-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Κλασσικές υπερβολές . Ούτε για πέταμα είναι τα mercedes ούτε ανώτερα απ όλα τα άλλα. Το ότι κυκλοφορούν και σήμερα αυτοκίνητα της εταιρείας που κατασκευάστηκαν πριν από 30 χρόνια δεν λέει τίποτα. Και το datsun του παλιατζή της γειτονιάς κυκλοφορεί και χωρίς συντήρηση. Και σήμερα δεν ισχύει πλέον αυτή η αξιοπιστία.
Προσωπικά πάντα τις έβρισκα υπερτιμημένες σαν αυτοκίνητα, και ειδικά όταν στην κατηγορία που παίζουν συνήθως μπάλα έχουν κυκλοφορήσει πολύ καλύτερα αυτοκίνητα από την BMW για παράδειγμα.
Βέβαια γούστα είναι αυτά, αλλά καλό είναι να έχουν κάποια βάση τα επιχειρήματά μας.Και όμως λέει διότι κυκλοφορούν και Datsun και Mercedes και Toyota και BMW...........Citroen όμως δεν βλέπω να κυκλοφορούν.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ εκείνο που έχω διαπιστώσει εδώ και πολλά χρόνια είναι ότι τα Citroen είναι από τα καλύτερα παπουδίστικα αυτοκίνητα.@G60 οδήγα μιά C250 με 7άρι αυτόματο. Οτι καλύτερο και πιό σπορ σήμερα κάτω από 2 λίτρα.
Απαξιώ πλέον με τους ανίδεους (έστω οδηγικά γιατί τεχνικά το λέω ευθεως κι ευθαρσώς είναι μια τρίχα απ τα @@@@@@@ μου).
Τα αυτόματα σασμάν της MB είναι όντως άντε γεια,όσα αυτόματα έχω ανοίξει και σε τεχνικό επίπεδο αλλά και σε λειτουργικό δεν παίζονται.
Αυτό μιας κι ανάφερες περί αυτόματου.
Από κει και πέρα το χάος.......
Κι αν θες στο θέσω κι αλλιώς η audi είναι έτη φωτός μπροστά
Οι της ΜΒ δεν επενδύουν ούτε το ένα χιλιοστό από αυτά του VAG πέραν του λούσου.
Οι μηχανολογικές τους λύσεις και τεχνικές ΗΔΗ ΑΠΗΡΧΗΩΜΕΝΕΣ. -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Το ότι κυκλοφορούν και σήμερα αυτοκίνητα της εταιρείας που κατασκευάστηκαν πριν από 30 χρόνια δεν λέει τίποτα. Και το datsun του παλιατζή της γειτονιάς κυκλοφορεί και χωρίς συντήρηση.εδώ κάνεις τραγικό λάθος.-
το ονομα των μερσεντές δεν βγήλε τυχαία... αν ασχοληθείς με δαύτες θα δεις τι πάει να πει ποιότητα κατασκευής...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κλασσικές υπερβολές . Ούτε για πέταμα είναι τα mercedes ούτε ανώτερα απ όλα τα άλλα. Το ότι κυκλοφορούν και σήμερα αυτοκίνητα της εταιρείας που κατασκευάστηκαν πριν από 30 χρόνια δεν λέει τίποτα. Και το datsun του παλιατζή της γειτονιάς κυκλοφορεί και χωρίς συντήρηση. Και σήμερα δεν ισχύει πλέον αυτή η αξιοπιστία.
Προσωπικά πάντα τις έβρισκα υπερτιμημένες σαν αυτοκίνητα, και ειδικά όταν στην κατηγορία που παίζουν συνήθως μπάλα έχουν κυκλοφορήσει πολύ καλύτερα αυτοκίνητα από την BMW για παράδειγμα.
Βέβαια γούστα είναι αυτά, αλλά καλό είναι να έχουν κάποια βάση τα επιχειρήματά μας.Και όμως λέει διότι κυκλοφορούν και Datsun και Mercedes και Toyota και BMW...........Citroen όμως δεν βλέπω να κυκλοφορούν.
Πόσες ΧΜ ρε sv2 πουλήθηκαν για να έχεις μέτρο σύγκρισης?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ο popol@ros οδήγησε πρόσφατα τις C και E class. Τι έχει να επιδείξει η citroen? Κάποτε ίσως και να έβγαζε κάτι σαν αυτοκίνητα. Πλέον δεν. Απλά δεν.
Tώρα τι να σου πω,ότι έχω οδηγήσει AMG ουκ ολίγες φορές κι ο΄τι τα έχω στα χέρια μου σχεδόν ανά πάσα στιγμή?
Το τελευταίο Gran Turismo το δοκίμασες; Λένε είναι ακόμη πιο ρεαλιστικό.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ο popol@ros οδήγησε πρόσφατα τις C και E class. Τι έχει να επιδείξει η citroen? Κάποτε ίσως και να έβγαζε κάτι σαν αυτοκίνητα. Πλέον δεν. Απλά δεν.
