-
A3 1.6 Fsi
Κοίταξα το βιβλίο οδηγιών. Για υγρά φρένων είναι η ένδειξη.
Αλλά μπορεί να ήταν τυχαίο, λόγω μεγάλης κλίσης του δρόμου;Επίσης ο Pazaropoulos γιατί γράφει 10W-40 στην ιστοσελίδα του για λάδια για A3 FSi?
http://www.audipazaropoulos.gr/service_pricelist.php
5W-30 μου βάζανε τόσα χρόνια στο εξουσιοδοτημένο που το πήγαινα τώρα που κοίταξα τα τιμολόγια τα παλιά, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω από κάποιον. -
Μπορει λογω μεγαλης κλισης ο αισθητηρας να διαβασε οτι εχει πεσει η σταθμη των υγρων.Για δες που βρισκονται...
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Τι τιμές είναι αυτές ρε παιδιά; Σε αντιπροσωπεία στην επαρχεία με τα Castrol Edge αγορασμένα απο εκεί, σε polo tsi είχε βγει 95ε και σε passat λίγο πάνω απο 100 (παίρνει και παραπάνω λάδι).Ενω σε συνεργείο έξω, λάδια και φίλτρα λαδιού-αέρα (δε θυμάμαι για καμπίνας) 80ε τελική τιμή, σε Golf συνφορουμά.
Με τις τιμές που λέτε ούτε που θα πατούσα, δεν υπάρχουν! Βρέιτε έξω ένα συνεργείο
Αλλαξα προχθές τα λαδια στο Q5 (service 45.000 χιλ) στον Παζαροπουλο με 88 Ευρω.H Καρεντα μου ζητούσε 170!!
Βεβαια πλέον είμαι εκτος εγγύησης οποτε δεν με ένοιαζε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο.. -
Τι λαδια εβαλαν?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τι λαδια εβαλαν?κατά πάσα πιθανότητα.
-
Μπορεί να έβαλαν Kolben.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Μπορεί να έβαλαν Kolben.
Aυτά η Καρεντα τα χρεώνει 23 ευρώ!!! (5-30 πάντα)
Σε παρακαλώ να είσαι ακριβής. 23 χρεώνει τα Castrol (100% πάνω από την τιμή λιανεμπορίου δλδ). Τα κολμπεν νομίζω κανά δυό ευρώ κάτω.
-
Είναι εγκεκριμένα από VW. Αυτό μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και να μη λέει τίποτα. Μια φορά τα έβαλα (δλδ δεν τα έβαλα, μου τα βάλανε χωρίς να μουν πουν και το είδα στην απόδειξη. Δεν ήξερα τότε ότι παίζανε 2 ειδών λάδια μέσα σε εξουσιοδοτημένο) και τα έτρωγε πολύ γρήγορα (σχεδόν διπλάσια 'κατανάλωση'). Δεν τα ξαναέβαλα ποτέ. Τότε (πριν 2-3 χρόνια) ήταν φτηνότερα από τα Castrol 1-2 ευρώ (που δεν τα λένε Castrol στην αντιπροσωπεία γιατί τα έχουν σε μπουκάλι ασημί διαφορετικό από Castrol-χρυσό και με άλλα αυτοκόλλητα. Κάπου πίσω το λέει το Castrol).
-
Τι λαδια εβαλαν?Agip εάν θυμάμαι καλα..
-
βρε παιδια μην τους αφηνουν να βαζουν οτι να ναι στα αυτοκινητα σας. εγω απο την πρωτη μερα στο πασσατ τα αγοραζω και τα πηγαινω ο ιδιος τα λαδια..
-
Και εγώ έτσι έκανα παλαιότερα (πήγαινα το castrol). Αλλα το agip είναι εγκεκριμένο λαδι από ότι γνωρίζω και στον Παζαρο πάντα ήταν καλοι στα audi service.
-
Φίλτρο τι σου έβαλαν;
Παλιότερα στη Karenta έβαζαν Divinol λάδια -
Φυσικα, και έκαναν και πλήρες έλεγχο του αυτοκινητου. Μου αντικατέστησαν και το φίλτρο γύρης (κάνα 30ρι).
-
Ρωτάω απλά τι μάρκα Φίλτρο λαδιου σου έβαλαν.Ηταν το original η άλλης εταιρείας;
-
Θα σε γελάσω.. Πρεπει να δω το τιμολόγιο..
-
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Και εγώ έτσι έκανα παλαιότερα (πήγαινα το castrol). Αλλα το agip είναι εγκεκριμένο λαδι από ότι γνωρίζω και στον Παζαρο πάντα ήταν καλοι στα audi service.Με τέτοια ανοίγματα φαντάζομαι ότι το σέρβις δεν θα είναι αυτό που (ενδεχομένως) ήταν κάποτε. Όχι ότι θα σου έκαναν κάποιο κακό αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς σου έβαλαν πάνω στο αυτοκίνητο. Στο επόμενο, είτε εκεί είτε κάπου αλλού να ζητήσεις να δεις τι ακριβώς σου βάζουν στο αυτοκίνητο. Αν και απαγορεύεται η πρόσβαση στο χώρο συνεργείου κάνε κάποια νύξη να είσαι ήσυχος. Το καλύτερο είναι να τα πηγαίνεις εσύ και το ακόμη καλύτερο να βλέπεις ότι όντως μπαίνουν αυτά που πήγες.
-
Προφανως η χαμηλή τιμή οφείλεται στο ότι η εταιρία έχει πρόβλημα cash flow . Δεν νομίζω όμως ότι θα φτάσουν σε σημείο να σου βάζουν μαγειρικό λαδι στο αυτοκίνητο λόγω κόστους..Οι ίδιοι μάστορες είναι που ήταν και πιο παλιά, τα είπαμε και από κοντα. Ας μην έχουμε πάντα στο μυαλό μας υπερβολικα σενάρια..
-
Τελικα αλλαξα τα λαδια στις 7500 χμ.Μπηκαν τα Fuchs Titan 5-30.Ηδη νιωθω το κινητηρα πιο ομαλο ,αλλα μπορει να ειναι και η ιδεα μου.Τα παλια λαδια ηταν καταμαυρα.Ξερω οτι δε παιζει ιδιαιτερο ρολο αλλα απλα το γραφω.
-
Τα παλια λαδια ηταν καταμαυρα.Ξερω οτι δε παιζει ιδιαιτερο ρολο αλλα απλα το γραφω.Πολύ καλό που ήταν κατάμαυρα. Σημαίνει ότι έκαναν τη δουλειά τους, εφόσον αλλάχτηκαν σε 7.5 χιλιάδες χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τα παλια λαδια ηταν καταμαυρα.Ξερω οτι δε παιζει ιδιαιτερο ρολο αλλα απλα το γραφω.
Πολύ καλό που ήταν κατάμαυρα. Σημαίνει ότι έκαναν τη δουλειά τους, εφόσον αλλάχτηκαν σε 7.5 χιλιάδες χιλιόμετρα.
Συμφωνα με την εταιρεία επρεπε να τα αλλαξω στις 15000... Τι να πω ,μου φαινονται πολλα.
AUDI FORUM