-
Σε ένα PDA Mio 168 που μου χάρισαν τι να βάλω για να έχω χάρτες ολόκληρης της Ελλάδας και καλό πρόγραμμα πλοήγησης που να μη σε κάνει γύρω-γύρω όλοι για να σε φέρει στον προορισμό σου?
Έχω χάσει επαφή με το θέμα gps εδώ και αρκετό καιρό, στο αυτοκίνητο έχω ένα Garmin 10ετίας χωρίς χάρτες και που και που μέσα στην Αθήνα χρησιμοποιώ κι ένα Mio C510 που το 'κληρονόμησα' από ένα φίλο που του το έκαναν δώρο και βαριόταν να το μάθει - το οποίο σε πάει όπου του πεις μέσω κολοπετινίτσας...
-
ρε παίδες το Navigon 1200 GR το έχει κανείς?
http://www.e-galaxy.eu/navigon_1200.htm
αυτοί οι χάρτες της Navteq τι λένε? μήπως είναι τελειώς μάπα? -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Σε ένα PDA Mio 168 που μου χάρισαν τι να βάλω για να έχω χάρτες ολόκληρης της Ελλάδας και καλό πρόγραμμα πλοήγησης που να μη σε κάνει γύρω-γύρω όλοι για να σε φέρει στον προορισμό σου?Έχω χάσει επαφή με το θέμα gps εδώ και αρκετό καιρό, στο αυτοκίνητο έχω ένα Garmin 10ετίας χωρίς χάρτες και που και που μέσα στην Αθήνα χρησιμοποιώ κι ένα Mio C510 που το 'κληρονόμησα' από ένα φίλο που του το έκαναν δώρο και βαριόταν να το μάθει - το οποίο σε πάει όπου του πεις μέσω κολοπετινίτσας...
Destinator 6 με χάρτες NGi .- Μην βάλεις το 7, είναι βαρύ για το μηχανάκι σου.
-
Ευχαριστώ Σάββα.
Αν γνωρίζεις, πόση μνήμη θα χρειαστεί για τα παραπάνω? -
To 6 τρέχει άνετα σε αυτό, ακόμα το έχω και το χρησιμοποιώ για δεύτερο... Μνήμη εννοείς για την SD;
-
Ευχαριστώ Σάββα.
Αν γνωρίζεις, πόση μνήμη θα χρειαστεί για τα παραπάνω?δεν πιάνει πολύ, βάλτου μια καρτούλα 1 γίγα που είναι πάμφθηνες πλέον.
-
Καλησπέρα,
Το προηγούμενο Σαβ/κο μετά από 8 συνεχόμενες ώρες πάνω από το δικό μου ΡΝΑ BECKER TRAFFIC ASSIST 7827, κατάφερα και του πέρασα και το iGO8 με όλη την Ευρώπη, σε κάρτα 4GB
Τώρα καλύπτομαι και για την Ελλάδα.... Becker power!!:iconcool:
-
τι χάρτες έχει για Ελλάδα; Γιατί βλέπω να χαίρεσαι τσάμπα. Την τελευταία φορά που έβαλα το iGo απογοητεύτηκα στο θέμα της κάλυψης χαρτών.
-
Το iGo είναι πολύυυυυ καλύτερο από το Destinator. Και εφάμιλλο σε χάρτες πλέον...
-
Αυτό δεν έκλεισε?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To 6 τρέχει άνετα σε αυτό, ακόμα το έχω και το χρησιμοποιώ για δεύτερο... Μνήμη εννοείς για την SD;Ναι αυτό εννοούσα Κωνσταντίνε.
Με το 7 ζορίζεται? Το έχεις δοκιμάσει? Τι το καλύτερο έχει το 7 απ' το 6? -
To 6 τρέχει άνετα σε αυτό, ακόμα το έχω και το χρησιμοποιώ για δεύτερο... Μνήμη εννοείς για την SD;
Ναι αυτό εννοούσα Κωνσταντίνε.
Με το 7 ζορίζεται? Το έχεις δοκιμάσει? Τι το καλύτερο έχει το 7 απ' το 6?Νίκο θα ζοριστεί 100% ...ΜΗΝ το βάλεις! Εδώ ζορίζεται το δικό μου που είναι πολύ ταχύτερο του δικού σου.
@ Κωνταντάν ...αναφέρομαι ΜΟΝΟ στους χάρτες! Ξέρω τι μπουρδ... είναι το destinator ως εφαρμογή.
Εχεις ισάξιους χάρτες NGi ...το iGo ; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι χάρτες έχει για Ελλάδα; Γιατί βλέπω να χαίρεσαι τσάμπα. Την τελευταία φορά που έβαλα το iGo απογοητεύτηκα στο θέμα της κάλυψης χαρτών.Με το Becker που έχω δεν έβρισκε τις περισσότερες οδούς στην επαρχιακή πόλη μου, με το νέο iGO8 τα βρίσκει όλα.
Σημειώνω πως δεν έχω καταργήσει το software του Becker, απλά επιλέγω εγώ ποιά εφαρμογή θέλω να τρέξει κάθε φορά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι αυτό εννοούσα Κωνσταντίνε.
Με το 7 ζορίζεται? Το έχεις δοκιμάσει? Τι το καλύτερο έχει το 7 απ' το 6?Νίκο θα ζοριστεί 100% ...ΜΗΝ το βάλεις! Εδώ ζορίζεται το δικό μου που είναι πολύ ταχύτερο του δικού σου.
ΟΚ, αν είναι έτσι δε θα το δοκιμάσω καν (αν κι έχω την περιέργεια να μάθω σε τι είναι καλύτερο...)
Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να έχει καλούς χάρτες, ακόμα κι αν δεν έχει καν πλοήγηση κι απλά ενώνει τη θέση μου με τον προορισμό που έχω επιλέξει με μια ευθεία γραμμή (όπως το παλιό eTrex 10ετίας που έχω). -
βάλτο και κρίνε μόνος σου.
-
7 δεν έχω δοκιμάσει να βάλω, βαριέμαι.
Σάββα οι χάρτες του iGo8 μου φαίνονται ισάξιοι σχεδόν... Και το σχεδόν το λέω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει σε τπτ κουλά σημεία όπως το dest, αλλά Θεσσαλονίκη είναι jet, Βόλο/Πήλιο το ίδιο, όπως και στα χωριά γύρω από την Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
τι χάρτες έχει για Ελλάδα; Γιατί βλέπω να χαίρεσαι τσάμπα. Την τελευταία φορά που έβαλα το iGo απογοητεύτηκα στο θέμα της κάλυψης χαρτών.
Με το Becker που έχω δεν έβρισκε τις περισσότερες οδούς στην επαρχιακή πόλη μου, με το νέο iGO8 τα βρίσκει όλα.
Σημειώνω πως δεν έχω καταργήσει το software του Becker, απλά επιλέγω εγώ ποιά εφαρμογή θέλω να τρέξει κάθε φορά...
Τελικά είδες οτι το ΙGo είναι καλύτερο
Και αν καταφέρεις να περάσεις το τομτομ, νομίζω είναι ακόμα καλύτερο, εχει καλύτερη ενημέρωση για την Ευρώπη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
7 δεν έχω δοκιμάσει να βάλω, βαριέμαι.Σάββα οι χάρτες του iGo8 μου φαίνονται ισάξιοι σχεδόν... Και το σχεδόν το λέω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει σε τπτ κουλά σημεία όπως το dest, αλλά Θεσσαλονίκη είναι jet, Βόλο/Πήλιο το ίδιο, όπως και στα χωριά γύρω από την Θεσσαλονίκη.
Για ποια έκδοση χαρτών μιλαμε;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Με το Becker που έχω δεν έβρισκε τις περισσότερες οδούς στην επαρχιακή πόλη μου, με το νέο iGO8 τα βρίσκει όλα.
Τελικά είδες οτι το ΙGo είναι καλύτερο
Και αν καταφέρεις να περάσεις το τομτομ, νομίζω είναι ακόμα καλύτερο, εχει καλύτερη ενημέρωση για την Ευρώπη
Καλησπέρα,
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω Παναγιώτη, τους έχω δεί σχεδόν όλους στα Garmin, Navigon, TomTom, Blaupunkt και δεν είναι σε τπτ καλύτεροι από αυτόν του Becker μου
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω Παναγιώτη, τους έχω δεί σχεδόν όλους στα Garmin, Navigon, TomTom, Blaupunkt και δεν είναι σε τπτ καλύτεροι από αυτόν του Becker μου
τί έννοεις λέγοντας αυτό;
Με το Becker που έχω δεν έβρισκε τις περισσότερες οδούς στην επαρχιακή πόλη μου, με το** νέο iGO8 τα βρίσκει όλα**.
Το πηρα αποφαση...GPS