Tώρα τι να σου πω,ότι έχω οδηγήσει AMG ουκ ολίγες φορές κι ο΄τι τα έχω στα χέρια μου σχεδόν ανά πάσα στιγμή?
Το τελευταίο Gran Turismo το δοκίμασες; Λένε είναι ακόμη πιο ρεαλιστικό.
To play station το αφήνω στα χέρια σας.....ωσαν ειδήμονες.
-
Πάντως αν βάλεις ένα μισελίν στη μερσεντές φτιάχνει κάπως το τιμόνι.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δεν έχεις άδικο.....γιατί κάποιος να δώσει λεφτά για ΧΜ όταν μπορούσε να πάρει Mercedes ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το ότι κυκλοφορούν και σήμερα αυτοκίνητα της εταιρείας που κατασκευάστηκαν πριν από 30 χρόνια δεν λέει τίποτα. Και το datsun του παλιατζή της γειτονιάς κυκλοφορεί και χωρίς συντήρηση.
εδώ κάνεις τραγικό λάθος.-
το ονομα των μερσεντές δεν βγήλε τυχαία... αν ασχοληθείς με δαύτες θα δεις τι πάει να πει ποιότητα κατασκευής...
Ω ναι,να έρχεται πελάτισα σύζυγος γιατρού στα 70 κ km και να σου λέει είναι απαράδεκτο για ΜΒ για να έχουν ξεβάψει το διακοσμητικό νίκελ της βάσης λεβιέ ταχυτήτων,να έχει αλλάξει το μισό εσωτερικό εξοπλισμό κι απο μηχανικά άσε.......να λέμε.....τι να της πούμε ρε συ,ότι θέλει κι αυτό άλλαγμα?
Μιλάμε για ποιότητα που δεν βγήλκε τυχαία
Και ρωτάει η γυναίκα,εσύ σαν τεχνικός τι λες,είναι πράγματα αυτά?
Λέω από μέσα μου να μην πω γιατί αν πω θα βάλεις τα κλάματα ψωνισμένη
Ε έτυχε μωρε......τη δουλειά μου όμως κάνω εσάς θέλω ρε θύματα να έχουμε να δουλειά.Αλλά απ την άλλη τι να τους λυπάσαι,αφού ρε μαλάκω σας πηδάνε και πάλι ΜΒ θα πάρεις,τι ρωτάς?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν έχεις άδικο.....γιατί κάποιος να δώσει λεφτά για ΧΜ όταν μπορούσε να πάρει Mercedes ?
Για το ΟΝΟΜΑ,
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.Επιασαν το νόημα οι Γερμανοί και πέτυχαν το στόχο τους
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ε έτυχε μωρε......τη δουλειά μου όμως κάνω εσάς θέλω ρε θύματα να έχουμε να δουλειά.
Αλλά απ την άλλη τι να τους λυπάσαι,αφού ρε μαλάκω σας πηδάνε και πάλι ΜΒ θα πάρεις,τι ρωτάς?
Και εμάς προσπαθείς να μας αποτρέψεις από αγάπη; Θέλεις να αγοράσουμε όλοι citroen και να μείνεις άνεργος;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν λέει τίποτα, για το πόσο καλό αυτοκίνητο ήταν. Αξιόπιστο ναι. Αλλά καλό σαν αυτοκίνητο όχι. Οσες παλιές mercedes οδήγησα, είχαν άθλιες επιδόσεις, μέτριο κράτημα, πανάθλιο τιμόνι, και από εμφάνιση ας το αφήσουμε καλύτερα.
Δηλαδή είναι καλό ένα σημερινό αυτοκίνητο επειδή ο πρόγονός του άντεξε 30 χρόνια ; Και μπορεί να μην έχουν την ίδια αξιοπιστία, αλλά τις τεχνολογικές πρωτοπορίες της citroen, δεν τις έχει καμμιά άλλη εταιρεία. Φανατικός ψιτροενάκιας δεν είμαι αλλά όχι και να μηδενίζουμε μια από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες επειδή δεν κυκλοφορούν σήμερα πολλά παλιά μοντέλα.Το ότι κυκλοφορούν και σήμερα αυτοκίνητα της εταιρείας που κατασκευάστηκαν πριν από 30 χρόνια δεν λέει τίποτα. Και το datsun του παλιατζή της γειτονιάς κυκλοφορεί και χωρίς συντήρηση.
