ετοιμάσετε ένα αυτοκίνητο για αγώνες.
Υπήρχε και το περίφημο του APR 'Η Αναστασία του ΟΛΑ...' (ή κάπως έτσι) με 'τόνους' χρήσιμες πληροφορίες από τον APR και άλλους ειδικούς για 'στήσιμο'.
Και σίγουρα και κάποια άλλα που ξεχνάω.
Είναι όμως τόσο λίγα, μέσα στο πλήθος της μιζέριας, που ουσιαστικά είναι σα να μην υπάρχουν
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Υποτιθέμενο σκηνικό: ο πιτσιρίκος που έχει ένα ραλί και του αρέσουν τα γκάζια, αλλά δεν ξέρει κάμποσα πράγματα μπαίνει κατά τύχη στους 'Ελληνικούς Αγώνες' επειδή πήγε και μια φορά σε ανάβαση και του άρεσαν το τέρας του Κύρκου, ο Μαύρος και ο Σκαλτσάς (καθόλου τυχαία τα ονόματα, μιλάμε για τον τελείως επιφανειακό φίλαθλο δηλαδή). Εκεί, μέσα σε όλα βρίσκει ένα θεματάκι, όμορφα γραμμένο, με τίτλο 'Πώς να στήσετε έναν ράλλο για τα Μέγαρα' και ψήνεται άσχημα...
Μιλάμε και για τους 2 - και όχι μόνο.
Μιλάμε για κάποιον που ενδιαφέρεται να τρέξει, για κάποιον που ενδιαφέρεται να βοηθήσει, κάποιον που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει, κάποιον που ενδιαφέρεται να διαφημιστεί, κάποιον που έχει μια ιδέα που του φαίνεται ενδιαφέρουσα και θέλει να την μοιραστεί, αλλά θα ήθελε να αποφύγει τη χλεύη. -
πιστευω πως καποιοι ξερωλες δεν πρεπει να γραφουν σε κανενα forum και εδω υπαρχουν παραααααα πολλοιιιιιιι
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Υποτιθέμενο σκηνικό: ο πιτσιρίκος που έχει ένα ραλί και του αρέσουν τα γκάζια, αλλά δεν ξέρει κάμποσα πράγματα μπαίνει κατά τύχη στους 'Ελληνικούς Αγώνες' επειδή πήγε και μια φορά σε ανάβαση και του άρεσαν το τέρας του Κύρκου, ο Μαύρος και ο Σκαλτσάς (καθόλου τυχαία τα ονόματα, μιλάμε για τον τελείως επιφανειακό φίλαθλο δηλαδή). Εκεί, μέσα σε όλα βρίσκει ένα θεματάκι, όμορφα γραμμένο, με τίτλο 'Πώς να στήσετε έναν ράλλο για τα Μέγαρα' και ψήνεται άσχημα...
Μιλάμε και για τους 2 - και όχι μόνο.
Μιλάμε για κάποιον που ενδιαφέρεται να τρέξει, για κάποιον που ενδιαφέρεται να βοηθήσει, κάποιον που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει, κάποιον που ενδιαφέρεται να διαφημιστεί, κάποιον που έχει μια ιδέα που του φαίνεται ενδιαφέρουσα και θέλει να την μοιραστεί, αλλά θα ήθελε να αποφύγει τη χλεύη.Και ποιός σου ειπε εσένα οτι θα τον χλευάσουν;;;;;
Ξέρεις ποιόν θα χλευάσω τον 'πολυξερίδη' που δεν ξέρει καν να πιάνει το τιμόνι!!!!!!Οπως κάποτε παλιότερα που κάποιος δεν θυμάμαι το ονομα ειχε γνώμη(και σκληρή!!!) για τα πάντα και τελικά αποδείχτηκε οτι δεν ειχε ούτε αυτοκίνητο.
Αυτούς εννοώ(και ο APR) αγαπητέ που καθόμενοι σε ενα πληκτρολόγιο σχολιάζουν με την ιδια ευκολία απο τα σίγουρα 'γυαλισμένα' αυτοκινητα τους ως τον Κύρκο που εχει 'κουμπώσει' και 2 φορές(που λέει ο λόγος-φυσικά)6η και εχει ταξιδέψει με τελική ανάμεσα στα δέντρα.
Και σε τελική ανάλυση δεν νομίζω να ρώτησε κανείς οτιδήποτε τον APR και να έλαβε χλευη!!!!!!
