-
γιατι τι εχει το εσωτερικο ΠΑΟΚ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι τι εχει το εσωτερικο ΠΑΟΚ?Τιποτα ,απλα το μονο που υπηρχε ηταν λευκο εξωτερικα .Το οποιο δε μου αρεσε.
Σημερα εσπασα το φραγμα των 1000 χμ... -
αα αυτο δε το προσεξα νομιζα οτι ειπες μαυρο δερμα με λευκο εσωτερικο .. το μη μεταλλικο λευκο ειναι ωραιο, αλλα πολυ ευαισθητο, ειδικα στις κουτσουλιες..
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εκεί που είπα ότι να και κάποιος με καλό γούστο στις ζάντες με «χάλασες» με τις walnut επενδύσεις και το ταμπά δέρμα...
(φυσικά και κάνω πλάκα... )
Το ξυλο walnut δε μου αρεσε ουτε εμενα... Αλλα για να το αποφυγω επρεπε να παρω μαυρο δερμα μεσα με λευκο εξωτερικο...Οποτε το προτιμησα ετσι!
Μια χαρά είναι πολυτελές και σπορτίφ τα ταμπά δέρματα .
-
Για την ακριβεια τα δερματινα ειναι τα cinnamon.Και εμενα μου αρεσαν παρα πολυ ,εδω και καιρο.Ηθελα να τα εχει το Α5 και τελικα ημουνα τυχερος. Σε σχεση με τα μπεζ που εχει η 5αρα πχ ,φαινονται πολυ πιο ανθεκτικα και δε λερωνουν ευκολα.
-
Kostis20 για πες μας, ποιο σου αρέσει πιο πολύ η 5άρα ή το Α5;
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Για την ακριβεια τα δερματινα ειναι τα cinnamon.Και εμενα μου αρεσαν παρα πολυ ,εδω και καιρο.Ηθελα να τα εχει το Α5 και τελικα ημουνα τυχερος. Σε σχεση με τα μπεζ που εχει η 5αρα πχ ,φαινονται πολυ πιο ανθεκτικα και δε λερωνουν ευκολα.αρχισε παντως καλου καλου τις αλοιφες... εγω παντα ζω με το φοβο οτι θα ξεραθουν και εχω ριξει πολλα λιτρα επανω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Για την ακριβεια τα δερματινα ειναι τα cinnamon.Και εμενα μου αρεσαν παρα πολυ ,εδω και καιρο.Ηθελα να τα εχει το Α5 και τελικα ημουνα τυχερος. Σε σχεση με τα μπεζ που εχει η 5αρα πχ ,φαινονται πολυ πιο ανθεκτικα και δε λερωνουν ευκολα.
αρχισε παντως καλου καλου τις αλοιφες... εγω παντα ζω με το φοβο οτι θα ξεραθουν και εχω ριξει πολλα λιτρα επανω
Και αυτό καλό δν είναι μπορεί το δέρμα να ποτήσει και να σου κάνει ζάρες .
-
το δερμα ετσι κι αλλιως θα κανει ζαρες και στο τελος θα γινει σκατα, απλα καθυστερω οσο μπορω το φαινομενο και σε σχεση με αλλα αυτοκινητα που εχω δει ιδιας ηλικιας , τα δερματα μου ειναι σε αρκετα καλη κατασταση
παιζει ρολο παντως και η αλοιφη , εχω δει αλοιφη να κανει αυτο το πραγμα που λες απο τη πρωτη κιολας εφαρμογη , εγω βαζω της armor all που ειναι πολυ ηπια, αλλα θελει να βαζεις συχνα (και ποσοτητα) για να γινεται δουλεια και τωρα τελευταια βαριεμαι
εμενα παντως με εχει ταλαιπωρησει το ασπρο (ασημι το λεει η audi ) δερμα, πολυ ωραιο, αλλα λερωνει και θελει πολυ περισσοτερη φροντιδα απο το μαυρο που βρισκεται ακριβως διπλα του..
την επομενη φορα (αν ολα πανε καλα βεβαια) full μαυρο νεκροταφειο θα το κανω
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Kostis20 για πες μας, ποιο σου αρέσει πιο πολύ η 5άρα ή το Α5;Ρε συ Κωστή ακόμα να απαντήσεις! Σφίγγα είσαι, πες κάτι, γράψε ένα συγκριτικό με την 5άρα....δεν είναι και πολλοί αυτοί που μπορούν να έχουν άποψη για δυο τέτοια αυτοκίνητα...άντε λοιπόν κρεμόμαστε απ' το πληκτρολόγιό σου!
-
Σιγα σιγα θα γραψω για τα παντα.Απλα δεν εχω και πολυ χρονο αυτο το καιρο λογω δουλειας και μπομπιρα...
Σε γενικες γραμμες τα αυτοκινητα ειναι αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους,με τη 5αρα να εχει περισσοτερο αισθηση λιμουζινας.Ειναι πιο ανετη και λογω αναρτησεων και λογω 16αρας ζαντας και γερνει περισσοτερο απο το Α5 στις στροφες.
Το Α5 ειναι αρκετα πιο σφικτο αλλα το νιωθω πιο σταθερο στις πολυ υψηλες ταχυτητες σε καμπες στην ΑΟ πχ.Ειναι και αρκετα πιο χαμηλο απο τη 5αρα...