εδώ κάνεις τραγικό λάθος.-
Από πότε το πόσα χρόνια θ αντέξει ένα αυτοκίνητο είναι κριτήριο για το πόσο καλό είναι ; Και τα sunny γράφουν εκατομμύρια χλμ με το ίδιο μοτέρ . Είναι καλά αυτοκίνητα ;
Τι να την κάνω την ποιότητα από μόνη της ; Ρίξτε μια ματιά στο πόσο πωλούνται οι αλεξίσφαιρες και ποιοτικές Μερκ, και πόσο αυτά που σκουριάζουν και μένουν από ηλεκτρικά . Ναι κάποτε είχαν κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία. Σήμερα δεν έχουν. Και εφόσον δεν προσφέρουν και τίποτα καλύτερο από τους υπόλοιπους, ε δεν μπορώ να δεχτώ πως είναι καλύτερα αυτοκίνητα. Χίλιες φορές μια ΒΜW με λίγο χειρότερη ποιότητα, αλλά κλάσεις ανώτερη συμπεριφορά στο δρόμο. -
Ε έτυχε μωρε......τη δουλειά μου όμως κάνω εσάς θέλω ρε θύματα να έχουμε να δουλειά.
Αλλά απ την άλλη τι να τους λυπάσαι,αφού ρε μαλάκω σας πηδάνε και πάλι ΜΒ θα πάρεις,τι ρωτάς?
Και εμάς προσπαθείς να μας αποτρέψεις από αγάπη; Θέλεις να αγοράσουμε όλοι citroen και να μείνεις άνεργος;
Eγώ άνεργος δε μένω γιατί έχω αρχίδια.
Τον εαυτό σου να λυπασαι μη βάλεις λάχανα μεθαύριο -
Πάντως πέρα από πλάκα και το χαβαλέ που κάνουμε στα τελευταία 12 χρόνια που έχουμε Mercedes στο σπίτι εκτός από λάδια φίλτρα κτλ δεν έχει παρουσιαστεί κάτι. Οχι ότι τα άλλα αυτοκίνητα της οικογένειας παρουσίασαν κάτι.....
Οσο για το αν μια BMW έχει ή όχι καλύτερη οδική συμπεριφορά το 99% των οδηγών δεν πρόκειται να καταλάβει καμία διαφορά.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πάντως πέρα από πλάκα και το χαβαλέ που κάνουμε στα τελευταία 12 χρόνια που έχουμε Mercedes στο σπίτι εκτός από λάδια φίλτρα κτλ δεν έχει παρουσιαστεί κάτι. Οχι ότι τα άλλα αυτοκίνητα της οικογένειας παρουσίασαν κάτι.....Eγώ να σου πω ότι έτυχε και να μην σε αμφισβητίσω.
Αυτό κάνει το αμάξι καλύτερο απ τον ανταγωνισμό και στους υπόλοιπους τομείς?
Γιατί κι ο γάιδαρος....σκυλί μαύρο είναιΟσο για το αν μια BMW έχει ή όχι καλύτερη οδική συμπεριφορά το 99% των οδηγών δεν πρόκειται να καταλάβει καμία διαφορά.
Τα BMW τα σιχαίνομαι το ίδιο με τα ΜΒ.
Aλλά έλεος ρε συ sv2 με όλο το σεβασμό που έχω για σένα πίστεψέ με,έχουν ίδια τιμόνια και στρίψιμο?
Αν ναι ε να πα να πνιγούμε στο όνομα του ιούδα.....έλεος δηλ -
Εγώ προσωπικά το έχω αναφέρει πολλές φορές ότι δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά σε τιμόνια από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ προσωπικά το έχω αναφέρει πολλές φορές ότι δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά σε τιμόνια από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.E,έλα να σε μάθω να οδηγείς τότε
Επιβεβαιώνωμαι για το κοινό που απευθύνετε η ΜΒ.
NTOYΠ η πόρτα ΝΤΟΥΠ στο χωράφι -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τον εαυτό σου να λυπασαι μη βάλεις λάχανα μεθαύριοΓιατί έχω την υποψία ότι θέλεις να ωθήσεις τον κόσμο στα σιτροέν που χαλάνε συνέχεια για να έχεις δουλειά και κατηγορείς όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα;
-
Τον εαυτό σου να λυπασαι μη βάλεις λάχανα μεθαύριοΓιατί έχω την υποψία ότι θέλεις να ωθήσεις τον κόσμο στα σιτροέν που χαλάνε συνέχεια για να έχεις δουλειά και κατηγορείς όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα;
Μέχρι χθες ήμουν η μίζα του VAG,αποφάσισε και τα λέμεedit mod
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ προσωπικά το έχω αναφέρει πολλές φορές ότι δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά σε τιμόνια από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.
E,έλα να σε μάθω να οδηγείς τότε
Επιβεβαιώνωμαι για το κοινό που απευθύνετε η ΜΒ.
NTOYΠ η πόρτα ΝΤΟΥΠ στο χωράφιΜήπως αντιλαμβάνομαι περισσότερα από ένα κακό τιμόνι απ΄ότι εσύ και είμαι οκ ?
MERCEDES-BENZ FORUM