-
Γνωριζει κανεις κατι σχετικα με προβλημα κραδασμων κατα το φρεναρισμα σε A4 Allroad (6μηνων)? Εχουν αλλαχτει δισκοπλακες αλλα το προβλημα παραμενει...
-
οι στραβες δισκοπλακες στο δικο μου αυτοκινητο τουλαχιστον ηταν συνηθες φαινομενο μετα υποτιθεται οτι διορθωθηκε με βελτιωμενο ανταλλακτικο
μηπως ξαναστραβωσαν του φιλου σου, ποσα χλμ εχει τις νεες?
τον vell ρωτα για περισσοτερες λεπτομερειες
-
Γιωργο μιλαμε για αμεσα μετα την αντικατασταση να επιμενει ο κραδασμος...το αυτοκινητο ειναι συνεργειο ακομα. Απλα ρωταω μηπως υπαρχει καποια σχετικη ανακληση ή ανακοινωση απο την Audi..
-
ο κραδασμος προερχεται απο τα φρενα?
-
Τρεμουλο κατα το φρεναρισμα...συνηθως ειναι δισκοπλακες, τους τις αλλαξαν αλλα το προβλημα δεν λυθηκε...Ζυγοσταθμιση κτλ (αν και θα ειχε προβλημα και κατα την κυλιση) εννοειται πως εγινε..
Ειναι το Allroad του φιλου που ειχαμε ανοιξει, αν θυμασαι τα βιντεακια..2.0 ΤFSi DSG και εδω και κατι μηνες με προγραμμα.. -
ναι το θυμαμαι.. τι να πω, ελπιζω να εντοπισουν το προβλημα
εγω το τελευταιο 6μηνο εχω αρχισει και εχω τρεμουλα απο μεγαλα φρεναρισματα (πανω απο 150) και ειμαι βεβαιος οτι ειναι απο στραβη δισκοπλακα νιωθω στο πεταλι κυριως τους κραδασμους (επισης τους νιωθω παλι με πολλα χλμ αμα χαιδεψω το γκαζι σε καμπη) τιμονι οχι τοσο , λογω audi , αλλα θα περιμενω να φαει τα ψωμια της πριν αλλαχτει
καπου μες στο χειμωνα εγινε η μαλακια και μαλλον οχι απο μενα, γιατι ειμαι υπερβολικα προσεκτικος
-
Tο παρελαβα χθες!!!
Ειναι Παρα πολυ Ωραιο!!
Εντυπωσεις σιγα -σιγα!
Χθες μονο εκανα 200 χμ -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/867294/
Να είναι καλό η καμιά μούφα -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/867294/
Να είναι καλό η καμιά μούφαΔεν κρατάς τα λεφτά σου καλύτερα?
Εγω μετατροπες δεν αγοράζω -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Tο παρελαβα χθες!!!
Ειναι Παρα πολυ Ωραιο!!
Εντυπωσεις σιγα -σιγα!
Χθες μονο εκανα 200 χμμε γειες
καλοταξιδο , ατρακαριστο και αγρατζουνιστοποσο πηγε? αν ειναι να ψησω τον πατερα μου να παρει κανα σοβαρο αυτοκινητο
μου αρεσει παρα πολυ το Α5 sportback
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Tο παρελαβα χθες!!!
Ειναι Παρα πολυ Ωραιο!!
Εντυπωσεις σιγα -σιγα!
Χθες μονο εκανα 200 χμμε γειες
καλοταξιδο , ατρακαριστο και αγρατζουνιστοποσο πηγε? αν ειναι να ψησω τον πατερα μου να παρει κανα σοβαρο αυτοκινητο
Καλοριζικο και καλοταξιδο το κουκλι σου.
μου αρεσει παρα πολυ το RS5 sportback
Fixed
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
@κοστις
Α5 sportback, A4 1.8 120 , και s3 σε τιμες 2007σε αυτα παιζουν σιγουρα, λογικα επειδη θα τους εχει παρει και αυτους πλεον οι μπαλα παντου ολο και κατι θα σου κοψουν
Τελικα εκλεισα ενα Α5 sportback 2.0T 180.
πολύ όμορφη επιλογή...
ωραία που το παρέλαβες! τώρα κανόνισε κανά μακρινό ταξιδάκι!
δεν είναι το τετρακίνητο φαντάζομαι, ε? κι αν όχι ακόμη καλύτερα γιατί στο καινούργιο σασσί έχουν προσθέσει αρκετή αίσθηση και είναι πολύ ευκίνητο αλλά και ασφαλές παρόλα τα άλογα...
σε τι χρώμα?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Γνωριζει κανεις κατι σχετικα με προβλημα κραδασμων κατα το φρεναρισμα σε A4 Allroad (6μηνων)? Εχουν αλλαχτει δισκοπλακες αλλα το προβλημα παραμενει...προφανώς δεν είναι οι δισκόπλακες εκτός αν, λόγο αναβάθμισης και χαρακτήρα οδήγησης, κατάφερε να τις ξαναστραβώσει πράγμα το οποίο δεν είναι καθόλου απίθανο αφού θέλουν τουλάχιστον 500χλμ στρώσιμο...
τώρα αν δεν είναι αυτό σίγουρα θα πρέπει κανείς να κοιτάξει όλους τους συνδέσμους κινούμενους ή μη... από εσωτερικούς μπιλιοφόρους μέχρι και το μουαγιέ...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Γνωριζει κανεις κατι σχετικα με προβλημα κραδασμων κατα το φρεναρισμα σε A4 Allroad (6μηνων)? Εχουν αλλαχτει δισκοπλακες αλλα το προβλημα παραμενει...
