-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειναι ψιλοανουσιο,ασε που δε μου αρεσουν καθολου τα led/xenon του facelift..
μονο για τη μαγνητικη αναρτηση ισως να αξιζει ο κοπος...
ειπες dsg???? δε νομιζω οτι μπορει να υπαρχει dsg στο συγκεκριμενο κινητηρα(λογω ροπης)θα συμφωνησω με mango και θα πω πως αξιζει να πας απο s3 σε ΤΤ-S να γινει χαμος!!
για πριν...τα conti μου εχουν δεικτη ταχυτητας Υ(300) το ιδιο με αυτα που θα φοραγες(αφου εχουμε το ιδιο αυτοκινητο ) τα pirelli τι δεικτη εχουν???
300!!! κι αυτά.
Μαγνητική δεν θέλω γιατί έχω οδηγήσει ΤΤ και στην σπόρτ ρύθμιση είναι αγκούρι ενώ στην άνετη ελάχιστα πιο άνετο απ'το δικό μου χωρίς να πατάει τόσο σφιχτά όσο θέλω όταν το κυνηγάω...υπάρχει ντι ες τζι, από παραγωγή Ιανουαρίου προσφέρεται!!! και το ΤΤS έχει είδη με παραγγελία.
μιλάμε...
-
Το νέο 7τάχυτο DSG (S-Tronic) θα υπάρχει διαθέσιμο και στο S4 με 440NM ροπής!
-
για όσους έχουν S3 δεύτερης γενιάς, με TFSI δηλαδής, οι ζάντες που φοράει είναι SPEEDLINE, made in Germany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αποτέλεσμα ενός άλλου thread...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
για όσους έχουν S3 δεύτερης γενιάς, με TFSI δηλαδής, οι ζάντες που φοράει είναι SPEEDLINE, made in Germany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αποτέλεσμα ενός άλλου thread...
για αυτη τη ζαντα λες???(τη κλασσικη??)
για το τι φρενα φοραμε ξερεις τιποτα?
τα αμορτισερ παντως ειναι αεριου sachs
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι! είναι γραμμένο μέσα τους και είναι και διαπιστευμένο αφού ρώτησα και μαμά εταιρία... η κλασική λοιπόν ζάντα του νέου S3 είναι Speedline αλλά Γερμανίας, μάλλον θα έχει εργοστάσιο στην χώρα αφού αν δεν κάνω λάθος η Speedline είνια Ιταλική εταιρία. Όσο για τα Sachs είναι από την racing σειρά και αν σου τελειώσουνε μην μπείς στον κόπο να αγοράσεις από επίσημο συνεργείο αφού θα τα βρείς με κωδικούς στο εμπόριο φθηνότερα!
τα φρένα δεν έχω ιδέα... μεγάλα πάντως είναι και αργούν λίγο να δουλέψουν αφού έχω την αίσθηση ότι τα τακάκια δεν είναι παπουδίστικα (για βόλτα στο κολονάκι) και τα αισθάνομαι λίγο σλκηρά. Όταν ζεσταθούν όμως όλα είναι μια χαρά, και με αναβάθμιση που τα έχω δοκιμάσει δεν καταλαβαίνουν και πολλά. Εντάξυ πίστα ίσως δεν πας αλλά το κυνηγάω αρκετά και δεν κουράζονται ιδιαιτερα! Ακόμη και τα καθίσματα είναι της σειράς αλλά κατά παραγγελία από την Recaro! Τίποτα φθηνό! Και τα αλουμινένια στοιχεία είναι από φύλλο αλουμινίου όχι σαν κάτι τσίπικα αυτοκίνητα που έχουν πλαστικό αλουμινέ! Τα δε χερούλια επίσης είναι από μασίφ αλουμίνιο και περασμένο με προστατευτική λάκα. Τεσπα.
καλημέρα.
-
Το Α4 3,2 έρχεται με 16αρες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το Α4 3,2 έρχεται με 16αρες;Νομίζω ναι!
Αν θες να τις αλλάξεις αμέσως γιατί να πας σε πακέτο με εξοπλισμό?
Πάντως έτσι όπως είναι τα νέα Α4 και τα ΜONDEO πρεπει να φοράνε 22άρες για να έχεις οπτικό αποτέλεσμα. Γιγαντώσανε τα αμαξώματα και φαίνονται οι ζάντες όπως οι 14άρες πριν από χρόνια -
ναι! είναι γραμμένο μέσα τους και είναι και διαπιστευμένο αφού ρώτησα και μαμά εταιρία... η κλασική λοιπόν ζάντα του νέου S3 είναι Speedline αλλά Γερμανίας, μάλλον θα έχει εργοστάσιο στην χώρα αφού αν δεν κάνω λάθος η Speedline είνια Ιταλική εταιρία. Όσο για τα Sachs είναι από την racing σειρά και αν σου τελειώσουνε μην μπείς στον κόπο να αγοράσεις από επίσημο συνεργείο αφού θα τα βρείς με κωδικούς στο εμπόριο φθηνότερα!
