-
To ΤΤ-S με την τιμή που έρχεται πρέπει να αξίζει τρελά http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=254&page_id=6220
Αυτό ειδικά
TTS Coupe 2.0 TFSI Quattro S-Tronic: 56.400 ευρώ
θα είναι πολύ πιο γρήγορο από μια κατά πολύ ακριβότερη Cayman... -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
To ΤΤ-S με την τιμή που έρχεται πρέπει να αξίζει τρελά http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=254&page_id=6220' target='_blankΑυτό ειδικά
TTS Coupe 2.0 TFSI Quattro S-Tronic: 56.400 ευρώ
θα είναι πολύ πιο γρήγορο από μια κατά πολύ ακριβότερη Cayman...Σίγουρα, πρόκειται για ένα πολύ πιο ολοκληρωμένο πακέτο από την Cayman. Αλλά δεν νομίζω ποτέ μια Porsche να παρουσιάστηκε ως τίμιο all-around αυτοκίνητο, άλλα χαρίσματα έχει.
-
Ε ναι και εγώ δεν νομίζω να ιδρώσει ιδιαίτερα η Κειμαν.Θα δείξει ομως μόλις έχουμε τα πρώτα τεστάκια..
-
γεια σας παιδια
ειμαι ο ευτυχης κατοχος ενος audi TT (2007)
σκεφτομαι να του αλλαξω ζαντες και μου αρεσουν πολυ του R8 και του S5.
ψαχνω να βρω ενα site με τιμες,κωδικους κτλ αλλα ματαια...
μπορειτε να με βοηθησετε?
ευχαριστω -
Ο χρήστης attreidis έγραψε:
γεια σας παιδια
ειμαι ο ευτυχης κατοχος ενος audi TT (2007)
σκεφτομαι να του αλλαξω ζαντες και μου αρεσουν πολυ του R8 και του S5.
ψαχνω να βρω ενα site με τιμες,κωδικους κτλ αλλα ματαια...
μπορειτε να με βοηθησετε?
ευχαριστωΈνα τηλέφωνο σε αντιπροσωπεία, 2 λεπτά υπόθεση είναι Πανέμορφες και οι δυο ζάντες αν και άμα θες την άποψή μου μην βάλεις πάνω από 18άρες στη χώρα που ζούμε.
//Επίσης μην ξεχάσεις να ρωτήσεις και αν ταιριάζει το καρέ και το offset
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Ε ναι και εγώ δεν νομίζω να ιδρώσει ιδιαίτερα η Κειμαν.Θα δείξει ομως μόλις έχουμε τα πρώτα τεστάκια..Εγώ νομίζω οτι σε απόλυτα νούμερα το cayman θα υδρώσει. Το έχει αποδείξει και η πιο φτηνη 135 που την νικησε κατα κράτος πλην του drift.
Στo feeling και στο handling είναι αλλου το cayman. Βέβαια αυτη τη ρυθμισιμοτητα την πληρώνεις ακριβά.
-
Παραγγελιά για Ελλάδα
http://www.worldcarfans.com/9080331.003 ... but-at-ami
-
ναι, και ασε τους αλλους να δινουν 45Κ+ για κουπε...
-
Από τη μια καλή φάση, δώσε κουπέ στον λαό,
από τη άλλη θα γεμίσει ο τόπος! (λέμε τώρα) -
Ο χρήστης Tetrapetaloudos έγραψε:
Ε ναι και εγώ δεν νομίζω να ιδρώσει ιδιαίτερα η Κειμαν.Θα δείξει ομως μόλις έχουμε τα πρώτα τεστάκια..
Εγώ νομίζω οτι σε απόλυτα νούμερα το cayman θα υδρώσει. Το έχει αποδείξει και η πιο φτηνη 135 που την νικησε κατα κράτος πλην του drift.
Στo feeling και στο handling είναι αλλου το cayman. Βέβαια αυτη τη ρυθμισιμοτητα την πληρώνεις ακριβά.
