-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Απο ότι κατάλαβα αυτά είναι πράγματα που έχει πει ή γράψει ο Λιαντίνης....τουλάχιστον έτσι όπως το λέει έτσι φαίνεται, ή τελος πάντων κάποια απο αυτά.
Δεν έχεις άδικο για την ορθογραφία, σκέψου όμως ότι το 80% των Γιατρών κάνουν άθλια γράμματα και το 50% αυτων απο ορθογραφία δεν πάνε καλά....λέει κάτι για την επιστήμη τους ή το επίπεδο επαγγελματισμού τους?
Η απάντηση είναι ξερή και κάθετη εκ μέρους μου (όχι βέβαια για τα άθλια γράμματα αλλά για την ορθογραφία) :
ΝΑΙ ΛΕΕΙ...
Προσωπικά νομίζω οτι τα πολλά ορθογραφικά λάθη λένε πιο πολλά για την γλώσσα μας και λιγότερα για το ατόμο που τα κάνει...
σε μπέρδεψα ;
-
ΜΑ γιατί κολλάτε στο ορθογραφικό τμήμα της υπόθεσης από τη στιγμή που ΔΕΝ τα έγραψε ο ίδιος ο επιστήμονας που έκανε τις έρευνες;
Προσωπικά είμαι της θεωρίας ότι δεν πετάω τίποτα στα σκουπίδια από τη στιγμή που δεν υπάρχει ένα στοιχείο κατά για να το κάνω.
Οσο αυθαίρετο είναι να πει κανείς ότι δεν υπάρχει Θεός, άλλο τόσο είναι αυθαίρετο να πει ένας άλλος ότι υπάρχει.
Το μπέρδεψα ε;
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ΜΑ γιατί κολλάτε στο ορθογραφικό τμήμα της υπόθεσης από τη στιγμή που ΔΕΝ τα έγραψε ο ίδιος ο επιστήμονας που έκανε τις έρευνες;Προσωπικά είμαι της θεωρίας ότι δεν πετάω τίποτα στα σκουπίδια από τη στιγμή που δεν υπάρχει ένα στοιχείο κατά για να το κάνω.
Οσο αυθαίρετο είναι να πει κανείς ότι δεν υπάρχει Θεός, άλλο τόσο είναι αυθαίρετο να πει ένας άλλος ότι υπάρχει.
Το μπέρδεψα ε;
not at all....
και γω της ιδιας αποψης ειμαι...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Απο ότι κατάλαβα αυτά είναι πράγματα που έχει πει ή γράψει ο Λιαντίνης....τουλάχιστον έτσι όπως το λέει έτσι φαίνεται, ή τελος πάντων κάποια απο αυτά.
Δεν έχεις άδικο για την ορθογραφία, σκέψου όμως ότι το 80% των Γιατρών κάνουν άθλια γράμματα και το 50% αυτων απο ορθογραφία δεν πάνε καλά....λέει κάτι για την επιστήμη τους ή το επίπεδο επαγγελματισμού τους?
Η απάντηση είναι ξερή και κάθετη εκ μέρους μου (όχι βέβαια για τα άθλια γράμματα αλλά για την ορθογραφία) :
ΝΑΙ ΛΕΕΙ...
τι λεει;
δηλαδη καποιος που εχει δυσλεξια ας πουμε δεν μπορει να ειναι καλος επαγγελματιας;((εξ'αλλου, στην απαντηση σου αναμεσα στο 'ναι' και στο 'λεει', σου λειπει αυτο --- > ' , ' ))
-
Montecarlo, g@mw τα σκηνικα
θα ηθελα να δω τη φατσα του οταν ''καταλαβε'' -
http://omadaepsilon.1.forumer.com/index.php?act=idx
deite me! epsilon istame!
-
skye εχει και στο σειριο δικα μας παιδια.
παντως εγω αμα δεν παω να ΔΩ τι γινεται εκει περα δε προκειται να εκφρασω αποψη.στο κατω κατω μπορει να αντικρισω ενα ωραιο φαινομενο οπως αυτο με τις πυραμιδες που λεει , το που οφειλεται ειναι αλλο θεμα.
πηγαιντε και τραγουδηστε τους στιχους και αμα δε σας απαντησει κανεις εχετε κανει απλα μια ωραια εκδρομουλα.αλλα οχι απο τον καναπε να λεμε οτι θελουμε.
το αλλο θεμα ειναι οτι οταν ενας καταπιανεται με κατι και το σκεφτεται ολη μερα και μελεταει και λοιπα δεν ειναι δυσκολο να οδηγειται σε συμπερασματα εκτος πραγματικοτητας γιατι ζει σε αλλο κοσμο, εχει ξεφυγει που λεμε, εχει εμμονες ιδεες.
-
Ετσι είναι.
Παλιώτερα οι αρχαίοι Ελληνες χωρίζανε τους κατοίκους του πλανήτη σε Σύριους (όσοι ήρθαν απο τόν Σείριο) και Ασσύριους
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ετσι είναι.Παλιώτερα οι αρχαίοι Ελληνες χωρίζανε τους κατοίκους του πλανήτη σε Σύριους (όσοι ήρθαν απο τόν Σείριο) και Ασσύριους
οι αρχαιοι ελληνες προηλθαν ΟΛΟΙ απο το σειριο
το ειπε και ο κεραμιδας αλλωστε
οι αρχαιοι αθηναιοι ειχαν μετρο
ο πουτιν ειναι αρχαιος ελληνας -
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΩΩΩ!!!
