-
και κουκλί και θηρίο
καλορίζικος!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το δίχρωμο δερμάτινο σαλόνι είναι πανέμορφο!Με γειες, με γειες.
(και καλά του πατέρα... Με οπιτσί τον βλέπω να κυκλοφορεί, μόνιμα).
Edit: Τριαντάφυλλε, δεν ξέρω αν πρόσεξες... Διδρομίλα μου μυρίζει.
το 'δα, το 'δα..
τι κακο κι αυτο.. κοιταω κι εγω τωρα τις πορτες στα αυτοκινητα! αν ειναι δυνατον!
(μπηκα σε 206cc... μια χαρα θεσεις εχει!!! ) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
(μπηκα σε 206cc... μια χαρα θεσεις εχει!!! )
Ναι, αν έχεις αυτιά στα γόνατα.
-
λεγε οτι θες.. εγω ειδα οτι χωραει πραμα εκει μεσα!
για να επιστρεψουμε στο θεμα μας...
το ασπρο/μαυρο δεν με ενθουσιαζει.. επισης θα προτιμουσα τις ραφες σε κοκκινο... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
το ασπρο/μαυρο δεν με ενθουσιαζει.. επισης θα προτιμουσα τις ραφες σε κοκκινο...Κι εγω πιστευω πως δεν ταιριαζουν τα αλουμινενια φιλετα με το λευκο δερμα... Ισως θα ηταν καλυτερα με τα φιλετα σε μαυρο γυαλιστερο(piano black)..
Αλλα παλι..δεν ειναι δικο μου οποτε...
Ολυμπιε και techniκ ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!!
-
Να το χαίρεστε το τέρας! Να προσέχετε όταν το παρκάρετε δίπλα στο άλλο, να μη μαλώσουν.
-
με γεια!!!!!!!!!!!!
-
Καλοτάξιδος .....
Μαζευόμαστε αρκετοί πλεον για Audi-σύναξη .....ΣΚ καναμε την εξόρμηση στην Ηλεία μαζί και με το Α4 και με την AMG (πραγματικά είναι άπιαστη στο δρόμο) μάλλον το Α4 χρειάζεται σουπερμαντολίνες = RS4
4,500 χλμ πλέον κανένα πρόβλημα προς το παρόν....
Στα 11lt η κατανάλωση...- σε μια 2ερα έχασα την αλλαγή και μπήκε χωρίς συμπλέκτη (γκραπ και γκουπ)
- και μου ήρθε στην ΕΟ ένα ιπτάμενο πλαστικό κομμάτι από προφυλακτήρα ή μηχανή που δεν μπόρεσα/ δεν είχα χώρο να το αποφύγω και μου άφησε ένα μικρό σημαδάκι στον μπροστά προφυλακτήρα
-
Σιγα, εγω πατησα εναν προχτες σε στροφη που δε φαινοταν.(προφυλαχτηρα)
-
-
-
Κρίμα που στο συγκεκριμένο μοντέλο, δεν βάζει μοτέρ ο όμιλος ταξινόμησης κολεόπτερων...
Ένας ακόμα όμως TSI ή TFSI θα του πήγαινε κούκλα...
-
Kαταφθάνει, με τιμές - μάλλον έκπληξη!
-
Έτσι έχουν οι οικονομίες κλίμακος! Βάζεις ένα μοτέρ σε 1500 μοντέλα, κάνεις τη γραμμή παραγωγής σου 'ντεμέκ' σπορ (μη τρελλαθούμε...), και αφού κεράσεις τους ανήσυχους συνταξιούχους και οικογενειάρχες το μοτεράκι στα Bora & Τuran, έρχεσαι σαν οικολόγα εταιρία και βάζεις οικονομικότατα το μοτεράκι και στην πιασάρικη Α3 σειρά...
Άντε και στο Α8 τώρα παιδιά! Καιρός να φτηνήνει κι αυτό το κόστος συντήρησής του!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Έτσι έχουν οι οικονομίες κλίμακος! Βάζεις ένα μοτέρ σε 1500 μοντέλα, κάνεις τη γραμμή παραγωγής σου 'ντεμέκ' σπορ (μη τρελλαθούμε...), και αφού κεράσεις τους ανήσυχους συνταξιούχους και οικογενειάρχες το μοτεράκι στα Bora & Τuran, έρχεσαι σαν οικολόγα εταιρία και βάζεις οικονομικότατα το μοτεράκι και στην πιασάρικη Α3 σειρά...Το τερπνόν μετά του ωφελίμου
-
Εμπρός λοιπόν υπερήφανοι κςατοχοι και έμποροι της κογκλομεράτας των ταξινομημένων κολεόπτερων
Πουλήστε ΤΩΡΑ τ'αμάξια και το στοκ σας, και σπεύστε να τα σκαντζάρετε με μετοχές του ομίλου! Ετσι και τα Λεφτά σας θα έχουν αξία και μερισματάκι θα τσιμπάτε ετησίως αλλά και θα μπορείτε να πάρετε και να οδηγήσετε κάποιο αμάξι της προκοπής που να σας εγείρει και κάποιο οδηγικό συναίσθημα πέρα από την ευχαρίστηση της τέλειας συναρμογής και της ποιότητα κατασκευής για την οποία αναμφισβήτητα τα λατινόφωνα 'άκου'! :iconcol:
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Kαταφθάνει, με τιμές - μάλλον έκπληξη!Θα γεμίσουμε λοιπόν με Α3 1.400Τ με τάσια...ωραία πράγματα! Με στεναχώρησε η Audi πάντως...φανταστείτε πως θα φαίνεται το 1400άρι μοτέρ στο μεγάλο engine-bay του Α3...σαν φτωχός συγγενής.
