-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω Παναγιώτη, τους έχω δεί σχεδόν όλους στα Garmin, Navigon, TomTom, Blaupunkt και δεν είναι σε τπτ καλύτεροι από αυτόν του Becker μου
τί έννοεις λέγοντας αυτό;
Με το Becker που έχω δεν έβρισκε τις περισσότερες οδούς στην επαρχιακή πόλη μου, με το** νέο iGO8 τα βρίσκει όλα**.
'Αυτό' πήγαινε στην Ελλάδα φίλτατε, όπως το είχα διευκρινίσει απαντώντας στον elteo που έγραψε:'τι χάρτες έχει για Ελλάδα; Γιατί βλέπω να χαίρεσαι τσάμπα. Την τελευταία φορά που έβαλα το iGo απογοητεύτηκα στο θέμα της κάλυψης χαρτών....'
-
Τώρα καταλαβα τί έλεγες...
Εγραφες στην επαρχιακή μου πόλη και λέω μιλάς για το glandbach -
-
βγήκε ο νέος χάρτης Ελλάδος GeoIntelligence- Έκδοση 2008.Q4 για Destinator....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
βγήκε ο νέος χάρτης Ελλάδος GeoIntelligence- Έκδοση 2008.Q4 για Destinator....ναι, το ξέρουμε....
περιμένουμε σχόλια να ακούσουμε!
-
Ναι περιμένουμε εναγωνίως!
κάποιο λινκ
-
Τελικά υπάρχει όχι ένας αλλά δύο αι βασίλης
Thx guys -
Καποιο link-δωρακι?
-
Χρόνια πολλά σε όλους. Στο range 100-150 ευρώ τί GPS προτείνετε;
-
Εν τω μεταξύ, από τον καινούργιο χάρτη της NGI χάθηκαν τα χιονοδρομικά πλην Γεροντόβραχου και Φτερολακας.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εν τω μεταξύ, από τον καινούργιο χάρτη της NGI χάθηκαν τα χιονοδρομικά πλην Γεροντόβραχου και Φτερολακας.να μην τον βάλουμε δηλαδή;;
-
Δεν έγραψα αυτό. Παρόλα αυτά, αν θέλεις αυτές τις μέρες τον πλοηγό συγκεκριμένα για να σε οδηγήσει σε κάποιο από τα χιονοδρομικά, είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Φαντάζομαι ότι θα διορθωθεί με κάποιο forlinks update.
-
Έχουμε τα εξής δεδομένα.
PNA αυτοκινήτου (και bluetooth kit) το οποίο φορτίζει απο usb και απο αναπτήρα.
Ερώτηση: Πόσο εφικτό είναι να τραβήξει κάποιος μια τροφοδοσία απο κάπου στο αυτοκίνητο, ώστε να μην μπλέκει με καλώδια αναπτήρα κ.λπ.;;
Το έχει κάνει κανεις;
-
Αυτό δεν είναι πρόβλημα.
Το πρόβλημα είναι να κρύβονται τα καλώδια όταν δεν το χρησιμοποιείς.Έχει δοκιμάσει κάποιος το MLS Talk & Drive να μας πει αν είναι βολική η φωνητική επικοινωνία;
-
καλητερα οχι.κατι θα ξερω.
οτι αλλο σε mls αλλα οχι αυτο -
Πείτε οδό
-Κηφισίας
Κηφισιά
-Κηφισίας
Κηφισιά
γαμ..#$&*!~
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πείτε οδό
-Κηφισίας
Κηφισιά
-Κηφισίας
Κηφισιά
γαμ..#$&*!~Φυλής
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πείτε οδό-Κηφισίας
Κηφισιά
-Κηφισίας
Κηφισιά
γαμ..#$&*!~
Τι σου απαντησε τοτε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πείτε οδό
-Κηφισίας
Κηφισιά
-Κηφισίας
Κηφισιά
γαμ..#$&*!~
Τι σου απαντησε τοτε;
xXAaaaxaxaa λογικα το φυλης θα το επελεξε το navigator εφοσον ακουσε την μαγικη φραση 'γ@μ* την Π*υτ@ν@ μου'!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σάββα οι χάρτες του iGo8 μου φαίνονται ισάξιοι σχεδόν... Και το σχεδόν το λέω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει σε τπτ κουλά σημεία όπως το dest, αλλά Θεσσαλονίκη είναι jet, Βόλο/Πήλιο το ίδιο, όπως και στα χωριά γύρω από την Θεσσαλονίκη.Καμια προταση για συσκευη με προεγκατεστημενο το iGo;
Το destinator δεν μου φανηκε καθολου βολικο.
Το πηρα αποφαση...GPS