Ποιός σας ειπε και ποιός θεατής χλευάστηκε(οσο δεν ηταν προκλητικός-φυσικά),απο ποιόν;;;;
Ποιός θεατής πλησίασε αγωνιζόμενο και αντιμετώπισε χλευη;;;Μέχρι βόλτα τους πάει ο Λου-Μου
Ποιός 'γκαζάκιας μικρός' που πραγματικά θέλει να ασχοληθεί χλευάστηκε;;;;Απο την αλλη προσωπικά δεν μπορώ να δεχθώ τη γνώμη του 'τρείς καρότσες μπροστά' ως σωστή!!!!.,και να γράφει κιόλας οτι βγαίνει δυσοσμία απο τους ελλ.αγώνες.
Αυτός ειναι για αλλο χώρο και οχι για τους ελλ.αγώνες. -
nass & koulis1
Υπήρξαν και θέματα επικοδομητικού διαλόγου και χρήσιμης πληροφορίας. Αλλά και αυτά δεν άργησαν να γίνουν μπουρδέλο για τον Α ή Β λόγο...
Όσο για ειρωνία και χλευασμό, ε, όλο και κάτι έχουμε δει κατά καιρούς...
Πάντως πρεπει να συμφωνήσετε ότι η ενότητα αυτή απέχει παρασάγγας από το ιδεατό που περιέγραψα...
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
... κάποιον που έχει μια ιδέα που του φαίνεται ενδιαφέρουσα και θέλει να την μοιραστεί, αλλά θα ήθελε να αποφύγει τη χλεύη.
Και ποιός σου ειπε εσένα οτι θα τον χλευάσουν;;;;;
Δείτε πχ τι έγινε κατά τη συζήτηση της ιδέας του taurus, μιας ιδέας που σίγουρα στον ίδιο φαινόταν ενδιαφέρουσα.
Πολλές φορές 'περνάω' από την ενότητα των Ελλ. αγώνων, διαβάζω και φεύγω. Έχει ενδιαφέρον για μένα που μεγάλωσα και ξεχωρίζω καταστάσεις, αλλά για το μικρότερο είναι αποκρουστική. Κι αυτό το 'βρείτε ποιός είμαι, εγώ ξέρω και σας τα χώνω' χρήζει εξέτασης από ψυχιάτρους. Αν γινόταν με χιούμορ θα ήταν υπέροχο, αλλά κάποιες φορές... -
Δείτε πχ τι έγινε κατά τη συζήτηση της ιδέας του taurus, μιας ιδέας που σίγουρα στον ίδιο φαινόταν ενδιαφέρουσα.
Πολλές φορές 'περνάω' από την ενότητα των Ελλ. αγώνων, διαβάζω και φεύγω. Έχει ενδιαφέρον για μένα που μεγάλωσα και ξεχωρίζω καταστάσεις, αλλά για το μικρότερο είναι αποκρουστική. Κι αυτό το 'βρείτε ποιός είμαι, εγώ ξέρω και σας τα χώνω' χρήζει εξέτασης από ψυχιάτρους. Αν γινόταν με χιούμορ θα ήταν υπέροχο, αλλά κάποιες φορές...Προς taurus
Σεβομαι τις αποψεις σου ,ομως θεωρω οτι εχω το δικαιωμα (σαν κριτης και εγω απο το 1975) να κρινω οτι στα γραφομενα σου εχεις πεσει σε ατοπηματα,κρινοντας καταστασεις και γεγονοτα που σου εχουν περιγραφει αποσπασματικα και μονοπλευρα.
Πρωτα ενημερωσου σφαιρικα( και απο τις δυο πλευρες) και μετα να κρινεις ,διατηρωντας ομως μετριοπαθεια και σεβασμο,σε ανθρωπους που πολυ πριν απο σενα εχουν προσφερει και προτιθενται να προσφερουν ακομα στον χωρο του αγωνιστικου αυτοκινητου στην χωρα μας.
Ειναι υποχρεωση μας να καλοδεχομαστε και να προμοταρουμε νεους ανθρωπους αναμεσα στην γερουσια των κριτων,αλλα μετα απο 30 αγωνες (ετσι γραψανε εδω μεσα-δεν γνωριζω αν ειναι αληθινο) που εχεις κανει ,να προσκαλεις δημοσια κοσμο να ερθει να τους δειξεις πως δουλευεις εσυ και το συνεργειο σου ....ακουγεται καπως!!
Δημος Ριζικαρης
Εσύ απο αυτό τι καταλαβαίνεις?????
Χλευασμό,αυτοπροβολή,συμβουλή,ειρωνία,νουθεσία?????
