-
-
10 χιλιαρικα δεν έχει διαφορά το ένα γκολφ από΄το άλλο;
(όχει δείτε το, ρε παιδια... )
-
Βρε άρρωστοι! Τι κάθεστε και συγκρίνετε;
Δικαιολογίες για τον εαυτό σας ψάχνετε, μου φαίνεται... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δικαιολογίες για τον εαυτό σας ψάχνετε, μου φαίνεται...μας πηρανε γραμμη ....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δικαιολογίες για τον εαυτό σας ψάχνετε, μου φαίνεται...Ειναι αρωστια....
Λες με τα λεφτα που θα δωσω για ενα καινουριο χατς-μπακ παιρνω μια παλια αμαξαρα που θα φα χω να σκαλιζω τα Σ/Κ....
...Και καταντα καποια στιγμη 'παρηγορια στον αρωστο' -
Ναι παιδια, w100 πρεπει να ηταν 4πορτη κορυφαια και αψογη,
ΚΑΠΑΠΗ, ΤΙ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΑΚΟΜΑ ......???????!!!!!!!1
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Υπάρχει και καλύτερη προσέγγιση στο θέμα 'λιμουζίνα'.10 χιλιαρικα δεν έχει διαφορά το ένα γκολφ από΄το άλλο;
(όχει δείτε το, ρε παιδια... )
Ωχχ , ωχχ τώρα τα είδα αυτά! Τι τιμές είναι αυτές; Τρελλάθηκα. Πολύ ξεσηκωτικά.
Εκτός από τα πατάκια-χαλιά του πρώτου. Πολύ Arabesque -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
ΚΑΠΑΠΗ, ΤΙ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΑΚΟΜΑ ......???????!!!!!!!1Φωνάζεις εδώ, φωνάζεις στο 'κλασσικό' κι αυτός αγρόν αγοράζει (ή κάτι σαν αγρό) και σε κρατάει σε αγωνία ε;
-
link
τετοια ηταν ..... -
-
mercedes ** ποιοτητα κατασκευης **
κατα την αποψη παντως (βεβαια θα εισται πολλη αντιθετη)το τελευταιο καλο mercedes ηταν το w124 απο ποιοτητα κατασκευης...[/url]
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
mercedes ** ποιοτητα κατασκευης **κατα την αποψη παντως (βεβαια θα εισται πολλη αντιθετη)το τελευταιο καλο mercedes ηταν το w124 απο ποιοτητα κατασκευης...[/url]
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχ
-
Ωχ τι?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ωχ τι?Απο τοτε που μπηκαν τα αμερικανακια στην Mercedes-Benz οι Γερμανοι ακουνε για ποιοτητα κατασκευης και κοκκινηζουν.....
-
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει σαφέστατη βελτίωση και επιστροφή στις ρίζες για την κλασική ποιότητα Mercedes.O Clarkson είχε πει για οτι μειώσανε τα κέρδη απο 3 δις σε 1 για να διασφαλίσουν ποιότητα,τακτικούς ελέγχους και τήρηση των απαραίτητων διαδικασιών.
Ο χρόνος,για άλλη μια φορά, θα δείξει.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει σαφέστατη βελτίωση και επιστροφή στις ρίζες για την κλασική ποιότητα Mercedes.O Clarkson είχε πει για οτι μειώσανε τα κέρδη απο 3 δις σε 1 για να διασφαλίσουν ποιότητα,τακτικούς ελέγχους και τήρηση των απαραίτητων διαδικασιών.Ο χρόνος,για άλλη μια φορά, θα δείξει.
Ναι μεν.....
Αλλα η ζημια που εκαναν στην εταιρεια δεν φευγει ουτε με ενα ουτε με δυο δις, θελει αλλα 40 χρονια να ξεχαστει.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ναι μεν.....
Αλλα η ζημια που εκαναν στην εταιρεια δεν φευγει ουτε με ενα ουτε με δυο δις, θελει αλλα 40 χρονια να ξεχαστει....Φίλος μου πήρε Vito (το προηγούμενο) και στην αντιπροσωπεία κοκορευόντουσαν ότι τα δικά τους επαγγελματικά αυτοκίνητα έχουν περάσει από έλεγχο ποιότητας ακόμα και τα τακάκια, ενώ στου ανταγωνισμού
Μια βδομάδα το είχε το αμάξι και κατέβασαν μηχανή γιατί έχανε λάδια από κάποια φλάντζα - εξαιρετικός έλεγχος ποιότητας.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ναι μεν.....
Αλλα η ζημια που εκαναν στην εταιρεια δεν φευγει ουτε με ενα ουτε με δυο δις, θελει αλλα 40 χρονια να ξεχαστει....Φίλος μου πήρε Vito (το προηγούμενο) και στην αντιπροσωπεία κοκορευόντουσαν ότι τα δικά τους επαγγελματικά αυτοκίνητα έχουν περάσει από έλεγχο ποιότητας ακόμα και τα τακάκια, ενώ στου ανταγωνισμού
Μια βδομάδα το είχε το αμάξι και κατέβασαν μηχανή γιατί έχανε λάδια από κάποια φλάντζα - εξαιρετικός έλεγχος ποιότητας.
Αλλο 'αστοχεια υλικου' που μπορει να τυχει στον καθενα -δες ποσες Μ3 αλλαξανε μοτερ - και αλλο αυτο που εκανε η Mercedes....
Περικοπη στα κονδυλια για να αυξηθει το κερδος.... -
Λενε οτι μεχρι το 2010 θα χει μπει στην παραγωγη.....
Η 300SL-Gullwing...Ασχετη φωτο που μοιαζει ποιο πολυ με Porsche... αλλα σαν ιδεα δεν ειναι κακο....
-
Φώτα απο 911 έχει το chop και πρέπει να έχει στοιχεία από 8C
MERCEDES-BENZ FORUM