φανταζομαι οτι θεωρεις αξιοπιστα και τα αποτελεσματα των test της εκπομπης VROOM-VROOM
-
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
Εγώ νομίζω οτι σε απόλυτα νούμερα το cayman θα υδρώσει. Το έχει αποδείξει και η πιο φτηνη 135 που την νικησε κατα κράτος πλην του drift.
φανταζομαι οτι θεωρεις αξιοπιστα και τα αποτελεσματα των test της εκπομπης VROOM-VROOM
Μια δεκαπενταετία που παρακολουθω ξένες και ελληνικές εκπομπές θεωρώ καλύτερο οδηγό/δοκιμαστη τον Τiff. Για Plato δεν χρειάζετε να αναφερθω οσοι ξέρουν ξέρουν.
-
Ορίστε γιατί μου τη σπάει το VAG:
http://carscoop.blogspot.com/2008/04/au ... ng-to.html
ΤΤ με το μοτέρ 1.4TSI και 140 άλογα!!! ΕΛΕΟΣ!!!!
Σφαίρα θα πάει βέβαια στην Ελλάδα κλασσικά!!!
Εκτός αν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!
Πάντως αυτό είναι αλήθεια:
http://carscoop.blogspot.com/2008/03/ne ... ngine.html
Και είναι πολύ καλή κίνηση...και θα πάει σφαίρα! Θα το έπαιρνα άνετα...αλλά το 1400άρι μοτέρ για το ΤΤ...απαξιώνει το μοντέλο νομίζω, δε το χρειάζεται.
-
Εμένα θα μου άρεσε ένα ΤΤ με τον 1400.
Άλλωστε νομίζω ότι είναι πιο ελαφρύ από τα υπόλοιπα που εξοπλίζονται με αυτό τον κινητήρα άρα θα είναι και αρκετά γρήγορο. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εμένα θα μου άρεσε ένα ΤΤ με τον 1400.
Άλλωστε νομίζω ότι είναι πιο ελαφρύ από τα υπόλοιπα που εξοπλίζονται με αυτό τον κινητήρα άρα θα είναι και αρκετά γρήγορο.Μωρέ ναι...δε διαφωνώ...αλλά είναι σαν να βάζεις στο Α8 ή στο Α6 τον 1.4TSI...ε δε πάει.
-
Εσωτερικός κανιβαλισμός αν βγει με τον 1.4TSI. Πόση διαφορά τιμής να έχει από το Scirocco με τα 160 άλογα; 3.000 ευρώ; Δεν τους συμφέρει
-
To 18αρι θα είναι λουκουμι !
-
το αστειο θα ειναι να βγει 18αρι ΤΤ με 120 ιππους οπως το καινουριο Α4.Τον εχω ικανο τον ομιλο να το κανει και αυτο...
-
Άντε να το βάλουν και στον Α5 και στο Α8 να το κλείσουμε το μαγαζί...
-
Πόσο λέτε να έχει το 1.8?
-
Συνφορουμιτες θα ήθελα να σας θέσω το εξης ερώτημα, αν γνωρίζετε: είμαι στα τελευταία στάδια παραγγελίας ενός s3 και σκοπεύω να παραγγείλω το παρακάτω αξεσουάρ
Προεγκατάσταση iPod Audi exclusive (quattro GmbH)
Κονσόλα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού για τις ακόλουθες εκδόσεις iPod: G3, G4, iPod mini, iPod photo, iPod nano και iPod video. Ο χειρισμός του iPod γίνεται εν μέρει μέσω του ηχοσυστήματος και του δερμάτινου πολυλειτουργικού τιμονιού. Κατά τη λειτουργία το iPod φορτώνεται στην κονσόλα.Από την αντιπροσωπεία δεν έχουν καταφέρει να με διαβεβαιώσουν αν το iPod video που περιγράφει, και που δεν υπάρχει σαν προϊόν, είναι το το iPod classic, χωρητικότητας 80 και 160 GB. Αν εννοούν αυτο τότε τύφλα να έχουν οι cd-έρες. Φορτώνεις μουσική και ακούς μέχρι να αλλάξεις αυτοκίνητο.
Αν κάποιος γνωρίζει σχετικά ας ενημερώσει.
AUDI FORUM