-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ειναι
σιγά το...σεσουάρ.
Άστον να λέει τον ψωνισμένο...
τα ίδια σεσουάρ φοράμε... και ΔΕΝ είναι το δεξιά...
-
'Τις τιμές πώλησης της έκδοσης με τον «μικρό» 1.200αρη TSI κινητήρα των 105 ίππων ανακοίνωσε στη χώρα μας η ελληνική αντιπροσωπεία της Audi, σε συνδυασμό με τα διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού. Το A3 Cabriolet είναι το πρώτο μοντέλο της Audi που φιλοξενεί κάτω από το καπό του τον 1.200άρη κινητήρα του γερμανικού ομίλου (σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου).
Η βασική έκδοση, που φέρει την ονομασία Attraction,, κοστίζει **25.300 ευρώ **και είναι εφοδιασμένη μεταξύ άλλων με όλους τους καθιερωμένους τύπους αερόσακων (μετωπικούς, πλευρικούς και κεφαλής), ESP, ABS, αυτόματο κλιματισμό και 16αρες ζάντες αλουμινίου. Με **27.300 **ευρώ ο δυνητικός αγοραστής μπορεί να αποκτήσει την πλουσιότερη έκδοση Ambition, η οποία φέρει επιπλέον σπορ ανάρτηση και καθίσματα, 17αρες ζάντες και trip computer.'
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id=546&page_id=3261 -
Audi RS5 test drive by autocar UK
ΥΓ:δυστυχώς τα κεραμικά φρένα είναι 'optional'
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Audi RS5 test drive by autocar UKΥΓ:δυστυχώς τα κεραμικά φρένα είναι 'optional'
ναι, αυτό μας μάρανε τώρα...
-
δε φοραμε τα ιδια μορφεα το δικο μου ειναι μεγαλυτερο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε φοραμε τα ιδια μορφεα το δικο μου ειναι μεγαλυτεροΈχεις δεί το δικό μου...?
Οι διαφορές τους σε μέγεθος είναι αμελητέες σε σχέση με τις μεγάλες (η GT28 που έβαλα παραπάνω είναι ένα καλό δείγμα, αλλα υπάρχουν και μεγαλύτερες)...
Και btw η σημερινή Κ03 του 2.0Τ δεν είναι η παλιά Κ03 του 1.8Τ... έχει φάει καμια 10ριά αναβαθμίσεις (έχει φορέσει και την φτερωτή της παλιάς Κ04)...Εμφανισιακά πάντως και οι δύο σεσουάρ είναι...
Κάποιος που δεν ασχολείται δύσκολα θα βρεί ποιά είναι ποιά... -
δε φοραμε τα ιδια μορφεα το δικο μου ειναι μεγαλυτερονα σε φωνάζω τότε να μου στεγνώνεις εσύ τα μαλλιά.
πέραν του χαβαλέ, ο μορφέας έγραψε κάποια πολύ σωστά πράματα.
by the way, εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιά είναι ποιά...ΑΝ δεν βαριέσαι, δώσε και κάποια infos ή tips μπας και μάθουμε τίποτα ω πολυαγαπημένε μορφέα.
-
ναι μωρε το ξερω ειχα διαβασει το σχετικο τοπικο http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3539785 αλλα και παλι η δικη μου ειναι μεγαλυτερη
να σου πω.. αυτη η φωτο ειναι απο αυτο το topic λεει πως η Κ04 στη συγκεκριμενη φωτο ειναι της APR γιατι??
η δικη μου παντως ειναι η στοκ , αν και δε βλεπω καποια διαφορα
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Και btw η σημερινή Κ03 του 2.0Τ δεν είναι η παλιά Κ03 του 1.8Τ... έχει φάει καμια 10ριά αναβαθμίσεις (έχει φορέσει και την φτερωτή της παλιάς Κ04)...
και η Κ04 δεν ειναι ιδια με του παλιου s3, αυτο το ξερω σιγουρα
πρωτα απ'ολα οι παλιες δεν ειχαν και την εξαγωγη ενωμενη
-
Δεν πρέπει να έχει ουσιαστική διαφορά, μάλλον η ίδια ΚΚΚ είναι αλλά rebranded... εκτός και αν έχουν κάνει καμια υβριδο-πατέντα (ας μας διαφωτίσει κάποιος που έχει ασχοληθεί με τις APR)...
Άντε καλά, επειδή είσαι εσύ... η δική σου είναι μεγαλύτερη... (αλλά αργεί να σηκωθεί )
Κάβουρας η δεξιά είναι η 04 (ψήσου ψήσου ) ... τώρα για πολλές λεπτομέρειες λίγο δύκολο... σταμάτησα να ασχολούμαι τότε που BorgWarner είχε ήδη καμια 10ριά διαφορετικούς κωδικούς για την 03... σήμερα δεν πρέπει να ξέρουν ούτε και αυτοί πόσες έχουν...
-
Άντε καλά, επειδή είσαι εσύ... η δική σου είναι μεγαλύτερη... (αλλά αργεί να σηκωθεί )
τωρα το εθεσες σωστα
-
τωρα το εθεσες σωστα
Εδώ είναι που λες εσύ... 'ναι αλλά μόλις σηκωθεί...'
