-
Καλορίζικο και απο εμένα.
Εγώ έχω το Fujitsu Siemens Loox N560 και με το Destinator 6 και τους χαρτες της Ngi, πραγματικά 'πετάει'.
-
Ρε παιδια, απο που 'αγορασατε' το ντεστ. 6?
-
συμβατη μεχρι 2 λεει..Αρα δεν θα την διαβασει καν
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ρε παιδια, απο που 'αγορασατε' το ντεστ. 6?Emule παίζει...
Παιδιά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αφήσουμε έξω από το Forum αναφορές σε παράνομες δραστηριότητες. Αν θέλετε, υπάρχουν και τα ΡΜ. Ευχαριστώ
(Moderator nass)
-
Εδώ και δυο μέρες δοκιμάζω ένα δανεικό MIO DigiWalker C510 στο αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο δεν είναι PDA με GPS αλλά GPS ('χτισμένο' επάνω σε Windows CE.NET 4.2) με κάποιες πρόσθετες ευκολίες - MP3, Photo album, Contacts list, και bluetooth για να γίνεται hands free στο αυτοκίνητο αν το υποστηρίζει και το κινητό σου (πολύ βολικό και με πολύ καλή ποιότητα ήχου). Περισσότερα μόλις το ξεψαχνίσω.
Πάντως τα μενού του δε μ' έχουν ενθουσιάσει μέχρι τώρα. Btw, εσείς ποιο θεωρείτε κορυφαίο σε ευχρηστία?...
-
για αρχη, ξαναβαλε το destinator.
ειναι 'αγορασμενο'?
-
κανε αυτο που σου ειπα αρχικα.
επισης μερικες φορες απλα χρειαζεται ενα restart για να 'μιλησει'.
αυτες ειναι οι ευκολες εκδοχες, αν δεν δουλεψουν θα χρειαστουν αλλα μεσα.
-
Μηπως του μιλησες ασχημα και σου κραταει μουτρα;
-
Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την σίγαση;
-
Σε πρώτη φάση soft χτύπα. Eννοώ σίγαση των win...
-
BladeRunner82,
για δοκίμασε να βάλεις άλλη φωνή π.χ. αγγλικά...
Είναι πιθανό κατα την εγκατάσταση να μην έβαλες σωστά τις ελληνικές εντολές (σαν directory), ή και γενικά τις εντολές.Αν δε βρεις λύση θα γράψω αργότερα τι πρέπει να κάνεις μπας και λύσεις το πρόβλημα...
_
-
ημουνα ετοιμος να σου πω περισσοτερα αλλα ειδα οτι ελυσες το προβλημα.
παντως soft reset εννουσα.
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
ειναι 'αγορασμενο'?
Φυσικα και ειναι 'αγορασμενο'.
Βασικα μια βολτα πηγα μαζι του,κανονικα τι θα επρεπε να γινονταν?
Ας πουμε πριν απο μια στροφη,αφου εχω καθορισει πορεια,δεν θα επρεπε να μου λεει στριψε αριστερα πχ?
Γιατι δεν το κανει ενω κατα τα αλλα λειτουργει τελεια...Δυο λυσεις εχεις.
Αν ειναι αγορασμενο το προγραμμα, πηγαινε στο φορουμ της NGi και πες τους τι μιχανημα εχεις, τι προβληματα αντιμετοπηζεις και θα σε βοηθισουν.Αν ειναι σπασμενο......
Κατα πασα πιθανοτιτα ειναι προβλημα του κρακ που εβαλες.... μη πας στη NGi.... γιατι θε σε κραξουν.... και θα χουν δικιο! -
ειναι 'αγορασμενο'?
Φυσικα και ειναι 'αγορασμενο'.
Βασικα μια βολτα πηγα μαζι του,κανονικα τι θα επρεπε να γινονταν?
Ας πουμε πριν απο μια στροφη,αφου εχω καθορισει πορεια,δεν θα επρεπε να μου λεει στριψε αριστερα πχ?
Γιατι δεν το κανει ενω κατα τα αλλα λειτουργει τελεια...Δυο λυσεις εχεις.
Αν ειναι αγορασμενο το προγραμμα, πηγαινε στο φορουμ της NGi και πες τους τι μιχανημα εχεις, τι προβληματα αντιμετοπηζεις και θα σε βοηθισουν.Αν ειναι σπασμενο......
