-
Καμία σχέση, τη διαφορά την καταλαβαίνεις στην πρώτη στριφτερή διαδρομή κι όχι δεν χρειάζεται βροχή, τυπική ελληνική άσφαλτο θέλει
Στις ρεπρίζ με 6η έχει 'πρόβλημα' το TFSI, επειδή είναι αρκετά μακριά -γύρω στα 45χλμ/1000σαλ- και θέλει κατέβασμα. Στα ταξίδια όμως είναι +
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καμία σχέση, τη διαφορά την καταλαβαίνεις στην πρώτη στριφτερή διαδρομή κι όχι δεν χρειάζεται βροχή, τυπική ελληνική άσφαλτο θέλειΟκ ευχαριστώ απλά σκεφτόμουν αν αξίζει το παραπάνω κόστος σε κατανάλωση.
Ψάχνω να βρω μετρήσεις ρεπριζ αλλά δυσκολεύομαι, όποιος έχει κάτι ας μου στείλει...
Ευχαριστώ και πάλι, μάλλον σήμερα θα το κλείσω... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καμία σχέση, τη διαφορά την καταλαβαίνεις στην πρώτη στριφτερή διαδρομή κι όχι δεν χρειάζεται βροχή, τυπική ελληνική άσφαλτο θέλει+1, από την εμπειρία που έχω με το 1.8ΤQ.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Καμία σχέση, τη διαφορά την καταλαβαίνεις στην πρώτη στριφτερή διαδρομή κι όχι δεν χρειάζεται βροχή, τυπική ελληνική άσφαλτο θέλει
Οκ ευχαριστώ απλά σκεφτόμουν αν αξίζει το παραπάνω κόστος σε κατανάλωση.
Ψάχνω να βρω μετρήσεις ρεπριζ αλλά δυσκολεύομαι, όποιος έχει κάτι ας μου στείλει...
Ευχαριστώ και πάλι, μάλλον σήμερα θα το κλείσω...δε νομιζω οτι θα σε προβληματισουν οι επιδοσεις!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
+1, από την εμπειρία που έχω με το 1.8ΤQ.
Με ποιά ιπποδύναμη? από κατανάλωση πως είναι, ξέρεις αν έχει μεγάλες διαφορές από το 'απλό'?
-
+1, από την εμπειρία που έχω με το 1.8ΤQ.
Με ποιά ιπποδύναμη? από κατανάλωση πως είναι, ξέρεις αν έχει μεγάλες διαφορές από το 'απλό'?
Με τα 163. Δυστυχώς (ή ευτυχώς ) δεν έχω εμπειρία απ' το απλό. Αλλά θα σου έλεγα να μη το σκέφτεσαι καν. Το quattro αξίζει την διαφορά!
Ειδικά τα 200 άλογα μου φαίνεται πως την 'χρειάζονται' κιόλας την τετρακίνηση.
-
Λοιπόν.............. το Quattro σε Α4 σημαίνει +2-3 λίτρα στην κατανάλωση αναλόγως φυσικά και του βάρους!!!!!
Ρεπριζ ψιλοπράγματα οι διαφορες ιδίως αν προσπερνάς με τρίτη!!!!!
Ο μόνος λόγος για να πάρεις Α4 κατ εμέ είναι η μόνιμη τετρακίνηση!!!!!!
Αλλίως και με Α3 sportback ή GTI για να μην πω R32 την κάνεις την δουλειά ίσως και καλύτερα καθώς το Α4 πίσω είναι στενό!!!!
Σεπτέμβρης = Φρανκφούρτη = Νέο μοντέλο
Πες μου τι παράδοση σου είπαν... γιατί εγώ παράγγειλα Δεκέμβρη και το Μάρτης έγινε πρόσφατα Μάϊος -
Σήμερα θα ξέρω, το μπροστιοκίνητο είναι ετοιμοπαράδοτο γι'αυτό και το δίλλημα. Τώρα πάω να μιλήσω για την παραγγελία και βλέπουμε.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις με βοηθήσατε πολύ.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
εγώ παράγγειλα Δεκέμβρη και το Μάρτης έγινε πρόσφατα Μάϊος -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Λοιπόν.............. το Quattro σε Α4 σημαίνει +2-3 λίτρα στην κατανάλωση αναλόγως φυσικά και του βάρους!!!!!
Ρεπριζ ψιλοπράγματα οι διαφορες ιδίως αν προσπερνάς με τρίτη!!!!!Η διαφορά στο βάρος είναι: 1425 -1490 το quattro.
Πολλά μου φαίνονται τα 2-3 λίτρα διαφορά. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρεπριζ ψιλοπράγματα οι διαφορες ιδίως αν προσπερνάς με τρίτη!!!!!Η διαφορά στο βάρος είναι: 1425 -1490 το quattro.
Πολλά μου φαίνονται τα 2-3 λίτρα διαφορά.Βάλε και τις τριβές της μόνιμης τετρακίνησης!!!! Τα ίδια πάντως δεν καίνε σίγουρα!!!!!
-
Πήγα χθες στην αντιπροσωπεία, δεν το έκλεισα διότι περιμένω μια απάντηση σχετικά με τον εξοπλισμό, μάλλον σήμερα...