Κρίμα...
-
Φτωχός συγγενής μεν, πιο γρήγορος από τον μέχρι τώρα πρώτο στη λίστα του μοντέλου δε.
Προτιμώ 1.4Τ παρά 1.6FSI στο δρόμο πάντως. Αμφότερα με τάσια είναι έτσι κι αλλιώς.
-
δυστυχώς δεν καταλαβαίνω που βλέπετε το κακό να περάσει το μικρότερο αλλά δυνατότερο μοτέρ η audi στο α3... τρωγόμαστε με τα ρούχα μας... γι' αυτό ως χώρα πάμε πίσω... τί άλλο να πω...
Η νέα τεχνογνωσία κ τεχνολογία πρέπει να βγαίνει στην παραγωγή. Αλίμονο αν απαιτούμε από τις βιομηχανίες να βάζουν στα αμάξια κινητήρες μεγαλύτερου κυβισμού κ μικρότερης απόδοσης... Τόσο οι ρύποι, όσο κ η κατανάλωση των μη ανανεώσιμων πόρων ενέργειας πρέπει να μας απασχολούν... Η ρύπανση της ατμόσφαιρας έχει φτάσει σε δυσθεόρατα ύψη, τα αποθέματα βενζίνης στο ναδίρ, η θερμοκρασία στο κόκκινο, κ εμείς θέλουμε όλοι να κυκλοφορούμε με 4,5 λίτρα κινητήρα, κ μέση κατανάλωση 15 λίτρα ανά 100 χλμ...
δεν έχω πρόβλημα αν το αμάξι είναι 1.400 cc κ αποδίδει περισσότερους ίππους. μπράβο στην εταιρία...
επίσης, δεν καταλαβαίνω το μένος μερικών... η εταιρία είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα... κάθε κίνησή της είναι προμελετημένη... μερικοί εκεί μέσα ξέρουν πολλά περισσότερα από εμάς... ένας όμιλος vag δεν νομίζω να ρισκάρει να χάσει λεφτά. γι' αυτό γίνεται ανταγωνιστικότερος μέρα με τη μέρα...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
δυστυχώς δεν καταλαβαίνω που βλέπετε το κακό να περάσει το μικρότερο αλλά δυνατότερο μοτέρ η audi στο α3... τρωγόμαστε με τα ρούχα μας... γι' αυτό ως χώρα πάμε πίσω... τί άλλο να πω...Η νέα τεχνογνωσία κ τεχνολογία πρέπει να βγαίνει στην παραγωγή. Αλίμονο αν απαιτούμε από τις βιομηχανίες να βάζουν στα αμάξια κινητήρες μεγαλύτερου κυβισμού κ μικρότερης απόδοσης... Τόσο οι ρύποι, όσο κ η κατανάλωση των μη ανανεώσιμων πόρων ενέργειας πρέπει να μας απασχολούν... Η ρύπανση της ατμόσφαιρας έχει φτάσει σε δυσθεόρατα ύψη, τα αποθέματα βενζίνης στο ναδίρ, η θερμοκρασία στο κόκκινο, κ εμείς θέλουμε όλοι να κυκλοφορούμε με 4,5 λίτρα κινητήρα, κ μέση κατανάλωση 15 λίτρα ανά 100 χλμ...
δεν έχω πρόβλημα αν το αμάξι είναι 1.400 cc κ αποδίδει περισσότερους ίππους. μπράβο στην εταιρία...
επίσης, δεν καταλαβαίνω το μένος μερικών... η εταιρία είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα... κάθε κίνησή της είναι προμελετημένη... μερικοί εκεί μέσα ξέρουν πολλά περισσότερα από εμάς... ένας όμιλος vag δεν νομίζω να ρισκάρει να χάσει λεφτά. γι' αυτό γίνεται ανταγωνιστικότερος μέρα με τη μέρα...
Εμένα προσωπικά με ενοχλεί να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο σαν το Α3, μιας premium εταιρίας μοτέρ 1400. Αλλά βέβαια...στην Ελλάδα μας συμφέρει μιας και το μοτέρ είναι μικρό...τα τέλη λίγα...και ο Έλληνας θα πάρει όλο και πιο εύκολα Audi.
Όσο για τους ρύπους και τη κατανάλωση...σιγά τη διαφορά στους ρύπους με το 1.6...4gm/km είναι η διαφορά τους. Θέλεις να μιλήσεις για ρύπους και κατανάλωση? Να μιλήσουμε για τα diesel...εκεί που η Audi απλά σκίζει...αλλά εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε μυαλό...έχουμε ξεγράψει εντελώς δυστυχώς τη πετρελαιοκίνηση.
Η τεχνολογία λοιπόν προχωράει με εξίσου μεγάλα βήματα στη πετρελαιοκίνηση...και δε βλέπω κάτι το τρομερό με τον 1.4Τ. Για μένα έπρεπε ή να έμπαινε ένας 1.8Τ πιο light ή να έμπαινε ένα μοτεράκι 1.6Τ...το 1.4 το θεωρώ λάθος επιλογή για μια εταιρία premium σαν την Audi.
Προσωπικά το 1.4Τ Α3 το βλέπω απλά σαν ένα προσιτό Audi...και όχι σαν κάποιο τεχνολογικό άλμα με χαμηλή κατανάλωση και ρύπους.
AUDI FORUM