προφανώς δεν είναι οι δισκόπλακες εκτός αν, λόγο αναβάθμισης και χαρακτήρα οδήγησης, κατάφερε να τις ξαναστραβώσει πράγμα το οποίο δεν είναι καθόλου απίθανο αφού θέλουν τουλάχιστον 500χλμ στρώσιμο...
τώρα αν δεν είναι αυτό σίγουρα θα πρέπει κανείς να κοιτάξει όλους τους συνδέσμους κινούμενους ή μη... από εσωτερικούς μπιλιοφόρους μέχρι και το μουαγιέ...
μηπως ψαλιδια? γιατι στο δικο μου το ιδιο εκανε κ μου αλλαξαν ψαλιδια κ εκ των υστερων ακουσα οτι υπαρχει ενα θεμα με τα ψαλιδια
-
ναι... ακόμη και οι βάσεις όλων των μερών της ανάρτησης μπορούν να επιτρέπουν μικρές ταλαντώσεις... τα ψαλίδια από μόνα τους δεν πρόκειται να δίνουν αυτή την αίσθηση ή το αποτέλεσμα στο τιμόνι. Οι ελαστομερείς σύνδεσμοι όμως μπορούν. Μη ξεχνάτε ότι τα σίλεντ μπλοκ που θα χρησιμοποιούνται σε αυτό το μοντέλο πρέπει να έχουν διαφορετικές προδιαγραφές από τα συνήθη αφού το όχημα προβλέπεται να πηγαίνει εκτός δρόμου!
είναι δύσκολο να βρει κανείς τι είναι αυτό που το προκαλεί για αυτό τον λόγο μίλησα γενικά για όλα τα κινούμενα μέρη εκεί κάτω...
-
Καλησπέρα!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο Audi A3, 1600cc, μέχρι 6 ετών, σε τιμή μέχρι 15.000€. Έχω ξεκινήσει την έρευνα μου μέσω διαδυκτίου και προσπαθώ να ξεκαθαρίσω τους διαφορετικούς τύπους που κυκλοφορούν. Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στα: FSI, TFSI, AMBITION, SPORTBACK, S3. Υπάρχουν άλλα? Βγαίνουν όλοι οι τύποι και σε 5-θυρά?
Ισχύουν τα παρακάτω?
- Το TFSI είναι τεχνολογία που εξοικονομεί μέχρι και 15% κάυσιμο.
- Το FSI είναι τεχνολογία που μειώνει τις εκπομπές ρύπων
- Το SPORTBACK είναι λίγο μακρύτερο από το κλασσικό 3-8υρό, εξοικονομόντας περισσότερο χώρο στο πόρπαγκαζ.
- Το S3 βγαίνει μόνο σε 4-κίνηση.
Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει στα εξης θέματα:
- Πιθανά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί σε συγκεκριμένα μοντέλα και καλό είναι να αποφύγει κάποιος.
- Ποιο μοντέλο συνίσταται για τη μέγιστη εξοικονόμιση καυσίμων?
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
-
κατσε φιλε μου μιλησες για 1.6 , πώς μπλεκεις και το s3 στη κουβεντα?
πρωτα απο ολα ποιο ειναι το budget σου και ποια η αναγκη σου σε χωρους
επισης τι θες να πληρωνεις σε σηματα κτλ , σε ενδιαφερει η οικονομια στη καταναλωση? γινε λιγο πιο συγκεκριμενος
το πιο οικονομικο μοντελο παντως ειναι το 1.2 turbo με 100 αλογα το οποιο βγηκε προσφατα και δεν παιζει να το βρεις μεταχειρισμενο και η χρυση τομη επιδοσεων-οικονομιας ειναι το 1.4 tfsi (turbo δηλαδη) με τα 122 αλογα
δε θα σου προτεινα με τιποτα το ατμοσφαιρικο 1.6 fsi με τα 115 εναντι του 1.4 tfsi και σε καμια περιπτωση το αρχαιο 8βαλβιδο 1.6 με τα 100 αλογα
αν κινηθεις προς μεταχειρισμενο κοιτα καλυτερα για 1.4 tfsi
αν το σηκωνουν τα οικονομικα σου κοιτα και για 1.8 tfsi με τα 160 αλογα
-
Μακρυά από 1600 ατμόσφαιρα, ειδικά για τόσα χρήματα και ειδικά στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Νομίζω ότι αν αυξήσεις λίγο το μπάτζετ σου βρίσκεις πολλές επιλογές σε 1,4 ή 1,8 tsi. -
Τι είναι το ατμοσφαιρικό ρε παιδιά?
Φίλε QsisVTS με ενδιαφέρει κυρίως η οικονομία στη κατανάλωση και δέυτερων ο χώρος. Τα μοντέλα που αναφέρεις βγαίνουν και με 3 και με 5 θύρες? Το budget είναι 15.000, δεν διαθέτω περισσότερα.
Κάπου είχα ακούσει οτι το Α3 και το Golf δεν τραβάνε στα 1,4 και καίνε πολύ επειδή είναι βαριά αυτοκίνητα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο?
Το 1.4 tfsi ποιά χρονιά βγήκε? -
Το μοτέρ που δεν έχει τούρμπο ή κομπρέσορα.
Το 1,6 δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα οικονομικό, ειδικά αν το φορτώσεις. 1,4 Sportback είναι η καλύτερη επιλογή για αυτό που ζητάς. Τώρα αν καταφέρεις να παζαρέψεις κάποιο καλή τύχη (παίζουν στα 17-18 κάποια που είδα).
Αν δεν έχεις κάποιο φοβερό κόλημα με τους κύκλους του Άουδι, ένα Golf V tsi είναι και μέσα στο μπάτζετ σου και υπερκαλύπτει αυτά που θέλεις.
AUDI FORUM