Χρόνος παράδοσης, όπου και να πήγα μου λένε 3 μήνες.
Πέντε μήνες τους φαίνεται πάρα πολύ... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Βάλε και τις τριβές της μόνιμης τετρακίνησης!!!! Τα ίδια πάντως δεν καίνε σίγουρα!!!!!
Σιγά τις τριβές. Και εμένα 2-3 λίτρα/100χλμ μου φαίνεται τεράστια διαφορά.
-
Πήγα χθες στην αντιπροσωπεία, δεν το έκλεισα διότι περιμένω μια απάντηση σχετικά με τον εξοπλισμό, μάλλον σήμερα...
Χρόνος παράδοσης, όπου και να πήγα μου λένε 3 μήνες.
Πέντε μήνες τους φαίνεται πάρα πολύ...Βάλε τους ρήτρα στο προσύμφωνο να δούμε πως θα αντιδράσουν!!!!! Και εγω πρίν παραγγείλω τρεις max μου έλεγαν!!!!! Και μετά έσκασε το πρόβλημα!!!!!
Την διαφορά Quattro και απλού την καταλαβαίνεις ακόμα και σε ΕΟ!!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Βάλε τους ρήτρα στο προσύμφωνο να δούμε πως θα αντιδράσουν!!!!! Και εγω πρίν παραγγείλω τρεις max μου έλεγαν!!!!! Και μετά έσκασε το πρόβλημα!!!!!Χρησιμοποίησα το παράδειγμά σου και δεν το πίστευαν (Γρατσιας) μου είπαν ότι μόνο στο S3 έχουν τόσο μεγάλη αναμονή...Πάντως ελπίζω να μην κάνει 5 μήνες είναι υπερβολή.
Την διαφορά Quattro και απλού την καταλαβαίνεις ακόμα και σε ΕΟ!!!!!
Quattro it is! έτσι κι αλλιώς η διαφορά στην τιμή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο απλά δεν ήξερα διαφορά σε κατανάλωση και ρεπριζ...
Όσον αφορά το πρώτο η Audi ανακοινώνει περίπου 1 λίτρο διαφορά σε μεικτή διαδρομή και 1.7 μέσα στην πόλη... Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά μου φαίνεται καλά... -
Εγώ πάντως υπέγραψα την παραγγελεία στις 19/12/06 μου έλεγαν όλοι τέλη Μαρτίου παράδοση = τρείς μήνες!!!!!!!!
Και με ειδοποίησαν πριν μια βδομάδα ότι είμαι στο πρόγραμμα της 17ης βδομάδας του 2007 (δηλαδή 23 - 27 Απριλίου)...... δεν θέλει και 15 μέρες να έρθει Ελλάδα????? Μετρημένα κουκιά!!!!!
Δεν ξέρω μόνο μήπως επειδή έχω Avant το παράγουν σε άλλη γραμμή!!!!!!!
Πάρτο φίλε να τα ζευγαρώσουμε!!!!!!Πάντως για δεις και τα περι Γκρατσία πριν έναμ ήνα έψαχνε ένας φίλος Avant ετοιμοπαράδοτο και υπήρχε μόνο ένα!!!!!! Παμε εκεί ....... Εγώ είχα την υποψία μου... πως και στοκ??? Το ακύρωσε ένας πελάτης πριν ένα μήνα!!!!! ΟK το θέλω λέει ο δικός μου για εταιρικό!!!!!! Και μας παίρνει η leasing μετά από δυο μέρες .... ρε παιδιά είναι παραγωγή 12/2004 το θέλετε????? Αν ναι πληρώνετε πιο πολλά γιατί απαξιώνεται πιο γρήγορα!!!!! Και ο φίλος το πήρε γιατί καιγόταν!!!!!!
Και ο τρίτος της παρέας που πήρε avant ένα χρόνο πριν περίμενε 6 μήνες!!!!!! -
με τις υγειες μας!
(νταξ, αν δεν το σκεφτεσαι περναει γρηγορα ο χρονος) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
με τις υγειες μας!
(νταξ, αν δεν το σκεφτεσαι περναει γρηγορα ο χρονος)κάτι σαν τον στρατό;
περίεργο αυτό με τα Avant, απορώ ποιος τ' αγοράζει στην Ευρώπη
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
με τις υγειες μας!
(νταξ, αν δεν το σκεφτεσαι περναει γρηγορα ο χρονος)κάτι σαν τον στρατό;
περίεργο αυτό με τα Avant, απορώ ποιος τ' αγοράζει στην Ευρώπη
Πάντως αυτό το μέτρημα με τις βδομάδες νόμιζα ότι το έκαναν μόνο οι γυναικολόγοι!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Και με ειδοποίησαν πριν μια βδομάδα ότι είμαι στο πρόγραμμα της 17ης βδομάδας του 2007 (δηλαδή 23 - 27 Απριλίου)...... δεν θέλει και 15 μέρες να έρθει Ελλάδα????? Μετρημένα κουκιά!!!!!
βάλε μέσα Μαίου + κανα 10ημερο τελωνείο......
AUDI FORUM