Τι καταλαβαίνεις ειμαι περίεργος????? -
Εγώ, που έχω διαπράξει το ατόπημα να μη γνωρίζω τον Δήμο Ριζικάρη αλλά ούτε τον taurus, τη συμφορά που (μπορεί να) έχει φέρει στο άθλημα και τα υποχθόνια σχέδια που (πιθανώς) κρύβει πίσω από την πρότασή του, δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Αν η πρόταση είναι καλή, θα μπορούσαν να την κάνουν κι άλλοι. Αν είναι κακή, θα μπορούσαν να μας εξηγήσουν το λόγο. Αλλά:
- Ποιά είναι τα ατοπήματα του taurus,
- ποιές είναι οι 'δυο πλευρές',
- τι είναι η 'γερουσια των κριτων',
- τι σημαίνει 'εσύ και το συνεργείο σου' και γιατί είναι κακό να δείξει πως δουλεύει,
είναι ερωτήματα που μου γεννήθηκαν από το κείμενο που παραθέσατε.
Γενικά, χρησιμοποιείτε μια δική σας διάλεκτο, που για να την καταλάβεις πρέπει να είσαι 'μέσα'. Αυτό το έχω διατυπώσει σαν, ας πούμε, παράπονο και για δημοσιεύσεις και άρθρα του σχ παλαιότερα.
Αν δεν είμαι 'μέσα', τι κάνω; Ή αν θέλω να 'μπω', πως γίνεται; Δεν με χρειάζεστε, το κατάλαβα. Γι' αυτό και δεν επεμβαίνω. Αλλά τη γνώμη μου, εδώ τουλάχιστον, τη λέω και ουσιαστική απόδειξη ότι κάνω λάθος δεν βλέπω.
-
Εδω που τα λεμε ειναι και πιθανο λογω της ειδικοτητας των ανθρωπων στους Ελλ.Αγωνες πολλοι (λογω του οτι ειμαστε Ελληναρες )να 'στενοχωριουνται' που δεν μπορουν να κανουν επιδειξη της παντογνωσιας τους,τελοσπαντων που δεν τα ξερουν τελικα ολα η ολα σωστα,οπως ηθελαν να δειξουν,επειδη εκει μεσα δεν παιρνει να πεις /και να υποστηριξεις μεχρι εσχατων, κατι εντελως λαθος ,λογω των αντικειμενικα πολλων γνωσεων που εχουν αρκετοι χρηστες ελεω της σχεσης τους με το αθλημα,ειτε ως οδηγοι ,ειτε ως μηχανικοι,η ακομα και συνδυασμενα τα παραπανω.
Και για αυτο το λογω(της ....'στεναχωριας'!) δημιουργειται μια ταση κοντρας απεναντι σε ανθρωπους που ομως ειναι πολυ σιγουροι για την γνωμη τους,ελεω των γνωσεων που εχουν αποκτηθει μεσω των εμπειριων και οχι μεσω εικασιων,αναγνωσης ενος περιοδικου η μεσω της φαντασιας,η εστω μεσω πολυ μικρης εμμεσης η αμεσης εμπειριας.Οχι οτι το παραπανω ειναι Ο λογος που δεν παταει ψυχη,αλλα σιγουρα και αυτο καποιο ρολο θα επαιξε στην ερημωση....
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Πολλές φορές 'περνάω' από την ενότητα των Ελλ. αγώνων, διαβάζω και φεύγω. Έχει ενδιαφέρον για μένα που μεγάλωσα και ξεχωρίζω καταστάσεις, αλλά για το μικρότερο είναι αποκρουστική. Κι αυτό το 'βρείτε ποιός είμαι, εγώ ξέρω και σας τα χώνω' χρήζει εξέτασης από ψυχιάτρους. Αν γινόταν με χιούμορ θα ήταν υπέροχο, αλλά κάποιες φορές...Προς taurus
Σεβομαι τις αποψεις σου ,ομως θεωρω οτι εχω το δικαιωμα (σαν κριτης και εγω απο το 1975) να κρινω οτι στα γραφομενα σου εχεις πεσει σε ατοπηματα,κρινοντας καταστασεις και γεγονοτα που σου εχουν περιγραφει αποσπασματικα και μονοπλευρα.
Πρωτα ενημερωσου σφαιρικα( και απο τις δυο πλευρες) και μετα να κρινεις ,διατηρωντας ομως μετριοπαθεια και σεβασμο,σε ανθρωπους που πολυ πριν απο σενα εχουν προσφερει και προτιθενται να προσφερουν ακομα στον χωρο του αγωνιστικου αυτοκινητου στην χωρα μας.
