-
στη πραγματικότητα όντως είναι καλύτερο απο τις φωτό αλλά και πάλι δεν μου φαίνεται κάτι συναρπαστικό.
πολύ ποζεριά ειδικά για AUDI. προτιμώ ΤΤ -
-
ρε παιδια,επειδη ακουω γενικα διαφορα και δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη,μπορει καποιος να με κατατοπισει στις γενιες των haldex???
διαβαζα μετα απο αρκετο καιρο περιοδικο(drive συγκεκριμενα) και στο αρθρο για το ΤΤ-S μιλαγε για 4η γενια haldex...παρεπιπτοντως το αρθρο ηταν απαισιο και το περιοδικο εχει χαλασει πολυ,επισης εδινε λαθος μετρησεις οπως 400αρι σε 17' το οποιο ειναι 4000αρι 1400αριου και διαφορα αλλα...
αλλα το θεμα μου ειναι οι haldex...εγω ξερω οτι εχω δευτερης γενιας haldex(S3 8P) και οτι ολα τα golfo-ειδη αυτη τη γενια εχουν..για πιο καινουριο haldex με μοιρασμα κατανομης δεξια αριστερα ειχα ακουσει για κατι καινουρια saab...ξερει τελικα κανεις σιγουρα τι ισχυει,αυτο με την τεταρτη γενια το ειχα ακουσει και καλα για το tiguan,αλλα μου φανηκε λιγο μουφα...
ΘΕΛΩ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!! -
Απ' όσο γνωρίζω , ο Haldex 4ης γενιάς, έχει μπει σίγουρα στο Saab για πρώτη φορά. Δες εδώ.
Στο S3 είναι παλαιότερης γενιάς το σύστημα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι αναποτελεσματικό. Από μια γρήγορη έρευνα πάντως, είδα πως και το TT-S έχει το ίδιο σύστημα.
-
-
το οτι του saab ειναι 4ης γενιας το ξερω κι εγω,επισης ξερω πως οτι haldex υπαρχει τωρα στο vag ειναι ιδιος με το δικο μου(2ης γενιας) αυτη η κ@λοτριτη γενια που εχει μπει???
παντως το οτι το αρθρο εγραφε γενικως βλακειες φαινοταν...απλα καπου το ακουσε μαλλον και ειπε να το πεταξει...
επισης και το αρθρο αυτο στη wikipedia το εχω διαβασει,αλλα δεν ειναι και πολυ κατατοπιστικο σε οτι αφορα τις γενιες...δηλαδη απλως πεταει ξαφνικα την 4η! η 3η ομως???
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το οτι του saab ειναι 4ης γενιας το ξερω κι εγω,επισης ξερω πως οτι haldex υπαρχει τωρα στο vag ειναι ιδιος με το δικο μου(2ης γενιας) αυτη η κ@λοτριτη γενια που εχει μπει???παντως το οτι το αρθρο εγραφε γενικως βλακειες φαινοταν...απλα καπου το ακουσε μαλλον και ειπε να το πεταξει...
επισης και το αρθρο αυτο στη wikipedia το εχω διαβασει,αλλα δεν ειναι και πολυ κατατοπιστικο σε οτι αφορα τις γενιες...δηλαδη απλως πεταει ξαφνικα την 4η! η 3η ομως???
Εύλογο το ερώτημά σου, να προσθέσω επίσης πως ο Haldex II είχε 4 διαφορετικές εκδόσεις αν δεν κάνω λάθος, A,B,C,D. Τώρα η 3η γενιά τι απέγινε και αν υπήρξε, δεν ξέρω!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
το οτι του saab ειναι 4ης γενιας το ξερω κι εγω,επισης ξερω πως οτι haldex υπαρχει τωρα στο vag ειναι ιδιος με το δικο μου(2ης γενιας) αυτη η κ@λοτριτη γενια που εχει μπει???
παντως το οτι το αρθρο εγραφε γενικως βλακειες φαινοταν...απλα καπου το ακουσε μαλλον και ειπε να το πεταξει...
Εύλογο το ερώτημά σου, να προσθέσω επίσης πως ο Haldex II είχε 4 διαφορετικές εκδόσεις αν δεν κάνω λάθος, A,B,C,D. Τώρα η 3η γενιά τι απέγινε και αν υπήρξε, δεν ξέρω!