τα φρένα δεν έχω ιδέα... μεγάλα πάντως είναι και αργούν λίγο να δουλέψουν αφού έχω την αίσθηση ότι τα τακάκια δεν είναι παπουδίστικα (για βόλτα στο κολονάκι) και τα αισθάνομαι λίγο σλκηρά. Όταν ζεσταθούν όμως όλα είναι μια χαρά, και με αναβάθμιση που τα έχω δοκιμάσει δεν καταλαβαίνουν και πολλά. Εντάξυ πίστα ίσως δεν πας αλλά το κυνηγάω αρκετά και δεν κουράζονται ιδιαιτερα! Ακόμη και τα καθίσματα είναι της σειράς αλλά κατά παραγγελία από την Recaro! Τίποτα φθηνό! Και τα αλουμινένια στοιχεία είναι από φύλλο αλουμινίου όχι σαν κάτι τσίπικα αυτοκίνητα που έχουν πλαστικό αλουμινέ! Τα δε χερούλια επίσης είναι από μασίφ αλουμίνιο και περασμένο με προστατευτική λάκα. Τεσπα.
καλημέρα.
μηπως εχεις καμια πληροφορια και για το νεο α4(αμορτισερ-φρενα..) ; το 100-0 σε περιοδικα το δινει λιγοτερο και απο σουμπαρου-μιτσουμπισι !!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το Α4 3,2 έρχεται με 16αρες;
Νομίζω ναι!
Αν θες να τις αλλάξεις αμέσως γιατί να πας σε πακέτο με εξοπλισμό?
Πάντως έτσι όπως είναι τα νέα Α4 και τα ΜONDEO πρεπει να φοράνε 22άρες για να έχεις οπτικό αποτέλεσμα. Γιγαντώσανε τα αμαξώματα και φαίνονται οι ζάντες όπως οι 14άρες πριν από χρόνιαAπλά μου φαίνεται περίεργο να το δίνουν με 16αρα σε 265 άλογα όταν μέχρι και το Α3 1,6 το δίνουν με 17αρες.
-
χθες πήγα με έναν φίλο και είδαμε το Q5 στην πρώτη του επίσημη παρουσίαση, στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής
ωραίο!
-
-edit-
-
Είδα χθες αυτό:
Και μου άρεσε πολύ!
Είναι πολύ ωραίο το S3 Sportback...
-
φίλε Nikos120i νομίζω ότι έχει χάσει λίγο την επιθετικότητά του με το fl... αν ρίξεις μια ματιά στις παραπάνω φωτο το πρώτο είναι πιο άγριο από μπροστά. Όσο για το sportback έκδοση, συμφωνώ, είναι ενδιαφέρουσα για έναν οικογενειάρχη που δεν θέλει πλοίο αλλά κάτι πρακτικό και γρήγορο και ποιοτικό συνάμα!
-
Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ομορφότερο αυτοκίνητο......Audi.
Μετά τα ΤΤ, R8, φέτος το Α4http://www.fourtitude.com/news/publish/ ... 4366.shtml
-
E άμα δεν έχουν γούστο...
-
-edit-
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
A1 Sportback concept.Το γυαλινο πορτμπαγκαζ δεν βλεπω να διατηρειται και στην παραγωγη.
πολύ θα γούσταρα ένα S1 τετράπορτο...
-
νομίζω ότι έχει χάσει λίγο την επιθετικότητά του με το fl... αν ρίξεις μια ματιά στις παραπάνω φωτο το πρώτο είναι πιο άγριο από μπροστά. Όσο για το sportback έκδοση, συμφωνώ, είναι ενδιαφέρουσα για έναν οικογενειάρχη που δεν θέλει πλοίο αλλά κάτι πρακτικό και γρήγορο και ποιοτικό συνάμα!Το μοναδικό από το οποίο πιστεύω ότι έχει χάσει κάτι σε 'επιθετικότητα' μετά το F/L είναι τα φώτα. Mου αρέσει το νεύρο που κάνει γύρω από την κεντρική εισαγωγή και το τελείωμα της 'φούστας' προς τα πλάγια με το μεσαίο τμήμα να φαίνεται πλέον λιγότερο ενσωματωμένο στον προφυλακτήρα. Όχι πάντως ότι θα τα έσκαγα για τέτοιου είδους διαφορές.
Άσχετο: Ένας φίλος που το έχει (το προ F/L) με έχει φάει ότι o κινητήρας του δεν έχει καμία απολύτως διαφορά σε σχέση με αυτόν του TTS (για το οποίο η Audi ανακοινώνει 272 Bhp) και ότι οι 4 εξατμίσεις του τελευταίου είναι μούφα...
-
πες του φιλου σου οτι η ζηλεια ειναι κακο πραγμα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
E άμα δεν έχουν γούστο...καπου ειδα οτι ειναι αντικειμενικα ομορφο...
AUDI FORUM