-
Έχω ένα MLS destinator pro και θέλω να εγκαταστήσω χάρτες Ουγγαρίας και Ισραήλ.
Πως γίνεται και από που?
-
Το Foursquare στο TomTom μου έχει λύσει τα χέρια.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το Foursquare στο TomTom μου έχει λύσει τα χέρια.πως ακριβως στα εχει λυσει?
-
Δεν υπάρχει POI που να έχω ψάξει και να μην το έχει. Από τον Αη Δημητρη τον Λουμπαρδιάρη που ψάχναμε χτες, μέχρι την εφορία.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έχω ένα MLS destinator pro και θέλω να εγκαταστήσω χάρτες Ουγγαρίας και Ισραήλ.Πως γίνεται και από που?
Χάρτες (π.χ navteq) μπορείς να βρεις σε τορρενταδικα. Χρήσιμο φορουμ αφου εχεις γνωστο μοντέλο ειναι το navimania
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν υπάρχει POI που να έχω ψάξει και να μην το έχει. Από τον Αη Δημητρη τον Λουμπαρδιάρη που ψάχναμε χτες, μέχρι την εφορία.Παντρεύεσαι;
-
Θα φρικάρω τους γονείς της!
-
καλησερα σας,ονομαζομαι φωτης.θελω να με βοηθησετε αν μπορειτε!εχω ενα φιατ στιλο του 2002,εχει gps, το connect nav+ εκδοση 9.8,ειναι στα αγγληκα και θελω να το κανω στα ελληνικα,(και η γλωσσα που μιλαει και αυτα που γραφει ειναι αγγληκα και θελω να τα κανω ελληνικα!)γινετε αυτο?και αν γινετε πωσ γινετε?ευχαριστς πολυ!
-
Γύρισα σχεδόν όλη την Ευρώπη με αυτοκίνητο και GPS δε χρειάστηκα ποτέ.Μα σαν έφτασα στην Ηγουμενίτσα και είπα να πιάσω Εγνατία για Θεσσαλονίκη μεριά, το πως βρέθηκα λίγο πριν την Αμφιλοχία ούτε που κατάλαβα.Παιδιά το GPS είναι μόνο για εδώ Ελλάδα, έξω δε χάνεσαι με τίποτα.....
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Γύρισα σχεδόν όλη την Ευρώπη με αυτοκίνητο και GPS δε χρειάστηκα ποτέ.Μα σαν έφτασα στην Ηγουμενίτσα και είπα να πιάσω Εγνατία για Θεσσαλονίκη μεριά, το πως βρέθηκα λίγο πριν την Αμφιλοχία ούτε που κατάλαβα.Παιδιά το GPS είναι μόνο για εδώ Ελλάδα, έξω δε χάνεσαι με τίποτα.....Αδερφέ εγώ με το Scania το R620 που οδηγώ δεν χάνομαι. Εσύ πςωβ το κατάφερες και χάθηκες στην ελλάδα?? Έχω και Τ3
-
Παιζει κανα δοκιμασμενο τορρεντ για να ναβιγκον γιουροπ (ανδροιδ)?
-
Θέλω να κάνω ένα δώρο σε κάποιον ένα GPS και σκεφτόμουν για το MLS DESTINATOR PRO 43 που βρήκα εδώ http://www.snif.gr/showproduct/4147491/mls-destinator-pro-43 . Κάποια στιγμή που είχε πέσει στα χέρια μου ένα κινητό της εταιρείας δεν λειτουργούσε και πολύ σωστά. Κόλαγε, το touch είχε θέμα κλπ. Ισχύει το ίδιο για τα GPS; Έχετε κάποια γνώμη για το συγκεκριμένο;
-
Μακρυά
1 φορά άλλαξα τη συσκευή γιατί υπερθερμάνθηκε και σήκωνε 90άρια βαθμούς, εντός εγγύησης
1 φορά άλλαξα το φορτιστή γιατί βραχυκύκλωνε κάθε ασφάλεια αναπτήρα σε κάθε αμάξι που συνδεόταν.
1 φορά τα πήρα και του τράβηξα ένα σουτ γιατί η οθόνη αποκρίνεται σαν το μέλι όταν το γυρνάς ανάποδα.