Κατα πασα πιθανοτιτα ειναι προβλημα του κρακ που εβαλες.... μη πας στη NGi.... γιατι θε σε κραξουν....** και θα χουν δικιο**!Λες να παω,οντας και moderator σε warez forum γνωστοτατο,να ρωτησω στο επισημο site της ngi βρε wagner?
Το προβλημα το ελυσα...και να θυμασαι...η πειρατεια σωζει την τσεπη μας...
(Και να φανταστεις οτι ειχα δικαστηριο πριν μια εβδομαδα εναντιον πειρατων)Ναι μεν....
Αλλα καπου καπου πρεπει να πληρωνουμε.....
Το Destinator αξιζει τα λεφτα του.
Και εχεις αναβαθμησεις χαρτων και interface....Σε ποιο εισαι moder????
-
Κάτι τέτοιο;;;
-
Νεο πρηξιμο...
Μαζι με το mio μου ειχε βαση αυτοκινητου,ενα τεραστιο ΑΚΑΜΠΤΟ μαρκουτσι με βεντουζα το οποιο φυσικα δεν εφαπτει πουθενα στο παρπριζ διοτι εχει σχημα κουπε...
Πηγα radioshack και ζητησα clip και μου ειπαν πως δεν φερνουν και πως ειναι χαλια,και σπανε,πεφτουν μπλα μπλα...
Τα ξερω ολα αυτα ομως i'll take my chances.
Δεν βρισκω πουθενα στο νετ clip holder.Μαρκουτσι στο παρπριζ σαν ταξιτζης εγω δεν βαζω!
Καμμια ιδεα που μπορω να βρω?Φνακ στο Mall.
Εχω παρει το 'βεντουζα-ταριφας εντιτιον' και βολευει.
Στην ιδια συσκευασεια ειχε και κλιπ για τα vents του A/C.
Που το χειμωνα συνεπαγαιτε με αυξημενες θερμοκρασιες....-Η κατι τετοιο
Προσωπικα, πιστευω πως η καλυτερη θεση ειναι κατω αριστερη γωνια παρ μπριζ.
-Ειναι μεσα στο οπτικο πεδιο
-Δεν κρυβει τιποτα
-Βολευει απιστευτα αν εισαι αριστεροχειρας
-Το καλοκαιρι ειναι πανω απο τα τα vents του A/C -
Εγώ ένα παρόμοιο έχω, σε yakumo delta, όμοιο με το mio 168. Μια χαρά είναι..
-
Κάτι τέτοιο;;;
Xμμμ...Αν κρινω απο τις φωτο ναι...Αν και δεν ειμαι σιγουρος πως θα εφαπτει το μιο.Απο επισημο,τιποτα ετσι?Μονο με βεντουζα βγαζουν...
αυτό μάλλον δεν θα κάνει γιατί οι αεραγωγοί στο Corsa είναι στρογγυλοί και δεν θα πατάει καλά το αντιστήριγμα.
κοίτα αυτό ή ένα άλλο που έχει στο ίδιο site και μπαίνει στον αναπτήρα -
http://www.edirect.gr/SearchTableLookup ... 50&Val=MIO
και εδώ έχει διάφορα....
Υπάρχουν στο μαγαζί και τα Gtec που είναι χωρίς τηλέφωνο από την λεγόμενη Gtec
γενικά αν θέλετε τη γνώμη μου (αν και ο φίλος αγόρασε) εγω πιστεύω ότι η αγορά ένός s200 με ένα ακόμη bluethoth GPS είναι ασυναγώνιστη
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Κάτι τέτοιο;;;
Xμμμ...Αν κρινω απο τις φωτο ναι...Αν και δεν ειμαι σιγουρος πως θα εφαπτει το μιο.Απο επισημο,τιποτα ετσι?Μονο με βεντουζα βγαζουν...
αυτό μάλλον δεν θα κάνει γιατί οι αεραγωγοί στο Corsa είναι στρογγυλοί και δεν θα πατάει καλά το αντιστήριγμα.
κοίτα αυτό ή ένα άλλο που έχει στο ίδιο site και μπαίνει στον αναπτήραΔεν ειναι τοσο καλη ιδεα να καταργησεις τον αναπτηρα του αυτοκινητου..... Γιατι ολοι οι υπολογιστες παλαμης θελουν τροφοδοσια.
Αλλιως δεν αντεχουν πολυ.
Το πηρα αποφαση...GPS