αρα μηπως εκει ειναι το ολο θεμα?? και αναφερουν καποιοι γενιες ενω μιλανε απλως για εξελιξεις/εκδοσεις της 2ης...
ξερεις μηπως τα a,b,c,d σε ποια μοντελα εφαρμοστηκαν,ή που μπορουμε να βρουμε καμια πληροφορια σχετικα?? -
Bρήκα όλα τα μοντέλα που εφοδιάζονται με haldex από το επίσημο site, αλλά καμία πληροφορία για γενιές, εκδόσεις κλπ
Currently the Haldex AWD-system is introduced on the following vehicle models
- Volkswagen Golf 4motion
- Volkswagen Bora 4motion
- Volkswagen Beetle Rsi
- Volkswagen Passat 4motion
- Volkswagen Sharan 4motion
- Volkswagen Multivan 4motion
- Audi A3/S3 Quattro
- Audi TT Quattro
- Skoda Octavia 4x4
- Seat León
- Seat Alhambra
- Volvo S40 AWD
- Volvo V50 AWD
- Volvo S60 AWD
- Volvo S60R AWD
- Volvo V70 AWD
- Volvo V70R AWD
- Volvo XC 70
- Volvo S80 AWD
- Volvo XC 90
- Bugatti Veyron
- Ford Freestyle
- Ford Fivehundred
-Mercury Montego
-Land Rover LR2
-
O νεος 2.0 TFSI 211 ps εχει τελικα αρκετα μεγαλες διαφορες με τον προηγουμενο 200αρη...Πολυ μεγαλη η διαφορα στη ροπη απο 28,5 σε 35,7!!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
O νεος 2.0 TFSI 211 ps εχει τελικα αρκετα μεγαλες διαφορες με τον προηγουμενο 200αρη...Πολυ μεγαλη η διαφορα στη ροπη απο 28,5 σε 35,7!!να υποθεσω οτι θα αλλαξει και το DSG τοτε?
-
Μαλλον γιατι το Q5 φοραει το 7 αρι S-tronic.
-
Λοιπον...παλι προβληματα με τη Δελτα Καρ στην Πατρα..
Πηγα το αυτοκινητο για ενα προβλημα που εμφανιζε απο την ημερα παραλαβης(αναβει η κοκκινη ενδειξη του τιμονιου και χανεται η υποβοηθηση) στο συνεργειο και το αφησα στις 8μιση το πρωι εχοντας κλεισει κανονικα ραντεβου.(ειχα παει και σε ανυποπτο χρονο και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το δουν ετσι και θελουν ραντεβου)
Ενημερωσα(αν και δεν ημουν υποχρεωμενος σε καμια περιπτωση να δωσω αναφορα σε κανεναν) οτι εχω να κανω ταξιδι και να το ειχαν ετοιμο οσο πιο γρηγορα γινοταν.Μου ειπαν ενταξει και επιβεβαιωσαν το τηλεφωνο μου.
Η ωρα περνουσε και φανταστηκα πως ειτε θα επαιρνε λιγο παραπανω η οποια επισκευη, ειτε (κλασικα οπως παντα) θα το ξεχασαν οτι τους ειπα οσο πιο γρηγορα γινεται.Ειπα λοιπον να παρω το δρομο προς το συνεργειο να δω τι γινεται, αφου η ωρα ειχε φτασει 4+, και δεν ειχα κανενα νεο απο το τι γινεται με το αμαξι!Φτανω κατα τις 4μιση και βρισκω το συνεργειο κλειστο!!! (οσα συνεργεια ξερω κλεινουν κατα τις 5)
Αφου ριχνω καποια μπινελικια..αποφασιζω να παω μπροστα στην αντιπροσωπεια να δω τι διαολο εχει γινει κα γιατι δεν με πηραν εστω ενα τηλεφωνο να με ενημερωσουν οτι το αμαξι θα μεινει μεσα στο συνεργειο!!Η αντιπροσωπεια φυσικα ΑΔΙΑΦΟΡΗ εκανε οτι δεν ηξερε τιποτα..σαν να ειχα παει σε αντιπροσωπεια αλλης εταιριας!!!
