-
το 6 ειναι πιο νεα εκδοση.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το 6 ειναι πιο νεα εκδοση.όντως αλλά δε κόβω και φλέβες.... Δεν έχει μεγάλες διαφορές
Το σίγουρο πλεονέκτημα είναι ότι βρίσκεις σιγά σιγά όπως λένε πιο καινούργιους χάρτες
-
Είναι και καλύτερο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι και καλύτερο;ειναι πιο ευχρηστο, ολα μπορεις να τα κανεις με το δακτυλο. Αλλαζει λιγο και το UI.
ακομη και το ΡΝ ομως αξιζει.
-
Eγώ το PN έχω, απλά μου είπε ο κολλητός μου ότι έβαλε το 6 αυτός. Η NGI δεν το πουλάει ακόμα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ το PN έχω, απλά μου είπε ο κολλητός μου ότι έβαλε το 6 αυτός. Η NGI δεν το πουλάει ακόμα;νομιζω οτι το πουλαει εδω και καιρο.
-
Επειδή έψαχνα στο σάιτ της να το βρω, και δεν πέτυχα τπτ.
Αξίζει άραγε να περάσω το 6;
-
δε θα ελεγα οχι στο να το δοκιμασεις και να κρατησεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο.
-
Σωστό και αυτό. Οκ, θα το δοκιμάσω και θα σας πω.
-
Οι τελευταίοι χάρτες τις Ngi πάντως υπάρχουν και για το Pn και για το 6.
Έβαλα πρόσφατα την ελληνική έκδοση του 6 και είναι super. -
Eχω δοκιμασει το papagoV7, αλλα παρατηρησα οτι αργει 2-3' να δειξει το πραγματικο σημειο και την πραγματικη ταχυτητα.
Το dest. ειναι καλυτερο?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Eχω δοκιμασει το papagoV7, αλλα παρατηρησα οτι αργει 2-3' να δειξει το πραγματικο σημειο και την πραγματικη ταχυτητα.Το dest. ειναι καλυτερο?
δεν εχει καμια μα καμια σχεση!
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Οι τελευταίοι χάρτες τις Ngi πάντως υπάρχουν και για το Pn και για το 6.
Έβαλα πρόσφατα την ελληνική έκδοση του 6 και είναι super.Σε σχέση με το PN;
-
Μικρές διαφορές, κυρίως στον τομέα της εμφανισης και του interface. Δεν εχω χρησιμοποιήσει πολύ το Pn, αλλα απο το λίγο που είδα, σε σχέση με το 6, δεν υπάρχει καποια μεγάλη διαφορά.
-
route66 σε symbian κινητό έχει κανείς;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
route66 σε symbian κινητό έχει κανείς;ωραια ερωτηση
-
κυρίως το δεύτερο
-
Χρησιμοποιώ από προχθές το Route66 7.3 σε Symbian. Έχει μενού και φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά. Χάρτες υπάρχουν για Αττική και το εθνικό δίκτυο μόνο. Για Αττική είναι πλήρεις, δεν είναι ενημερωμένοι όμως για κάποιες αριστερές στροφές σε λεωφόρους και κάποιες μονοδρομήσεις. Η λίστα των 'Σημείων Ενδιαφέροντος' είναι φτωχή.
Οι διαδρομές που προτείνει είναι σε γενικές γραμμές καλές, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει κίνηση. Μπορείς να ορίσεις 'αγαπημένους' προορισμούς. Έχει επιλογές για αποφυγή αυτοκινητοδρόμων, διοδίων, προειδοποίηση ταχύτητας κτλ. Η φωνητική καθοδήγηση είναι σαφέστατη. Η επαναδρομολόγηση αν ξεφύγεις απ' την πορεία λειτουργεί πολύ καλά.Γενικά το λογισμικό είναι πολύ καλό και γρήγορο για κινητό, το μόνο αρνητικό σημείο είναι ο χάρτης ο οποίος αν και πλήρης χάνει σε λεπτομέρειες. Βέβαια με κοινή λογική και λίγη 'ανυπακοή' στις οδηγίες ξεπερνάς τα προβλήματα...
Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση πείτε μου.
-
Ωραίος!
Τι δέκτη gps χρησιμοποιείς; -
Χρησιμοποιώ τον Starsnav BT-23. Στο αυτοκίνητο το ακουμπάω μπροστά, στη μέση του ταμπλό. Στη συσκευασία υπάρχει και αντιολισθητική επιφάνεια οπότε δεν έχω πρόβλημα σε φρεναρίσματα, στροφές, λακκούβες κτλ. Βρίσκει γρήγορα το στίγμα και πιάνει ακόμα και στον τελευταίο όροφο του σπιτιού. Πιο κάτω δεν έχω δοκιμάσει. Σε δρόμους με δέντρα ή ψηλά κτήρια δεν είχα πρόβλημα. Συνήθως πιάνει 6-7 δορυφόρους στο αυτοκίνητο.
Το πηρα αποφαση...GPS