ουστ
Έχω παρατηρήσει ότι όσοι χάφτουν τέτοια πράματα, ούτε μαθηματικά ξέρουν ούτε γενικότερα έχουν γερές βάσεις στις θετικές επιστήμες... Και άμα τους το δείξεις, αντιδρούν λέγοντας κάτι στο στυλ 'αυτά που σου μαθαίνουν είναι λάθος/ύποπτα/ψέματα'). roflcopters!
-
Γραφικότητες και συνομωσιολογία. Για το Χαρδαβέλα
-
Mπαααααααααα!!!
Οπως ειναι παει στα ανεκδοτα μια χαρα. Υπαρχουν ανθρωποι πισω απο καγκελα που δε λενε ουτε τις μισες παλαβομαρεςΑκου 'διοριτης λιθος'
-
Εγω εδω στο... χωριο ξερω μερικους τετοιους
Μαζευονται σε κατι σπηλιες και κανουν... δοξολογιες
ΔΕΝ παει καλα ο κοσμος..... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mπαααααααααα!!!
Οπως ειναι παει στα ανεκδοτα μια χαρα. Υπαρχουν ανθρωποι πισω απο καγκελα που δε λενε ουτε τις μισες παλαβομαρεςΑκου 'διοριτης λιθος'
Που ακούστικε αυτό;Το μπέβατρο τί είναι πάλι;
-
Το γραφει καπου στο κατεβατο! Φωσφορουχος πρασινολιθος
BTW πετρωμα διοριτης υπαρχει, αλλα καμια σχεση
-
Το Μπέβατρον είναι αρχαίος επιταχυντής σωματιδίων.
Αρχαίος με την σύγχρονη έννοια, δηλαδή τεχνολογία 50ετίας.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bevatron -
Όχι όχι! το λες λάθος! είναι το υπερόπλο του γκιόλβα!!!
-
Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών...( αναπολούν το μεγαλείο της αρχαίας ελλάδας) .
H Μεγάλη Τελετή του Υ.Σ.Ε.Ε. στον Ναό του Ολυμπίου Διός:
'Σταθήκαμε εκστατικοί, κάτω από τον υπέρλαμπρο ήλιο, μπροστά στα υπολείμματα του αστραφτερού Ναού του Θεού Διός και με τα χέρια σηκωμένα ψηλά και φωνές και κορμιά τρεμάμενα, με μυαλό συγκεντρωμένο σ' αυτό που γινόταν, απευθύναμε τους ύμνους, τις σπονδές μας και τις ευχαριστίες μας στους Θεούς και τους προγόνους μας. Ήμασταν όλοι εκεί, ενωμένοι με την υπόσχεση πως θα προχωρήσουμε όσο μπορούμε, ακόμα και ακόμα περισσότερο.Πολλοί που έκαναν το περίπατό τους εκεί σταματούσαν και έκπληκτοι κοιτούσαν και ρωτούσαν «τι γίνεται»....
http://www.ysee.gr/index.php?type=d&f=olympieion2006Υπάρχει και βιντεάκι από την τελετή:
http://www.ysee.gr/download/olympieion06.wmvΤα σχόλια δικά σας.
-
Δυστηχώς η μωρία και η δυσειδαιμονία των ανθρώπων , παρ'ολη την υποτιθέμενη βιολογική του και πνευματική του εξέλιξη καλά κραττεί!
Πέρα από το γεγονός ότι παραμύθια σαν κι αυτά και θεωρίες ασυναρτησίας κάνουν Πλούσιους τους δημιουργούς τους αλλά και Οσους ασχολούνται με αυτές (προσπαθώντας να τις 'εξηγήσουν') είναι και επικίνδυνες και - κατ'εμέ - κατευθυνόμενες, υποβοηθούμενες το γενικώτερο 'αλλαλούμ' και αποπροσανατολισμό των ανθρώπων από την αναζήτηση της αλήθειας (ΟΧΙ της μίας και μοναδικής!)...
Θα βοηθούσε μία ανάγνωση του 'Περι δυσειδαιμονίας' του Πλουτάρχου!
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
κάνουν Πλούσιους τους δημιουργούς
http://www.ysee.gr/index.php?type=d&f=join
...Οι υποστηρικτές μας (μέλη υποστήριξης, αρωγά μέλη) συνεισφέρουν ανά έτος 60 Ευρώ, ενώ υπάρχει και ο παράλληλος ή εναλλακτικός ρόλος της βοήθειας του αγώνα μας με προσφορά εθελοντικής εργασίας, όπως λ.χ. μεταφράσεις σε ξένες γλώσσες, συμμετοχή στη διοργάνωση εκδηλώσεων, εκδρομών κ.ά.Από ένα μινι ψάξιμο στο internet διαπίστωσα οτι κάποιοι από αυτούς είναι μέλη και του δικού μας φόρουμ. Κάτι από scullone ας πούμε..
Η Αόρατη Ελλάδα του Λιαντίνη