Ειναι υποχρεωση μας να καλοδεχομαστε και να προμοταρουμε νεους ανθρωπους αναμεσα στην γερουσια των κριτων,αλλα μετα απο 30 αγωνες (ετσι γραψανε εδω μεσα-δεν γνωριζω αν ειναι αληθινο) που εχεις κανει ,να προσκαλεις δημοσια κοσμο να ερθει να τους δειξεις πως δουλευεις εσυ και το συνεργειο σου ....ακουγεται καπως!!
Δημος Ριζικαρης
Εσύ απο αυτό τι καταλαβαίνεις?????
Χλευασμό,αυτοπροβολή,συμβουλή,ειρωνία,νουθεσία?????
Τι καταλαβαίνεις ειμαι περίεργος?????Δηλαδή εσύ μόνο αυτό ξεχώρισες από όσα γραφτηκαν εκεί?
-
Γενικά, χρησιμοποιείτε μια δική σας διάλεκτο, που για να την καταλάβεις πρέπει να είσαι 'μέσα'. Αυτό το έχω διατυπώσει σαν, ας πούμε, παράπονο και για δημοσιεύσεις και άρθρα του σχ παλαιότερα.
Αν δεν είμαι 'μέσα', τι κάνω; Ή αν θέλω να 'μπω', πως γίνεται; Δεν με χρειάζεστε, το κατάλαβα. Γι' αυτό και δεν επεμβαίνω. Αλλά τη γνώμη μου, εδώ τουλάχιστον, τη λέω και ουσιαστική απόδειξη ότι κάνω λάθος δεν βλέπω.Αυτό συνοψίζει και τη δική μου άποψη για το υποφόρουμ Ελληνικοί Αγώνες. Σε όποιο τόπικ και να μπεις θα δεις μια παρεούλα 5-10 ατόμων να ανταλλάσσουν μπηχτές και υπονοούμενα πάνω σε θέματα που μόνο αυτοί ξέρουν. Είναι εξαιρετικά δύσκολο και τελικά ανούσιο για κάποιον εκτός του χώρου να παρακολουθεί αυτές τις συζητήσεις.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδή εσύ μόνο αυτό ξεχώρισες από όσα γραφτηκαν εκεί?Οχι ξεχώρισα και αυτό................
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ SPIROS R,ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ..
ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΑΣ .
ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟ .
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ edit [kouk] , ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ , ΠΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ 9ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ), ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Η edit [kouk] , Η ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ .Και αυτό ειναι υπονούμενο και αντί να το αντικρούσεις δηλώνεις 'αηδιασμένος'.......
edit Κώστα, σε παρακαλώ. Μπορείς να γράφεις αυτά που θέλεις χωρίς να προσβάλλεις? [kouk]
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
:hmmm:Εδω που τα λεμε ειναι και πιθανο λογω της ειδικοτητας των ανθρωπων στους Ελλ.Αγωνες πολλοι (λογω του οτι ειμαστε Ελληναρες )**να 'στενοχωριουνται' που δεν μπορουν να κανουν επιδειξη της παντογνωσιας τους,τελοσπαντων που δεν τα ξερουν τελικα ολα η ολα σωστα,οπως ηθελαν να δειξουν,επειδη εκει μεσα δεν παιρνει να πεις /και να υποστηριξεις μεχρι εσχατων, κατι εντελως λαθος ,λογω των αντικειμενικα πολλων γνωσεων που εχουν αρκετοι χρηστες ελεω της σχεσης τους με το αθλημα,ειτε ως οδηγοι ,ειτε ως **μηχανικοι,η ακομα και συνδυασμενα τα παραπανω.
Και για αυτο το λογω(της ....'στεναχωριας'!) δημιουργειται μια ταση κοντρας απεναντι σε ανθρωπους που ομως ειναι πολυ σιγουροι για την γνωμη τους,ελεω των γνωσεων που εχουν αποκτηθει μεσω των εμπειριων και οχι μεσω εικασιων,αναγνωσης ενος περιοδικου η μεσω της φαντασιας,η εστω μεσω πολυ μικρης εμμεσης η αμεσης εμπειριας.Οχι οτι το παραπανω ειναι Ο λογος που δεν παταει ψυχη,αλλα σιγουρα και αυτο καποιο ρολο θα επαιξε στην ερημωση....
Πολύ σωστά!!!!
ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ;