-
Έλεγα να μείνει κιόλας. Ευκαιρία τώρα στη βράση
-
Ευχαριστω (εστω και καθυστερημενα) για τις απαντησεις.
Λοιπον: Για τα μουσικα αρχεια πραγματι παιζει τα WMA και απο βιντεο τα WMV. Ετσι κι αλλιως η ενταση του ηχειου δεν επιτρεπει σοβαρη ακροαση μουσικης. Θα μετατρεψω μερικα τραγουδια απο ΜΡ3 και τελος.
Για τους χαρτες τωρα.
Με περηφανια αναγγελω οτι εγγραφηκα επιτυχως (μονος μου )στο site της NGI και κατεβασα (δωρεαν) τον τελευταιο χαρτη.
Και οχι μονο αυτο... Τον περασα και στο PNA με την πρωτη (παλι μονος μου! ).
Τελος περασα και τα νεα ΡΟΙ (βλ. καμερες κτλ).Εχουν προστεθει καποια δρομακια που ελειπαν απο τον προηγουμενο και οι καμερες ειναι πολυ προσφατα ενημερωμενες.
Τωρα μια τελευταια ερωτηση. Σε ολα τα ΡΝΑ με Destinator 7 μπαινει ο ιδιος χαρτης ή διαφορετικος αναλογα με τη συσκευη; [φιλος που ειναι πιο ασχετος κι απο μενα (ω, ναι, υπαρχει...) μου ζητησε βοηθεια].
-
Μου αρέσει το δούλεμα στον εαυτό σου
Ο χάρτης είναι κοινός, δεν εξαρτάται απ την συσκευή
-
Έχω την παρακάτω συσκευή:
http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... c03b8abf87Έχει το Navigator 7 σύμφωνα με τις 'πληροφορίες'.
Επίσης έχει λειτουργία για ραντάρ, αλλά μου λέει ότι δεν έχει το αρχείο για ραντάρ. Ξέρετε που πρέπει να βάλω τέτοιο αρχείο στους φακέλους της κάρτας SD (είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ).
Επίσης αν μπορώ στη συγκεκριμένη συσκευή να περάσω άλλο πρόγραμμα Navigator με τελευταίους χάρτες;
Ευχαριστώ. -
Για τσεκάρετε εδώ
http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtop ... f=9&t=2941
Νομίζω απαντώνται όλες οι απορίες σας, και για εσάς που δεν το έχετε περασμένο σε pda (manosk & kantoniou)
(αν δώ μείωση στα έσοδα του κράτους, την έχεις βάψει )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχω την παρακάτω συσκευή:
http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... c03b8abf87Έχει το Navigator 7 σύμφωνα με τις 'πληροφορίες'.
Επίσης έχει λειτουργία για ραντάρ, αλλά μου λέει ότι δεν έχει το αρχείο για ραντάρ. Ξέρετε που πρέπει να βάλω τέτοιο αρχείο στους φακέλους της κάρτας SD (είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ).
Επίσης αν μπορώ στη συγκεκριμένη συσκευή να περάσω άλλο πρόγραμμα Navigator με τελευταίους χάρτες;
Ευχαριστώ.Πρόσθετα Χαρακτηριστικά:
(...)
Πρόγραμμα Πλοήγησης RoadNavi με χάρτες Ελλάδος, φορτωμένο από το εργοστάσιο και χαρτογράφηση της RoadDestinator 7 υπάρχει όχι navigator
Ραντάρ; Τι ραντάρ; Σαν αυτά που έχουν τα πλοία, σόναρ;
Το ενχειρίδιο λέει τίποτα παραπάνω ή μπα; -
Navigator 7 - PND γράφει στις πληροφορίες του Road-Navi.
Στις ρυθμίσεις έχει επιλογή που αναφέρει 'Προειδοποιήσεις κάμερας', που όταν την πατάς σου βγάζει 3 υποεπιλογές: 'Στα 100-500-1000 μέτρα ενεργό/ανενεργό'. Αυτό είναι το θέμα, όταν ενεργοποιώ κάποια από τις επιλογές, βγαίνει το εξής μήνυμα: 'Το αρχείο δεδομένων για τις λειτουργίες προειδοποιήσεων για κάμερες ελέγχου ταχύτητας απουσιάζει. Ελέγξτε την εγκατάστασή του'. Ώστε να δοκιμάσω με κάποιο από τα αρχεία που ευγενής φορουμίστας από τις Κάτω Χώρες μου πρότεινε (http://www.index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=98).
-
Kάτσε γιατί μπερδεύτηκα τώρα.