Τα επίπεδα ζουμ είναι τραγικά λίγα και ο επεξεργαστής πρέπει να είναι 486 στα 100 MHz φάση.
Παρ όλα αυτά οι χάρτες τους είναι τρομεροί.
Μακρυά μακρυά μακρυά.
Συγγνώμη, εγώ έχω το talk and drive 43. καμμία σχέση με το αποπάνω, (λέμε τώρα) αλλά δε μπορεί κ αυτό εξίσου τραγικό θα είναι.
Α, ξέχασα τα πολύ μικρά κύρια ονόματα χωριών πόλεων που από το μισό μέτρο κ μετά δε διαβάζονται σε 4.3 οθόνη...
-
Εγώ απ' τα mls πάντως που χρησιμοποιώ 6 χρόνια τώρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και εύχρηστα είναι και πολύ καλά poi έχουνε και οι χάρτες όντως είναι οι καλύτεροι για μένα που έχουν. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν είναι γρήγορα σε θέμα του πόσο γρήγορα κάνουν εκκίνηση και αναζήτηση (π.χ. για να βρω ένα poi φτιάχνω άνετα καφέ μέχρι να το βρει)
-
Πήρα το MLS Talk & drive 510 και θα ήθελα τα φώτα σας για το πως στο καλό θα αναγνωρίσει ο υπολογιστής την συσκευή. Όλα καλά με τα Mls αλλά πάντα είχα πρόβλημα στην σύνδεση της συσκευής με το PC. Έχω τα 7 64 bit και δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή. Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει
-
http://www.mls.gr/files/Pdf_Help/instru ... update.pdf
σελίδα 7 και κάτω έχει οδηγίες.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
http://www.mls.gr/files/Pdf_Help/instructions_update.pdfσελίδα 7 και κάτω έχει οδηγίες.
Ευχαριστώ τα κατάφερα, να 'σαι καλά
-
Έχω ένα Garmin 255 nuvi με Ευρωπαϊκούς χάρτες. Το είχα πάρει πριν 5 περίπου χρόνια στην Αγγλία και μπορώ να πω ότι όταν ήμουν εκεί με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
Ερχόμενος στην Ελλάδα άρχισα να βλέπω στραβοπατήματα και πλέον απλά δεν το εμπιστεύομαι (υποθέτω ότι φταίει και το γεγονός ότι οι μονόδρομοι στην Ελλάδα αλλάζουν κατευθυνση κατά το δοκούν του εκάστοτε δημάρχου )
Δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση από την Garmin αλλά για να κατεβάσω τους χάρτες ζητούσε ένα γελοίο ποσό (γελοίο δεν εννοώ μικρό και ασήμαντο, εννοώ ποσό που σου έρχεται γέλιο να το ακούς και μετά βρίζεις) ισάξιο με το να αγοράσω νέο GPS.
Μπορεί να μου πει κάποιος που / πώς μπορώ να βρω χάρτες για αυτό το μαραφέτι? Πρωτού το στείλω σε καμιά χαράδρα την επόμενη φορά που θα με βγάλει σε καμιά στάνη
Ευχαριστώ
-
Έχω το ίδιο,απλά σε w,δεν έχω κατεβάσει ποτέ πληρωμένους απο την 'μαμά',πάντα απλήρωτους απο όπου βρώ,το δουλεύω απο το 2008 που το πήρα,χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Έχω το ίδιο,απλά σε w,δεν έχω κατεβάσει ποτέ πληρωμένους απο την 'μαμά',πάντα απλήρωτους απο όπου βρώ,το δουλεύω απο το 2008 που το πήρα,χωρίς κανένα πρόβλημα.Βασικά και το δικό μου w είναι
Το προβλημα μου είναι ότι σκοντάφτω εδώ: 'πάντα απλήρωτους απο όπου βρώ'. Πού τους βρίσκεις??? Δεν έχω παρά τις στοιχειώδεις γνώσεις στο να ψάχνω για πράγματα στο internet , κάθε βοήθεια δεκτη!!!
Το πηρα αποφαση...GPS