-
περα απο τη πλακα μπορει στο ματι να μη φαινεται, αλλα η διαφορα στην αποκριση με τη μια και την αλλη τουρμπινα ειναι αισθητη
αυτα με την Κ03 ειναι σχεδον ατμοσφαιρικα, ουσιαστικα δεν εχεις κανενα αρνητικο του τουρμπο
εχουν και διαφορετικη δυνατοτητα για μεγιστη ιπποδυναμη αλλωστε
-
Ναι βρε, δεν διαφωνούμε...
Αν και το 'κανένα αρνητικό του τουρμπο' είναι σχετικό... ακόμα και με την 03 η διαφορά και στο 'άσε' και στο 'πάτα' είναι αισθητή σε σχέση με ένα ατμοσφαιρικό ή ένα κομπρεσοράτο... το πόσο θα ενοχλήσει έχει να κάνει με τον τρόπο οδήγησης...
-
δεν ειναι το ιδιο , αλλα ειναι πολυ πιο κοντα
τεσπα το ιδιο λεμε και πιστευουμε
-
αυτα με την Κ03 ειναι σχεδον ατμοσφαιρικα, ουσιαστικα δεν εχεις κανενα αρνητικο του τουρμπο
Πες μας κιόλας ότι μας ζηλεύεις.
Εγώ πάντως αν θες δέχομαι να ανταλλάξουμε τουρμπίνες.@Μορφέα
σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες. -
Ναι βρε, δεν διαφωνούμε...Αν και το 'κανένα αρνητικό του τουρμπο' είναι σχετικό... ακόμα και με την 03 η διαφορά και στο 'άσε' και στο 'πάτα' είναι αισθητή σε σχέση με ένα ατμοσφαιρικό ή ένα κομπρεσοράτο... το πόσο θα ενοχλήσει έχει να κάνει με τον τρόπο οδήγησης...
αυτό είναι θέμα ηλεκτρονικού γκαζιού... οδήγησε οποιανδήποτε μορφή του 2.0T με πρόγραμμα που να έχει αφαιρέσει τη βλακεία-καθυστέρηση και θα δεις! Το δικό μου, μετά την αναβάθμιση, που μου έλεγαν όλοι για μεγαλύτερη πιθανή υστέρηση απόκρισης και Tyrbo Lag γενικότερα... απλά καμία σχέση... η ρύθμισιμότητα βελτιώθηκε σαφώς και το γκάζι ακούει περισσότερο από ποτέ, χωρίς ενδιασμούς και κομπιάσματα και με λίγες και με πολλές στροφές και με αέρα και χωρίς... επίσης σε όλα αυτά τα τουτούδια άμα σβήσεις το ESP μεταμορφώνεις την απόκριση του γκαζιού!
κι άλλα πολλά που βαριέμαι τώρα να γράφω γιατί έγραφα ένα κατεβατό στον QsisVTS και το έχασα και τα έχω πάρει στο κρανίο!
-
δεν ειναι το ιδιο , αλλα ειναι πολυ πιο κοντατεσπα το ιδιο λεμε και πιστευουμε
ότι πρόγραμμα και να βάλεις η μικρή πεθαίνει ψηλά... ενώ η μεγάλη που, δήθεν, αργεί να σηκωθεί και ανοησίες(είναι θέμα προγράμματος λέω και ξαναλέω!), στα πολλά δίνει τρελά με καλή αναβάθμιση ή και χωρίς...
Πάρε με τηλέφωνο, έχω κάτι να σου πω γιατί το έγραφα μια ώρα και μετά κόλλησε το internet και το έχασα όλο!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Ναι βρε, δεν διαφωνούμε...
Αν και το 'κανένα αρνητικό του τουρμπο' είναι σχετικό... ακόμα και με την 03 η διαφορά και στο 'άσε' και στο 'πάτα' είναι αισθητή σε σχέση με ένα ατμοσφαιρικό ή ένα κομπρεσοράτο... το πόσο θα ενοχλήσει έχει να κάνει με τον τρόπο οδήγησης...
αυτό είναι θέμα ηλεκτρονικού γκαζιού... οδήγησε οποιανδήποτε μορφή του 2.0T με πρόγραμμα που να έχει αφαιρέσει τη βλακεία-καθυστέρηση και θα δεις! Το δικό μου, μετά την αναβάθμιση, που μου έλεγαν όλοι για μεγαλύτερη πιθανή υστέρηση απόκρισης και Tyrbo Lag γενικότερα... απλά καμία σχέση... η ρύθμισιμότητα βελτιώθηκε σαφώς και το γκάζι ακούει περισσότερο από ποτέ, χωρίς ενδιασμούς και κομπιάσματα και με λίγες και με πολλές στροφές και με αέρα και χωρίς... επίσης σε όλα αυτά τα τουτούδια άμα σβήσεις το ESP μεταμορφώνεις την απόκριση του γκαζιού!
κι άλλα πολλά που βαριέμαι τώρα να γράφω γιατί έγραφα ένα κατεβατό στον QsisVTS και το έχασα και τα έχω πάρει στο κρανίο!
o μορφεας εχει προγραμμα
-
...
o μορφεας εχει προγραμμα
σε τι αυτοκίνητο?
..βλέπεις, παρακολουθώ πολύ προσεχτικά!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
σε τι αυτοκίνητο?
..βλέπεις, παρακολουθώ πολύ προσεχτικά!
Α4 αν θυμάμαι καλά. \
Τελικά δεν (ξανα)πήρες χθες το βράδυ.Καταγράφεται.
ΥΓ: θα σε προσθέσω ως 'εχθρό' για 1 βδομάδα για...τιμωρία.
AUDI FORUM