Με στελνουν διπλα στην VW μηπως κι εχουν αφησει κανενα κλειδι και μου ανοιξουν, να παρω το αμαξι να σηκωθω να φυγω!Εκει ενας αγενεστατος ''κυριος'' με πολυ μαγκικο στυλακι μου λεει ''Ε και τι θες να κανω εγω τωρα?''(ωραια αντιμετωπιση σε πελατη )Του λεω ''ανθρωπε μου δεν ειμαι απο εδω..και το βραδυ πρεπει να βρισκομαι στην Αθηνα!''
Και μου λεει ''Και τι περιμενεις να σου κανω εγω?Εδω ειναι πωλησεις!Καλα κι εσυ δεν ερχοσουνα νωριτερα?3μιση κλεινουμε..''
''Που να ξερω εγω τι ωρα κλεινετε?!''Αφου κι αυτος με γραφει στα π@π@ρι@ του(σηκωσε και τον τονο της φωνης του μαλιστα, ως πολυ ευγενικος που ηταν) και μου λεει πως δεν ηταν κανενας υποχρεωμενος να με ενημερωσει για το αυτοκινητο και να ερθω αυριο το πρωι παλι!
Μετα απο αυτο το περιστατικο, και μετα κι απο το συμβαν που ειχαν τρακαρει το αυτοκινητο μεσα στο συνεργειο προ 3μηνου νομιζω πως και τα 2 αυτοκινητα που εχουμε, δεν θα ξαναπανε στους ΑΘΛΙΟΥΣ της Δελτα Καρ!
Αυτα!
-
Tι σκιτζήδες ειναι αυτοι;!!!!Κανενα σεβασμο στον πελατη!!!!!
-
φιλλλαράκι Ammott δεν πας να στηθείς απέξω να δεις όταν ανοίξει η αντ/πια αν θα είναι εκεί το τουτού ή θα φέρει κανένα παλικάρι απο το σπίτι του πρωινιάτικα που το έιχε πάρει για να το προσέχει?
λέω εγώ τώρα. -
Michael-Amott κατευθείαν επιστολή διαμαρτυρίας στην Kosmocar. Μην τους χαριστείς.
Σου έχει τηλεφωνήσει η Kosmocar για αξιολόγησή τους; Μπορείς και εκεί να τους βαθμολογήσεις αντίστοιχα... Αρνητική αξιολόγησή τους (ή θάψιμο) θα τους πονέσει αρκετά.
Απαράδεκτη συμπεριφορά σε πελάτη.-
-
Τηλέφωνο εξυπηρέτησης θα έχει η audi, για πάρε να το μάθουν κι εκεί. Μαζί με κάνα mail.
-
Πηρα και τηλεφωνο και εστειλα και mail...για να δουμε!
-
αμοττ μεταξυ μας εφοσον περασει 2 η ωρα σε ελληνικο συνεργειο καλο ειναι να κανεις ενα τηλεφωνο...εσυ το αφησες τελειως...
φαινεται σαν παρατηρηση ισως αλλα δυστυχως με ελληνες ποτε μη μπλεκεις και σωσε το τομαρι σου πρωτα...
στην εργκοκαρ με το λεον μια φορα μας ειχανε παρει τηλ κανα μισαωρο πριν το κλεισιμο να μας πουν οτι θα το κρατησουν μεσα ενω ηταν εκει απο το πρωι...προφανως για να μην εγειρουμε απαιτησεις...
υγ. καλα ρε συ αυτοι σας στουκαραν το αμαξι ολοκαινουριο και επιμενετε εκει?
-
Πηρα τηλεφωνο πρωτα, αλλα δυστυχως κατα τις 3μιση που μαλλον ειχαν κλεισει.. αλλα αυτοι δεν εχουν υποχρεωση να ενημερωσουν τον πελατη δηλαδη?
Παει ο κοσμος και αφηνει τα αυτοκινητα του εκει και δεν ξερουν αν θα τα παρουν σε 1,2 ή 3 μερες?Ρε συ που αλλου να το παμε?Και στην αντιπροσωπεια της Ηλειας Δελτα καρ ερχεται παλι!
Μαλλον η μονη λυση ειναι η Αθηνα τελικα!
AUDI FORUM