-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σας αφήνω να ζήστε το όνειρό σας......ένα τελευταίο όμως,
αυτοκίνητο 40,50,60,70,80,90Κ γιούρος .....και το μ@@νί της μάνας του,που δεν μπορεί να συμπεριφερθεί έστω και τυπικά(υπολογίστε και μια 20ετία μείον!!) στο δρόμο για την ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ενεργητική ασφάλεια όσων τους τα έσκασαν χοντρά για το πουλ μουρ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.Καλά σας όνειρα.......
Δεν έχω νιώσει ποτέ ανασφάλεια στο τιμόνι οιασδήποτε Mercedes......δεν είπα ότι οι Citroen δεν έχουν καλά κρατήματα.....αλλά ενώ χιλιάδες Mercedes της εποχής της ΧΜ είναι στους δρόμους απλά οι Citroen έχουν πάει για ανακύκλωση....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
αυτοκίνητο 40,50,60,70,80,90Κ γιούρος .....και το μ@@νί της μάνας του,που δεν μπορεί να συμπεριφερθεί έστω και τυπικά(υπολογίστε και μια 20ετία μείον!!) στο δρόμο για την ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ενεργητική ασφάλεια όσων τους τα έσκασαν χοντρά για το πουλ μουρ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.Καλά σας όνειρα.......
http://www.youtube.com/watch?v=SLlrk0WQ ... re=related
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν έχω νιώσει ποτέ ανασφάλεια στο τιμόνι οιασδήποτε Mercedes......δεν είπα ότι οι Citroen δεν έχουν καλά κρατήματα.....αλλά ενώ χιλιάδες Mercedes της εποχής της ΧΜ είναι στους δρόμους απλά οι Citroen έχουν πάει για ανακύκλωση....
Αστο μην το κουράζουμε πολύ,ένα μόνο σου λέω.......τα βλέπω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ μου γυρίζουν τα έντερα ανάποδα.
Δεν έχει περάσει ποιό σιχαμερό αυτοκίνητο απ τα χέρια μου,και πριν βιαστείς να πεις ίτιδήποτε σε τεχνικό επίπεδο και να κρίνεις εκ του ασφαλούς σου λέω ότι είναι τα ποιό εύκολα αυτοκίνητα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Πέραν τούτου,απλά......άστο.......δεν βλέπω τη στιγμή να την κάνω για.........citroen viva la france -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Να βάλεις το ML μέσα χέστη
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Να βάλεις το ML μέσα χέστη
πόσο καιρό έχεις να σπρώξεις και έχεις τέτοια νεύρα ??
δοκίμασε , κάνει καλό...
-
η μαλακια ειανι υγεια... το εχουμε πεις πολλες φορες εδω μεσα!!!
-
Στο δια ταύτα
Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλώτρια,ειδικά εσύ ρε ποπολάρε -
Ο popol@ros οδήγησε πρόσφατα τις C και E class. Τι έχει να επιδείξει η citroen? Κάποτε ίσως και να έβγαζε κάτι σαν αυτοκίνητα. Πλέον δεν. Απλά δεν.
-
μπουαχαχα κεφτε!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ο popol@ros οδήγησε πρόσφατα τις C και E class. Τι έχει να επιδείξει η citroen? Κάποτε ίσως και να έβγαζε κάτι σαν αυτοκίνητα. Πλέον δεν. Απλά δεν.Tώρα τι να σου πω,ότι έχω οδηγήσει AMG ουκ ολίγες φορές κι ο΄τι τα έχω στα χέρια μου σχεδόν ανά πάσα στιγμή?
Είναι πολύ 'ρηχοί' ορισμένοι εδώ μέσα για να κρίνουν ικανότητες,ανθρώπους(πάνω απ όλα) και καταστάσεις.
Το νετ γι αυτούς είναι ψυχολογική διέξοδος και επιβολή κύρους.Καλή σας συνέχεια στο τοπικό της δήθεν αυτοκίνησης.
-
Κάθεσαι και βρίζεις-κοροϊδεύεις όσους έχουν αγοράσει mb και είμαστε εμείς οι ρηχοί εδώ μέσα? Οκ... γουατέβερ...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Κάθεσαι και βρίζεις-κοροϊδεύεις όσους έχουν αγοράσει mb και είμαστε εμείς οι ρηχοί εδώ μέσα? Οκ... γουατέβερ...E όταν μου λες ότι ο ποπολάρος έχει οδηγήσει την σουπερ ντουπερ σειρά Εψιλον (ο ποιός?....ο ποπολάρος ) ε ναι είστε ανίδεοι να κρίνετε αυτοκίνητα και καταστάσεις,παντελώς ΑΝΙΔΕΟΙ.
Ασχοληθείτε με φόρουμ παντρεμένων ποιό πολύ σας ταριάζει ή ξεσκονίστε βιβλία απ το Α του τι είναι ράβδος στρέψης και τα συναφή....... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Κάθεσαι και βρίζεις-κοροϊδεύεις όσους έχουν αγοράσει mb και είμαστε εμείς οι ρηχοί εδώ μέσα? Οκ... γουατέβερ...