Απο κινητηρα τωρα δε μπορω να εκφερω πληρη αποψη μιας και το Α5 ειναι στο στρωσιμο ακομα.Αν και απο τις 1600 σαλ τραβαει δυνατα.
Για το κνητηρα της 525 τι να πω ειναι διαμαντι...
Σε ποιοτητα εσωτερικου σχεδον ισοβαθμια .
αυτα προς το παρων.Υποσχομαι πληρεις εντυπωσεις σε λιγες μερες -
Εντάξει καλά ήταν για αρχή...
-
Παιδιά το fsi κυκλοφορεί αποκλειστικά στα 115 άλογα?
Πήγα και είδα αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/865635/ και από ότι μου είπε ο υπάλληλος εκεί, το μοντέλο είναι fsi. Τι λέτε? -
Ο χρήστης alphani81 έγραψε:
Παιδιά το fsi κυκλοφορεί αποκλειστικά στα 115 άλογα?
Πήγα και είδα αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/865635/ και από ότι μου είπε ο υπάλληλος εκεί, το μοντέλο είναι fsi. Τι λέτε?115 άλογα έβγαζε το fsi , για attraction πολλά ζητάει .
-
Είναι βέβαια σα καινούριο, με 30.000 χλμ. το θέμα είναι να μη σέρνεται και να μη καίει πολύ με τα 105 άλογα. Δεν ξέρω πόση διαφορά κάνουν 10 άλογα. Θα το οδηγήσω βέβαια για να έχω και προσωπική άποψη απλά τα σχόλια σας είναι πάντα χρήσιμα.
-
Ο χρήστης alphani81 έγραψε:
Είναι βέβαια σα καινούριο, με 30.000 χλμ. το θέμα είναι να μη σέρνεται και να μη καίει πολύ με τα 105 άλογα. Δεν ξέρω πόση διαφορά κάνουν 10 άλογα. Θα το οδηγήσω βέβαια για να έχω και προσωπική άποψη απλά τα σχόλια σας είναι πάντα χρήσιμα.Το καπάκι του μοτέρ γράφει αν είναι fsi ή mpi τι κιβώτιο έχει 5άρι ή 6άρι , 6άρι είχε το fsi η κατανάλωση είναι καλύτερη στο fsi μόνο στην εθνική λόγο 6ης ταχύτητας , οι επιδόσεις είναι παρόμοιες εγώ θα προτιμούσα το mpi .
-
Αν βλέπω καλά στη φώτο, έχει 5άρι κιβώτιο, άρα δεν ειναι FSi, είναι mpi. Εγώ μάλλον το απλό με τα 102 ή 105 θα επέλεγα ανάμεσα σ αυτο και στο FSi. Είναι πολύ ευαίσθητος ο FSi στο κακής ποιότητας καύσιμο, θα θες συνεχώς 100άρα κιόλας. Επίσης ο παλιός mpi δίνει πιο χαμηλά τη δύναμη, και είναι και δοκιμασμένος κινητήρας, αξιόπιστος, περισσότερο απ τον FSi.
Βέβαια εγώ θα πήγαινα κατευθείαν σε TSi 125, προσωπικά πιστεύω ότι θα το μετάνιωνα αν έπαιρνα κάτι τέτοιο. Έχω το πόλο tsi και οδηγώντας το 1,4 πραγματικά θα είχα σκυλομετανιώσει αν έπαιρνα το 1,4 πιστεύω. Και το πρόβλημα έγκειται κυρίως όταν το φορτώνεις με άτομα και αποσκευές και θες να κάνεις ταξίδι. Εκεί θα δείς τις αρετές του τούρμπο. Αν τώρα το budget σου είναι χαμηλότερο και θες οπωσδήποτε FSi ή mpi από μένα πάρε το απλό. Τώρα για τα χιλιόμετρα, λίγα μου φαίνονται, έλεγξε τα. Πάντως περίεργο μου φαίνεται να είναι μοντ. 2007 και να μην είναι FSi όταν τότε τα γκολφ ήταν όλα FSi και μάλιστα έιχαν έρθει και τα TSi 140. Οπότε κοιτάς το ψευτοκάπακο στον κινητήρα να δεις αν γράφει FSi. Πάντως για καλό και για κακό πάρε vin numberκαι ζήτα σε μια αντιπροσωπεία να σου πούνε τι παίζει γιατί πολλές λαμογιές παίζονται (γενικότερα)
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Ο δεκαεξαβαλβιδος 1.6 με τα 105 αλογα δεν τοποθετηθηκε ποτε στο Α3.Δηλαδή αυτό που ειπώθηκε παραπάνω μάλλον δεν ισχύει, σωστά?
-
Στις μαντρες τα φουσκωνουν ελαφρως εως πολυ τα νουμερα.Εγω μια φορα κοιταγα κορντομπα 1600αρι και μου ελεγε οτι βγαζει 130 αλογα αλλα δεν το λενε για να μη τους φορολογουν στην Γερμανια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στις μαντρες τα φουσκωνουν ελαφρως εως πολυ τα νουμερα.Εγω μια φορα** κοιταγα κορντομπα** 1600αρι και μου ελεγε οτι βγαζει 130 αλογα αλλα δεν το λενε για να μη τους φορολογουν στην ΓερμανιαΝα καταθέσεις το διαβατήριό σου.
AUDI FORUM