-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Photoshop -
Ύστερα από 12 μήνες και σχεδόν 21 χιλάδες χλμ με το A4.(ένδειξη 42,442 αγορασμένο με 19 κάτι χιλιάδες)
κατάναλωση σχεδόν 8,2 λτρ/100χλμ μεικτά. ποτέ όμως πάνω από 13 λτρ.
πετρέλαιο απο συγκεκριμένα πρατήρια ( κοχυλάτα, έχει διαφορά ή το βελτιωμένο της πετρελαϊκής εκ βρεττανίας, έχουν πολύ διαφορά από τα άλλα)
μια αντλία καυσίμου θύμα καυσίμων αλλά μόνο αυτό.
Η σπορ ανάρτηση κοπανάει αρκετά σε πολύ χαλασμένους δρόμους αλλά απίστευτες σε καλούς, καμπές με όσα γίνεται!
Η τετρακίνηση το κάνει πολύ ασφαλές ιδίως σε βρεγμένα πολύ γρήγορα αθήνα Θεσσαλονίκη.
το καλύτερο του είναι cruising με 150-180, 2-4 άτομα μέσα, κλιματισμό πάντα και να καίει λιγότερα από 9 λίτρα.
Μέσα στη Αθήνα τώρα, μια χαρά πολύ άνετο λόγω ροπής, σε γλιστερούς δρόμους ξεκινάει ντριφτάροντας με τα τέσσερα.
/g -
-
και εδω ενα photoshop απο το αγγλικο car
http://carscoop.blogspot.com/2008/08/ne ... tober.html -
υπαρχει θρεντ για το q7 να αρχισω τα μπινελικια?
-
Γιατί τι έπαθες;
-
Προσωπικές εντυπώσεις από το νέο Α4 1.8Τ εδώ: viewtopic.php?f=15&t=31644&st=0&sk=t&sd=a&start=285
-
Ο χρήστης MILTOSTAMMY έγραψε:
Γιατί τι έπαθες;την επαθα και μπηκα σε ενα...
-
Θες να μας πεις απόψεις?
Δεν ξέρω πως είναι στο δρόμο.σε έκθεση (της Audi) πάντως που μπήκα και μου δώσανε και τα κλειδιά για να ενεργοποιήσω τα ηλεκτρονικά, δε μου φάνηκε καθόλου άσχημο.Βέβαια (ξαναλέω) δεν το οδήγησα.
Επίσης το συγκεκριμένο που μπήκα (εκθεσιακό μοντέλο) είχε φτάσει να κάνει όσο ένα σπίτι...
(δεν ξέρω αν έχει διαφορά αυτό) -
Ούτε εγώ πάντως έχω και την καλύτερη εντύπωση από το συγκεκριμένο, από άσχετη εμπειρία βέβαια... Αλλά ας μας πει ο άδης λεπτομέρειες.
-
Ξερει κανεις ποσο κανει η αλλαγη λαδιου στο haldex???
Επισης ξερει κανεις ποσο κανουν τα sport contact 3 225 40 R18??? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Επισης ξερει κανεις ποσο κανουν τα sport contact 3 225 40 R18???τα ελαστικα βλεπω απο εναν παλιο καταλογο που εχω, 900€.
ισως ειναι παραπανω τωρα. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επισης ξερει κανεις ποσο κανουν τα sport contact 3 225 40 R18???τα ελαστικα βλεπω απο εναν παλιο καταλογο που εχω, 900€.
ισως ειναι παραπανω τωρα.930 τα πηρα εγω πριν κανα 4μηνο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε εγώ πάντως έχω και την καλύτερη εντύπωση από το συγκεκριμένο, από άσχετη εμπειρία βέβαια... Αλλά ας μας πει ο άδης λεπτομέρειες.μια γρηγορη γνωριμια με το q7 3.0 tdi...
στουνγκ, μπανγκ, μποινγκ, μπριτς, γκλανγκ, μπαμ, ντρινγκ, ντρανγκ, ντροινγκ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μια γρηγορη γνωριμια με το q7 3.0 tdi...στουνγκ, μπανγκ, μποινγκ, μπριτς, γκλανγκ, μπαμ, ντρινγκ, ντρανγκ, ντροινγκ...
Άραγε τι θέλει να πει ο ποιητής?
-
άδης αγόρι μου, τι ασχολείσαι? Απλά σου λέω ότι έχει λεόν τούρμπο το παλικάρι. Ο ΚΟΥΛΟΣ λέμε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
άδης αγόρι μου, τι ασχολείσαι? Απλά σου λέω ότι έχει λεόν τούρμπο το παλικάρι. Ο ΚΟΥΛΟΣ λέμε. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
άδης αγόρι μου, τι ασχολείσαι? Απλά σου λέω ότι έχει λεόν τούρμπο το παλικάρι. Ο ΚΟΥΛΟΣ λέμε. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
μια γρηγορη γνωριμια με το q7 3.0 tdi...
Koπάνημα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μια γρηγορη γνωριμια με το q7 3.0 tdi...
Koπάνημα.
τρελο....λοιπον εκανα την αποσταση αεροδροιμο χανια-σουδα- σουγια με ενα 3.0 tdi q7, ενας δρομος που αυτη τη στιγμη μαζι με παρακαμψεις καλυπτει ολα τα πιθανα οδοστρωματα...
το αυτοκινητο ηταν αγορασμενο απο την αουντι γερμανιας με 5.000 χλμ στο οδομετρο...αν πουμε οτι ηταν γυρισμενα, το αμαξι ηταν νομιζω περσινο αρα και παλι δεν εχει πολλα χλμ...
το κοπανημα ηταν ιστορικο...πραγματικα φοβερη απογοητευση επειδη τις ιδιες αποστασεις στη περιοχη χανιων τις εχω κανει με μεγκαν σενικ και τουινγκο, ειδικοτερα δε η επιστροφη απο σουγια εγινε με φορτωμενο τουινγκο που ειχε παρομοιο κοπανημα με το q7...
το κιβωτιο του μου φανηκε αργο αν και η διαδρομη δεν ειναι καθολου ευκολη με φουρκετες κτλ κτλ...εμενα μου φανηκε τα ζωα μου αργα! χαλια!
μεσα το αμαξι ειναι ο ορισμος του σκληρου πλαστικου...ξεχασαν να βαλουν κατι μαλακο? δε ξερω...το χτυπησα παντου μπας και ανακαλυψω νησιδες οασης... εχω την εντυπωση οτι το α4 εχει καλυτερο εσωτερικο... τα λεφτα του σιγουρα παντως δε τα δειχνει...μονο η οθονη το σωζει...
το μεγα ατου του συγκεκριμενου ηταν το tdi...πραγματικα εχει πολλη δυναμη μετα τις 2.000 και λιγο πιο πριν....αναρωτιεμαι ομως με το κιβωτιο και την ελαφρια αδυναμια χαμηλα τι οφροουντ κανει...βασικα, δε θα θελα να μαθω μονο και μονο απο τις αναρτησεις...
ελπιζω η αντιστοιχη μερκ να μην ειναι σε αυτο το χαλι....
δε κρυβω οτι οποτε βλεπω τωρα q7 λυπαμαι τον κατοχο...(φυσικα και αυτος με λυπαται με αυτα που οδηγαω αλλα εμεις δε δωσαμε του κοσμου τα λεφτα )
υγ. το ταξιδι εγινε με πολυ γρηγορους ρυθμους με τη καταναλωση ναναι στα 13 λιτρα περιπου..
AUDI FORUM