E όταν μου λες ότι ο ποπολάρος έχει οδηγήσει την σουπερ ντουπερ σειρά Εψιλον (ο ποιός?....ο ποπολάρος ) ε ναι είστε ανίδεοι να κρίνετε αυτοκίνητα και καταστάσεις,παντελώς ΑΝΙΔΕΟΙ.
Ασχοληθείτε με φόρουμ παντρεμένων ποιό πολύ σας ταριάζει ή ξεσκονίστε βιβλία απ το Α του τι είναι ράβδος στρέψης και τα συναφή.......ρε μπας και την βρίσκεις με την εξαγωγή των σιτροέν ??
μπαγασάκο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
E όταν μου λες ότι ο ποπολάρος έχει οδηγήσει την σουπερ ντουπερ σειρά Εψιλον (ο ποιός?....ο ποπολάρος ) ε ναι είστε ανίδεοι να κρίνετε αυτοκίνητα και καταστάσεις,παντελώς ΑΝΙΔΕΟΙ.
Ασχοληθείτε με φόρουμ παντρεμένων ποιό πολύ σας ταριάζει ή ξεσκονίστε βιβλία απ το Α του τι είναι ράβδος στρέψης και τα συναφή.......ρε μπας και την βρίσκεις με την εξαγωγή των σιτροέν ??
μπαγασάκο...
A ξέχασα....δεν σας είπα.....γκουτ λάκ
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
E όταν μου λες ότι ο ποπολάρος έχει οδηγήσει την** σουπερ ντουπερ σειρά Εψιλον** (ο ποιός?....ο ποπολάρος ) ε ναι είστε ανίδεοι να κρίνετε αυτοκίνητα και καταστάσεις,παντελώς ΑΝΙΔΕΟΙ.
Ασχοληθείτε με φόρουμ παντρεμένων ποιό πολύ σας ταριάζει ή ξεσκονίστε βιβλία απ το Α του τι είναι ράβδος στρέψης και τα συναφή.......Ενώ τώρα που οδήγησε ο G60 amg ε? Μπορεί να εκφέρει άποψη
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
E όταν μου λες ότι ο ποπολάρος έχει οδηγήσει την** σουπερ ντουπερ σειρά Εψιλον** (ο ποιός?....ο ποπολάρος ) ε ναι είστε ανίδεοι να κρίνετε αυτοκίνητα και καταστάσεις,παντελώς ΑΝΙΔΕΟΙ.
Ασχοληθείτε με φόρουμ παντρεμένων ποιό πολύ σας ταριάζει ή ξεσκονίστε βιβλία απ το Α του τι είναι ράβδος στρέψης και τα συναφή.......Ενώ τώρα που οδήγησε ο G60 amg ε? Μπορεί να εκφέρει άποψη
Eίδες η αλαζονεία?
Ατιμο πράμα,κακιά ζήλια........και να μην μπορείς να ψυχολογήσεις τον άλλον μόνο απ τα γραφόμενα,ακόμα χειρότερα -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
μπαγασάκο...
A ξέχασα....δεν σας είπα.....γκουτ λάκ
τα ποστ σου με διασκεδάζουν απύθμενα...
μου θυμίζουν εκείνους τους γκρινιάριδες γερομπιζμίκιδες που έχουν μείνει στην εποχή των παγετώνων κρίνοντας οτιδήποτε δεν κάθεται στο φτωχό μυαλό τους σωστά...κιπ ραιτινγκ , έχεις έναν σίγουρο φαν...
-
Δύο τουλάχιστον πες καλύτερα
G60, έχεις μείνει στην δεκαετία του 70, ο κόσμος πλέον εκσυγχρονίστηκε!
-
Εγώ εκείνο που έχω διαπιστώσει εδώ και πολλά χρόνια είναι ότι τα Citroen είναι από τα καλύτερα παπουδίστικα αυτοκίνητα.
@G60 οδήγα μιά C250 με 7άρι αυτόματο. Οτι καλύτερο και πιό σπορ σήμερα κάτω από 2 λίτρα.
-
Κλασσικές υπερβολές . Ούτε για πέταμα είναι τα mercedes ούτε ανώτερα απ όλα τα άλλα. Το ότι κυκλοφορούν και σήμερα αυτοκίνητα της εταιρείας που κατασκευάστηκαν πριν από 30 χρόνια δεν λέει τίποτα. Και το datsun του παλιατζή της γειτονιάς κυκλοφορεί και χωρίς συντήρηση. Και σήμερα δεν ισχύει πλέον αυτή η αξιοπιστία.
Προσωπικά πάντα τις έβρισκα υπερτιμημένες σαν αυτοκίνητα, και ειδικά όταν στην κατηγορία που παίζουν συνήθως μπάλα έχουν κυκλοφορήσει πολύ καλύτερα αυτοκίνητα από την BMW για παράδειγμα.
Βέβαια γούστα είναι αυτά, αλλά καλό είναι να έχουν κάποια βάση τα επιχειρήματά μας.
MERCEDES-BENZ FORUM