-
OK, ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν δεν σε ενδιαφέρουν τα πολλά φρου-φρου, δεν βλέπεις αν έχει ξεμείνει κανένα Mio P350 πουθενά εκεί πάνω;Δεν υπαρχει καλυτερο value for money.
Πηρα ενα τετοιο 150€, εχω το νεο dest, τους νεους χαρτες και παει σφαιρα. -
Exactly!
-
Γεια σας παιδιά.
Εχει ένας φίλος μου το Navigon 2110max και θέλω να το πάρω στην Γερμανία.
Αυτο νομίζω έχει μονο ελληνικούς χάρτες.Μπορώ να του βάλω χάρτες της Γερμανίας?
Αν κάποιος ξέρει και έχει κάποιο link ας το στείλει με pm.
Ευχαριστώ πολύ.
-
guys μια ερώτηση: σε μεταχειρισμένη BMW απο Γερμανία με εργοστασιακό navigation περνάνε ελληνικοί χάρτες;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Aν δεν σε ενδιαφέρουν τα πολλά φρου-φρου, δεν βλέπεις αν έχει ξεμείνει κανένα Mio P350 πουθενά εκεί πάνω;
Δεν υπαρχει καλυτερο value for money.
Πηρα ενα τετοιο 150€, εχω το νεο dest, τους νεους χαρτες και παει σφαιρα.aαπό που το πήρες αν επιτρέπεται?
ψάχνω και εγώ για ένα τέτοιο τώρα. -
Κοίτα ebay Πέτρο.
Αν είναι σε καλή κατάσταση χτύπα το ασυζητητί.Εχει βγεί πολύ καλό.
Του έχω αλλάξει τον αδόξαστο και δεν καταλαβαίνει τπτ. -
Καλές περιπτώσεις είναι και τα λεγόμενα 'refurbished', που είναι επιστροφές (συχνά για χαζά θέματα, όπως να λείπει π.χ. κανα καλώδιο ή οτιδήποτε μπορεί να δικαιολογήσει επιστροφή) που επανεξετάζονται από την εταιρία, επιδιορθώνονται αν χρειάζεται και ξαναπωλούνται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. (π.χ. από 200 να σου βγαίνει 110 δολλάρια). Εγώ έτσι το πήρα κι είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν υπάρχει και στην Ευρώπη ίδια τακτική, αλλά το συνιστώ σαν λύση.
-
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
guys μια ερώτηση: σε μεταχειρισμένη BMW απο Γερμανία με εργοστασιακό navigation περνάνε ελληνικοί χάρτες;Μοντέλο;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Aν δεν σε ενδιαφέρουν τα πολλά φρου-φρου, δεν βλέπεις αν έχει ξεμείνει κανένα Mio P350 πουθενά εκεί πάνω;
Πηρα ενα τετοιο 150€, εχω το νεο dest, τους νεους χαρτες και παει σφαιρα.aαπό που το πήρες αν επιτρέπεται?
ψάχνω και εγώ για ένα τέτοιο τώρα.Aπο αγγελια οποτε δυστυχως δε μπορω να σε κατατοπισω
Επειδη η παραγωγη εχει σταματησει, κοιταξε στο ebay, πολλες φορες ειναι σε αριστη κατασταση και αξιζει η αγορα του.
Η ψαξε σε ηλεκτρονικες αγγελιες με τη προυποθεση να το ελεγξεις πριν την αγορα. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
ψάχνω και εγώ για ένα τέτοιο τώρα.Aπο αγγελια οποτε δυστυχως δε μπορω να σε κατατοπισω
Επειδη η παραγωγη εχει σταματησει, κοιταξε στο ebay, πολλες φορες ειναι σε αριστη κατασταση και αξιζει η αγορα του.
Η ψαξε σε ηλεκτρονικες αγγελιες με τη προυποθεση να το ελεγξεις πριν την αγορα.δύσκολα το βρίσκω...
ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση...!τώρα, να ρωτήσω κάτι προς όλους...
η νέα σειρά της mio αναφέρει πως είναι pda-navi. στην ουσία πχ το mio moov 330
http://www.mio-tech.be/html/uk_en/moov330.htmσε αυτό μπορώ να του περάσω χάρτες και λογισμικό που εγώ θέλω? όπως δηλαδή και στο 350?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
guys μια ερώτηση: σε μεταχειρισμένη BMW απο Γερμανία με εργοστασιακό navigation περνάνε ελληνικοί χάρτες;
Μοντέλο;
sorry ξέχασα, 320
-
ξερουμε ποια ειναι η τελευταια εκδοση χαρτων για το destinator της MLS?
-
Χτες είχαν ανέβει κάποιοι φίλοι στην Στενή για ένα λιτό γεύμα και καφεδάκι και είχα την ευκαιρία να παίξω λίγο με ένα Garmin Nuviκάτι.
+Πολύ καλή τιμή, €129.
+Μικρό και ιδιαίτερα φορητό μηχάνημα
+Πολύ καλός μηχανισμός στήριξης στο παρμπρίζ
+Ευκρινής και φωτεινή οθόνη 3.5'
+Απλά menu
+Εύκολο στην χρήση
+Καλές και δυνατές φωνητικές οδηγίες.-Περίεργες χρωματικές επιλογές στους χάρτες και την γραμή πλοήγησης (μωβ, ροζ) :gay:
-Τον δρόμο Κάτω Στενή-Βούνοι τον είχε μεν καταχωρημένο, αλλά σε λάθος σημείο
-Απ' όσο είδα έχει μόνο 3d view -
Βούνοι
Είναι σε βουνό αυτό -
Μετά από 1.700km δηλώνω υπερ-ευχαριστημένος από την αγορά του Moov 330
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ξερουμε ποια ειναι η τελευταια εκδοση χαρτων για το destinator της MLS?Νομιζω οτι ειναι η 2008.Q1.97 και ειναι συμβατη με destinator 7
-
blaupunkt travelpilot ... κάτι
το δώσανε δώρο με την αγορά καινούργιου C2
παίρνει άλλους χάρτες;
γίνεται αναβάθμιση μέσω internet για να περαστούν κάποιοι χάρτες Ευρώπης; -
ρώτα τον αντιπρόσωπο του φέσα στο φόρουμ.
-
νεος χαρτης ngi βγηκε μηπως;
Το πηρα αποφαση...GPS