Νόμιζα ότι είχες το ντεστινάτορ. (αυτό διαβαζα αντί για ναβιγκάτορ)Στην άλλη σελίδα που εδωσα έχει οδηγίες για όλες τις συσκευές, δεν καλύπτεσαι?
Εδιτ
Εδώ έχει καί για άλλα προγράμματα οδηγίεςhttp://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewfor ... 9e7aae85b7
Αλλά δεν ξέρω αν έχει το δικό σου, δεν το έχω ξανακούσει
-
Πράγματι έψαξα λίγο το φόρουμ άλλα δεν βρήκα πληροφορίες για το δικό σου.
Παρ᾽ όλα αυτά δοκίμασε διάφορα αρχεία από εδώ (στα δεξιά που λέει για διάφορα συστήματα πλοήγισης, μπας και το δικό σου είναι συμβατό με κάποιο από αυτά) -
Μάλλον πρέπει να ξηλωθώ για κανένα MIO.
Μάλλον δεν θα το κάνω όμως.
Ελπίζω να μην το πληρώσω με άλλον τρόπο. -
Eίναι προφανές τελικά ότι μόνο οι αριστεροί ξέρουν να αγοράζουν γκάτζετ
Οποία ειρωνία
-
Τα λέω εγώ, αλλά δεν χαμπαριάζετε.
-
Περίμενε να επιστρέψει κι ο gadgetακιας Asimov απ την κομμουνιστοεκδρομή του και θα σε κατατοπίσουμε
Να μας βάλεις περιορισμούς όμως γιατί ως γνωστόν είμαστε και λίγο large -
Ο καπιταλισμός σας οφείλει πολλά σύντροφε. Αν δεν τον ενισχύατε με την αγωνιστικότητά σας στα ι-σοπς και τα πολυκαταστήματα, θα τα είχε βρει μπαστούνια εδώ και πολλά χρόνια. Συνεχίστε να τον ενισχύετε, κρίcιc γαρ εγγύc.
-
To μόνο σίγουρο είναι ότι όσο και να τον ενισχύσουμε εμείς πλέον δεν φαίνεται να είναι αρκετό
Πάντως μπες στο φόρουμ και κάνε τους μια ερώτηση, γιατί μπορεί κάποιο απ τα αρχεία να είναι συμβατό με το πρόγραμμά σου. Δεν χάνεις τίποτα, και μιας και δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για ελλάδα.PDA χρειαζόμαστε εμείς γιατί έχουμε αυξημένες οργανωτικές αναγκες
-
Εχει ασχοληθει κανεις με navigation για το αυτοκινητο?Οχι φορητη συσκευη δηλαδη,θελω να το συνδυασω με την multimedia οθονη αφης που εχω,σε πρωτη φαση απο αναζητηση στο νετ καταληγω στο navibox,εχει κανεις καμμια καλυτερη ιδεα?Παραθετω τα χαρακτηριστικα του και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι γρηγορο,αν σηκωνει το επερχωμενο destinator 8,και γενικα κριτικη
Επεξεργαστής: Samsung 2440 ARM9 400Mhz
AV out: 480 x RGB x 234
OS/Language: WinCE 5.0, English
GPS Antenna SMA Active antenna
GPS Engine: 54 Channels / -159db
Position Lock: Hot 1 sec, Warm 28 sec, Cold 30 sec
Memory On Board: NAND Flash Memory 32MB, SD RAM 64MB
Power Supply: 12/24V
AP: Map Engine TBD
Leds: Dual Led for GPS and power indicator
Διαστάσεις βασικής μονάδας: 110 x 140 x 26 mm -
4 φίλοι που έχουν gps δεν έχουν χάρτες ευρώπης οπότε οδηγούμεθα αναγκαστικά σε αγορά. Σκέφτομαι το mio moov 360. Τί λέτε?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
4 φίλοι που έχουν gps δεν έχουν χάρτες ευρώπης οπότε οδηγούμεθα αναγκαστικά σε αγορά. Σκέφτομαι το mio moov 360. Τί λέτε?Tί λες ρε τρελε.
Έχετε GPS, δεν έχετε χάρτες και θα αγοράσετε γι αυτό τον λόγοΤο ίντερνετ για μόστρα το χεις ?
-
Σε ξένα μηχανήματα φοβάμαι να κάνω επεμβάσεις. Είμαι και λίγο γκαντέμης άσε καλύτερα να πάρω ένα δικό μου να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
-
E πάρτο, μια χαρά μηχανηματάκι είναι και οι χάρτες είναι εξαιρετικοί.
Το πηρα αποφαση...GPS